LOTD: Hint of Pink

In de zomer krijg ik altijd extra veel zin in felle lipstick. Hebben jullie dat ook? Mijn favorieten van deze zomer zijn toch wel Relentlessly Red en Pink Pigeon van MAC. Vandaag een look (met outfit) met Pink Pigeon.

Naast dat ik in de zomer graag voor felle kleurtjes ga, krijg ik in de zomermaanden ook zin in lichtere ooglooks en méér bronzer. Verandert jouw make-up stijl met de seizoenen mee?

Gezicht

Op mijn gezicht draag ik de volgende producten:

  • NARS Sheer Glow Foundation
  • Bobbi Brown Corrector
  • Bobbi Brown Creamy Concealer
  • NARS Radiant Creamy Concealer
  • MAC Prep + Prima Tranparent Finishing Powder
  • MAC x Sharon Osbourne MSF in Refresh

Benieuwd naar mijn huidige foundation routine? Bekijk deze video!

Blush & Lipstick

Heb ik de laatste tijd al eens gezegd hoe dol ik ben geworden op mijn MSF in de kleur Refresh uit de MAC x Sharon Osbourne collectie? Eh, ja volgens mij wel… 😉 In elk geval, die draag ik voor de veranderen maar weer eens op mijn wangen.

De lipstick heb ik eigenlijk al in de intro verkapt. Dat is Pink Pigeon van MAC. Wat een lekker kleurtje is het toch!

Ogen

Ooh, ik baal dat de ooglook op de foto niet goed uit de verf komt, want hij was eigenlijk zo leuk! Ik heb de volgende producten gebruikt:

Wenkbrauwbot: Zoeva Love Is A Story – Film Star
Ooglid: The Balm Meet Matt(e) Nude Palet – Matt Singh
Crease: Love Is A Story – Over You + Little Kiss
Onderste wimperrand: Love Is A Story – Over You
Binnenste ooghoek: Zoeva Love Is A Story – Film Star

Oogschaduwbasis: MAC Paint Pot – Soft Ochre
Wenkbrauwen: MAC Brow Gelcreme – Dirty Blonde
Mascara: Chanel Le Volume De Chanel

Outfit

En last but not least, de outfit. Ik draag een zwangerschapsjeans van H&M en ook mijn witte t-shirt is van H&M. Daar overheen (het was deze dag een beetje fris) draag ik een lange blazer met blauw/witte strepen van I Want That Mode Musthave.

Mijn schoentjes zijn van Charlotte Olympia. Het zijn The Year of the Rat Shoes uit de Eastern Cosmic Collection (limited edition). Ze matchen toevallig perfect met de kleur van mijn lipstick. Matchy matchy!

En dit laatste kiekje samen met Saar, kon ik jullie niet onthouden. Wat een moppie is het toch he!

Het jasje en de broek zijn trouwens grote favorieten de laatste tijd. Ik denk dat ik dit setje nog veel ga dragen de komende tijd, want mijn buik groeit aardig hard dus ik ben af en toe flink aan het puzzelen met mijn kleding.

Draag jij ook graag felle lipsticks in de zomer?

P.S. Dit artikel is vooruit geschreven en gemaakt toen het een eventjes terug nog regende en koud voor deze tijd van het jaar was. Ironisch genoeg is er nu een hittegolf gaande en ziet deze outfit er belachelijk warm uit! Haha! 😉

25 reacties

Patricia -

mooi gematched allemaal, outfit die al gauw overal voor geschikt is.
Met dat warme weer is mijn makeup gelijk een stuk eenvoudiger. Ben nog nooit obsessed geweest met een blush maar nu wel! Hipness van Mac uit de Wash and Dry collectie, zo zomers mooi!

Lindsey Beljaars -

Prachtige combi, die lipstick met je ballerina’s!

beautifulday4makeup -

Ik vind je jasje erg leuk

Jana -

Hele leuke outfit en wat een mooie zomerse look 😀 x

Tamara -

Mooie lipstick en look!

Anouk -

Ik vind je jasje zo leuk!!

suus -

Heel erg leuk! Maar… deze hebben we toch al eens gezien?

Merlin Borghuis -

Op insta kwam de outfit foto al voorbij :)

geenhippie -

Ik twijfel een beetje over de lipstick, ene kant denk ik ‘ja zomers en kleurrijk’ andere kant denk ik ‘heb wel eens iets leukers bij jou gezien!’

Femke -

Mooie outfit. Ik draag in de zomer ook graag fellere lipstick, I love it!

Nesrin -

Mooie look. De combinatie strepen met een knallende lipstick vind ik mooi.

Maaike -

Haha, ik begrijp natuurlijk wel dat jullie vooruit schrijven en dat deze outfit inderdaad te warm is! Toch ziet het er erg gaaf uit <3

manon -

Hele mooie look! Haha inderdaad je outfit ziet er zo warm uit, gelukkig is het vooruit geschreven! In de zomer vindt ik felle lipsticks wel heel mooi, maar ik draag bijna geen makeup met dit weer. Want ik ben toch de hele dag lekker buiten of aan het zwemmen.

Sandra -

Wat een mooie outfit zeg. Het jasje staat je echt prachtig!

Dionne -

Ik vind je jasje heel mooi!

Jennifer | Jenniferz -

Staat heel mooi en je ziet er ook prachtig uit! 😀

Ceetje -

Staat je erg goed deze kleur! Aangezien het vandaag volgens mij iets minder hysterisch warm gaat worden ga ik gewoon mijn Relentlessly red dragen :)

Nicole -

Je jasje is zo ontzettend leuk! Hele mooie look ook.

Naomi -

Mooie makeup en ook een leuke outfit!
x

Maaike -

Mooie look! Ik neig idd ook nasr felle lipstick en bronzer in de zomer. Ik merk dat ik juist dan mn shimmery of glanzende bronzers pak. Die draag ik dan als blush.

Margot -

Wat een mooie outfit! Zeker met die schoenen en lipstick!

Iris | Todayslipstick -

Je outfit staat je echt heel leuk, vooral met je schoentjes als pop of colour! Matcht inderdaad goed bij je lipstick.
Liefs, Iris

Suzanne -

Leuke outfit! Ik heb dat nu ook heel erg met felle lipsticks.

Yvonne -

Leuk artikel! Mooie lipsticks. :) Hier precies zo: zin in zachte oogmake-up en meer kleur/bronzer in mijn gezicht. Ik heb draag de laatste dagen slechts 2 oogschaduws. Een matte vanille-achtige basiskleur en daaroverheen alleen maybelline color tattoo on and on bronze, aangebracht met de vingers. Bronzer van Mac erbij, en een koraalkleurtje van Kiko op mijn wangen. Ik heb er al een paar keer complimenten over mogen ontvangen (lekker frisse make-up heb je op!). Die color tattoo blijft met dit warme, plakkerige weer zitten als een huis. :)

Anniek -

Wat een mooie look Willemijn, je straalt helemaal! Die knalroze lipstick maakt het ook helemaal af, lekker fel en zomers inderdaad. Zelf merk ik ook wel dat mijn make-up routine wat verandert nu het zomer is. Vooral meer bronzer inderdaad, en ook zit ik weer helemaal aan de highlighter :)

Reageer ook