FOTD: Pink Glow

Op LiveLifeGorgeous kon je laatst al lezen over het budgetmerk City Color dat exclusief bij de webshop Boozyshop te verkrijgen is. Willemijn maakte een mooie FOTD met een aantal producten van City Color en nu is het mijn beurt. Ik testte een palet, een eyeliner, een mascara en een blush van City Color!

City Color Barely Exposed Palette

Als je een beautyfreak bent, weet je meteen dat dit palet je doet denken aan een budgetversie van Urban Decay Naked 1. In de loop der tijd zijn er veel goedkopere versies ontstaan van de Urban Decay Naked Palettes. Ik word er wel een beetje moe van, maar goed: het is altijd leuk als je zo’n palet voor minder geld kunt scoren maar dan moet het ook wel een goed palet zijn.

Hier zie je de swatches van het palet. Van de eerste zes kleuren vond ik eigenlijk alleen de vierde kleur goed qua pigment. De rest viel me een beetje tegen. De laatste zes kleuren daarentegen hadden een waanzinnig goed pigment, deze zijn met een veeg gemaakt.

Het belangrijkste bij de rip-off Naked Palettes is hoe de kleuren op het oog uitpakken. Vaak zie je dat het een smoezelige grijze waas wordt als je eenmaal de kleuren aan het blenden bent. Dan lijken de kleuren apart geswatcht wel goed, maar eenmaal op het oog zie je er weinig van terug. Ik was benieuwd hoe het City Color Barely Exposed Palette uit zou pakken op het oog.

City Color Line Me Liner

Een zwarte eyeliner met een vilten stift, dat komt altijd wel van pas. De stift ziet er goed uit, er zit een mooie scherpe punt aan. Ik probeerde het uit op mijn arm.

En daar werd ik niet heel vrolijk van. De eyeliner is behoorlijk waterig. Je kunt er wel precies mee werken, maar het pigment laat wel wat te wensen over. Ik was een beetje bang dat de City Color Line Me Liner mijn ooglook zou verzieken. Straks zie je of dat ook zo is.

City Color 3x Be Bold Extreme Volume

Deze mascara ziet er vrolijk uit en valt door het roze kleurtje lekker op in je stash. De borstel lijkt op het eerste gezicht ook prima, ik hou van plastic borsteltjes met kleine ‘tandjes’. De mascara belooft veel volume te geven en daar ben ik ook niet vies van.

Hier zie je de totale look met het City Color Barely Exposed Palette, Line Me Liner en Be Bold 3x Extreme Volume Mascara.

Het palet pakt op het oog goed uit, veel beter dan het palet van W7 bijvoorbeeld. De kleuren blijven fris en contrasteren goed met de rest. Het wordt geen waas. Hoewel ik geen fan was van de eerste zes kleuren, blijken die op het oog reuze mee te vallen. Ja, het palet vind ik zeker een leuke aanrader en beter dan W7.

Ik dacht dat de eyeliner mijn look onderuit ging halen maar ook dat viel me mee. Het zwart is niet heel intens, maar dat had ik ook niet verwacht. Het pakt eerder uit als een subtiel antracietgrijs lijntje. Best oké als je dat een mooi effect vindt. Ik zou de eyeliner zelf niet meer gebruiken.

De mascara vind ik ook oké maar ik ben er niet weg van, zeker niet als de mascara extreme volume belooft. Ook komt de mascara er in sliertjes af en daar ben ik niet zo gek op.

Nee, van deze drie producten vind ik vooral het City Color Barely Exposed Palette leuk. Het palet kost €11,99. De eyeliner kost €7,99 en de mascara €3,99. Ik vind de eyeliner wel duur als je kijkt naar het effect. Voor een lagere prijs zijn er volgens mij wel betere te vinden zoals die van Miss Sporty.

City Color Mosaic Blush Pink Glow

Deze blush ziet er leuk uit! Het lijkt behoorlijk donker door de bruine en dieproze kleuren, maar dat valt alles mee. Deze blush is denk ik geschikt voor zowel lichte huidjes als donkere huidjes. Voor het mooiste effect breng ik deze blush aan met een stippling brush, want er komt veel kleur van af.

Hier zie je de swatch van de drie kleuren: wit/roze, dieproze en bruin. Het is in zijn totaliteit een warme, dieproze kleur. Ik was benieuwd of dit me wel zou staan.

Maar ik vind de City Color Mosaic Blush in Pink Glow echt prachtig. Hij geeft een mooie warme gloed en er komt veel kleur van af. Een stippling brush is daarom voor de lichte huidjes wel een must. Van alle producten die ik getest heb van City Color ben ik het meest enthousiast over deze mooie blush. De prijs? €4,99! Dat is niet gek!

