DIY: Facial @ Home

Het is heerlijk om aandacht aan jezelf te besteden. En dan heb ik het niet over jezelf mooi aankleden en voorzien van prachtige make-up. Nee, gewoon een ontspannen zondagochtendje voor jezelf. Genieten!

In deze video gebruik ik de VisoClean, een zachte gezichtsborstel om je huid te reinigen. Ik mag ook een van jullie blij maken met een VisoClean, zodat je zelf op zondagochtend net als ik heerlijk kunt ontspannen en je gezicht een fijne behandeling kunt geven.

Het VisoClean pakket bestaat uit: een VisoClean, twee opzetborstels, een lader, een (reis)etui, een cleanser en een scrub. Wat moet je doen om kans te maken op dit VisoClean pakket?

1. Like de Facebookpagina van Fresh Water Valley via https://www.facebook.com/freshwatervalleyhomespaonline

2. Abonneer/volg een van onderstaande social media. Je mag zelf kiezen wat je aanspreekt:
Het Youtube Kanaal van FreshWaterValleyHome of
– Instagram (@freshwatervalley) of
– Twitter (@homespaonline)

3. Like de VisoClean foto + reageer op mijn Instagram (martiniii10) over deze winactie en geef aan via welke social media je FreshWaterValley volgt en wat je de leukste video vond van de #LLGVideoWeek.

Op woensdag 30 september kies ik de winnaar uit via Instagram. Ik zal dan persoonlijk reageren op je meest recente foto. Veel succes allemaal!

Fijne zondag! We horen graag wat je van #LLGVideoWeek6 vond!

20 reacties

Jo -

Wat een mooie hond heb je! Is dit een herder?
En goed idee om je masker eraf te halen met de brush, die tip neem ik mee als ik weer eens ga beauty-en 😊

Martine -

Ja het is een Mechelaar! :)

Aboutsbstyle -

Erg leuke en zeer ontspannende video ook om te zien. Helaas gun ik mij vaak de tijd er niet voor, zeker zomers niet want dan geniet ik liever buiten. Maar de koudere dagen komen eraan en dat wordt weer genieten van een eigen behandeling. Liefs soraya

Rosalie -

Leuke video! Draag je trouwens overdag de crème met salicylzuur? ik breng mijn altijd ‘s avonds aan omdat ik dacht dat dat beter was?

Martine -

Je kunt het twee keer per dag aanbrengen, ik doe het meestal alleen ‘s avonds net als jij!

Eva Wisse -

Super mooie video, erg goed gedaan weer lieve Martine! Iedereen die dit leest mag gerust de kortingscode ‘fwv5′ in onze winkel op http://www.freshwatervalley.com gebruiken voor wat extra korting. Daar vind je VisoClean, Carmex, Lady Speed Stick, Microdermabrasie voor thuis, en nog veel meer.. tegen scherpe prijzen :-) xxxxx <3 Eva

Djoeke -

Hoooiii <3

Ik doe mee met de winactie :)
SUPER leuke winactie, net zoal jullie want jullie zijn ookl SUPER!

LoveU X

Maxie -

Op dit soort momenten baal ik altijd dat ik geen social media accounts heb, ach, succes voor de mensen die meedoen!
Als nog een leuke video en ik krijg er meteen zin in om zelf een verwenmiddagje in te plannen. Jammer dan de LLGVideoWeek weer is afgelopen, dat wordt weer wachten tot de winter.

Juliët -

Is het erg als je een slotje op je Instagram account hebt? Ik dacht misschien is het dan lastig als je hebt gewonnen, omdat je dan geen bericht kunt plaatsen. Of stuur je dan een volgverzoek? Laat het maar weten!;)

Celine -

Wat een leuke video! Heerlijk een beauty momentje voor jezelf!
Liefs, Celine

Mila -

Ik heb geen twitter kan ik toch meedoen??

jesse -

welke foto van visoClean?

Noa -

ik heb geen insta

kan ik hier onder ook rfeageren om mee te doen met de win axtie ??

zo ja ik vondt alle vidio s leuk kabn niet kiezen

y love

Suzanne -

Leuk om te zien! Heerlijk zo’n dagje voor jezelf

Danielle -

Die waterkoker is tof! Nu wil ik ook naar de action haha!

Maud Raaijmakers -

Super fijne winactie! Lijkt me erg fijn om dat te gebruiken. Ik doe zeker mee!
Ik volg jullie op alle social media!
Liefs Maud

Nora -

Wat een superfijne video; wat mij betreft mogen deze ontspanningroutines in videoform altijd een half uur duren, ik word er helemaal zen van! 23 september is wel al geweest, dus misschien moet dat aangepast worden?

Sylvie -

Leuke actie ik doe mee! Maar 23 september….?

Femke -

Heerlijk om zo jezelf lekker te verzorgen. Ik sla de winactie even over, maar wat een leuke winactie is dit zeg!

Jennifer -

Hoi hoi!
Deze videos zijn altijd zo leuk, die krijgen je altijd in de mood om even wat aandacht aan jezelf te geven!
Ik wilde graag meedoen aan de winactie maar er staat dat je de winaar 23 sep. bekent maakt? (Foutje?)

Reageer ook