Martine’s foundation routine (september ’15)

Precies een jaar geleden liet ik jullie mijn foundation routine zien. Toen had ik de perfecte foundation gevonden. En nu, een jaar later, heb ik de perfecte concealer en poeder gevonden. Dit is mijn foundation routine op dit moment!

14 reacties

Michelle Kaiser -

WAUW je oorbellen zijn zo mooi. Waar zijn ze van?

Nicole -

Hele leuke video! Fijn uitgelegd ook.

Froukje -

Je hebt eigenlijk al een super mooie huid van jezelf 😀 Ik breng ook eerst een primer aan na mijn dagcreme, daarna een foundation van Urban Decay (eigenlijk mn enige high end product in mn basis), daarna concealer van Collection of van Catrice, soms niet altijd eigenlijk alleen wanneer ik het nodig heb. HIerna een poeder van Madina Milano. Deze laatste is bijna op, heb nog een back-up van catrice. Verder nog een fixing spray van een of ander Duits merk, Alverda ofzo. HIerna nog blush en highlighter. Heb veel bronzers van allerlei prijsklassen maar kan er gewoon niet mee omgaan.

Ik draag overigens niet altijd foundation, echt alleen als ik tijd heb. Niet als ik vroeg op stage moet zijn bijv.

Anna -

Mijn foundationroutine? Dank zij jullie nars sheer glow, echt te mooi! Ben inmiddels alweer aan de 2e toe. Dit in combinatie met een matte blush van essence. Geen poeder, ik vind een beetje vettige t zone af en toe wel leuk staan. Ook dank zij jullie chanel Le Volume, inmiddels alweer de 5e of zoiets. Ben heel blij met deze tips. Dank!

jeapiebel -

Je ziet echt verschil van je gezicht na het opbrengen van de foundation. Leuk om ook op verschillende manieren een foundation aanbrengen te zien. Ik gebruik alleen foundation als ik de deur uit moet of echt naar een feestje ga. Ik doe geen full coverage foundation, omdat ik graag mijn imperfectie wil blijven zien, gek hé.

Margot -

Ik kocht laatst ook de Nars Sheer Glow foundation en qua houdbaarheid ben ik er inderdaad heel tevreden over maar ik vind dat hij niet zo goed in mijn huid blend. Hij accentueert de lijntjes in mijn gezicht en blijft aan mijn gezichtsdonshaartjes hangen waardoor deze ook zichtbaarder zijn. Natuurlijk zie je dit enkel van heel dicht bij maar toch. Ik breng hem gewoon aan met een bufferkwast. Verder gebruik ik een matterend poeder van Catrice, een concealer van Clarins en als primer de aftershave balm voor de gevoelige huid van Nivea (tip van Nikkie!).

Manon -

Die kwast van mac is wel interessant zeg! Die lijkt mij wel wat :)! Verder leuk om mee te kijken! Je foundation, concealer en poeder zat er perfect op!

Lillyshuid -

Leuke video! Wat heb je een mooie routine en kleuren die prachtig aansluiten op je huid!

Suzanne -

Leuk om te zien. Ik heb nu ook een beetje een vaste routine gevonden!

Yvonne -

Ik ben gek op dit soort video’s. Momenteel maak ik mijn nu iets te donkere Mac Fix Fluid foundation op in NW20. Voor het najaar heb ik al NC15 liggen, maar dan vind ik de Rimmel Match Perfection foundation en de ouderwetse Miracle touch van Max Factor ook heel fijn. Vooral de combinatie van de twee werkt fantastisch heb ik gemerkt! Eerst de Rimmel dan de Max Factor. Blijft zitten als een huis, op een of andere manier!

Marciëlla -

Heel leuk gedaan! Mijn routine is wel een beetje vergelijkbaar, ik probeer altijd een primer te gebruiken waarna ik mijn foundation aanbreng, concealer gebruik en het geheel daarna afpoeder met – meestal – een transparante poeder om het pancake effect tegen te gaan. Nogmaals leuke video!

w -

Leuke video! Ik gebruik de clinique super primer, clinique even better foundation, estee lauder double wear brush on glow (onder m’n ogen) en mocht ik nog meer concealer hebben dan gebruik ik de estee lauder double wear of de maybeline fit me. De brush on glow van estee lauder is een grote favoriet!

Liset - Beautydagboek -

Dit soort video’s vind ik altijd leuk om te kijken, beetje mee spieken hoe een ander het doet :). Ik vind vooral de oval brush van MAC interessant, voor mij blijft het een soort grote tandenborstel, haha. Ik wil hem eigenlijk wel eens proberen, want het effect is erg mooi bij je Martine!

Femke -

Wat een leuke video. Mijn foundation routine gaat zo’n beetje als volgt: ik breng allereerst dagcreme aan en evt. iets met een extra factor. Dan een goede primer, foundation. Dit poeder ik af, breng ik nog wat bronzer en blush aan.. En klaar is mijn gezicht. Dan kan ik verder met mijn ogen en lippen :-)!

Reageer ook