De Parfum Tag

Wij zijn dol op heerlijke geuren, wie niet trouwens? Een geur vinden die bij je past en waar je iedere dag plezier van kunt hebben is best lastig. Maar het is heerlijk als je eenmaal jouw geur hebt gevonden. Wij vertellen je van alles en nog wat over onze parfums in De Parfum Tag. 

1. Hoeveel parfums heb je in je stash?

2. Van welke geurnoten hou je het meest?

3. Heb je naar aanleiding van een tester wel eens een geur gekocht?

4. Wat is de mooiste flacon uit je stash?

5. Wat is de duurste geur uit je stash?

6. Heb je ooit een geur opnieuw gekocht?

7. Wat was het eerste parfum dat je van een vriendje hebt gekregen?

8. Wat voor geuren droeg je als tiener en wat voor herinneringen heb je aan parfums van vroeger?

9. Welke geur vind jij het lekkerst bij je man/vriend?

10. Je moet al je parfums weg doen en je mag er maar één houden… Welke zou dat zijn?

We vinden het leuk als jij deze vragen ook beantwoordt in de reacties. Of neem De Parfum Tag over op je eigen blog en vergeet LLG niet te linken! Fijn weekend!

17 reacties

Ivon -

Hahah hilarisch, ik ken precies alle parfums uit mn tiener jaren waar jullie het over hebben!!
Goeie oude tijden 😉

me -

Wat valt er te lachen over goedkope geurtjes, genoeg mensen die niet duurder kunnen kopen…ook al zijn ze ouder, ouder worden betekent niet automatische meer geld. 😉

Luna -

1. Hoeveel parfums heb je in je stash?
Een stuk of 12, maar die gebruik ik lang niet allemaal. Een tijdlang kreeg ik van familie met de feestdagen een parfum cadeaudoos, heel lief, maar lang niet altijd mijn geur. Ik vind het zonde om ze weg te doen, maar ja, ze staan nu meer voor de sier in de kast. Ik gebruik ongeveer de helft van mijn stash regelmatig tot af en toe.

2. Van welke geurnoten hou je het meest?
Lotusbloem, musk, camelia

3. Heb je naar aanleiding van een tester wel eens een geur gekocht?
Ja, Life threads gold van La Prairi en die vond ik zo lekker dat ik die later nog een paar keer heb gekocht.

4. Wat is de mooiste flacon uit je stash?
Life threads gold heeft mooie gouden draden om de fles gestikt, het is vierkante flacon.

5. Wat is de duurste geur uit je stash?
Volgens mij Chanel NO 5 :)

6. Heb je ooit een geur opnieuw gekocht?
Ja, Life threads gold heb ik drie keer gekocht ongeveer. Narciso Rodriguez for her ook een keer of drie.

7. Wat was het eerste parfum dat je van een vriendje hebt gekregen?
Haha, geen :) Hij haat parfum, maar respecteert wel mijn liefde voor parfum. Op mijn beurt hou ik rekening met zijn afkeer, dus draag ik heel subtiel en licht parfum als ik bij hem ben. Het is geven en nemen tenslotte :)

8. Wat voor geuren droeg je als tiener en wat voor herinneringen heb je aan parfums van vroeger?
Mijn eerste echte grotemensen geur was Emporio Armani, die kocht ik toen van mijn verjaardagsgeld en dat vond ik zo chique, dat ik die alleen op deed in het weekend.

9. Welke geur vind jij het lekkerst bij je man/vriend?
Zijn eigen geur: een mengeling van zoet en een vleugje waspoeder.

10. Je moet al je parfums weg doen en je mag er maar één houden… Welke zou dat zijn?
Narciso van Narciso Rodriguez

Mariska -

Mijn favo geuren zijn Tresor Lancôme en Versace Christal Noir. Ik heb onlangs ontdekt dat ik altijd ga voor bloemig of bloemig-oriëntaals. Mijn vriend draagt Chanel Sport, zo lekker. Wat ik ook een geweldige mannengeur vind, is Le Male van JP Gaultier. Als ik dat ruik, wil ik de man in kwestie bespringen haha. Doe ik uiteraard niet. Mijn vriend vind het helaas een foute geur, als in veel foute mannen en jongetjes dragen hem. Zijn woorden. :-)

Kelly -

Leuke tag om te zien :) als ik wat meer geurtjes heb neem ik m over

Erika -

Ik heb in totaal 7 geuren, al veel in mijn ogen en mijn favoriet is nu toch wel van Lolita Lempicka. Het is een unieke geur die niet zoveel mensen hebben, maar ik hou ervan.

Manuela -

Martine, ik denk dat jij Pi van Givenchy ook heerlijk zal vinden voor mannen (vanille) of Dior homme intense (poederig zoet)? En ik hou van dezelfde geurnoten als jou, Alien Essence Absolue is mijn favoriet en Kenzo Amour wil ik ook nog steeds halen, is ook zo heerlijk!

Maxie -

Jullie zijn echt de Nederlandse beautybloggers geworden die alle beautytags verzinnen ;). Ook deze was weer super leuk. Ik vroeg me af of Willemijn nog een keertje een 3x raden parfum editie gaat doen, aangezien Martine hem al eens heeft gedaan en ik ben wel benieuwd hoe Willemijn het er vanaf legt!

Willemijn -

Ik heb eigenlijk niet zo veel parfums die het spannend genoeg maken. Toen Martine hem deed had ze nog heeeel veel parfums, dat maakte hem zo leuk. Nu zou ik ze allemaal direct kunnen raden haha!

Kim | Kimsbloglife -

Superleuke tag hebben jullie bedacht! Ik zou hem graag overnemen, maar heb eigenlijk helemaal niet zoveel geuren in mijn stash, ik koop er meestal 1 of 2 die ik dan opgebruik en pas nadien koop ik weer een nieuwe :-)

Silkeblogs -

Leuke tag! Ik hou van parfum, love it!

Kiss & Make-up -

Grappig hoe jullie de nadruk op de A in parfum legt, hahaha :-) Ik heb zo iets van een vijftien parfums, en inderdaad, ‘t is eigenlijk best veel, oops. Van celebrity geurtjes ben ik echt geen fan, komt altijd zo cheap over eh, haha. Van Thierry Mugler hou ik heel erg, vooral van Angel.

Lindsey Beljaars -

Wauw, een superleuke TAG! Ik heb ook ontzettend veel parfum dus ga deze TAG zeker overnemen!

Maaike -

Leuke tag! Ik denk dat ik ongeveer net zoveel geurtjes heb. Ik heb echt een bakje met mijn favorieten (Balenciaga Florabotanica, Chanel Coco Mademoiselle en Chloé op dit moment) en daarnaast een bakje met dingen die ik lekker vind, maar niet voor te vaak.

Femke -

Wat is dit een leuke tag, die ga ik zeker overnemen :-)!

PinkFairy -

Leuke tag! Ik ben zelf ook gek op parfum, dus ik ga deze tag binnenkort zeker overnemen :)

Grim&Glam -

Ik heb niet zoveel parfums. De geuren die ik vaak draag zijn de fragrance mists van Bath and Bodyworks. Zij hebben zulke lekkere geuren! Ook vind ik het geurtje van Justin Bieber stiekem erg lekker (en ik ben 24).

Reageer ook