Get Ready With Us

Hallo daar! Vandaag hebben we een gezellige Get Ready With Us voor jullie. Maar eigenlijk is het meer een ouderwetse kletsvideo waarin we onze make-up doen. Pak er gezellig een kop thee bij, iets lekkers en maak het jezelf comfortabel. Enjoy!

37 reacties

Denice -

Heerlijke video! Erg sfeervol. Ik kan de laatste 3 minuten niet kijken want er staat iemand te stofzuigen in mijn kamer (kleredingen! haha) en ik moet zo weg. Het interactieve idee is superleuk! Ik ben megabenieuwd naar wat andere meeslepen in hun handtas! Ik zou er zelf ook wel aan mee doen!

Kirsten -

Wat een fijn klets filmpje! Het idee om jullie lezeressen meer bij jullie te betrekken lijkt mij leuk!

Nicole -

Dit is zo een super leuke video! Zeker vaker doen!

Ilse -

Wat een leuk, gezellig filmpje! Ik had bijna het gevoel dat ik er bij zat, haha.

Patricia -

wat een toeval is dit !! eergisteren dacht ik nog, zou leuk zijn als ze iets gaan doen om de volgers er iets meer bij te betrekken. Bij sommige onderwerpen lees ik juist de comments omdat er vaak goede tips in staan, daar kun je dan weer iets van leren. Wat ik bv bij Temptalia een leuke rubriek vindt, is een beauty gerelateerde vraag die door volgers bedacht mag worden en zij uitkiest. Kan gaan over producten, merken enz. Zo kun je veel informatie met elkaar delen.
Hebben jullie eigenlijk al eens een enquete gehouden over jullie blogs vroeg ik me laatst af?

lyke -

Martine, welk oogschaduw palette gebruikte je?

Martine -

Ik gebruik hier het Meet Matt(e) Nude Palet en het Nude’Tude Palette, beide van The Balm :)

Maartje -

Super leuk idee meiden!
Helemaal als Willemijn straks hoog zwanger is. Door ons kleine verhaaltjes te vertellen is er voor jullie hopelijk iets minder werk.

Lenneke -

Ik bedenk me nu pas hoe raar deze titel eigenlijk is als je ‘m naar het Nederlands vertaalt.

more -

Hahaha!!

Wendy -

Hele gezellige video. Martine ik vind je ring geweldig! Waar komt die vandaan?? (ben al heel lang op zoek naar zo`n ring)

Martine -

Ai die heb ik al een tijdje, gekocht bij The Six voor mijn diploma uitreiking!

Sax and the Pretty -

Het beeld van jullie allebei achter dat oogschaduwdoosje, hilarisch! x

Myrthe -

Wat een leuk idee! Wat mij nou leuk lijkt is om de beautystash te zien van anderen. Zo heb ik zelf een mooie collectie maar die kan ik nooit eens showen. Behalve dan aan mijn nicht die net als ik een beautylover is.. Misschien een idee?

Sarah M -

Hi meiden, ik vind dit zulke leuke video’s! Lekker spontaan & gezellig 😀 ik had wel even 1 vraagje aan Willemijn, ik hoorde laatst dat ik nu best niet meer in de sauna ging nu ik zwanger ben. Is dat dan wel ok voor jou & Gaai? Het werd me door een vrindin verteld dus weet het niet zeker hoor, just checking 😀 klinkt in elk geval als een heerlijk dagje om naar uit te kijken ^^

Het interactieve idee vind ik ook erg leuk trouwens! Doen!

Xxx Sarah

Willemijn -

Hee Sarah! Je mag in de meest koele sauna’s. Da’s geen enkel probleem volgens mijn verloskundige en info van de sauna. Daarnaast kun je natuurlijk ook gewoon lekker ontspannen in het zwembad/bubbelbad etc. :)

Sarah M -

Oh dus er is wel iets van aan dan blijkbaar! Wel lekker dat je toch in de minst warme sauna kan :) en idd, genoeg andere ook dingen natuurlijk 😀 enjoy, ladies!

Anouk -

Net als bij Mascha van Beautygloss heb ik bij jullie ook het gevoel alsof ik jullie al jaren persoonlijk ken en zeker met dit soort filmpjes, maar dat is natuurlijk helemaal niet zo.

Mathilde -

Oeh, die nieuwe rubriek klinkt echt heel leuk!

Annelies -

Zo gek eigenlijk, ik volg jullie nu al jaren en heb echt dat vriendinnengevoel bij jullie, maar tegelijkertijd zinspelen jullie af en toe op wat dingen op de achtergrond waar we niets van meekrijgen. Martine zei laatst al iets over dat ze zich al maanden niet zo goed voelde, iets over therapie etc, en nu dan deze privéomstandigheden waardoor jullie een dag niet gewerkt hebben. Maakt wel weer duidelijk dat je nooit iemand echt kan kennen via internet. Ik wil verder nergens heen met dit bericht (ik wil ook niet impliceren dat jullie alles aan ons moeten vertellen), ik bedacht het me gewoon haha.

Kimmie -

Haha ja dat heb ik ook!!!

Kiss & Make-up -

‘We zijn vandaag een beetje melig’ haha, geweldig, you girls are so funny :-) Ik heb zo moeten lachen tijdens deze video! Dat stukje over gember, hahaha. En mja, ik voel dat toch wel hoor, dat ik stilaan ouder word. No fun, meh.

Tamara -

Leuk filmpje! :)

Sofie Katelijne -

Superleuk! Kletsvideo’s are my favourite :)

PinkFairy -

Leuke video en een leuk idee! :)

Femke -

Ik begrijp nog altijd niet waarom ik jullie in videos ‘LOG’ hoor zeggen? 😀 Niet verkeerd bedoeld hoor! Voor mij is LiveLifeGorgeous LLG?

Jorien -

Ik dacht al die tijd dat het aan mn oren lag. Maar jij hoort het dus ook😌

Danielleeee -

Wat een gezellige video om te kijken, heb er lekker een kopje thee bij gepakt. Ben erg benieuwd naar de review van de lipsticks.

Elise -

Leuke video! Mag ik weten waar dat leuke shirt van Willemijn van is?

Minka -

Ja leuk idee! ‘Whats in your bag’ van bijzondere tassen vind ik leuk, dan stuur ik ook mijn foto in. Haha! 😛 Heb overigens geen beautyblog maar ik vind het juist leuk dat je foto’s/filmpjes te zien krijgt van mensen zonder BBlog. Favoriete parfum vind ik ook een goed idee… Ik ben enthousiast! 😀

manon -

Wat een gezellige video! Dat interactieve idee vind ik echt heel leuk!

Femke -

Heerlijke video, lekker geklets :-)!

Japkejanneke -

Wat een heerlijke video. Gezellig bij mijn ontbijtje! 😉

Margot -

Wat een gezellige video weer en dat interactieve idee klinkt goed!

Désirée -

Cafe ring, Martine!

Marijke - de beste versie van jezelf -

Ik vind jullie filmpjes altijd erg leuk, lekker spontaan en met een flinke dosis humor. Dat interactieve idee vind ik geweldig! En veel plezier in de sauna, bij mij staat het ook in de agenda..

Iris | Todayslipstick -

Gezellige video! Martine wat heb je een mooi shirt/jurkje aan, de kleur is prachtig!
Liefs, Iris

Reageer ook