OPI Venice Collectie (herfst/winter 2015)

Deze herfst laat OPI zich inspireren door één van de mooiste steden van Italië. Venetië! De collectie bestaat uit 15 nieuwe kleuren en bevat ‘romantic reds’, ‘decadent blues’, ‘dreamy pastels’ en ‘dramatic darks’. Wij laten jullie 8 mooie nagellaken uit deze collectie zien.

Met deze nieuwe nagellakcollectie brengt OPI een eerbetoon aan de bijzondere stad. Venetië inspireert al eeuwenlang kunstenaars, ontwerpers en artiesten met haar adembenemende barok architectuur en kunst. In de collectie vind je twaalf nieuwe kleuren, 3 limited edition lakken én 15 matchende GelColors. Kijk mee naar de interpretatie van OPI. Dit is Venetië in nagellak.

opi venice

Dit zijn de kleurtjes die wij jullie vandaag laten zien. Het zijn 8 van de 12 nieuwe kleuren.

 • A Great Opera-tunity *
 • It’s a Piazza Cake
 • Worth Every Penne
 • Tiramisu for Two *
 • Amore at the Grand Canal
 • Gimmie A Lido Kiss
 • Be There in a Prosecco *
 • I Cannoli Wear OPI *
 • Gelato On My Mind *
 • Purple Palazzo Pants *
 • O Suzi Mio *
 • My Gondola or Yours? *
 • Venice the Party?
 • Baroque But Still Shopping
 • St. Marks the Spot

De namen met een * kun je terug zien in dit artikel. De schuingedrukte namen zijn limited edition. Bekijk hier de afbeeldingen van alle kleuren uit de collectie.

De namen van de lakjes zijn weer helemaal OPI en ik vind ze helemaal leuk. OPI is een van de weinige merken – zeker met nagellak – waarbij ik wél geïnteresseerd ben in de naam. Niet belangrijk, maar wel een leuk detail.

I Cannoli Wear OPI – Een zilvergrijze/lichtgrijze creamy nagellak. Dekt in twee dikkere laagjes of drie dunne laagjes. Martine is dol op dit kleurtje en het is een van haar favorieten uit deze collectie.

Be There in a Prosecco – Crèmekleurig, dekt in twee dikkere laagjes of drie dunne laagjes. Dit vind ik persoonlijk het leukste kleurtje voor mezelf uit de collectie. Samen met A Great Opera-tunity, die je zometeen kunt zien.

Tiramisu for Two – Een rozige crèmekleur met een licht grauwige ondertoon. Waar Willemijn dol is op Be There in a Prosecco, is dit hét cremekleurtje voor Martine. Twee laagjes kan, maar een derde laagje was nog net iets mooier.

A Great Opera-tunity – Mijn tweede favoriet uit de collectie! Dit is een bijzondere zalmkleur. De ene keer wat rozer, de andere keer wat meer oranje. Ik droeg hem ook bij deze look. Het lakje dekt in twee laagjes.

Gelato on My Mind – Op de foto iets feller blauw dan dat ‘ie in het echt is. Het zit tussen hemelsblauw en mintgroen in. Dekt in twee laagjes.

Purple Palazzo Pants – Een schattig lilakleurtje die dekte in twee laagjes.

O Suzi Mio – Een diepe donkerpaarse kleur. Dekt perfect in twee laagjes. Ik vind het persoonlijk niet echt een heel vernieuwde kleur voor nagellak, maar desalniettemin vind ik hem wel leuk.

My Gondela or Yours? – Zwart nagellak met een hele subtiele blauwe/zilveren glans. Helaas is die glans op de nagels niet te bekennen en is het een ‘saaie’ zwarte nagellak. Niets mis met zwarte nagellak, maar in het kader van Venetië, met uitbundige kunst en barok, had ik van een zwarte nagellak wel wat meer ‘baROCK’ verwacht.

opi venice

De kwaliteit is zoals ik die van OPI gewend ben. Zonder top coat blijven nagellakken van OPI een dag of 3 tot 4 mooi zitten. Met top coat kan ik bijna een week genieten van mijn gelakte nagels. Mijn persoonlijke favorieten uit de collectie zijn A Great Opera-tunity en Be There in a Prosecco. Beide zijn bijzondere kleurtjes die je niet heel vaak tegenkomt. En als je ze tegenkomt, dan moet je maar afwachten of ze wel mooi dekken (en dat doen deze dus!). Martine’s favorieten zijn I Cannoli Wear OPI en Tiramisu for Two.

