BECCA Shimmering Skin Perfector Pressed: Moonstone, Champagne Pop en Opal

Al maanden kijk ik naar dames op YouTube met prachtige stralende gezichtjes dankzij de beroemde BECCA highlighters. Voluit ook wel BECCA Shimmering Skin Perfector Pressed genoemd. Ik kon het niet meer aan en bestelde er maar liefst drie vanuit Amerika. Wat vind ik er van?

Er zijn in totaal vier BECCA Shimmering Skin Perfectors te koop die in het vaste assortiment zitten. Ook brengen ze Limited Editions uit waarvan er gelukkig genoeg te koop zijn. Ik weet alleen niet tot wanneer de Limited Editions te koop zijn.

  • Moonstone
  • Opal
  • Rose Gold
  • Topaz
  • Champagne Pop (Limited Edition)
  • Blushed Copper (Limited Edition)

Ik wist weer eens niet welke highlighter ik moest kiezen. De highlighters die ik op YouTube had gespot leken me allemaal prachtig. Daarom bestelde ik Moonstone, Opal en de gehypte en limited Champagne Pop. Ik bestelde de BECCA highlighters via de Amerikaanse Sephora website en binnen vier werkdagen had ik ze al binnen. Het was sneller dan ik had verwacht en ze zagen er allemaal goed uit. Goed verpakt en niet gebroken!

Dit is hoe ze er uit zien. Het is een donkerbruine kunststof verpakking met een zilverkleurig stalen plaatje waar BECCA in gegraveerd staat. Ik vind de verpakking niet heel erg mooi voor zo’n dure highlighter. Maar dat is persoonlijke smaak.

Maar zodra ik de highlighter open maak, ben ik de verpakking al weer vergeten. Ze zien er zo al prachtig uit, laat staan als je ze aanbrengt! Er zit ook een spiegel in en het product voelt vrij zwaar aan. Boven zie je Opal, linksonder Champagne Pop en rechtsonder Moonstone.

BECCA Moonstone

Moonstone is een zachte, gouden highlighter. BECCA omschrijft de kleur als pale gold. En daar ben ik het helemaal mee eens. Het is voor mij de perfecte gouden highlighter. Bij koele types kunnen hele warme gouden highlighters (zoals NARS Albatross) soms vloeken met de huidskleur. Maar BECCA Moonstone is echt perfect voor de lichte, koele huidjes. Deze highlighter is ook heel mooi voor warme types, maar als je op zoek bent naar een gouden highlighter met veel warmte dan denk ik dat je beter voor een andere kunt gaan. Deze is namelijk heel zacht en neutraal (wit)goud.

Hieronder heb ik BECCA Moonstone aangebracht op de jukbeenderen, boven mijn wenkbrauwen, het puntje van mijn neus, mijn kin en mijn voorhoofd.

BECCA Moonstone geeft een zachte gloed aan mijn gezicht. Ik vind deze witgouden kleur ontzettend mooi bij mijn huid en daar ben ik heel blij mee. Hij geeft wel een beetje warmte, maar niet teveel. Het zou een perfecte (en vrij neutrale) highlighter zijn voor een bruidje.

De BECCA highlighters zijn heel intens, maar heel goed en mooi aan te brengen op de huid. Het product laat zich mooi en makkelijk verdelen en blenden. Je hoeft maar een heel klein beetje te gebruiken want ze zijn heel goed gepigmenteerd.

Nu snap ik waarom Nikkie (Tutorials) altijd zo verliefd kijkt naar haar BECCA Moonstone. De liefde voor Moonstone is bij mij ook aangewakkerd.

BECCA Champagne Pop

BECCA Champagne Pop is een Limited Edition highlighter die gemaakt is in samenwerking met de populaire YouTuber Jaclyn Hill. Hoe gaaf is dat? Dat je gewoon als YouTuber zo’n samenwerking aan mag gaan en je eigen highlighter uit kan brengen? Wat een droom! Ik vind het ook leuk dat het doosje van Champagne Pop anders is dan de standaard verpakking. Wat mij betreft had de donkerbruine kleur ook best vervangen mogen worden door dezelfde kleur als het doosje!

BECCA Champagne Pop wordt omschreven als soft white gold with pinky peach undertones. In de eerste instantie schrok ik wat van de swatch. De kleur zag er prachtig uit maar wel heel erg neigend naar koper. Zou dat wel mooi staan bij mij?

