Yves Rocher Radiant Lip Crayon

Lipproducten die je lippen een vleugje kleur geven maar verzorgen als een lippenbalsem zijn ondertussen wel bekend. Het is ideaal voor lipstick beginners of voor dames die houden van een beetje kleur maar niet te gek. Dit zijn de Yves Rocher Radiant Lip Crayons met een vleugje kleur maar ook een tikkie glitter!

Yves Rocher noemt het product Glossy Lip Pen. Op het product staat echter naast de Franse benaming Radiant Lip Crayon, dus dat hou ik aan. Een korte introductie:

Een perfecte glimlach dankzij de glossy lip pen. De hydraterende formule wordt meteen door de lippen opgenomen die door de stralende kleuren meteen de aandacht trekken. Gebruik hem zo vaak u wilt! Voor onweerstaanbaar mooie lippen.

Het nadeel aan dit soort potloden vind ik dat de punt steeds stomper wordt. Je kunt de Radiant Lip Crayon wel uitschuiven, maar de punt wordt steeds platter naarmate je hem gebruikt. Nu hoef je gelukkig de lippen niet heel precies bij te tekenen met dit product, dus dat scheelt. Er zijn in totaal zes kleuren:

  • Beige Nacré
  • Sable Doré
  • Corail Doux
  • Parfait Rose Clair
  • Rose Sorbet
  • Tangerine Intense

Beige Nacré, Sable Doré, Corail Doux, Parfait Rose Clair, Rose Sorbet en Tangerine Intense

Ik zie hele neutrale tinten waarvan ik bang ben dat je ze op de lippen amper ziet en twee fellere tinten. Omdat ik vrij gepigmenteerde lippen heb, breng ik concealer aan anders zie je geen verschil in de eerste vier kleuren. Tijdens het fotograferen viel ons nog iets op: er zitten hele kleine glittertjes in! Dit zie je niet terug op de lippen, maar zorgt wel voor een ‘stralende glimlach’!

Yves Rocher Radiant Lip Crayon Beige Nacré

Yves Rocher Radiant Lip Crayon Beige Nacré

Yves Rocher Radiant Lip Crayon Beige Nacré is een hele doodse kleur als je het mij vraagt. Brrr! Niks voor mij maar wellicht als gouden topping over een andere lipstick heen…héééél misschien werkt dat!

Yves Rocher Radiant Lip Crayon Sable Doré

Yves Rocher Radiant Lip Crayon Sable Doré

Yves Rocher Radiant Lip Crayon Sable Doré is ook een grauwe kleur, maar wel al wat beter dan Beige Nacré. Ik had deze kleur minder mooi verwacht, maar hij valt me nog mee. Hij is vrij neutraal en makkelijk te combineren.

Yves Rocher Radiant Lip Crayon Corail Doux

Yves Rocher Radiant Lip Crayon Corail Doux

Yves Rocher Radiant Lip Crayon Corail Doux is een hele zachte lichtbruine kleur met een minuscule koraal ondertoon. Hier zie je de glitters wat beter, het geeft nog net geen frosty finish. Ik vind de kleur best mooi moet ik zeggen. Heel neutraal maar frist wel iets op.

Yves Rocher Radiant Lip Crayon Parfait Rose Clair

Yves Rocher Radiant Lip Crayon Parfait Rose Clair

Yves Rocher Radiant Lip Crayon Parfait Rose Clair is een bleke lichtroze kleur. Tja, ik vind dat bij mij nooit zo geweldig staan. Ik denk als je heel blank bent dat het nog wel iets kan hebben.

Yves Rocher Radiant Lip Crayon Rose Sorbet

Yves Rocher Radiant Lip Crayon Rose Sorbet

Yves Rocher Radiant Lip Crayon Rose Sorbet vind ik een lieve medium roze kleur. Het frist het gezicht op, maar is niet heel fel en zeker draagbaar voor naar school of werk. Ja, deze is leuk! Ook als je net begint met lipstick en het niet aandurft is dit een goede tussenstap.

