This Months Favorites (augustus ’15)

Nog even en de zomer is alweer voorbij. Daar willen we voorlopig nog niet aan denken! Om onze gedachten even af te leiden laten we daarom onze favoriete producten van deze maand zien. Waar zijn we enthousiast over?

Wat zijn jouw favorieten van afgelopen maand?

27 reacties

Agnes -

Kokosolie is voor mij wonderolie. Ik kook ermee, ik spoel mijn tanden ermee voor wittere tanden, ik gebruik het als haarmasker maar ik haal ook mijn oogmake-up er mee af. Dat gaat super makkelijk, warm maken tussen je vingers en dan voorzichtig rondjes draaien op je oogleden. Je moet wel tegen het vette gevoel kunnen. Maar voelt vooral heel lekker onder je ogen, daar is het altijd heel gevoelig bij mij.

jen -

Hoi, de low budgetprodukten zijn er niet meer bij kruidvat. Het gaat over de blush en highlighter. Weten jullie goede vervangers, heb ook een lichte huid net als jij, gr. Jen.

Tien -

Hey Matine,

zou je een video willen maken wat je allemaal met kokosolie kunt doen?
Er is zoveel wat je ermee kan doen lijkt me wel handig want veel meiden weten niet wat je er allemaal mee kunt.

Groetjes Tien.

marrie -

Ik heb ook heel fijn haar en heb ook eens kokosolie in mijn haar geprobeerd. Kreeg het maar moeilijk uit mijn haar gewassen en mijn haar voelde beetje viezig en vettig erna.

Cynthiiaa -

Wow, ik heb al zolang geen video’s bekeken, dat jullie haar is gegroeid! Serieus! Oh, dit is erg! Shame on me! Soft Ochre van MAC is fantastisch, vooral met matte oogschaduws en dan de crèmekleur, dat is echt een magische combinatie. Jaaa, The Balm is top! De kwaliteit van hun producten.. amazing. Mooie kleuren zitten erin, inderdaad, komt wat saai over, maar dat zijn wel de kleuren die je dagelijks gebruikt. :’) Kokosolie, ik blijf erbij. Een tijdje heb ik oil pulling gedaan, trek je al die afvalstoffen enzo eruit, maar mijn tanden werden ook witter en schoner. Binnenkort ga ik weer bleken, waardoor ik het ook al bescherming ga gebruiken, maar het werkt echt voor je tandvlees! Love it tho! Leuke video weer dames, beide zien er weer stralend uit!

maaike -

haha, dan zou ik starten met de vorige video waarin ze uitleggen extentions te hebben 😀

Iris | Todayslipstick -

Prachtige producten!
Liefs, Iris

Lieke -

Welke lipstick heb je op Martine? Staat je erg mooi!

Maria -

Naast het poetsen met kokosolie moet je ook echt met tandpasta je tanden poetsen. Daar zit namelijk fluoride en andere stoffen is, die echt noodzakelijk zijn voor je gebid. De meeste tandartsen zijn ook niet zo blij met dit! Je miet het er dus echt naast gebruiken en niet als vervanging.

Maxie -

Is het kokosolie voor je tanden nauw een late 1 april grap of is het serieus een wondermiddeltje ??? Ik ben dan wel heel benieuwd naar een artikel daarover!

Maxie -

*nou

Nicky -

Erg leuke video ! Ik ben zelf ook dol op kokosolie voor in mijn haar, ermee tandenpoetsen lijkt me wel apart, haha. En nog even off topic informatie, bij de ici paris hebben ze weer 40 procent korting op mascara. Handig om weer even een back up van chanel Le volume in te slaan !

Yvonne -

Mehr is ook een van mijn mac-favo’s! Ben er heel zuinig op. Kinda sexy heb ik ook. Maar welke heb ik eigenlijk niet; ik ben een mac-lipstickjunkie. :)

Martina -

Mac mehr wil ik ook dolgraag aanschaffen!

Jhemyla -

Ik ben zo benieuwd naar het uiteindelijke resultaat met kokosolie! Ik gebruik het zelf al jaren voor mijn haren.

shaan -

Ik heb ook eens ergens gelezen dat je tanden witter worden door kokosolie. In plaats van hun tanden er mee te poetsen, namen deze meiden een eetlepel olie in hun mond voor enkele minuten, ze spuwden het uit en poetsten dan hun tanden met tandpasta. Het resultaat zou echter pas na een jaar echt duidelijk zijn. Kokosolie in je haar doet echt wonderen. Zelf heb ik ook fijn haar, maar ik ondervind geen nadelen. Het maakt mijn haar super zacht. Ik neem 1 eetlepel olie en zet dit een paar seconden in de magnetron zodat het smelt, dan smeer ik het in mijn haar, maak een dot en ga slapen. ‘s morgens was ik mijn haar goed uit en voelt het veel minder droog. Zeker het proberen waard meiden :-)

Sharon -

Volgens mij heet dat “oil pulling” toch? Las daar eens een keer iets over in een magazine toen ik – jawel – bij de tandarts zat haha.

PinkFairy -

Wat apart, met kokosolie! Ik wist dat je het voor alles kon gebruiken, maar niet dit. Ben ook wel benieuwd naar je conclusie!

Lindsey Beljaars -

Heerlijke video en prachtige favorieten. Maar mijn tanden poetsen met kokosolie, daar moet ik nog even een nachtje over slapen, haha!!

Caro ~ My Beautycase -

Wat een mooie favorieten weer! Ik ga zeker eens proberen om mijn tanden te poetsen met kokosolie, ik ben er echt benieuwd naar. Ik had er al eens gehoord dat het je tanden witter zou maken, ben benieuwd of dat ook werkt! :-)

Amelie -

Die reactie van Willemijn op die kokosolie! Heel grappig!

Marloes -

Jaa, kokosolie als haarmasker! Haren nat maken (handdoekdroog deppen), insmeren met olie, laten inwerken en goed uitwassen met shampoo. Ik heb fijn haar wat snel slap is, maar ik krijg er geen zwaar haar van. Het valt daarna wel een stuk beter en voelt lekker zacht aan. Ook fijn voor je hoofdhuid. Martine, je haar is echt mooi en door de combinatie van je haarkleur en make-up knalt je oogkleur er echt uit. Prachtig!

Brigitta -

Ik ben het met Marloes hierboven helemaal eens! Ik heb ook heel fijn haar en na een kokosoliemasker en daarna je haren met shampoo gewassen voelt het juist voller aan! 😉 Dus probeer het gerust Martine en Willemijn, wel de kokosolie minimaal een half uur in laten trekken, liefst nog langer :)

Japkejanneke -

Leuke favorieten. Die dagcrème van Olaz wil ik ook eens proberen en ik ben benieuwd naar dat geurtje van Givenchy!

Femke -

Ik heb ook de kokosolie van de Tuinen, die is zo ontzettend fijn voor van alles! Fijne favorieten :-)!

Margot -

Wat grappig dat je je tanden poetst met die kokosolie! Denk je dat je er nog een artikel over schrijven? Misschien ga ik het wel eens proberen.

Suzanne -

Leuke video. Mijn favoriet is toch wel echt mijn Yves Saint Laurent lipstick

Reageer ook