Maybelline SuperStay 7Days Tone on Tone

Nude nagellak is de perfecte oplossing als je graag een kleurtje op je nagels wilt dat overal bij past en er altijd verzorgd uit ziet. Als je er dan ook nog een week geen omkijken naar hebt is het helemaal ideaal. Ik probeerde een gouwe ouwe uit!

We hebben al eerder geschreven over de Maybelline SuperStay 7Days nagellakken op LiveLifeGorgeous. Er zijn een aantal standaard kleuren en soms komen ze met trend- en/of seizoenskleuren uit. Deze kleuren zijn toegevoegd aan het standaard assortiment en heet Tone on Tone. Het zijn allemaal verschillende nude tinten, geschikt voor de lichte tot donkere huid. In totaal zijn er vier tinten verkrijgbaar: Flesh Tone, Second Skin, Beige Touch en Hot Hue. Ik laat je drie kleuren zien.

Flesh Tone

Flesh Tone

Flesh Tone is de lichtste kleur uit de Tone on Tone lijn. Het is een nude lila kleur. Normaal vind ik zo’n lichte lila kleur niet zo mooi maar deze is vrij neutraal en komt zacht over. Ik vind de kleur heel erg mooi en verzorgd overkomen.

De dekking is heel goed, al na een laagje vond ik de kleur behoorlijk dekkend voor zo’n lichte tint. In totaal heb ik twee laagjes aangebracht.

Second Skin

Second Skin

Second Skin lijkt bijna op mijn eigen huidskleur, het is een tintje donkerder. Het laat daardoor mijn vingers optisch langer lijken. De eerste laag van deze nagellak stelde me een beetje teleur. Hij leek absoluut niet te dekken.

Toen ik de tweede laag aanbracht werd ik gelukkig aangenaam verrast en dekte de kleur toch beter dan ik dacht. Maar van de kleur Second Skin had ik wel drie dunne laagjes nodig om de kleur mooi uit te laten komen. Second Skin is in mijn geval dé nagellak die overal bij past.

Beige Touch

Beige Touch

Beige Touch leek me van de drie Tone on Tone kleuren de mooiste kleur. Een nude kleur is het bij mijn huidskleur niet echt, maar ik kan me voorstellen als je een donkere huidskleur hebt, dat Beige Touch zo maar het perfecte nude lakje kan zijn.

Maar de kleur vind ik echt prachtig. In de zon lijkt hij zelfs wel taupe met een roze ondertoon, heel flatterend. Ik vind de kleur heel chic en dit is zeker weten mijn lievelingskleur van de drie.

Zeven dagen houdt de nagellak bij mij niet. Na vier dagen zie ik wel wat lichte tipwear maar ik vind dat na vier dagen op mijn nagels al een hele prestatie. De kwaliteit vind ik persoonlijk dus heel goed.

Daarnaast lakt het kwastje van deze nagellak zo ontzettend fijn. Het is een breed en afgerond kwastje waardoor je binnen een mum van tijd snel en netjes de nagels kunt lakken. Het viel me ook op dat de nagellak vrij snel droogt.

De kleuren vind ik prachtig, maar er zouden zeker nog wel wat kleuren bij kunnen. Zo mis ik zelf nog een mooie roze, zachte nude tint, een witte tint en een crème tint.

De Maybelline SuperStay 7Days Tone on Tone nagellakken kosten €6,99 en zijn te koop bij de drogisterijen. Het is niet heel goedkoop maar wel de helft goedkoper als een nagellak van OPI en zeker net zo goed. Ik ben fan!

39 reacties

Marijn -

Heb de beige touch gebruikt. Super blij mee. Nu afwachten of hij een week blijft zitten!

Vera -

Deze lakjes kosten overal € 8,99 😉

Andrea -

In de kruidvat webshop kosten ze 8,99 euro dat vind ik dan wel prijzig! Ik zal eens in de winkel kijken of ze daar dan 6,99 euro kosten.

Miriam -

Ik vind het laatste lakje het mooist, erg chique kleur.

Silke -

Ik vind ze alledrie erg mooi! Ideaal zo’n lakjes die bij elke outfit passen! :)

Linda / Oh My Beauty -

Wat een schitterende kleuren! Love it!

Laura -

Yess, deze kleuren wil ik hebben!

Mariëlle -

Ik draag dit soort kleurtjes niet vaak, maar ik vind deze tinten toch wel heel mooi!

Tessa -

Wat een mooie kleurtjes! Klopt het dat jullie in de shoplog van Kruidvat nog meer kleuren van deze Maybelline nagellak lieten zien?

