STROBING?! Tutorial + eerste indruk

Nadat ik een persbericht kreeg over strobing, stuurde ik meteen een Tweet de wereld in. Strobing?! Hoezo? Dat is toch gewoon highlighted? Dat doen we al jaren met zijn allen. Ik keek een aantal tutorials en probeerde het zelf eens uit. Dit is mijn mening over strobing!

29 reacties

Kelly -

Ziet er heel mooi uit, en een hele duidelijke tutorial :) ik ga het eens uitproberen ! Die kaaklijn lijkt mij ook de grootste kul, haha.

Fleur -

Ziet er erg mooi uit? Volgens mij is het verschil tussen strobing en highlighting, dat je strobing echt een aparte vorm van contouren is (zonder hierbij dus een bronzing powder te gebruiken) en highlighting een toevoeging kan zijn van je huidige contour. Ik ga het zelf ook eens proberen. Ik vind trouwens de blush super mooi! En welke lipstick draag je hier? Is dat MAC Mehr?

Martine -

Dankje, ja dat is MAC Mehr. Er heeft ook een artikel over online gestaan als je ‘m beter wilt bekijken!

Hester -

Misschien raar om te zeggen, maar ik vind dat je echt een goed hoofd hebt voor highlighter! Ik ben er ook een beetje aan ‘gewend’ geraakt bij jou omdat je er zelf van houdt en het veel gebruikt, maar het staat je ook gewoon goed.

stella -

Martine,…..wat heb jij toch een prachtig gezicht.
Complimenten voor de duidelijke tutorial en vooral voor/na.

Maud :) -

Leuke video! Twee weken geleden in Rome trouwens helemaal los gegaan bij WJCON! Wat een super leuk merk. Ik heb ook echt een paar super gave aparte oogschaduw kleuren gekocht. Lekker betaalbaar en ik vind de producten ook super fijn werken. Trouwens ook ontzettend lief personeel. In Rome viel me echt op dat winkelmedewerkers over het algemeen ontzettend onaardig zijn. Maar de dames bij WJCON waren echt ontzettend lief en behulpzaam.

Heleen -

toen ik in Rome was waren ze eigenlijk overal best wel aardig! Bij de Lush en Flormar werd ik heel leuk geholpen!

Syl -

Ik vind dit highlighten/strobing veel mooier dan contouring met een bronzer. Bij contouring wordt het al gauw zo’n oranje/bruinige streep, terwijl dat highlighten heel natuurlijk en fris oogt.

suus -

Mooi! Welke lipstick draag je hier? Staat je erg mooi!

B -

Ik mis jullie normale rooster.. :(

S1em -

Hallo Martine, wat ik me afvraag: zijn de plekken waar je de cremes en poeders aanbrengt niet heel persoonlijk? Ikzelf heb haast geen vet in m’n eierkopje: m’n kaaklijn en jukbeenderen zijn duidelijk zichtbaar. M’n neus is ook smal: daar ga ik dan toch geen highlighter op doen? Het lijkt altijd wel of zulke hypes gemaakt worden voor dames met ronde gezichtjes!

(ik heb dus de vorige hype, contouren, ook nooit zo goed begrepen: waarom zou ik alles nog meer accentueren? Dat vind ik bij mezelf, maar bij iedereen met weinig gezichtsvet: Kim K heeft ook een ‘scherp’ gezicht van zichzelf…)

Martine -

Het verschilt wel wat per gezichtsvorm en wat je persoonlijk extra wilt benadrukken. Maar juist als je aanwezige jukbeenderen hebt, is het mooi ze extra te benadrukken, dat is namelijk wat je doet met het gebruik van highlighter. Zo heb ik wel een rond gezicht, maar wel aanwezige jukbeenderen en vind ik het mooi om daar extra highlighter aan te brengen. Ik vind contouren juist mooi bij mensen die al een duidelijke contourlijn hebben. Het maakt ongeacht wat voor je gezichtsvorm je hebt zeker wel verschil dus het is niet alleen voor dames met ronde gezichten.

Hilde -

Mooi effect! Ziet er erg fris uit. Welke lipstick heb je hier Op? Hij is keimooi

Sax and the Pretty -

Zojuist heb ik het geprobeerd. Mijn vriend vroeg of ik het heet had. Ik zei maar ja. x

Martine -

Haha met dit weer zou ik het ook niet doen :’D

Michelle Kaiser -

Goede video. Ik vind het een eerlijke video, kan ik wel waarderen. Verder doe ik zelf, met deze hype wel wat meer op sinds ik bijvoorbeeld de video van Mascha zag, maar ik doe gewoon wat meer poeder highlighter op en doe ik nu ook tussen mijn wenkbrauw, op puntje van mijn neus en op het midden van de kin. Verder deed ik allang op mn jukbeenderen, dat is dus niks nieuws.

Lenneke -

Heel mooi resultaat! Vind je haar ook mooi zitten in deze video. :-)

Nancy -

Wauww wat staat deze techniek jou mooi !! Het geeft je een hele frisse en uitgeruste uitstraling.
Je twijfelt zelf aan deze strobing techniek onder het jukbeen, maar in het totale plaatje geeft het toch een heel mooi effect. Je gezichtsvorm oogt minder rond. Duidelijke uitleg en de manier van filmen van voor en na vind ik er super professioneel uitzien. Complimenten dames !!!

Martine -

Dankjewel, dat is goed om te horen!

Sofie Katelijne -

Heb er al zoveel over gehoord maar nog nooit zelf geprobeerd!

Rosalie (4BeautyandLife) -

Ik vind het er mooi en fris uit zien. Ik doe zelf ook vaak alleen highlighter en blush op. Ik heb niet altijd zin om te shapen met bronzer.

Lin -

Wauw, Martine, wat zie je er ontzettend goed uit in dit filmpje! Zo’n hoge staart staat je echt heel erg mooi.
Pretty pretty!

Martine -

Ah dankjewel voor het lieve compliment!

Iris | Todayslipstick -

Leuke video en het geeft een mooi effect!
Liefs, Iris

manon -

Leuke video en een hele duidelijke uitleg! Krijg zin om dit uit te proberen!

Femke -

Leuke tutorial..Ik heb strobing nog niet geprobeerd want weet eigenlijk niet zo goed wat ik er nou van vind haha!

Svenja -

Wat een fijne en duidelijke tutorial! Ik vind het effect bij jou heel mooi en natuurlijk ogen, en de glans is prachtig! Ik contour mijn gezicht bijna nooit, maar deze trend wil ik zelf wel eens een kans geven!

Marlies -

Wat een fijne tutorial! Ik kocht vorige week de vloeibare highlighter pen uit de LE It-pieces van Catrice, maar ik wist niet zo goed hoe die te gebruiken omdat hij zonder poeder nogal heftig is.. Maar daar is deze video heel handig voor!

Reageer ook