How to: Kleding Matchen met Make-up

Hoe combineer je nu bij die mooie blouse die ene oogschaduw? Wat staat wel en wat staat niet? Ik geef een aantal voorbeelden hoe je make-up kunt matchen bij je kleding. Kijk mee!

20 reacties

Kim -

haha, ik vind jouw accent zo grappig!

Rosanne -

Wat een leuke en handige tips! Ik ga hier zeker een beetje mee spelen om te kijken wat leuk bij elkaar staat! 😀

Marnel -

Wow wat een goede tips!! En wat staat die blouse je verschrikkelijk goed!! 😀

Sofie -

Ik zou als aansluiting hierop graag filmpjes zien van jullie looks + producten. Want de ooglooks vind ik nét iets te onduidelijk door echt te zien hoe het ‘matcht’. =)

manon -

Zeker een handig filmpje, ik let er wel een beetje op dat het bij elkaar past.

Lindsey Beljaars -

Wat een ontzettend leuke video, Ik pas mijn make-up vaak aan aan mijn kleding.

Margot -

Wat een handige video! En een goede reminder dat ik eens wat vaker lipstick moet dragen!

Laura Louise -

Ik draag meestal echt neutrale make-up en mijn outfits zijn vaak ook heel rustig met heel af en toe een drukke print. Meestal ga ik wel voor een opvallende lipkleur als mijn look en outfit wat krachtiger moet zijn. Leuke video 😀

Jolanda -

Ja dit vond ik een leuk filpmje! Ik hen vaak zelfs dat als ik kleding koop ik van te voren al bezig ben met wat voor make up daar leuk bij zou staan! Zo kocht ik pas een donkerblauwe blouse met stippen die ik heb gecombineerd met oranje nagels en lippen (en met meer kleding uiteraard ;)). Ik vind het soms wel lastig om te kijken wat voor oogschaduw ik combineer met lippenstift. Ik heb best grote ogen en ik vind oogschaduw daardoor al heel snel too much. Lippenstift kan wel altijd dus daar zie je mij vaker mee! Maar als ik die smokey eyes bij jullie zie gaat het toch kriebelen om wat meer te experimenteren!

Anna -

Denk er eigenlijk bijna nooit aan, veelste lui! haha

Kiss & Make-up -

Ik denk hier echt NOOIT over na, haha :-) Ik geloof in mixen en matchen, niet omdat ‘t per se mooier is maar omdat ‘t zo makkelijk is 😉 De tips klinken nochtans logisch.

S. -

Ik vind koraal-kleurige lipsticks altijd erg mooi bij een helder blauw shirt.

Femke -

Ik heb nooit zo ontzettend veel make-up op waardoor dit niet zo heel moeilijk is. Als ik echter in het weekend iets ga doen of naar een feestje ofzo, dan let ik hier ook op :-)!

Akosua -

Ik match niet echt mijn kleding met mijn make-up. Zolang het niet vloekt en mij goed staat vind ik het prima.

Liset - Beautydagboek -

Leuke tips en een mooie video! Mijn eigen verzonnen regel is dat als ik een opvallende kledingoutfit aanheb, ik het rustig aandoe met mijn kleur lipstick en andersom. De ooglook maak ik vaak met rozig/paarse tinten omdat het groene dan in mijn ogen het beste naar voren komt :).

Iris | Todayslipstick -

Wat een leuke video! Doordeweeks als ik naar school ga, doe ik dit niet, maar in het weekend houd ik er soms wel rekening mee. Ik vind het leuk om mijn lippen te laten opvallen en daarbij een neutrale outfit te dragen.
Liefs, Iris

Suzanne -

Handige video. Ik let er vooral op als ik opvallende dingen draag, zowel in mijn make-up als in mijn kleding.

Svenja -

Wat een leuk en interessant onderwerp! Ik kijk meestal eerst naar de kleding die ik draag en verzin daar dan een make-up look bij. Regelmatig ga ik ook gewoon voor een naturel look bij mijn kleding! Maar als ik uitpak stem ik mijn oogschaduw/lipstick af op mijn kleding. Het tofst bij mezelf vind ik een witte top en dan een hele opvallende roze lipstick!

Lucindainwonderland -

Als ik iets niet doe, dan is het mijn kleding matchen bij mijn make-up (en andersom). Ik vind kleding uitzoeken al moeilijk genoeg, dus ik begin er simpelweg niet aan. Mijn make-up bevat meestal niet zo veel kleur, is vrij neutraal, dus kan meestal wel bij alles… vind ik. xxx Lucinda

Yvonne -

Doordeweeks denk ik daar eigenlijk niet bij na. Hooguit dat ik geen knalroze lipstick draag bij een rode blouse. Meestal sta ik me eerst in mijn badjas op te maken en ruk ik daarna maar iets uit de kast. XD Als ik naar een feestje ga let ik er wel op, maar dan is zowel mijn kleding als make-up immers ook niet zo dagelijks om te zien.

Reageer ook