Wederom is het product weer heel goed gepigmenteerd en heb je maar een klein beetje nodig. Een pak van mijn hart dat Champagne Pop geen weggegooid geld is, want wat een bijzondere en mooie kleur! Je ziet dat hij meer warmte aan het gezicht geeft dan bijvoorbeeld Moonstone, maar de koperkleur vloekt niet bij koele huidjes. Ik denk dat BECCA Champagne Pop bij heel veel dames mooi zal staan. Dat komt waarschijnlijk ook door de witgouden ondertoon waardoor de kleur vrij universeel en toegankelijk is voor verschillende huidskleuren.

BECCA Champagne Pop gebruik ik graag bij wat warmere looks, zoals deze look die paars- en perziktinten bevat. Super dat ik nu een warme highlighter heb die goed past bij warme looks maar niet vloekt met mijn huid.

BECCA Opal

Toen ik voor het eerst in deze unboxing video alle highlighters swatchte, was ik het meest onder de indruk van de kleur Opal.

Als je het product van dichtbij bekijkt, zie je dat deze highlighter een grauwe ondertoon bevat. BECCA Opal wordt omschreven als golden opal pearl. Als ze doelen op een opaal steen, dan vind ik het een bijzondere omschrijving. Een opaal heeft namelijk heel veel kleurtjes. Op zich zie je dat ook wel als je het product van heel dichtbij bekijkt, maar dat zie ik bij de andere highlighters ook.

Als ik naar de kleur kijk van BECCA Opal vind ik het meer zachte rosé gouden kleur die vrij neutraal oogt qua ondertoon. Het is niet heel warm, maar ook niet heel grauw.

Maar de kleur is prachtig. BECCA Opal geeft weer die mooie zachte uitstraling en is net als de anderen behoorlijk gepigmenteerd. Hij lijkt op Moonstone als je hem aanbrengt, maar je ziet dat hij wat meer rosé is qua ondertoon. Deze vind ik wederom weer prachtig. Ik gebruik deze graag bij bruine/roze looks.

Hier zie je Moonstone, Champagne Pop en Opal naast elkaar. Hoewel Champagne Pop en Opal best op elkaar lijken, zijn ze toch anders als je ze eenmaal hebt aangebracht. Ik vind Champagne Pop bij mij warmer en Opal iets meer grauw en rosé. Champagne Pop valt bij mij meer op en Opal is dan wat neutraler.

Toch valt het me op dat ondanks de verschillen in kleur dat de finish bij alledrie nagenoeg hetzelfde effect geeft. Het geeft een mooie, zachte en vrij neutrale uitstraling. De highlighters doen precies wat ze moeten doen. Ze geven een prachtige glow maar blijven qua kleur netjes op de achtergrond en complementeren de kleuren van je look.

Maar welke moet je nou kiezen? Ik zou het echt niet weten, de keuze is bijna onmogelijk! Moonstone is neutraal witgoud, Champagne Pop is meer perzik en wat warmer en Opal heeft een neutrale rosé kleur en is een tikkie warmer dan Moonstone maar wel wat koeler dan Champagne Pop. Tja, ze zijn allemaal prachtig. Sterker nog, ik ben nu alleen nog maar nieuwsgierig geworden naar de kleuren Rose Gold en Blushed Copper.

Ik kocht de BECCA highlighters via Sephora.com. Daar betaalde ik €35 per stuk, €25 aan belasting/invoerkosten en €10 vervoerskosten. Er komt dus qua bedrag gewoon nog een highlighter bovenop en dat is wel een flink nadeel. Anderzijds zijn ze in Nederland ook niet heel goedkoop.

Dankzij jullie weet ik dat BECCA ook te koop is in Nederland. In Nederland kun je de BECCA highlighters kopen bij de webshop Babassu of in hun winkels in Leiden, Wassenaar of Amsterdam. Daar is alleen het enige nadeel dat de Limited Editions (Champagne Pop) niet te koop zijn, alleen de highlighters uit het vaste assortiment. Daar kosten ze ongeveer €43 per stuk.

Ik vind het wel heel veel geld voor een highlighter, maar anderzijds maakt de kwaliteit en de mooie neutrale kleuren het wel helemaal waard om er een (of allemaal!) aan te schaffen.

Welke highlighter spreekt jou aan?

47 reacties

Anoniem -

Hoi hoi jullie zeggen wel
Allemaal dat hij bij: babbasu te koop is maar kan daar geen merk van becca van zien wil
Namelijk de champange pop
De grotere versie wamt bij de douglas hebben ze de mini versie voor dezelfde prijs😡 kan iemand mij hierbij helpen waar ik ze online kan kopen..

