Etos lanceert nieuwe geuren!

Geuren nemen je mee op reis in je gedachten. Door die ene heerlijke geur denk je misschien wel terug aan die geweldige vakantie in Italië of die romantische date. Naast dat een geur bij jou moet passen is het ook fijn als de geur nog eens betaalbaar is. Etos lanceert voor het eerst nieuwe, betaalbare en inspirerende geuren!

Etos lanceert namelijk voor het eerst haar eigen geurenlijn met 4 heerlijke eau de toilettes van hoge kwaliteit en een scherpe prijs. Dat horen we graag! De verpakkingen zien er retro modern uit. Het Etos logo lijkt trouwens nieuw, maar is eigenlijk een heel oud logo alleen in een nieuw jasje gestoken. Superleuk!

Etos heeft veel aandacht besteed aan de selectie van de geuren. Dit heeft Etos namelijk samen met een gerenommeerd parfumhuis gedaan. Uit 22 geuren zijn er uiteindelijk 4 mooie geuren gekozen. Deze 4 geuren kwamen het beste uit de test onder een panel van 100 vrouwen. Dat maakt mij heel nieuwsgierig naar de geuren!

Dit zijn de 4 geuren uit de geurenlijn van Etos:

 • Forever Love
 • Sapphire Sky
 • Evening Kiss
 • Dreamy Garden

Etos Forever Love

Ben je gek op zoete, verleidelijke en bloemige geuren? Dan is Etos Forever Love misschien wat voor jou. Zelf hou ik heel erg van zoete geuren. Etos Forever Love is een combinatie van onder andere jasmijn, roos, vanille en amber. De belangrijkste geurnoten die je ruikt zijn cassis, roos en patchoeli. Dit zijn alle noten die in de geur verwerkt zijn:

 • Topnoten: bergamot, perzik en pruim 
 • Hartnoten: roos, jasmijn en lelietjes van dalen
 • Basisnoten: vanille, muskus en amber

De geur ruikt zowel zoet maar ook zeker fris. Het is een fruitige zoete geur die op den duur ook wel een tikje kruidig ruikt. Als je heel erg houdt van bloemige geuren, moet je deze eens proberen. Naarmate ik het parfum namelijk langer draag, ruikt het alsof ik in een heerlijke bloemenwinkel sta. Ik ben zelf iets minder een liefhebber van bloemige geuren, maar ik kan me voorstellen als je daar wel van houdt dat deze geur (letterlijk) een schot in de roos is.

 

Etos Sapphire Sky

Als je net als Willemijn gek bent op frisse citrusgeuren, dan vind je Etos Sapphire Sky echt heerlijk. Als ik de geur ruik, denk ik aan een jonge actieve vrouw. Een geur voor overdag die altijd kan. Frisse en goedkope geuren kunnen soms ook behoorlijk de plank misslaan en worden dan wel eens gebruikt als toiletspray, maar dit is een geweldige frisse en betaalbare geur van Etos die zowel fris als vrouwelijk ruikt. De belangrijkste geurnoten zijn mandarijn, iriswortel en muskus. Deze geur zou ik zelf ook lekker vinden om in de slaapkamer op mijn kussensloop te sprayen. Dit zijn de geurnoten:

 • Topnoten: bergamot, citrus, neroli, bamboe en peer
 • Hartnoten: lelietjes van dalen, lotusbloem
 • Basisnoten: sandelhout, amber en muskus

De zware, zwoele basisnoten maken dat deze geur echt ‘body’ heeft. Het is geen flauwe citrusgeur, maar een volle rijke frisse geur. Wij zijn fan!

Etos Evening Kiss

Ja! Bij deze geur denk ik meteen aan een romantisch avondje uit eten met mijn vriend of een geweldige stapavond met goede muziek. Dit is een zwoele, zoete verleidelijke geur zoals de naam ook wel doet vermoeden. Het is een warme, kruidige en zoete geur en peer en oranjebloesem zorgen er voor dat het niet te zwaar is. Dit is denk ik een geur die veel dames wel heel lekker vinden. Dit zijn de geurnoten:

 • Topnoten: mandarijn, peer en roze peper
 • Hartnoten: jasmijn, oranjebloesem 
 • Basisnoten: vanille, patchoeli en amber

Ik ruik zelf vooral vanille en amber en de mandarijn en peer die zorgen voor de frisse noot. Dit is voor mij echt een avondgeur. Zo een die je meeneemt op vakantie als je ‘s avonds gaat genieten van een heerlijk etentje of gezellig uit gaat. Kruidig, zoet en zwoel en een heel klein tikje fris: dit is mijn geur!

Etos Dreamy Garden

Als ik de mooie kolibrie op de verpakking zie, ben ik meteen benieuwd naar deze geur. Zou het een tropische geur zijn? De kolibrie doet me namelijk denken aan mijn vakantie naar Zuid-Afrika. Etos Dreamy Garden is volgens Etos een vrouwelijke bloemengeur. Dat verklaart natuurijk ook de kolibrie! De geurnoten zijn:

 • Topnoten: appelbloesem, sinaasappel, pruim en klimopbladeren
 • Hartnoten: viooltjes, neroli, ylang ylang, jasmijn en waterlelie
 • Basisnoten: muskus, patchoeli en sandelhout

De belangrijkste geurnoten zijn neroli, witte amaryllis en kasjmier. Hoewel dit ook een bloemige geur is net als Etos Forever Love, is het grote verschil dat Etos Dreamy Garden niet alleen bloemig is maar ook zoet. Etos Forever Love is eerder bloemig en fris.