Yves Rocher Radiant Lip Crayon Tangerine Intense

Yves Rocher Radiant Lip Crayon Tangerine Intense

Yves Rocher Radiant Lip Crayon Tangerine Intense is een hele mooie frisse roodachtige koraalkleur. Producten met de naam ‘tangerine’ staan vaak bij de meeste wel. Dit vind ik ook een mooie kleur voor naar het werk, het is een wat serieuzere kleur.

Yves Rocher Radiant Lip Crayons voelen fijn aan op de lippen, niet zo dik als een lippenbalsem van Carmex maar wel licht en verzorgend. Doordat ze zo glanzend zijn blijven ze hooguit 1,5 uur zitten. Ik vind zelf de kleuren Corail Doux, Rose Sorbet en Tangerine Intense mooi. Het zijn makkelijke producten voor onderweg en ideaal als je lipstick nog een stap te ver vindt.

De Yves Rocher Radiant Lip Crayons kosten €13,90 per stuk. Hoewel sommige kleuren best mooi zijn -mits je lichte lippen hebt van jezelf of concealer er onder aanbrengt- vind ik ze persoonlijk te duur. Bij de HEMA heb je ongeveer dezelfde soort kleuren voor veel minder geld. En ik heb een beetje het idee dat Yves Rocher achter de feiten aan loopt, want de lip balm sticks waren immers al een tijd geleden populair, 2 jaar geleden om precies te zijn! Maar mocht je helemaal fan zijn van lipstick balms, neem eens een kijkje bij Yves Rocher.

Kijk hier voor Yves Rocher verkooppunten of bestel hun producten via de Yves Rocher webshop.

32 reacties

Andrea -

Ze geven wel een mooie glans vind ik! En die bruine ogen staan je erg mooi!
x

Anne -

Wauw Martine bruine ogen staan je fantastisch!

Jamie -

Wat apart en bijzonder om te zien dat jouw ogen nu ineens bruin zijn terwijl ze meestal blauw ogen (leuke woordspeling!)

beautifulday4makeup -

De felle kleuren vind ik wel mooi

hanne -

Nou nee, voor mij teveel glim en niet genoeg pigment. Maar ik ben dan ook echt van de matte lipkleuren. Hoe matter, hoe beter, glitter en glans, nee niks voor mij! Laatste kleur vind ik je wel heel gaaf staan! Ik kan trouwens echt niet wennen aan je bruine lenzen haha, staan je goed hoor maar ik vind je eigen oogkleur zo prachtig!

Miriam -

Oehhh, die fellere kleurtjes zijn gaaf!

Jana -

Ik vind ze ook best duur, maar ik vind ze wel fijn in gebruik. Met name de roze kleurtjes vallen mooi op 😀 x

Lindsey Beljaars -

Ik zou voor 13 euro wel een andere prachtige lipkleur kopen.. vind deze niet echt heel erg spectaculair. Wel een erg fijne review.

Bianca -

Ik vind rose sorbet heel erg mooi maar die laatste kleur staat jou wel erg leuk zeg :-)

Sanne -

Misschien iets heel wat anders, maar.. heb je bewust gekozen voor ‘bruin’ gekleurde lenzen? (Of ben ik nu gek aan het worden, haha.) Normaal gesproken heb je toch blauw/groene ogen?

Kiss & Make-up -

Oh jee, nee, die lichte kleuren zijn echt vreselijk. Tangerine Intense is wel mooi vind ik.

ilham -

Ik vind Tangerine Intense het leukst, maar alsnog niet adembenemend. Nee, ik ben niet onder de indruk.

Simone -

Oeh, ik vind Tangerine Intense heel erg mooi. De eerste paar kleuren zijn inderdaad een beetje grauw en licht, niet echt iets wat me aanspreekt vooral niet met dit mooie weer!

Lisa -

Ik vind het glimmende niet zo eigenlijk… De Hema sticks vind ik stukken mooier. Eerlijk gezegd vind ik de kleur van je top ook ongelukkig. Het geeft hetzelfde effect als de eerste stick. Verder mooi gedaan!