De lipstick die ik draag is deze mooie, matte roze van Inglot. Lees hier de review.

City Color wordt nu exclusief verkocht bij Boozyshop. Een leuk nieuw budgetmerk met een aantal mooie producten!

28 reacties

Demy -

Ik ben enkel van van het palette en de blush, echt mooi op de ogen, en die blus staat je ook goed. Deze 2 dingen zou ik zelf nog aanschaffen. :)
De eyeliner is inderdaad zijn geld niet echt waard en de mascara.. waas is dat WOW-effect?? ik zie niks van volume :/ beetje jammer

Loes -

Martine ik vond t (donker)grijzig en paarsig je ook mooi staan, maar ook gezien de houdbaarheid en met deze lengte vind ik deze kleur nog mooier. Echt prachtig!

Julia -

Leuk! Ik ben alleen niet weg van de pigmentatie.. Dan vind ik Revolution beter. xo

Janneke -

Willemijn en Martine, het lijkt me heel leuk om een vlog te zien van willemijn nu ze Gaai nog niet in huis heeft!! Echt van ‘s ochtends het opstaan tot ‘s avonds naar bed gaan. Het is maar een idee… *hint hint* 😉 :)

Martine -

Leuk idee, helaas past het alleen niet meer in onze drukke planning. We staan al helemaal volgepland tot half januari!

Janneke -

Hmm, ik vind de oogschaduws niet heel mooi.. Maar de blush etc wel!! Love it

Nicole -

Hmm, ik vind het palette op zich wel mooi, maar toch ben ik niet echt heel erg onder de indruk van dit merk!

Leanne | Miss Nagellak -

Echt een hele mooie look!

Lillyshuid -

Je ziet er mooi uit!

charile -

Mooie look!

Leonie - AllAboutLeonie -

Knap van deze producten een mooie look hebt weten te maken! Ondanks dat het klinkt dat niet alle producten even fijn werken :)

Lindsey Beljaars -

Ik vind de blush inderdaad echt prachtig!! De mascara en de eyeliner vallen zeker tegen…

Tamara -

Mooi palette en blush! Lekker budget!

Margot -

Die blush staat je inderdaad goed!

Nienke -

Mooie, neutrale look. De blush ziet er vooral heel goed uit!

Dionne -

Mooie look! Ik vind je kleur van de lipstick mooi!

Caro ~ My Beautycase -

Door jullie wordt ik toch wel erg nieuwsgierig naar dit merk! Gek is dat soms dat als je oogschaduws swatcht ze soms niet zoveel voorstellen maar eenmaal op het oog er juist wel mooi uitzien! Ik heb dat ook wel eens gehad. :-)

Aboutsbstyle -

Ik vind alleen de blush mooi, maar zal er niet naar opzoek gaan of apart voor gaan bestellen in dit geval. Liefs soraya

Svenja -

het eindresultaat van de look vind ik prachtig! Inderdaad het oogschaduw palette en de blush springt er voor mij echt uit, wat een prachtige kleuren <3 De mascara zou ik niet zo snel aanschaffen!

Rosalie (4BeautyandLife) -

Ik ben zelf niet zo van kopieën van mooie merken. Doe mij maar de real deal. Dan maar een beetje meer uitgeven. Ik houd van het gevoel iets moois en goeds te kopen. Lekker materialistisch ha ha. Een antraciet eyeliner kan heel mooi staan. Maar dan moet het wel de intentie zijn.

Marlin -

Wauw, die blush! Staat je heel mooi
Ik wil hem ook haha

Marlotte -

Nee, de mascara is het zeker niet voor mij. Daarentegen vind ik het pallete en de blush heel mooi! Wauw, en dat voor deze prijs!

Anniek -

Wauw, hoeveelste dupe van de Naked paletten zou dit zijn? Nummer 12 ofzo? Niet erg hoor, want het is inderdaad wel fijn om een goede budgetvariant te kunnen scoren :) Het palet vind ik ook erg mooi, toffe look heb je er mee gemaakt!

Kelly -

Het oogpalette ziet er inderdaad leuk uit!

Kelly -

De eyeliner vind ik echt drie x niks! De blush daarentegen, wauw <3

Suzanne -

Mooie look! Jammer van sommige producten.

Grim&Glam -

Jammer van sommige producten maar vind de look alsnog erg mooi, vooral de blush.

Femke -

Ik heb zelf een tijdje terug ook een palette van City Color gereviewed die ik via eBay kocht. Ik ben door dat ene palette gewoon fan van dit budget merk. In jouw review vind ik de mascara en eyeliner niet echt tof. Het palette en de blush vind ik allebei top! Mooie producten, zeker gezien de prijs!

Reageer ook