Summer Time Tag

Het is vol op zomer, heerlijk! We vonden het wel leuk om daar een passende tag bij de doen vandaag. We beantwoorden vandaag de Summer Time Tag. We vertellen over onze vakantiecrushes, ijsjes top 3 en favoriete zomer items.

1. VERTEL EENS IETS OVER JE ALLERGROOTSTE VAKANTIECRUSH?
2. WAT IS JE MEEST LEGENDARISCHE ZOMERHERINNERING?
3. NOEM JE IJSJES TOP 3?
4. WAAR KIJK JIJ DEZE ZOMER HEEL ERG NAAR UIT?
5. WAT DOE JE WANNEER JE VAKANTIE VIERT IN EIGEN LAND?
6. NOEM JE FAVORIETE ZOMERKLEDINGSTUK, ZOMERLIEDJE EN ZOMERDRANKJE?
7. WAT IS JE FAVORIETE ZOMERSNACK?
8. NOEM JE FAVORIETE ZOMERPARFUM, ZOMERLIPSTICK EN ZOMERNAGELLAK?
9. WAT VIND JIJ HET GROOTSTE NADEEL AAN DE ZOMER?
10. VERTEL EENS IETS OVER JE MEEST DIERBARE VAKANTIEHERINNERING?

23 reacties

Tetsje -

Meest legendarische zomerherinnering: Mijn vakantie naar Disneyland Parijs… Zucht, het was (en is) daar gewoon geweldig. Een magische vakantie was dat.
Mijn ijsjes top 3: 1. Sorbetijs op een hoorntje met pistache – en hazelnootsmaak, 2. Magnum, 3. zo’n sinaasappelijsje met vanilleijs in de binnenkant.
Deze zomer kijk ik heel erg uit naar het volgend schooljaar (dus na de zomervakantie) omdat ik dan naar het eerste jaar ga van het MBO, grafische vormgeving om precies te zijn.
Wanneer ik vakantie vier in eigen land zit ik vooral de hele dag te gamen en films te kijken, maar dat komt ook doordat ik niet zo goed tegen de zon kan, haha. En verder spreek ik veel af met vrienden en vriendinnen. :)
Mijn favoriete zomerkledingstuk is mijn koraalroze high-low skirt, favoriete zomerliedje is ‘the world turned upside down’ van Coldplay, en favoriete zomerdrankje is sinaasappelsap.
Mijn favoriete zomersnack (of eerder maaltijd) is een Mexicaanse wrap… Hmmm.
Favoriete zomerparfum: Ik houd meer van bodysplashes in de zomer, parfum is mij dan iets te zwaar, vooral omdat ik het liefst een beetje diepere, vanilleachtige, warme, bijna mannelijke geuren draag, haha. Ik gebruik nu zo’n goedkope Victoria’s secret dupe uit een eurowinkel. Ruikt heerlijk trouwens, naar peer ofzo. De paarse variant. 😛
Groot nadeel aan de zomer: DE ZON! Ik heb een hekel aan insmeren, omdat ik dan de hele dag plak enzo.. Dus ik zit liever binnen, haha.
Meest dierbare vakantie herinnering: De vakantie naar Disneyland, haha.

Leuke tag, ik vind het altijd fijn om dit soort vragen te beantwoorden- en om de antwoorden van anderen te lezen, want zo leer ik mezelf en anderen weer een beetje beter kennen. :)

Tetsje -

Excuus voor dat enorme verhaal trouwens… Ik ben beter in het opschrijven van mijn gedachten dan van het uitspreken ervan, dus daarom worden het altijd van die enorme verhalen…

Patricia -

die insecten vind ik niet zo erg maar het grote zomernadeel voor mij is mensen die smorgens al naar zweet ruiken (oud zweet dus :-( ) vrouwen met wanstaltige lijven in een hemdje met korte megabroek en dat je al dat vlees moet zien. Oudere mannen die met ontbloot bovenlichaam op de fiets zitten en/of soms een veel te korte broek aan hebben, blèh!

Ellen -

Zomerkledingstuk: maxi dress
Zomerliedje: enrique iglesias – el perdon
Zomerparfum: roberto cavalli – paradiso
Zomerlipstick: mac – relentessly red

Dat liedje moet je echt een luisteren als je het nog niet hebt gehoord, zo leuk!!

Ik -

Nog een nadeel van de zomer; schurende bovenbenen!!!!

Nicole -

Ik ga deze zomer een weekendje weg met srprs.me! Ben super benieuwd

Martine -

Gaaf! Ik ben benieuwd waar je heen gaat!

ROOS -

Wat een leuke tag dames! Heerlijke video om naar te kijken haha!

Lindsey Beljaars -

Superleuke, gezellige video! :)

Laura - Dagelijkse hap -

Hele leuke video 😀 Word er meteen vrolijk van!
Erg fijn om te kijken tijdens het eten :3

Evelien -

Leuke video! Alleen had ik deze op 2WMN verwacht. Niet dat het mij uitmaakt, maar wat is precies het onderscheid?

Martine -

Ik snap wat je bedoelt, het was ook lastig om te bepalen. Deze video is verzonnen door een andere beautyblogger en er staat ook een vraag over beauty in. Daarnaast vonden we de strekking van de vragen een beetje passen bij het gehalte gênante-middelbare-schoolmomenten-video’s die destijds ook op LLG stonden. Maar om je vraag te beantwoorden: LLG gaat voornamelijk over beauty/fashion en heel soms nog wat persoonlijke dingen en 2WMN gaat over alles behalve beauty. 😉

Leanne | Miss Nagellak -

Wat een leuke video!

Kiss & Make-up -

Superleuke video 😀 Ik heb ook nooit een vakantieliefde gehad, maar vind dat ook niet erg. Ik ga met Martine akkoord wat dat ijs betreft trouwens, Italiaans ijs is the best! En jaaaa, Nutella smaak is echt zalig. Mooie vakantieherinnering van op die boot, Martine, zo gezellig!

geenhippie -

Lekkerste ijsje is momenteel de roze magnum 😀 Hopelijk blijft die in het assorti

Marnel -

Wow die tag is echt heel leuk! Heerlijke kletsvideo!! 😀

Marion -

wat een leuke spontane tag! Softijs staat bij mij ook wel op nummer 1, vooral in de smaak cassis. Komt ook wel omdat dat me altijd doet denken aan vroeger, wanneer we gingen winkelen en ik dat ijsje mocht.

Femke -

Wat een leuek tag, haha! Softijsjes zijn ook mijn nummer één, maar dan wel MET discodip!!

Margot -

Wat een lekker zomerse video! Erg fijn zo met de regen buiten.

Dita -

Wat weer een leuke video

Iris | Todayslipstick -

Ah super leuke tag en gezellig even kletsen met jullie! Ik ben echt bang van insecten, ik loop altijd te gillen en te rennen als ik in de tuin zit te genieten van een koud drankje!
Liefs, Iris

Svenja -

Wat een heerlijke tag om mee in de zomersferen te komen <3 Haha de insecten vind ik ook het grootste nadeel aan de zomer, maar verder vind ik alles aan de zomer altijd zo fijn! Het aller fijnste aan de zomer vind ik de gezellige sfeer, en de extra energie die ik altijd krijg. Wat dat betreft is de zomer echt mijn favoriete seizoen!

Suzanne -

Hele leuke tag! Weer zo gezellig met jullie, dat straalt de video echt uit.

Reageer ook