86Harvey -

I see you don’t monetize your blog, don’t waste your traffic, you can earn extra
cash every month because you’ve got high quality content.
If you want to know how to make extra bucks,
search for: best adsense alternative Wrastain’s tools

Amber -

Ik ben verliefd op de highlighters van Becca! en nu kwam ik er achter dat ze deze verkopen bij Babassu in Nederland !!!! ze hebben een aantal winkels en ook een webshop waar je ze dus gewoon heel makkelijk kunt bestellen

Anoniem -

Hoi wat is de exzakte site ik
Zie hem nergens tussen staan vandaar

Michelle Kaiser -

Ik vind ze op jouw huid allemaal een beetje hetzelfde, behalve de eerste, bij die zie je wel echt een verschil als je hem bij de andere 2 legt. Dat wil niet zeggen dat ik kan kiezen, want wauw!

ankie -

Help! Ik kan niet kiezen :( Ik ben vrij bleek dus weet niet of ik best moonstone of opal neem… Iemand raad??? :)

Astrid -

Ze hebben nu ook de nieuw uitgekomen superlichte variant (Pearl) bij Babassu zag ik net

Denise -

Champagne Pop staat in mijn winkelmandje op de Sephora website! Samen met drie Tarte Holiday collectie producten, de Sephora Favorites give me more lip, Sephora verjaardagscadeautje in samenwerking met Nars, 500 point set Bobbi Brown en een try out setje van Becca’s opal pressed en liquid…. Jezus, laten we het er maar op houden dat ik mezelf op een heel groot verjaardagscadeautje en kerstcadeautje in een keer trakteer haha! Ik word immers maar 1x in mijn leven 18 en dus “volwassen” hihi.

Martine -

Inderdaad, gefeliciteerd en yolo haha! Ga je vast geen spijt van krijgen zo’n mooie bestelling! <3

Denise -

hihi dankje! Ik weet wel zeker van niet! Vorig jaar ook een vette bestelling geplaatst toen ik jarig was, gebruik de producten dagelijks.

Evita / Fashion meets Beauty -

Wat een beauty’s! Over het algemeen draag ik niet zo vaak highlighters dus voor mij is het niet de investering waard.

Lotje -

Ze zijn zo mooi! Ik wil Moonstone heel graag! XOXO

Hester -

Man, wat een geld voor een highlighter, haha! Maar ik snap het wel een beetje, want ze zijn érg mooi.

Leanne | Miss Nagellak -

Ik vind ze echt onwijs mooi!

Rosalie (4BeautyandLife) -

Ik vind ze alle drie mooi, maar om heel eerlijk te zijn vind ik het verschil tussen de highlighters erg minimaal als ze eenmaal zijn aangebracht. Dus voor mij zou er 1 voldoende zijn.

Je schrijft dat Nars Albatross een warme highlighter is. Maar ik vind hem juist erg koel. Zo koel dat ik hem bij mij niet mooi vind staan. Ik vind hem ook erg wit ipv goud.

Nicole -

Wauw wat zijn ze onwijs mooi zeg. Vooral de tweede vind ik echt heel mooi. Wel jammer dat ze zo duur zijn inderdaad! Ook fijn trouwens dat je ze ook in Nederland kan kopen, qua verzendkosten scheelt dat wel veel denk ik!

Stasja -

Deze zijn zo mooi! Dit artikel komt ook net op het juiste moment omdat ik zo erg aan het twijfelen ben over de kleur die ik moet kiezen. Ik zou ze het liefst ook alledrie kopen maar dat word wel heel duur. :) Moonstone lijkt mij het mooiste omdat het bij elke look past.

Vera -

Zelf heb ik Champagne pop een ik vind deze highlighter echt fantastisch! Nog nooit een highlighter gehad met dezelfde pigmentatie!

Iffy | DiaryOfAMUA -

Ik ben gek op hun highlighters, echt prachtig!

XO

Soraya -

Ik wil zelf al heel lang de moonstone, nu ik dit artikel lees bedenk ik dat ik toch maar ga bestellen. Mijn nieuwsgierigheid wordt toch te groot nu. Liefs aboutsbstyle

Lillyshuid -

Wat een geweldige highlighters! Echt prachtig!

Danielleeee -

Ik vind ze echt prachtig !! Prijs staat me alleen een beetje tegen.

Esther -

Zucht…mooi zijn ze he! Ik heb Champagne Pop, Rose gold, Opal, en Blushed Copper (die laatste gebruik ik als een blushtopper, prachtig! Die zou Willemijn erg mooi staan denk ik 😉 )
Ik ben over allemaal erg tevreden. Ze blijven ontzettend mooi en lang zitten vind ik.

Joyce -

Wauw! Ik zou denk ik zelf voor Moonstone gaan! Heb een spierwitte huid, dus de rest staat mij denk ik niet!

