LOTD: Scuba Flower

Wit vind ik een mooie kleur, maar zelf trek ik bijna nooit witte kleding aan. Bij Vanilia paste ik een mooie zwarte jurk en voor de lol ook in de kleur wit. Wat bleek? Wit stond me veel mooier in dit geval. 

Dat verraste me, want ik vind over het algemeen zwart veel mooier. Ik ben ook bang dat witte kleding altijd heel snel vies wordt gedurende de dag. Je moet altijd erg oppassen, want voor je het weet loop je voor l*l met een opvallende vlek in je witte kleding. Toch besloot ik de jurk wel te kopen en gewoon voorzichtig te zijn.

Maar eerst de make-up. Omdat de jurk een hele frisse witte kleur heeft, wilde ik mijn look ook fris houden met een zomers tintje. Ik besloot daarom de mooie MAC Pink Pigeon lipstick aan te brengen. Deze kleur frist meteen het gezicht op, net als de jurk.

Ik maakte een hele simpele ooglook door de twee matte kleuren Matt Singh en Matt Rosen te gebruiken zowel op het ooglid als in de arcadeboog. De buitenste ooghoek maakte ik iets intenser met Matt Garcia.

In de binnenste ooghoek gebruikte ik de MAC Dazzleshadow in She Sparkles uit de Le Disko collectie. Op het wenkbrauwbot gebruikte ik mijn geliefde Catrice Vaniliaty Fair highlighter. Ik maakte het af met de Lancôme Grandiôse mascara.

De highlighter van Catrice gebruikte ik ook op mijn jukbenen. Ik bracht de contouren van mijn gezicht naar voren met MAC Bone Beige en bracht een mooie warme glans aan op mijn wangen met MAC Stereo Rose.

Ik draag hier mijn armband van Tommy Hilfiger. De combinatie van wit met roségoud past perfect bij de rest van de outfit. Ik draag ook roségouden knopjes in mijn oren, deze zijn van The Six en kocht ik al weer een hele tijd geleden.

Mijn haar is zoals je ziet al weer helemaal blond geworden dankzij de zomer. Dijana had me al gewaarschuwd omdat mijn haar zo licht is, dat het lichte asbruin kleurtje er ook door de zon waarschijnlijk weer snel uit zou zijn. Binnenkort maar weer eens gezellig naar de kapper dus om het wat donkerder te maken…denk ik! 😉

De pumps die ik draag zijn van de Zara. Deze kocht ik in Kroatië. Afgelopen vrijdag kon je deze zien in de shoplog van 2WMN. Ik ben ontzettend blij met deze pumps. Ze hebben een leuk, zomers kleurtje, ze lopen lekker en ze waren maar €19. Ze hebben wel iets weg van Valentino’s alleen dan zonder de studs.

De witte jurk die ik draag is van Vanilia, het is het model Scuba Flower in de kleur White. Het is zoals Vanilia het omschrijft een licht getailleerde shiftdress met korte mouwen, uitgevoerd in embossed neopreen. Deze stof is wat dikker en lijkt misschien niet geschikt voor de zomer maar integendeel. Neopreen is juist een stof die heel erg ademt en dat merk ik ook. De pasvorm is goed en de stof voelt heel fijn aan. Ik  vind het ook erg fijn dat je de jurk niet over je hoofd heen hoeft aan te trekken. Je kunt er gewoon in stappen. Zo ben ik er zeker van dat er geen MAC Pink Pigeon vlekken op de jurk komen! De Vanilia Scuba Flower Dress in White kost €109. De jurk is er ook in een zwarte kleur met hetzelfde reliëf.

Ik had nooit gedacht dat ik nog eens een witte jurk zou kopen. Ik heb hem nu al een aantal keer gedragen en ik heb nog geen vlek gezien dus het valt me al met al reuze mee! Ik vind het daarnaast mooi dat deze jurk zo’n chic reliëf heeft, dat maakt het net iets meer bijzonder.

Draag jij witte kleding?

31 reacties

Femke -

Mooi zeg!
Wanneer je je er naar kleedt, staat ‘voller zijn’ juist ontzettend mooi!
Hele mooie combinatie met de jurk, lipstick en schoenen.

