Look of the Day: Gradient Black

Voor ons diner bij ‘t Spijshuys dofte ik me op met mijn nieuwste sieraden. Mijn make-up look is ook geïnspireerd op mijn nieuwe sieraden van Swarovski. Check it out!

Mijn look bestaat uit een mix van twee aanwezige kleuren: zwart en zachtroze. Ik maakte deze look met het Urban Decay Naked 3 Palette.

  • Strange: op het wenkbrauwbot
  • Dust: in de binnenste ooghoek
  • Burnout: in de arcadeboog
  • Buzz: in de arcadebog
  • Buitenste en binnenste ooghoek: Blackheart
  • Midden van het ooglid: Burnout en Dust

De onderkant van het oog liet ik met rust en ik maakte het af met Le Volume de Chanel mascara.

Zoals je ziet komt de look mooi overeen met de sieraden door het gebruik van dezelfde soort kleuren. De rest van de look hield ik mooi zacht. Op de wangen gebruikte ik Essence Sun Club 2in1 Bronzing Powder in de kleur Sunshine. De bronzer gebruikte ik op mijn slapen, wangen en onder mijn kin. De highlighter gebruikte ik op mijn jukbenen en neusbrug.

Voor wat extra kleur gebruikte ik heel licht de twee mooie kleurtjes van NARS Fervor. Die geeft nog wat meer diepte en glans!

Op mijn lippen daar ik Sleek Matte Me in de kleur Petal. Daar over heen draag ik de lipgloss Dior Addict in de kleur My Lord.

Hier zie je mijn nieuwste sieraden van Swarovski. Ik was zo blij met mijn andere Swarovski Gradient Necklace in goud, dat ik al helemaal vrolijk werd toen ik deze variant zag bij de webshop Brandfield.

Bij Brandfield hebben ze alle sieraden van Swarovski, heel fijn dat er zo’n ruime keuze is. Naast Swarovski heeft Brandfield ook nog heel veel andere mooie sieradenmerken. Ik koos voor de Swarovski Gradient Black Necklace en de bijpassende armband. Ik vind het prachtige sieraden. Zwart, roze en roségoud: do I need to say more?!

De armband en ketting kun je prima los van elkaar dragen, maar als setje vind ik het ook heel mooi. De ketting heeft drie standen en op deze foto zie je de middelste stand, zodat je ook de halslijn van het jurkje nog goed ziet.

De jurk die ik draag heb ik al weer een hele tijd, maar ik vind het nog steeds een mooie en leuke jurk. De jurk is gemaakt van stretchmateriaal waardoor hij ook heerlijk zit. Het is een zwarte peplum jurk van het merk New Look. Als ik ooit nog eens zo’n jurk tegenkom in een andere kleur, koop ik ‘m meteen.

Verder draag ik mijn hakken van Ted Baker en mijn Mulberry Lily in de kleur Metallic Mushroom bungelt om mijn arm. Mijn haar deed ik simpel in een bananenclip voor wat nonchalance en toupeerde ik licht. Tadaaa!

Bekijk hier het verslag van ons avondje bij het Spijshuys!

57 reacties

Laura -

Zoveel klasse!! Meer van deze outfits :))

Miriam -

Wauw, echt heel mooi! Ben sowieso een ‘sucker’ voor zwart en met die sieraden erbij, echt heel mooi!

Maxie -

Mooi plaatje! Zwart staat je echt goed Martine, en die look is echt heel mooi geworden. Mijn lijken die sieraden ook leuk op een wat lichtere/witte outfit. Dan zullen ze waarschijnlijk nog meer knallen.

Lisanneleeft -

Wow, ik vind die jurk je echt geweldig staan. Heel mooi! :)

Charlot -

Je ziet er prachtig uit Martine! En die sieraden zijn ook heel mooi en bijzonder. De Volume de Chanel mascara die je daar draagt heb ik nu ook aangeschaft, omdat ze weer de fijne korting hebben 😉

Danielle -

Je ziet er prachtig uit! Je bent echt een mooie vrouw en dit jurkje staat je beeldig. Door jou heb ik trouwens nu ook zin om daar eens te eten.. toch mijn partner eens lief aankijken!

dd -

Zijn jullie nooit bang dat iedereen weet welke dure spullen en sieraden in huis zijn.. kunnen natuurlijk ook inbrekers of overvallers aantrekken

Heleen -

Lol, ik herkende het jurkje! Ik had namelijk nogal wat keren gekeken naar een look met Loaded van UD, een Oud en Nieuw-look volgens mij, en toen had je dit jurkje ook aan. Meerdere keren per maand heb ik toen naar die foto’s gekeken en getwijfeld of ik ook niet loaded moest kopen.

