Gezocht: Nailart Gastblogger

Dag lieve dames, even een kort artikel met een verzoekje. We zijn namelijk op zoek naar een leuke nailart gastblogger voor de maanden november en december. Voel jij je aangesproken?

Wie zoeken wij? Wij zoeken iemand die dol is op het maken van mooie nailarts. We zoeken iemand met mooie verzorgde handen en nagels en die ook mooi, leuk en professioneel haar creaties kan fotograferen. We zijn zelf zoals bekend heuse nailart klunzen, maar we willen wel de lieve lezeressen van LiveLifeGorgeous voorzien van een paar leuke nailart manicures zo rond de feestdagen. We zoeken een nailart gastblogger die 4x een artikel wil schrijven in de maand november/december over de volgende onderwerpen:

  • Najaarsmanicure
  • Sinterklaas nailart
  • Kerst nailart
  • Oud & Nieuw nailart

Voel jij je aangesproken en wil jij ons helpen en verblijden met je mooie nail art creaties? Mail dan nu een leuk persoonlijk stukje over jezelf en een foto van een van je nail art creaties naar martine@livelifegorgeous.nl. Je kunt mailen tot 15 november. Daarna mail ik degene die het beste past bij LiveLifeGorgeous persoonlijk terug. En heb je een blog? Dan zullen wij de link van je blog verwerken in de gastblog artikelen!

20 reacties

Myrna -

Spannend hoor! Ik heb ook een mailtje gestuurd!:D Ben benieuwd wie er gekozen word!!!
Ik heb een instagram acount voor nailart sinds kort!
‘Nailart_4_you’
Follow me!

Cynthiiaa -

Het klinkt tof, maar ik ben zo slecht met nagellak, als het aankomt op make-up looks voor de feestdagen, dan meld ik mij aan en hoor ik het graag! ^^

Martine -

Haha I’ll keep that in mind 😉

Sana -

Oh yesss!

Kim -

Wat leuk! Ik heb een mailtje gestuurd :)

Inge -

Ik dacht meteen aan Laura van Nailsbylaura ze is super goed!

wendela -

Ik heb een mailtje gestuurd :) ik ben benieuwd. Succes iedereen die mee doet!

Nailfinity -

Wat leuk! Helaas heb ik het met mijn eigen blog en studie te druk, het had me anders erg leuk geleken!

Lisanne -

Oeh.. Ik moest meteen aan NailsByLaura denken!

Lynn -

Super leuk idee! Verder sluit ik mij aan bij Nienke, zou het niet te ingewikkeld mogen? Kluns eerste klas hier:D

Dindi -

Lijkt me leuk om te doen! Zal eens een mailtje sturen!

Nicole -

Gaaf! van mij kan je ook waarschijnlijk een email ontvangen! ik heb nog wel een paar vragen, is het toegestaan om met penselen te werken, of juist meer met satestokjes en speciale nail art nagelak flesjes met een dun kwastje.

Groetjes (:

Anouk -

Oehh dit is zo leuk! Waarschijnlijk kunnen jullie een mailtje verwachten

Roan -

Oh super leuk! Ik ga een mailtje sturen! Lijkt mij een hele gave ervaring!

Roan.

Nienke -

Heel leuk! Ik ben dol op nagellak dingen. En beste nieuwe nailart blogger, ik heb een verzoekje. Zou het niet te ingewikkeld mogen, ik ben namelijk best onhandig. 😉 Haha. Heel leuk dat jullie dat doen. Ik ben mega benieuwd en ik vind het een super leuk idee voor de feestdagen.

Yvonne Bruin -

Heyy,

Ik hou erg veel van nagellak en het lijkt me Super vet om voor jullie te schrijven! Ik zal morgen mijn mailtje sturen! Ben benieuwd wat jullie van mijn creaties vinden.

(mijn creaties zijn ook te vinden op mijn eigen blog http://xbyus.blogspot.nl/ en op http://everydayagirlcode.wordpress.com/ )

xxx Yvonne ❤

Sandra(hpw) -

Hebben jullie iets aan een tip? Ik volg Helen (Beautyill) op Instagram. Zij richt zich volgens mij heel veel op handen, nagels, nagellak, nailart e.d.

Helen -

Ahh super lief dat je mij noemt!
Zou het ook echt héél graag willen doen voor LLG!! <3
Ik stuur je zo een mailtje Martine!

Mayta -

Hoi,
Ik ben zelf ook niet zo’n held in het maken van creaties, maar ik kan je wel een tip geven: mijn favoriete nagellak blogster:
http://www.emilydenisephotography.com/blog/

Altijd zo mooi. Mooie foto’s. Goed uitgelegd. En uit België dus Nederlandstalige posts kan!

Nog veel geluk met de zoektocht!

groetjes

Dhini -

Het lijkt mij leuk! alleen, denk ik dat ik niet zo veel tijd heb

Reageer ook