Miriam -

Staat je écht prachtig! Ik ben niet zo van het wit….als ik het al doe is het een shirtje. Laatst wel een crème kleurig jurkje gekocht, das al heel wat voor mij 😉

Victoria -

Wauw de ooglook is echt zo mooi! En je outfit ook, love die schoenen!
x

Laura -

Zo stijlvol! Zeker meer experimenteren met witte kleding 😉 xxx

Sanna -

Hele Mooie Outfit! Omdat ik wel eens heb horen vallen dat jij je wenkbrauwen niet geweldig vindt, kan je misschien een keer naar een browbar gaan! (meestal bij een Douglas) xx

Martina -

Wauw wat een mooie look, lekker vrouwelijk! Zelf heb ik ook een wit jurkje in de kast hangen, die ik nodig weer moet dragen! Witte bovenkleding draag ik overigens wel ontzettend vaak

Syl -

Dat reliëf in de jurk vind ik erg mooi.

Yasmina -

Staat je super goed!

Myriam -

Op die foto vlak voor de schoenen lijk je zo hard op Renate 😮 !

Laura - Dagelijkse hap -

Heel erg mooi 😀 Ik draag niet graag witte kleding, ben veel te bang dat er vlekken op komen haha

Sharon -

Mooi! Denk dat bruin haar bij zo’n jurk super goed staat, dus wat mij betreft mag je je bruin-haar-wens in vervulling laten gaan haha!

Isa -

Het jurkje is echt super mooi en zeker met die armband erbij!

Bertine -

wit staat je inderdaad prachtig! en die schoenen staan er echt perfect bij:) en ik moet eerlijk zeggen dat ik je haarkleur zo ook echt mooi vind!

Tamara -

Wat een leuk jurkje en het staat je super!

Nancy -

Wat staat deze witte jurk mooi. Hij heeft een perfecte pasvorm.
Leuk afgestyld met die classy pumps.
Go girl.

Dionne -

Hele mooie look! Leuk met shimmer!

Suzanne -

Hele mooie look! Ik ben echt verliefd op je pumps en jurkje! Ook mooi de combinatie van die twee.

Lillyshuid -

Je ziet er super leuk uit!!!

Iris | Todayslipstick -

Prachtige jurk! Leuk dat contract met de blauwe schoentjes en Pink Pigeon, staat je goed!
Liefs, Iris

Sofie Katelijne -

Wat een superleuke schoentjes!

Margot -

Heel mooi! Witte shirtjes draag ik zo, maar ik draag mijn witte broek maar weinig omdat ik elke keer bang ben dat hij vies wordt.

Leonie -

Dit staat je echt super mooi! De hele outfit + make up is echt prachtig. Zeker vaker wit dragen!

Momo -

Ik vind dat wit je mooi staat! En ook het model van de jurk staat je goed. Het is sexy en beschaafd tegelijk, leuk!

Tineke -

Wat een superleuk jurkje, staat je heel erg mooi!
Liefs

Roos -

Wat een leuke jurk Martine! Zo fris en zomers de look, i likeee! X

Nienke -

Ik vind je haar zo eigenlijk wel mooi! Maar het is wel balen zeg dat het steeds zo snel terugloopt. Mooie look verder!

Liset - Beautydagboek -

Wit vind ik zelf ook een erg mooie kleur en draag het ook best vaak. Ik heb nog niet eerder een wit jurkje gedragen omdat ik inderdaad bang ben om met mijn derrière in iets te gaan zitten waardoor het niet meer zo wit is, haha. Witte bovenkleding draag ik dus wel vaak :). Je pumps deden me inderdaad gelijk denken aan Valentino’s, maar deze zijn stukken goedkoper!

Femke -

Mooie look! Je armband vind ik mooi, net zoals je jurkje! En daar zijn de schoenen uit de vorige video, erg leuk :-)!!

Elize | girlonthewhitebike -

wauw! Heel mooi! Wat ben je toch een prachtige vrouw!!!

Tessa -

Wat een mooie look! Ik vind dit persoonlijk mooier bij jou staan dan harde zwarte looks, dit maakt je “helderder” en zachter, erg mooi!

Beautyjuf -

Wit vind ik ook een prachtige ‘kleur’ voor kleding. Het oogt heel rustig en voelt koel aan. Ik vind het jurkje heel erg mooi en staat je ook prachtig, meid! Knap dat er nog geen vlekjes inzitten. Dat zou mij nooit lukken, haha! Ik ben met name verliefd op je pumps. Wat een beauties!

Reageer ook