Onze favoriete budget producten

Vorige week vertelden we over onze favoriete high end producten. We kletsten honderd uit over onze pareltjes. Maar we hebben ook een flinke lijst met favoriete budgetproducten. Benieuwd welke dat zijn? Bekijk de video!

Kijk hier de video met onze high end favorieten terug

Foundation

 • Catrice All Matt Plus
 • Max Factor Miracle Touch Liquid Illusion Foundation

Poeder

 • Make-up Academy Powder
 • Catrice Loose Powder
 • Essence Matt Powder

Concealer

 • Catrice Camouflage Cream

Blush/bronzer/highlighter

 • Essence blushes (Sweetheart, Adorable)
 • Bronzer Essence Sun Club #10 Sunshine
 • NYX Taupe

Oogschaduw

 • Catrice Velvet Matte Mono Vanillaty Fair
 • W7 Paletten
 • Sleek Sunset Palette

Mascara

 • Catrice Better Then False Lashes

Lipstick/lipgloss/lippenbalsem

 • Catrice Ultimate Colour Lipsticks
 • Catrice Made to Stay Lipsticks
 • Essence Matt Lipgloss Velvet Rose
 • Sleek Matte Me

Lippenbalsems

 • Vaseline / Carmex

Wat zijn jouw favoriete budgetproducten?

27 reacties

Denice -

Leuke video weer :) Je ziet gewoon dat er een stukje uitgeknipt is omdat jullie niet meer bijkwamen en dat Willemijn het ook moeilijk heeft om niet weer te gaan lachen hahaha, leuk! De 8hour lip cream is inderdaad erg fijn, heb hier 3 blikjes liggen en alle 3 al met gigantische pan … Mijn budgettopper is de Wet n Wild wenkbrauwpoeder :)

Momo -

Ik ben een beetje een lipbalsem freak, ik vind het ook gewoon leuk om te hebben en uit te proberen. Ik heb een eight hour cream lipbalm in lipstickhuls van Elisabeth Arden. Tja, het is persoonlijk wel mijn favoriete lipbalsem, het maakt mijn lippen erg glad en zacht maar voelt ook gewoon zeer prettig aan op de lippen én geeft een mooie, niet witte glans. Ik betwijfel of ik hem nu echt 20 euro waard vind, maar ik verwen mezelf er soms gewoon mee omdat ik er van geniet. Het voelt gewoon luxe haha, én het werkt.
Ik vind de Blistex Happy Lips Mango overigens ook erg goed werken. Voelt heerlijk aan, geur is lekker en maakt mijn lippen zacht. Dat is overigens wel een budget toppertje. Normale prijs geloof ik 2,49, maar al regelmatig in de aanbieding gezien voor 1,49. Vind ze zelf fijner dan de Baby Lips van Maybelline.

Jouvence -

wat een fijne budget toppers ♥ het sunset palette van sleek is echt prachtig xx liefs

nova -

mijn favorieten uit jullie lijstje zijn ook de w7 palette, sleek palette en de essence matt lipgloss in velvet rose. trouwens het essence lip potlood in wish me a rose is een dupe van mac please me

Adjara -

Wycon kun je in België (Luik) kopen! Super merk!

Amelie -

Leuke video! Dat ze WJCon maar snel naar Nederland brengen dan!

Sara van Eijk -

HAii Willemijn & Martine! Ik heb een vraagje. Als ik foundation aanbreng, brand het ontzettend op mijn wangen. Op andere plekken totaal niet. Wat kan ik hieraan doen? Ik gebruik een foundation van Catrice (geen idee welke) en ik breng het aan met een foundationkwast. Hopelijk kunnen jullie me helpen, want dat branden doet onzettend veel pijn. Kusjes!

Suzanne -

Leuke video en super mooie favorieten. De Catrice foundation en concealer zijn echt super fijn, ik gebruik ze ook al een hele tijd!

Erika -

Er zijn veel fijne dingen tussen, van budgetfavorieten heb ik vooral oogschaduws (sleek), lippenstiftv(catrice: ultimate colour, ultimate stay) en eyeliner, ik koop nooit eyeliner van een duur merk.
Btw. Er staat een kleine typfout in de laatste zin.