Hoewel ik niet zo hou van bloemige geuren, vind ik Etos Dreamy Garden door de zwaardere basisnoten lekker ruiken. Op mijn huid komt vooral het zoete aspect van de geur naar boven, maar als je de geur in de lucht spuit ruik je ook wel de frisse noten. Het is wederom een rijke geur.

Onze twee favorieten zijn zeker Sapphire Sky en Evening Kiss. Dit zijn twee geuren die ons als persoon typeren. Sapphire Sky past perfect bij Willemijn die houdt van frisse geuren (hoewel ik als ‘zoetekauw’ deze geur ook heel erg lekker vind) en Evening Kiss past perfect bij mij.

De Etos eau de toilettes (50ml) zijn vanaf 26 oktober exclusief bij Etos verkrijgbaar en kosten €9,99 per stuk. Een leuk cadeau voor jezelf maar ook zeker -tijdens de feestdagen!- voor je vriendin, moeder, zus, tante, oma: er zit zeker een geschikte geur van Etos tussen!

25 reacties

Sunanda -

Ik ben net naar de Etos geweest en heb Midnight Kiss gekocht. Manmanman, wat een heerlijke geur en wát een mooi flesje! De rest was allemaal uitverkocht, dus ze zijn gewild :)

Marluce -

Ik heb de Evening Kiss gekocht, want ik vind het een heerlijke warme geur. Ik was sowieso benieuwd naar de geurtjes, want ik mocht voor het Etos-panel, dat helaas niet meer bestaat, ook meedoen aan de geurtest.
I.v.m. mijn gevoelige huid spuit ik geurtjes altijd op mijn kleding. Eergisteren heb ik toen ik thuis kwam van mijn werk een trui aangetrokken en toen ik ‘s avonds naar een vergadering ging een klein beetje Evening Kiss opgespoten. Daarna is de trui over een kledingrekje gehangen. Vanmorgen heb ik ‘m weer aangetrokken, en nu aan het eind van de dag ruik ik het geurtje nog steeds.

Véronique -

Heb de Forever Love en Dreamy Garden thuis staan! Ik ben fan! Vind ze heerlijk ruiken al moet ik wel regelmatig opnieuw opspuiten

Lisa -

Aangenaam verrast door deze geurtjes! Evening kiss is echt heerlijk en de houdbaarheid is hartstikke prima… Blijft de hele dag hangen, heerlijk :)

Melissa -

Blijven de geuren ook nog een beetje lang zitten?
Betaalbare geuren zijn fijn, maar vaak blijven ze minder lang zitten.

beautifulday4makeup -

Ik hou van betaalbare geurtjes

Judith -

Leuk!
Betaalbare luchtjes die lekker ruiken zijn altijd welkom!

Saraya -

Oo ik ben wel nieuwsgierig geworden naar de geuren :)
X

femketje -

forever love lijkt me wel wat 😀

Emmy -

Leuk! Maar wat is de houdbaarheid? Moet je deze geuren regelmatig bijspuiten, of is een keer genoeg??

Rowan -

Evening kiss lijkt mij wel een lekkere geur en ga ik zeker eens proberen!
Hoe lang blijft de geur hangen?

Iffy Alvi -

De doosjes zien er prachtig uit! Hele leuke review

XO

Maxie -

Ze doen me een beetje denken aan de kruitvat parfummetjes. Die zijn nog best lekker. Alleen jammer dat de flacon van goedkopere parfums altijd zo saai zijn, dan spaar ik liever door voor een wat duurder parfum (waarvan ik de geur natuurlijk wel lekker vind) met een super mooie flacon. Alsnog zijn deze leuk voor een jonger zusje of nichtje voor de feestdagen!

Linda -

Ik ben nu wel heel nieuwschierig geworden. Als ik het zo zie denk ik hmm, weer een drogist die met z’n eigen geur komt, dat kan vast niet goed zijn, maar hmmm. Ik ga morgen toch maar eens langs de Etos…..

aboutsbstyle -

vind dit echt een leuke en betaalbare luchtjes als ik dat zo lees overal, en zeker met de feestdagen die aan komen zijn het leuke cadeau’s om te geven en ontvangen voor de prijs ook. ik ga zelf wel even ruiken in de winkel. liefs soraya

manon -

Ik ben benieuwd naar de geuren!

Leanne | Miss Nagellak -

Fijne review! Etos is goed bezig :)

The Good Rogue -

Amazing. I must visit the Etos soon.

Beauty cadeaukaart -

Super! De doosjes zien er prachtig uit, wij zijn ontzettend benieuwd naar de geuren.

Iris Larisa -

Oh ik zag dit laatst al voorbij komen, leuk dat ik nu kan lezen hoe de geuren zijn opgebouwd. Ik ben erg benieuwd naar Sapphire Sky! X

Margot -

Jullie favorieten spreken mij ook het meeste aan. Ik ben gister al even gaan kijken, maar toen waren ze helaas nog bezig met uitpakken. Binnenkort ga ik nog een poging doen.

Jamey -

Wauw, etos is echt goed bezig!

Nicole -

De doosjes waar ze inzitten zien er echt heel erg mooi uit. De flacon zelf daarentegen is een beetje saai. Ik ben heel erg benieuwd naar hoe de geuren ruiken!

Lindsey Beljaars -

Gezien de geurnoten denk ik dat Forever Love het best bij mij past!

Ellen -

Leuke review. Ik ben erg benieuwd en ga ze zeker even snuffelen binnenkort! Wat een prijsje zeg!

Reageer ook