De OPI Venice collectie is verkrijgbaar vanaf half augustus. De nagellakken kosten €14,95 per stuk. Ook is er een miniset verkrijgbaar met 4 mini’s (A Great Opera-tunity, Worth a Pretty Penne, Amore at the Grand Canal My Gondela or Yours?) voor €22,95.

P.S. Breng vanmiddag om 15.00 uur zeker even een bezoekje aan 2WMN want daar komt een Achter De Schermen bij LLG/2WMN vlog online!

34 reacties

floortje -

Wat een mooie kleuren!

Isa -

Gelato on My Mind & Purple Palazzo Pants zijn prachtig

Froukje -

Vind vooral de blauwe kleurtjes erg mooi 😀

Kim -

Wow wat een prachtige collectie! Ze zijn stuk voor stuk prachtig.

Linda / Oh My Beauty -

Mooie lakjes! OPI blijft een fijn merk.

Danielleeee -

Wauw mooie kleuren. O Suzi Mio is mijn favoriet, vooral voor de herfst/winter !!

Ina -

Mooie collectie maar ik heb het gevoel dat ik telkens de zelfde kleuren voorbij zie komen maar dat kan ook liggen aan mijn net iets te grote verzameling.

Vera -

Wauw! Mooie collectie vind Gelato on my mind wel een leuk kleurtje voor nu maar de donkere kleuren zijn mooi voor de herfst en winter.

Lotje -

Wat een prachtige kleuren! Ik vind Be There in a Prosecco echt een geweldige kleur! X

Julia -

Wow! Stuk voor stuk prachtig!!

Lindsey Beljaars -

Vind deze collectie van OPI echt heel erg mooi! De namen vind ik trouwens echt mega leuk gekozen. Vooral de eerste 4 lakjes vind ik top!

JenniferZ -

Wauw super mooie kleuren ik vind vooral de zwarte heel vet!

Martina -

De eerste vier lakjes vind ik echt prachtig!

Nicole -

Wat een prachtige lakken zeg. Ik vind de aller eerste echt heel mooi en uniek.

Floortje -

Hé, grappig, ik ben een paar weken geleden nog in Venetië geweest! Krijg een kleine flashback met al die namen. Om op de collectie terug te komen: de kleuren zijn wel mooi en passen erg goed bij Venetië, maar spannend is anders. En inderdaad, bring on the baROCK!

Naomi -

Super mooie kleurtjes!

x

Kim -

Oh, wat zijn ze weer mooi! Ik ben vooral fan van Gelato on my mind en My Gondela or yours? :-)

Anna -

Wat een moooie kleuren!

anna -

Wat een mooie kleuren! Vooral die lichte, crème kleurige tinten vind ik super. Vooral omdat ze zo goed dekken. Budget merken hebben vaak ook wel donkere tinten die goed dekken, dus als ik een lakje van OPI zou kopen zou ik een lichte kopen. En jeeej, vanmiddag weer een vlog! Ik kijk er nu al naar uit. Ik heb zomervakantie en ben alle vlogs van jullie aan het terugkijken, love it 😀 Ga zo door meiden <3

Lillyshuid -

Wat een prachtige kleuren!

Tessa -

Wat een prachtige zachte kleuren!

Suzanne -

Prachtige lakjes!

beautifulday4makeup -

Oh suze mio vind ik erg mooi

manon -

Die opera vind ik mooi!

roos -

Ohhh wat een frisse kleurtjes! Zin om nu naar de winkel te rennen om ze te halen haha

Margot -

Dat zalmkleurtje is inderdaad leuk, maar ik wordt nog niet heel hebberig van deze collectie geloof ik.

Donna Luisa -

Wat een prachtige kleurtjes! I like it!

suus -

Het zijn niet echt mijn kleuren, maar ik vind nagellak swatches wel heel leuk om te zien als artikel!

In de eerste zin staat een ‘t’ teveel die in de tweede zin ontbreekt. Oh en’Blauweige’?

Willemijn -

Woops, ik pas het even aan! :)

Syl -

Ik hou wat meer van uitgesproken kleuren, dus deze mooie zachte collectie sla ik even over.

Iris | Todayslipstick -

Er zitten mooie kleurtjes bij! De donkerpaars vind ik prachtig.
Liefs, Iris

Marijke - de beste versie van jezelf -

Gelato on my mind en A great opera-tunity zijn helemaal mijn kleurtjes, erg mooi!!

Femke -

Ik vind ze eigenlijk allemaal erg mooi, leuk!!

Katja -

Oh hebben hebben hebben. Wat een heerlijke kleuren. Vooral de canoli, prosecco en gelato.

Reageer ook