Lisa -

De swatches zien er goed uit, maar om eerlijk te zijn vind ik de kleurtjes niet echt bijzonder. Gelukkig krijg je met je klantenkaart soms 50% korting, dan zijn ze qua prijs wel ok vind ik.

suus -

Van je ooglook ben ik eigenlijk veel meer onder de indruk dan van die lipproducten :)

Beautyjuf -

Tangerine Intense vind ik een tof kleurtje! Ze bevatten allen een prachtige glans. Daar ben ik wel verliefd op, haha!

Jennifer | Jenniferz -

Ik ben niet echt weg van de kleuren behalve de laatste die vind ik wel echt heel mooi! Fijne review :)

Daniëlle -

Mijn favoriet is Tangerine Intense! De lichtere kleuren zijn niet mijn ding.

lucindainwonderland -

De kleuren zien er op de swatches beter uit dan ik had verwacht, want aan de hulsen te zien verwachtte ik niet veel soeps en al helemaal niet iets wat ook maar ‘radiant’ kon zijn. Ik denk dat de review misschien iets te kritisch is… gezien andere merken ook pas sinds kort met sticks uitkomen, maar alsnog is het niet iets voor mij… maar dan zijn sticks sowieso niet. xxx Lucinda

Suzanne -

Ik vind het glans effect niet zo mooi dit keer. Normaal ben ik helemaal gek op de chubby sticks, maar dit vind ik op de foto’s een beetje tegenvallen. Vooral de lichtste kleuren, mwahh! Wel een goede review.

Camilla || tintedlips -

Jammer dat ze zo overpriced zijn, maar dat is wel vaker bij Yves Rocher naar mijn mening. :(

Nicole -

Oeh wat is Tangerine Intense een mooie kleur. Ik heb momenteel Rose Sorbet op mijn lippen!

Margot -

Hmm, de kleuren vallen me een beetje tegen. Jammer!

Svenja -

Een aantal kleurtjes doen mij niets, maar een aantal vind ik toch ook wel erg mooi! Vooral Rose Sorbet vind ik een perfect kleurtje voor de zomer. Wel een beetje aan de prijzige kant inderdaad, ik geef liever een paar euro meer uit om een MAC lipstick te kopen!

Liset - Beautydagboek -

Ik vind ze heel fijn! De bruingetinte kleuren zijn ook niet zo mijn ding, maar ik ben zelf vooral fan van de lichtroze Parfait Rose Clair en de rode (tenminste bij mij valt hij echt rood uit) Tangerine Intense.

Akosua -

Yves Rocher is nu inderdaad niet heel vernieuwend bezig en het is nog best prijzig. Gelukkig kan je daar bijna alles altijd voor de helft van de prijs kopen, maar er zijn heel veel merken die het beter en goedkoper doen.

Natasja -

Hmmm…. Ik word hier niet warm van… De twee laatste kleuren zijn wel leuk, maar precies zoals je het zegt: hema is en goedkoper en mooiere kleuren.

Iris | Todayslipstick -

De laatste 2 ‘felle’ kleurtjes vind ik wel leuk, maar ik ga liever voor de HEMA lippotloden.
Liefs, Iris

Carlijn | Copy & Beauty -

Leuk zeg, al die lippotloden die je de laatste tijd steeds meer ziet. Had Yves Rocher nooit zo hoog zitten, maar vind het kleurresultaat niet slecht. Toch skip ik ze, want vind de glossy finish niet mooi.

Anniek -

Oei, die eerste twee kleurtjes: niet doen inderdaad! De wat fellere kleuren vind ik wel onwijs mooi, en staan je echt goed. Wel grappig om in dit soort reviews toch weer terug te zien dat jullie allebei liever voor de knallende, felle lipsticks gaan :) Mij lijken ze wel fijn, vooral die wat fellere kleuren ook! Liefs!

Koalabeautymama -

Ze zien er altijd zo leuk uit die chubby sticks. Deze hebben wel een bijzondere glans! Alleen jammer dat je ze zo vaak moet bijwerken. Denk dat dit ook wel een tof product is voor jongere meiden als lipstick iets te “heftig” is. Tangerine Intense is mooi! 😀

Reageer ook