Outfit of the Day: Pale Sun

Een aantal weken geleden waren we in de stad om video’s op te nemen voor LLGVideoWeek 5. Het beloofde een prachtige, warme dag te worden en ik vond het tijd om mijn nieuwe jurkje uit de kast te trekken. Ik laat het je zien!

Ik was geïnspireerd door een persbericht van Salon B en maakte op basis daarvan deze haarcreatie. Ik maakte een twist aan de linkerkant van mijn hoofd en vlocht deze in langs de onderkant van mijn haar.

Aan de andere kant maakte ik een invlecht met drie strengen. Ik klapte de vlecht dubbel zoals je rechtsonder op de foto kunt zien en werkte het elastiek weg met schuifspeldjes. Best geslaagd al zeg ik het zelf en het is lekker dat je haar uit het gezicht is op een warme dag!

Ik deed vrij weinig make-up op. Ik gebruikte naast Paula’s Choice dagcrème met SPF 30 deze BB Cream van Kiehl’s met SPF 50. Ik poederde het af met Essence Pure Nude Powder. Op mijn wangen gebruikte ik MAC Matte Bronze.

Op mijn ogen zit Catrice Vanillaty Fair en gebruikte ik Le Volume de Chanel Mascara. Mijn wenkbrauwen werkte ik bij met NYX Taupe.

Op mijn lippen draag ik Yves Saint Laurent #33 Pink Neillia. Een mooie koraalkleur met een vleugje roze. Dat was het eigenlijk, geen hele ingewikkelde look voor mijn doen met veel producten. In de zomer leg ik liever de focus op een goede bescherming.

Deze pastelgele jurk is van het merk Aako en draagt de naam Pale Sun Dress. Ik vind het een prachtige jurk, vooral de kleur laat er voor zorgen dat ik er iets bruiner uit zie.

Ik nam mijn Mulberry Lily mee in de kleur Metallic Mushroom. Deze mooie, kleine tas staat qua kleur zowat overal bij en dat is zo handig. Qua sieraden draag ik oorbellen van Swarovski en een armbandje van Tommy Hilfiger.

Deze jurk komt eigenlijk het mooiste uit met mijn Ted Baker hakken, maar om daar nou de hele dag op te lopen in de zinderende hitte. No, thanks! Vandaar deze zomerse sandaaltjes. Mijn mintgroene sandaaltjes kocht ik twee jaar geleden in Portugal voor een prikkie! Het jurkje komt tot iets boven de knie en heeft zo’n mooie romantische, transparante sleep. Ik vind dat altijd prachtig bij jurken en rokken. Vorig jaar zocht ik me rot naar zo’n jurk, maar nu heb ik er eindelijk een gevonden in een heel leuk kleurtje.

Het enige nadeel van dit jurkje is dat het doorschijnt en dat ik er wel een onderjurk onder aan moet. Verder ben ik er verliefd op: de kleur, de sleep. Aako heeft nog meer mooie kleren in deze kleur waaronder een blouse en nog steeds heb ik zin om die ook eens even te bekijken!

42 reacties

Jennifer -

Jeetje Martine, wat ben jij toch móói! <3

bo -

Je koopt jouw kleding altijd een maat te klein lijkt het wel, het zit 9 van de 10 x veel te strak. Zonde hoor!

Martine -

Ik vind dit nogal onaardig overkomen, jammer hoor!

Jantine -

Denk ook dat het Aaiko moet zijn. Aaiko heeft echt prachtige kleding, beetje apart. Ik vind de kleur je mooi staan, leuk gecombineerd met de rest, lipstick, sandaaltjes. Heerlijk! Misschien wel een idee om er naadloos ondergoed onder te dragen?

Annelies -

Iedere keer als ik een foto van jou zie, verbaas ik mij er over wat een mooie vrouw jij wel niet bent! Jouw haar is hier prachtig.

Maaike -

Ik vind je haar superleuk, maar je jurk vind ik helaas niet goed staan. Zowel je beha als je string is door de jurk heen duidelijk te zien en tekenen heel erg. Jammer.

Nora -

Wat een mooie jurk!
Prachtige outfit, staat je mooi.

an -

Ik vind het jurkje niet flatterend voor je figuur. Het zit allemaal net iets te strak. De onderjurk zou mooier zijn net boven de knie. Achteraan loopt de naad scheef en de zwarte bandjes van je bh vallen op.
Ik heb je al in mooiere outfits gezien

Tamara -

Mooie look en leuk jurkje!

fleur -

Mooie look! Ben je toevallig afgevallen?

Thessa -

Ha Martine, allereerst wil ik graag zeggen dat ik je een prachtige vrouw vind. Je bent mooi, knap en heerlijk jezelf. Wel wil ik er bij zeggen dat dit jurkje niet veel goeds voor je doet. De kleur is een beetje flets en doordat de jurk ietwat strak zit oogt het geheel wat goedkoop. Ik wil je niet beledigen maar ik vind het zonde nu je sterke persoonlijkheid totaal niet naar voren komt in deze outfit.