Janneke -

wow je lijkt een stuk langer op deze foto’s! staat je heel mooi en i’m not in love with the koko maar wel met je sieraden!!!!

Nynke -

Heel leuk, past echt bij jou!

Milou -

Wat zijn je ogen prachtig opgemaakt!

Bertine -

wat zag je er prachtig uit! je sieraden zijn ook geweldig, die ketting had ik in december willen kopen en dan 2x wikkelen en als armband dragen… maar de prijs hield mij toch wat tegen. maar ik blijf m mooi vinden!

Jackie -

wat een mooie kleur ogen!

Bonni -

Jij bent echt een voorbeeld voor meiden! Zelfs met maatje 42/44 mooi!

Martine -

Haha thanks Bonni, maar deze jurk is maat 38 dus dan komt het wel een beetje pijnlijk aan dat je denkt dat ik 42/44 heb. Maar het was vast lief bedoeld ;)!

Lotte -

Ik denk dat Bonni dacht dat je minstens 1.75m bent (zoals ik). Ik heb namelijk wel maatje 42 en zie er in dit soort jurkjes hetzelfde uit als jij (rock ‘m curves woohoo). Dus misschien kunnen we het zien als een extra compliment voor je ellenlange benen haha! Verder wil ik zeggen dat je er prachtig uitziet, krijg helemaal inspiratie door je looks en je outfits met je (ondanks het lengteverschil toch hetzelfde) figuur.

Lindsey Beljaars -

Wat een mooie outfit, Martine! Je ogen zijn ook echt prachtig opgemaakt! X

Kiss & Make-up -

Mooie ooglook, de ideale avondje-uit look. En die lipkleur staat er erg goed bij.

Tessa -

Wat zie je er toch weer prachtig uit! Ga deze combinatie van oogschaduws snel ook proberen :)

anna -

Wat een mooie, classy outfit! Je haar zit echt onwijs mooi.

Nicole -

Wat een prachtige outfit Martine!

Amelie -

Je jurkje is echt heel leuk! Je ooglook vind ik echt mooi, al zou ik zelf eyeliner hebben toegevoegd.

suus -

Heel mooi en chique! Staat je goed! Het lastige met zwart op foto’s vind ik nu alleen bij de foto’s waar je in zn geheel opstaat dat de stof en model niet heel goed zihtbaar zijn omdat het zwart is. Hoe mooi de.stof is is te zien op een foto van je gezicht/ketting.
Oh ja, en ik vind de samsung add ook heel irritant, hij duikt ook.soort van onder de zoekbalk waardoor ik hem als ik hem weg wil klikken vaak open klik :s.

Esther -

Je ziet er prachtig uit Martine! Dat jurkje is supermooi en elegant vind ik.
En die lipcombo is ook heel mooi 😉

Esther -

Leuke outfit! En wat zit je make-up mooi! Staat je goed :-)

Margot -

Wat staat deze outfit je mooi!

Caro ~ My Beautycase -

Mooie outfits heb je aan! En je ooglook vind ik echt prachtig! :-)

Laura Louise -

Wauw! Je ziet er prachtig uit, je ooglook en je outfit, love it!

Tamara -

Mooie look en outfit!

manon -

Wat zie je er mooi uit! Alles past goed bij elkaar, en je ooglook vindt ik ook erg mooi.

jasmijn -

Voor de liefhebbers van de sieraden, ik zag bij de Hema soortgelijke sieraden. Een soort metalen netje met (nep) kristalletjes erin. Rosé met blanke steentjes (zonder zwart), zag er ook goed uit. Uiteraard minder mooi gedetailleerd dan de echte Swarovski maar de prijs was dan wel veel voordeliger ;-).

mar -

Wat een prachtige jurk, staat je zo goed! Ik vind je sowieso echt een prachtige vrouw!

Ik heb alleen wel een puntje kritiek; waren we net bij misslipgloss van die ellendige Samsung reclame af, hebben jullie hem nu. En het is echt een vervelende reclame, het vult je hele beeldscherm en je krijgt hem moeilijk weg en hij komt telkens terug. Voor mij een reden om steeds minder vaak op site te kijken. Misschien kunnen jullie er ook wat aan doen?

