Nieuwste Make-up Collecties #1

Er zijn een aantal prachtige nieuwe make-up collecties die nu of binnenkort in de winkels liggen. Ik had zin om hier gezellig over te kletsen. In deze video heb ik het over collecties van MAC, YSL en OPI en ik laat vast wat swatches zien van de nieuwste make-up collecties. Naar welke collectie kijk jij uit?

32 reacties

Syl -

Hihi ik prijs mijzelf gelukkig dat ik in Den Haag woon…met een zeeeeer uitgebreide MAC afdeling.

michelle -

Matte Royal heb ik afgelopen week binnen gehad en het is echt een prachtige kleur! En zoals je al zei, ook goed draagbaar door de paarse ondertoon. Een echte topper en aanrader!

Liefs

me -

jammer geen Instagram en kan ik ook niet hebben want geen smartphone.

suus -

Wat zie je er goed uit Martine! Je make-up is prachtig en dat shirt (of hoe heet dat? Tuniek?) staat je heel mooi qua kleur.

Nelina -

Hey Martine! Ik vroeg me af welke lipstick je hiee op hebt?:)

Groetjes Nelina

Martine -

Ik heb het lippotlood Catrice That’s What Rose Wood Do op en YSL Rouge Volupte #3 Ultimate Beige

cora -

Haha leuk :) ik word ook helemaal happy de peppy van mooie make up, iieeeh!

Jannah -

Ik heb het gevoel dat jullie nu veel meer video’s apart opnemen, wat ik best wel jammer vind.
Vroeger zouden jullie deze video samen opgenomen hebben en was dit zo een heerlijke gezellige kletsvideo. Ik vond het altijd zo leuk met jullie twee en ook qua artikels, ik weet het niet zeker, maar ik heb echt dat gevoel.

Ina -

Wat een supervideo, fijn dat je ook swatches erbij toont! En ik doe zeker mee aan de winactie op instagram ๐Ÿ˜‰

Nora -

Hahahaha ik word zo blij van deze video, geweldig!

Larissa -

Het past niet helemaal bij dit artikel, maar ik heb zojuist oogschaduwpaletjes van wet n wild bij de action gekocht voor 90 cent!!!! Onder andere in de kleur vanity, die ik vaak bij Willemijn langs heb zien komen. ๐Ÿ˜€

Akosua -

Ja, de nieuwe matte MAC lipsticks ben ik ook op aan het wachten. Ik ben zo blij dat het geen LE’s zijn. Dan kan je lekker rustig swatchen, uitproberen en is er geen haast bij.

Lindsey Beljaars -

Haha wat een heerlijke video met enorm veel enthousiasme! Ik kan ook altijd zo blij worden van nieuwe collecties. Bij de MAC Matte Lipsticks zat ik ook echt te stui-te-ren! Ik vind de nieuwe herfstcollectie van DIOR ook echt prachtig, vooral die highlighter is top!

Nicole -

Echt zo leuk deze video! Ontzettend leuk idee en zoveel enthousiasme! Zeker vaker doen. Ik ben erg benieuwd naar de MAC lipsticks!

Kiss & Make-up -

Ooooh ja, dat YSL palette is inderdaad very Willemijn! Zo mooi warm. Van de nieuwe OPI Infinite Shine nagellak ben ik zelf wel redelijk tevreden. 10 dagen haal ik er niet mee, maar ze blijven wel langer zitten dan andere lakjes, dus daar ben ik al heel blij mee. Leuk dat jullie de hele set weggeven! Succes aan iedereen die meedoet.

Danielleeee -

Wat een leuke video en je verteld zo heerlijk enthousiast ! De lipstick die je laat zien is echt heel gaaf, ik ben erg benieuwd naar de rest van de collectie van MAC!

Sax and the Pretty -

Ha, ja, die lipsticks van Mac, daar kijken we naar uit! Helaas kijk ik iets minder uit naar de “gekke” oogschaduwdoosjes, ben niet zo weg van de kleuren, maar wie weet maken jullie daar weer een prachtige ooglook mee! x

Laura Louise -

Wat een leuke video, zo lekker gezellig! Ik vind het palette van YSL ook erg mooi, hij staat stiekem wel op mijn wishlist!!

Anouk -

Zo leuk hoe enthousiast je word van de nieuwe mac kleuren.

Rosalie (4BeautyandLife) -

Ik krijg door jullie helemaal zin om naar de MAC te gaan om nieuwe lipsticks te kopen, haha. Al ben ik niet van de matte lipsticks want daar zijn mijn lippen te droog voor. Ik draag nu toevallig een MAC Mineralize Lush Life. Framboos-kleurige lipstick.

Irina -

Wat ontzettend leuk dat MAC een compleet matte lipstick lijn uitbrengt! Ik wil nog altijd graag een MAC lipstick aanschaffen en ben gek op mat, dus dit wordt de perfecte gelegenheid denk ik zo ^^

Daisy -

Ik kijk al jullie filmpjes omdat ik jullie zo leuk vind, dus wat dat betreft heb ik weer genoten! Het onderwerp vind ik alleen niet zo heel interessant, ik vind alle andere filmpjes eigenlijk leuker. Maar als de rest het wel leuk vind, lekker blijven doen! ๐Ÿ˜€

Svenja -

Super leuk om aan de hand van deze video al een sneak peak te krijgen van een aantal nieuwe beauty producten! Vooral de OPI lakjes zien er ontzettend pretty uit <3 Ik ben ook onwijs benieuwd naar de nieuwe MAC lipsticks, cant wait!

Sofie Katelijne -

Ziet er veelbelovend uit! Vooral die matte lipstick, wauw!

Dineke -

Superleuke video! Ik vind het echt tof als jullie dit soort video’s vaker maken, ik word er helemaal enthousiast van. Het is alleen een beetje slecht voor mijn portemonnee straks. ๐Ÿ˜‰

Iris | Todayslipstick -

Ik ben ook onwijs benieuwd naar de nieuwe matte lipsticks en ook zo fijn dat ze permanent in de collectie komen! Ik kan echt niet wachten om ze allemaal in het echt te zien en swatchen, whirl staat hoog op mijn lijstje!
Liefs, Iris

Heleen -

Ik heb D for Danger al in huis. Beste aankoop van de maand. Jammer dat de lipsticks wel in prijs verhoogd zijn.

Femke -

Wauw, wat een mooie producten komen er voorbij zeg. Hopelijk ga je de producten die je niet vond nog vinden!! Ik hou jullie IG in de gaten :-)!!

Natasja -

Wat een leuke video!
Ik snap dat je de Matte lipsticks wilt swatchen, maar je weet dat ze al online te koop is ?

Natasja -

Oeps, zijn natuurlijk

Lenneke -

Ik vind jouw enthousiasme zo aanstekelijk! :-)

Suzanne -

Inderdaad, zo vrolijk en enthousiast. Leuke video!

Reageer ook