Laura -

De jurk is leuk maar staat wel een beetje propperig. Heb ik zelf ook last van hoor, ben ook klein en beetje mollig. Misschien is het zonder dat touwtje in de taille beter. De kleur is mooi, alleen nog wat meer zelfbruiner op de beentjes 😉

Margriet -

Mooie kleur, helaas vind ik de jurk niet zo mooi zitten bij jou!
Je haar is wel heel mooi!

Loes -

Dit jurkje hebben we toch al eens voorbij zien komen? Beetje dubbelop lijkt me

assiepoester -

Wat zit je haar toch prachtig zeg :O :O kon ik dat maar! Je tas is ook echt prachtig, maar je gele jurk vind ik niet zo… de zoom van je jurk loopt ook helemaal scheef (achterkant), jurk oogt daardoor net te strak voor je.

Trouwens als je nog opzoek bent naar zulke jurkjes, waar je ook geen onderjurk aan hoeft –> Only/Vero Moda. Beide winkels hebben al twee seizoenen zulke jurkjes.

Lindsey Beljaars -

Mooie outfit en je haar zit prachtig. Die lipstick is echt top! X

Maaike -

Je haar zit echt leuk in deze foto’s! Wauw <3

Nicole -

Prachtige outfit. Ik vind vooral je haar heel erg mooi zitten Martine!

Naomi -

Mooie outfit, make uplook en je haar is ook zo mooi!

x

geenhippie -

Oooooooh, geweldig haar! Ik ben jaloers!

Caro ~ My Beautycase -

Wat heb je je haar mooi gedaan zeg! Ik zou willen dat ik dat zo mooi kon! Leuk jurkje had je aan, vooral dat de achterkant langer is vind ik mooi! :-)

Do -

Wat een mooie foto’s, het tasje past perfect bij de outfit net als je haar :)

beautifulday4makeup -

Het jurkje staat je erg leuk

suus -

Heerlijk zomers! De sandaaltjes vind ik er ook erg leuk bij. Het jurkje is, zeker met opgestoken haar en die mooie tas erbij, al best chique en met je tb hakken erbij zou het nog chiques worden, ook erg mooi maar voor elke dag vins ik dit denk ik leuker.
Ik snap helemaal dat je gek bent op de transparante ‘sleep’, staat zo lekker zwierig!
Alleen een beetje jammer van de zwarte bandjes die eruit piepen, dat steekt best af naast het lichtgele jurkje.

Margot -

Wat zit je haar leuk zo!

Danielle -

Ah je kapsel steelt echt de show zoals al eerder gezegd word! Staat je heel leuk en zomers!

Paola -

Hele mooie look! De kleding, je haar en je make-up zijn allemaal mooi!

Chinouk -

Wat een schattig jurkje! Ik vind die lichtgele tint ook zo leuk, ik heb er een vestje van. En wat knap dat je je haar zo leuk hebt kunnen opsteken! Ik ben daar zelf echt belabberd in. Mooie foto’s ook!

Laura Louise -

Wat zie je er mooi uit, je haar zit ook echt prachtig!!

Esther -

Mooie look! Je haar zit leuk opgestoken zo :-)

Lotte van Hairgloss -

Wat een leuke look, je kapsel is erg leuk geworden!

Sara -

Mooie kleur, dat lichtgeel! Ik heb nog nooit van het merk Aako gehoord, is het niet Aaiko?

Tineke -

Wat een leuk jurkje, hele mooie outfit 😉
Liefs Tineke

Silkeblogs -

Prachtig jurkje, het staat je echt heel mooi!

Anniek -

Wat zie je er lekker zomers uit zeg Martine, ik krijg erdoor gewoon zin in vandaag! :) De kleur van je jurk vind ik echt onwijs mooi, en je kan het ook goed hebben. Leuk ook die vlecht, gaaf dat je zoiets gewoon zelf kan! (hairnoob over here)

Dita -

Wat een mooie outfit!!

Femke -

Die Ted Baker sandaaltjes vind ik erg leuk. Je bent weer mooi opgemaakt, zo’n lipkleur vind ik je echt prachtig staan!

Iris | Todayslipstick -

Wat ben je mooi opgemaakt! Lekker fris en stralend. Ook je haar zit prachtig!
Liefs, Iris

Maaike -

Wat zit je haar mooi! Geel vind ik altijd wel een hele moeilijke kleur, maar zo’n citroen/ lime variant staat dan toch vaak het beste. Ik vind het touwtje wat om het middel zit niet heel geslaagd, daar zou ik eerder een echt riempje gebruiken om je taille uit te laten komen. Maar verder lekker ‘s zomerse outfit.

Lucindainwonderland -

Een kleur die heel goed bij je past, maar je haar steelt toch wel de show. Heel mooi gedaan zeg. xxx Lucinda

Suzanne -

Het jurkje staat je erg goed. De kleur past goed bij je. Je kapsel vind ik erg leuk!

Manon -

Hele mooie look, ik vindt je kapsel daar echt super gaaf! Dat wil ik ook proberen.
Ook een heel leuk jurkje!

Reageer ook