Anoniem -

Ontzettend leuk dat jullie deze revieuwen! Heb deze nog niet voorbij zien komen op een Nederlandse beautyblog!
Vind ze er prachtig uitzien, alleen ik heb al zoveel mooie highlighters die maar een fractie van die prijs zijn..

Shaz -

Ooooh de highlighters zijn echt supermooi, alleen jammer dat ze zo prijzig zijn.

Sarahdise -

Verdorie, ik was zo zeker dat ik Champagne Pop zou meebrengen uit Ny, maar nu weet ik het helemaal niet meer. Dat wordt een lange sessie in de Sephora! :)

Naomi -

Als ik eerlijk ben vind ik ze iets te glitterig, te chunkt glitters..

x

Meryl -

wow wat een prachtige highlighters. Vind ze alle 3 echt super mooi

Amelie -

Pff, best een flink prijskaartje! Maar wat zijn ze mooi, echt bizar!

Femke -

Wauw, wat een onwijs mooie highlighters. Alle drie de kleuren spreken mij aan! Maar zo veel geld voor een highlighter, nee.. dat zou ik niet doen! Overigens vind ook ik de verpakking voor een high end product niet zo mooi.. te simpel, naar mijn smaak.. daar ben je dus niet de enige in :-)!

Melissa -

Ik volg Jaclyn ook en had champagne pop in haar tutorials voorbij zien komen maar wauw, wat een prachtige highlighter!

Daniëlle -

wauw, moonstone gaat er ooit een keer komen als ik mijn huidige highlighter heb opgemaakt!

Margot -

Zo veel geld heb ik er niet voor over helaas, maar ze zijn wel erg mooi!

beautifulday4makeup -

Wauw, die zijn echt heel mooi. Ik ben verleifd op champagne pop

Elize | girlonthewhitebike -

Prachtig, maar zo duur! Dan ga ik liever voor een Mac highligter, denk ik!

Lindsey Beljaars -

Moonstone is mijn favoriet, die vind ik echt prachtig. De verpakking vind ik inderdaad ook niet heel erg mooi, het lijken wel schotels, haha!

Paola -

Ik vind ze stuk voor stuk erg mooi!

Thalia -

Hallo dames!
Op de website van Babassu zag ik dat er een pressed en een poured variant is van deze highlighters. Wat zou hier (naast de hoeveelheid product) het verschil tussen zijn?
Ik zie dat de pressed 8g bevatten en de poured 5.5g. Naar prijs toe verschillen ze ook een 8€.
Zou er in de finish ook verschil zitten?

Fleur -

Hi Thalia!

Ik heb vorige week mijn bestelling van Babassu ontvangen met daarin de poured highlighter in Opal en de liquid highlighter in moonstone en ze zijn werkelijk prachtig! Poured is een ‘gepresste’ versie van de liquid highlighters. Creme basis dus maar heel erg mooi en natuurlijk. De vloeibare is trouwens ook erg mooi om te mengen met je foundation of om de strobing techniek toe te passen :)

Charile -

Wauw! Ik heb in NY staan twijfelen over Moonstone, toch niet gedaan. Gebruik heel veel m’n MAC highlighters! Mochten die ooit een keer opraken ga ik deze zeker proberen hihi

Suzanne -

Ik vind ze erg mooi!

Anniek -

Wauw, deze highlighters… Perfectie! Ik ben zelf eigenlijk ook nog op zoek naar een mooie highlighter, maar oei, deze vind ik toch wel aardig duur. Balen dat er zoveel extra kosten bij komen. Maar mooi, dat zijn ze wel!

Syl -

Prachtig, maar kiezen gaat niet lukken. Haha. Dan maar eerst mijn shimmerbrick en candlelightglow opmaken.

Liset - Beautydagboek -

Oefh..die zien er wel heel erg mooi uit! De verpakking had voor mij ook iets luxer gemogen, maar het product is prachtig. Mijn voorkeur gaat vooral uit naar Opal, hij staat je ook super!

Rozemarijn -

Waauw! Wat een prachtige highlighters! Ik vind vooral de eerste je echt prachtig staan! Wel behoorlijk jammer van de prijs.. ik ben namelijk echt een sucker voor highlighters! Wel leuk artikel! Lfs

Akosua -

Ik vind ze je alledrie heel mooi staan! Ik heb voorlopig genoeg highlighter, maar als ik er ooit één opmaak (volgens mij gebeurt dat nooit) wil ik er zeker een van Becca proberen na alle positieve verhalen die ik heb gehoord.

Reageer ook