This Months Favorites (september ’15)

September zit er bijna op. Tijd om de balans op de maken van deze maand. Het beauty seizoen is weer in volle gang en dat heeft ons fijne ontdekkingen laten doen. Dit zijn de toppers van afgelopen maand…

Willemijn

 • Make-up Studio Eyeshadow Moondust in Pink Platinum
 • Sisley Phyto Loose Face Powder 1
 • MAC Persistence
 • Argandia Argan Olie
 • MAC Viva Glam Miley Cyrus 2
 • Zenology Black Tea Nourising Shampoo

Martine

 • Sisley Phyto Loose Face Powder 3
 • BECCA Moonstone
 • BECCA Opal
 • BECCA Champagne Pop
 • MAC D for Danger
 • MAC Stone
 • Body Shop Sea Salt Scrub
 • Thierry Mugler Alien Essence Absolue

Wat waren jouw beauty favorieten van afgelopen maand?

28 reacties

Willemijn -

Ik vind jullie video’s altijd echt genieten :)! Ik ben ook hele benieuwd welke lippenstift Willemijn (naamgenoot, hihi) op heeft :)!
X

Henderiëtta -

Hey die sisley poeders zijn ontzettend gaaf, moet je rekening houden met een bepaalde kleur huid, of kun je gewoon degene kiezen die je het mooist vind.

Willemijn -

Ik zou wel even de poeders goed bekijken. Martine en ik kunnen zowel nummer 1 als 3 gebruiken, maar van nummer 4 weten we niet zeker of die bij alle huidjes past. Nummer 2 is mat, ik goed dat die vrij transparant is en dus door iedere huid gebruikt kan worden. Maar kijk voor de zekerheid wel even goed in de winkel :)

Froukje -

Zoals altijd weer erg leuk! Leuke favorieten :) Krijg helemaal zin om naar NYC te gaan (in februari! :D:D) en spullen van MAC te kopen. Het is daar toch iets goedkoper :)

Aboutsbstyle -

Mooie producten, ga er een aantal onthouden. Liefs soraya

Anna30 -

Ik mis de doorkliklinkjes van de reviews van de producten! :)

Domenique -

Jullie enthousiasme over de Sisley poeder komt als geroepen. Irriteer me al dagen aan mijn schiftende foundation, het zit totaal niet meer. Alleen even een vraagje, ik heb inmiddels zowel de douglas als de ICI paris xl site bezocht en kon de poeder niet vinden. Is hij nog wel beschikbaar in de winkel?

Willemijn -

Hij is net nieuw en hij volgens onze informatie (via pr bureau) wel al in de winkels moeten liggen. Maar het zou kunnen dat de lancering wat vertraging opgelopen heeft en daarom nog niet (in alle) winkels ligt…? Ik ga het even voor je navragen bij het pr bureau. :)

Domenique -

Oké fijn bedankt!

Willemijn -

Ben ik weer! 😀 Ik heb inmiddels even nagevraagd en hij zou zeker in de winkels moeten liggen (zowel Douglas als Ici). Ben je er onlangs geweest?

Domenique -

Ben zojuist weer geweest en hij is nog steeds niet in de winkels, dus ik zal de komende weken nog wat vaker langsgaan om te checken of hij er ligt! in ieder geval bedankt voor het vragen :)

Renée -

Ik kon hem op de website ook niet bestellen.. vandaag even in de winkel geweest en hij was net binnen!! Heb m’n bruiloft (over 2 weken) als excuus gebruikt om nr 2 aan te schaffen.. ohhhhhh.. maar zo mooi!!

Sofie Katelijne -

fijne producten! ben zelf vooral benieuwd naar D is for Danger van MAC :)

Maxie -

Echt een super gezellige TMF, het is leuk om te zien dat jullie zo enthousiast zijn over de producten. Ik ben nou wel erg benieuwd naar wat jullie hebben besteld, een ontboxing met een prijskaartje hoger dan €600,-… Hebben jullie soms 10x de sisley poeder besteld???

Joanne -

De nieuwe MAC Viva Glam van Miley Cyrus vind ik echt de topper van deze maand, ondanks dat ik niet zo fan ben van Miley Cyrus zelf is de lipstick wel top en kan ik deze iedereen aanraden!

Marthe | Normal Beauty -

Leuke video! Die Mac lipsticks laten me kwijlen…. hihi. Wat zien jullie er mooi uit in deze video! X

Lindsey Beljaars -

Ik ben ontzettend benieuwd naar MAC Persistence. Durf hem niet zo goed online te bestellen dus ik wacht even tot ik in de MAC Store ben om hem te swatchen

Kiss & Make-up -

Heheh, grappig, twin Sisley poedertjes :-) Ben er wel heel benieuwd naar nu! Alien Essence Absolue klinkt echt zalig hoe je ‘t zo beschrijft, mmm.

Emma -

Willemijn welke lippenstift heb je hier op? Ik vind hem echt super mooi!

Nicole -

Ik ben door jullie zo super benieuwd geworden naar die Sisley poeder! De Becca highlighters zijn ook echt prachtig!

Suzanne -

Weer hele mooie favorieten!

Femke -

Die Becca highlighters vind ik nog steeds zó mooi, het product dan want de verpakking namelijk niet ;-)! Ik ben erg benieuwd naar de review van MAC Persistence :-)!

Anouk -

Aaaah Willemijn, hoé kom ik aan dat blousje? De kleur is echt helemaal geweldig!

Willemijn -

Ruim een jaar geleden gekocht bij Only, dus ik vrees dat ‘ie niet meer te koop is…. Sorry!

Svenja -

Oeeeh ik ben nu wel heel benieuwd naar de unboxing die er aan komt! En wat laten jullie weer een hoop prachtige items zien, zoals altijd word ik er weer helemaal hebberig van. Vooral D van Danger en Persistence lijken mij prachtige kleuren voor de herfst!

Margot -

Wat zijn die highlighters toch mooi!

EminasLifestyle -

Ik word nu ook steeds nieuwsgieriger naar de highlighters van Becca! Wij zijn plannen aan het maken om in april naar New York te gaan, dus hopelijk kan ik ze daar kopen.

Manon -

Oeh wat een fijne favorieten! Die highlighters van BECCA zijn zo mooi! Ik wil ook 1 of meer haha!

Reageer ook