B -

Adblocker haha.

Martine -

Ik snap dat het vervelend is, maar anderzijds zijn het wel onze inkomsten en zijn we van jullie afhankelijk dus jammer dat je Adblocker hebt 😉 Maar uiteraard is het niet de bedoeling dat advertenties het lezen in de weg zitten dus daar zullen we zeker rekening mee houden!

B -

Mijn doel was niet vervelende reclame ontwijken hoor! Het werd door iemand anders gedownload met een andere reden.. maar ondertussen heb ik het dus nog steeds, want ik ben een computern00b. Stiekem ook wel weer prettig dat ik op FB geen stomme ads meer heb. Nee, vroeger ontvolgde ik iemand gewoon als de banners steeds maar in de weg bleven zitten, en de blogger leek er nauwelijks wat aan te doen. Wel jammer voor jullie idd als veel bezoekers Adblocker hebben. Onthoud dat ik jullie jaren heb gevolgd zonder Blocker. (a)

Martine -

Ahhh dat vind ik lief, Thanks B 😀

Willemijn -

Hoi Mar! Bedankt voor je feedback. Zie je hem op de mobiele versie of gewoon op je desktop pc? Dan gaan we er even naar kijken! :)

mar -

Bij de mobiele versie, maar op dit moment zie ik hem niet meer.

Willemijn -

Oke, dank je! Ik ga er even achteraan. :)

Lysanne -

Bij mij op de telefoon vult de advertentie wel het hele beeldscherm, maar kan ik gewoon rechtsboven op het kruisje klikken en komt ie ook niet meer terug.

Lysanne -

Wat ik dus wil zeggen is dat de advertentie bij mij niet vervelend is :p

Bianca -

Deze jurk staat je echt heel mooi en netjes x

Suzanne -

Staat je erg leuk en je ogen zijn ook super mooi opgemaakt. Ik vind het zwarte iets te donke, ik ben zelf meer van de kleur richting de zomer. Staat je wel heel goed, je kan het zeker hebben donkere kleuren.

Sandra -

Wat een mooie look heb je gemaakt zeg, staat echt super leuk in combinatie met dat jurkje!

Anniek -

Oeh, lekker chique Martine, je ziet er goed uit! Je ooglook vindt ik echt onwijs mooi geworden, en hij past inderdaad goed bij je outfit. Het meest verliefd ben ik nog wel op je schoenen, wat een beauty’s! Ik hoop dat je een fijn diner hebt gehad, aan je look kon het in ieder geval niet liggen :)

Martine -

Jaaa het diner was heerlijk! Bedankt voor je lieve reactie!

Marijke - de beste versie van jezelf -

Je ziet er prachtig uit! De jurk staat je erg mooi en de ooglook is ook echt super!

Liset - Beautydagboek -

Je ooglook is prachtig geworden! Het staat je zo ontzettend mooi dit soort smokey kleuren :). En nu moet ik ook echt eens gaat dineren in het Spijshuys, ik ben benieuwd!

Martine -

Moet je doen, het is verrukkelijk!

Svenja -

Mooie stijlvolle look! Zwart staat je trouwens onwijs mooi en stijlvol! Weer eens wat anders dan de pastel kleuren die je doorgaans draagt! Het peplum model van het jurkje vind ik ook heel mooi en flatterend!

Syl -

Mooie look. Ik ben gek op zwart kant .

Femke -

Je ooglook vind ik éeerg mooi!!

Lucindainwonderland -

Ben zelf groot fan van zwart kant, dus vind dit je erg leuk staan. De look is ook erg mooi en past er goed bij. Ik had er zelf dan wel weer donkere hakken bij gedaan… maar ik loop dan ook bijna dagelijks volledig in het zwart. xxx Lucinda

Sas -

Wauw! Je ziet er prachtig uit. Love the black:)

Akosua -

Wat een bijzondere kleur sieraden, maar wel heel stijlvol en het past overal bij. Leuk om ook een keer een donkere ooglook te zien gemaakt met het Naked 3 palette in plaats van het welbekende roze.

Iris | Todayslipstick -

Wauw je ogen zijn echt mooi opgemaakt! Je ziet er leuk uit!
Liefs, Iris

Reageer ook