Nicole -

Hele mooie producten. Ik vind lippenbalsem ook echt iets wat ik alleen van een budget merk zou kopen, al moet ik toch bekennen dat ik mijn Rosebud salve ook graag gebruik, die toen nog 12 euro kostte!

Ceetje -

Die transparante poeder van Essence vind ik ook fijn, alleen valt hij steeds uit elkaar :(

Amy-Denise -

Mijn favoriete budgetproduct is de Camouflage Cream van Catrice, kan niet zonder dat spul! Fijne favorieten hebben jullie genoemd.

Kiss & Make-up -

Leuk dat er ook regelmatig budgetproducten aan bod komen hier! ‘t Is inderdaad een flinke lijst! Die Catrice concealer lijkt inderdaad een topper voor veel mensen. Heb ‘m zelf ook gehad en was er ook wel tevreden over. Die Essence highlighter klinkt echt wel goed, jullie zijn ZO enthousiast… Zal er eens moeten naar kijken. Als die Sleek lippenstiften zo droog zijn zijn ze waarschijnlijk niks voor mij. Ik hou van mat, maar ‘t mag niet uitdrogend zijn. Oh en inderdaad, high-end lippenbalsem vind ik ook geldverspilling. Zelf gebruik ik meestal Labello.

Lucindainwonderland -

Grappig om te zien wat jullie favorieten zijn. Trouwens, die lila highlighter van MUR, die zijn inderdaad best ijzig, maar als je echt een koele toon hebt is hij echt wel heel gaaf… vind ik dan 😀 xxx Lucinda

Astrid -

Yeah ik word ik blij van!!!!

Marnel -

Er zitten goede budgettoppers in deze video! Ik ben deze week al langs drie Kruidvat’s geweest, maar overal is die Essence Sunclub #10 uitverkocht!!! :( Maar ik blijf zoeken 😉

Daan -

Ik gebruik veel van L’Oréal, foundation, mascara, eyeliner. Noem je dit ook een bugdetmerk? Is toch weer een stuk duurder dan catrice en essence

suus -

Dat noemen ze meestal ‘drug store’, net als rimmel, maybelline etc. Alles van dr drogist zegmaar. Wat raar is want essence en catrice koop je ook bij de drogist.

Margot -

De Catrice All Matt Plus foundation vind ik erg fijn en gebruik ik dagelijk!

Lindsey Beljaars -

Mijn favorieten uit jullie lijstje zijn de Catrice Camouflage Cream, NYX Taupe en Catrice All Matt Foundation in 020 :)

Femke -

Jaaaa, de oogschaduwpaletten van W7, ik ben er gek op :-). Ik heb op dit moment net al mijn beautyproducten weer eens aangevuld, voornamelijk met high-end producten (ouch..zei mijn portemonnee)! Als ik weer op zoek ga naar wat nieuwe budget producten dan zal ik dit artikel en filmpje er zeker weer bij pakken voor inspiratie :-)!

Marijke - de beste versie van jezelf -

Leuk om dit lijstje zowel high end als budget te zien.. Ik voel me alleen wel een verwend prinsesje nu, ik heb meer overeenkomsten met de high end variant..

Iris | Todayslipstick -

Er zitten een hoop producten bij die ik zelf ook heb, hele fijne budget toppers!
Liefs, Iris

Maaike -

Ja Vanillaty Fair van Catrice is zo mooi! Geweldige oogschaduw. Catrice is sowieso mijn favoriete budget merk. Zo veel mooie producten en zoveel toppers er tussen zitten.

Syl -

Leuke budgetfavorieten. Ik ben vooral benieuwd naar de matte lipgloss. En dan Italiaanse merk.

Svenja -

Wat een hoop fijne budget toppers laten jullie zien! Ik ben vooral dol op de lipsticks van Catrice! Ze hebben vaak mooie kleuren in het assortiment, een goede pigment en blijven bij mij redelijk lang zitten. Ook gebruik ik elke keer opnieuw de allround mascara van Catrice en die vind ik ook erg prettig met een mooi effect!

Akosua -

Ik ben zo benieuwd naar wjcon na al die enthousiaste verhalen van Martine volgens mij haden jullie geen nagellakcategorie, maar op dit moment is mij favoriete budgetproduct de gel polish zonder lamp van Essence. Blijft echt lang en mooi zitten

Reageer ook