Willemijn -

Ja klopt, die horen bij een andere collectie, vandaar dat ze in dit artikel niet voorbij komen. :)

Tessa -

Oh vandaar. Bedankt voor je antwoord!

Laura Louise -

Wauw! Alle drie vind ik ze leuk, de kleuren zijn heel draagbaar. Flesh tone is mijn favoriet!!

Yasmina -

Leuke review, flesh tone is mijn favoriet

Natasja -

Ik vond dat dit even gezegd moest worden, ik hoor jullie altijd over het feit dat jullie nagellak artikelen en swatches niet de beste zijn. Maar ik moet zeggen ik vind de swatches in dit artikel echt heel mooi! Ik zou vooral zeggen ga zo door ;). En wat een mooie kleurtjes ook!

Martine -

Haha dankjewel, I’ve tried 😉

Sofie Katelijne -

Prachtig! Dergelijke nagellakkleurtjes zijn echt helemaal mijn ding, vooral die laatste is gorgeous!

Shaz -

Mooie nudekleuren vooral Beige Touch.

Linda -

Mooie kleuren! Ga hier zeker even naar kijken, de prijs vind ik nog meevallen!
Ik heb een vraag: ik ging op vakantie toen het weer hier zo slecht was. Ik
heb er toen niet aan gedacht om mijn lipsticks in de koelkast te
zetten. Nu kwam ik vorige week
terug en waren ze gaan smelten. Of nja, niet gesmolten, maar er zaten kleine druppeltjes op de lipsticks. Ik heb ze toen direct in de koelkast gezet, maar ze worden niet meer zoals eerst.. Is dit erg of zijn ze nu allemaal bedorven?

Martine -

Nee hoor, ze zijn zeker niet bedorven. Swatch ze even op je hand om te kijken of er nog steeds een goed pigment af komt. Als dat zo is, kun je ze nog zeker gebruiken.

Linda -

Bedankt! Heb ze allemaal geswatched en ze zijn gelukkig nog zo gepigmenteerd als voorheen :)

Rahma -

Hele mooie lakjes, Beige Touch vind ik het mooist van de 3 lakjes!

Kiss & Make-up -

Oh ja, waauw, dit zijn echt mijn kleuren! Heel mooi.

Naomi -

Wauw ze zijn best wel mooi en zeker dekkend!

x

Victoria -

Wauw I love it! Normaliter ben ik meer van de Essie, maar deze zien er geweldig uit!

Do -

Normaal gesproken ben ik niet zo van de nude-lakjes, maar ik vind Second Skin toch wel erg mooi. Fijne review :)

Marijke I easydailyfood -

vind de eerste kleur het mooist! Heb zelf een pastel groene kleur van dit merk. Ook erg mooi!

Akosua -

Ik vind de laatste kleur echt heel mooi. Jammer dat je voor sommige kleuren drie laagjes nodig hebt, dan valt die voor mij al snel af.

Silkeblogs -

Mooie kleurtjes! Die zou ik zelf ook dragen.

Femke -

Ik heb laatst ook wat van deze Maybelline lakjes gekocht en wat zijn ze fijn! Dit had ik gewoon niet verwacht. Deze drie kleuren vind ik ook erg mooi, vooral de laatste!

Lindsey Beljaars -

Wauw, vind ze alle drie echt heel erg mooi. Heb zelf Look Out Lemon van deze lijn en dat vind ik zo’n prachtige kleur. Als ik tussen deze drie moest kiezen dan ging ik toch voor Flesh Tone.

Maxie -

Flesh Tone is precies de kleur nagellak die ik al de hele zomer probeer te vinden! Dat wordt dus snel een ritje naar de Kruitvat 😉

Margot -

Die laatste kleur vind ik wel erg mooi!

Bianca -

Mooie neutrale kleuren vind Maybelline sowieso een heel fijn merk met goede producten x

Liset - Beautydagboek -

Ik vind ze stuk voor stuk prachtig! Helemaal mijn kleurtjes :). Flesh tone is mijn favoriet van de drie denk ik, lekker fris, maar toch ook nude.

Suzanne -

Mooi die nude tinten!

Natascha -

Ik ben eigenlijk niet zo’n fan van Nude kleure maar ik vind deze wel heel erg mooi! Jammer alleen dat ze niet allemaal in twee laagjes dekken, dan ben ik er meestal wel klaar mee 😉

Dionne -

Wat een schattige nude lakjes!

Iris | Todayslipstick -

Oeh de eerste en laatste zijn erg mooi!
Liefs, Iris

Nicole -

Deze lijn van Maybelline vind ik zo ontzettend fijn! Hele mooie kleuren. Ik vind vooral de eerste en de laatste fantastisch.

Reageer ook