Wallen en kringen camoufleren met Bobbi Brown

Het afgelopen jaar werden de kringen onder mijn ogen steeds blauwer. Ik ging opzoek naar een oplossing en probeerde het bekende systeem van Bobbi Brown uit. En wauw, wat een effect. Vandaag laat ik zien hoe je wallen en kringen camoufleren kunt met Bobbi Brown.

Je kunt uiteraard net als ik producten van Bobbi Brown gebruiken (voor deze twee producten samen betaalde ik €60), maar meerdere make-upmerken verkopen ‘color correctors’ voor onder de ogen. Ga opzoek naar correctors met een rozige, perzikkleurige of oranje ondertoon. Als er behoefte aan is kan ik daar eventueel nog een artikel aan wijden binnenkort? Laat maar even weten! :)

24 reacties

Jo -

Erg handige filmpje. Kort maar krachtig. Daar hou ik van!

Anne -

hooi ik zoek ook al heel lang een goede dekkende concealer ik heb hele donkere kringen onder mn ogen en ze zijn ook best wel blauw ik heb er nu een van catrice met verschillende kleurtjes in een palette en nog schijnen mijn kringen er door heen weet iemand misschien een goed dekkende concealer liefst budget ala catrice en essence enzo
liefs

Nicole -

Hele fijne video! Ik heb ook erg last van wallen dus deze video is erg handig!

Jocelyn -

Leuk zo’n super korte video! Over sommige onderwerpen hoeft er geen 10 minuten gepraat worden, dit zegt genoeg! Ik zie dat anderen het jammer vinden, maar de volgende keer weer een lekker gezellige lange kletsvideo van jou en Martine :)

Martine -

Morgen komt er weer een langere vlog 😉

Maxie -

OK, Willemijn en Martine,
De laatste tijd zijn jullie filmpjes rond/onder de 5 minuten. In principe niet heel erg maar ik ben (veel) langere filmpjes van jullie gewent die ik persoonlijk leuker en spontaner vind. Nou waren er eindelijk weer een paar filmpjes die rond de 8-9 minuten lagen en dacht ik: ‘gelukkig, ze zijn weer zo gezellig als normaal’.
Maar nu hebben jullie een zaterdagvideo van nog geen 2 minuten lang! Is de inspiratiepot soms leeg? Ironisch genoeg vind ik de geschreven artikelen steeds langer en uitgebreider en ben ik daar super blij mee. Maar kunnen jullie dat niet ook doorzetten in jullie filmpjes???
Willemijn en Martine, kom terug met jullie gezellig spraakwatervallen!

Joyce -

Een corrector is inderdaad heel fijn! Helaas trekken deze producten van Bobbi Brown bij mij verschrikkelijk in de lijntjes en wordt het op den duur heel cakey onder m’n ogen. Cream conceilers zijn niet aan mij besteed vrees ik.

Elise -

Ik ben al naar een Bobbi Brown counter geweest en toen hebben ze dat bij me geprobeerd, nou het zag er niet uit. Je zag het product duidelijk zitten en ik vond dat het de blauwigheid niet voldoende contrasteerde.
Mijn kringen zijn echt extreem donker, en door mijn botstructuur vallen ze ontzettend op (mijn kringen vallen op het bot van mijn oogholte en volgen die lijn, ze zijn dus dieper dan de rest van mijn gezicht). De natuurlijke schaduw die daar valt ga je dus altijd blijven zien (tenzij ik dus echt met mijn neus richting de hemel loop), maakt niet uit hoeveel product ik gebruik, hoe dekkend het is, of hoe contrasterend de kleur is. Het is echt vreselijk en ik heb er echt moeite mee….

Sandra(hpw) -

Wat een superfijn en handig filmpje! Thanks!
Ik wist natuurlijk wel dat er verschillende producten en kleuren zijn om zulke dingetjes te maskeren.. maar toch, zo’n filmpje is altijd weer prettig om te zien vind ik :)

Het budget voor zulk prachtigs van Bobbi Brown heb ik helaas niet. Dus ik ben dan ook heel benieuwd of er ook goede budgetproducten zijn?
Heb jij, of misschien iemand hier die de comments leest, tips? Ik zal je er dankbaar voor zijn! 😉

Ik weet wel dat Catrice een concealer palette heeft en wil het nog altijd een keer kopen. Moet ik er wel aan denken als ik in de winkels ben 😛 Haha.. Maar zou dat iets kunnen zijn? :)

Maxie -

Ik weet dat Essence ook kleine concealerpaletten heeft. Vaak met een wat donkere en een wat lichtere kleur. Ze hebben verschillende kleurcombinatie dus misschien handig om eens naar te kijken :)

Emma -

Ik heb een hele dunne huid, mijn hele leven al en ook heel erg zichtbare blauwe kringen.

Echt! Jaaaaaa tegen dat artikel.

Ik heb al zoveel geprobeerd en niks werkt echt mooi. Of het dekt niet genoeg of het gaat in de lijntjes zitten.
Pfff goeie concealer vind ik nog moeilijker dan hoede foundation!

Kim | Notendopje.nl -

Wat een mooi effect zeg! Ik ben gelukkig nog niet op de leeftijd gekomen dat die huid steeds dunner wordt 😉 Meestal gebruik ik wel wat concealer, oogt wel altijd wat frisser!

Syl -

Ik gebruik al jaren een koraalkleurige concealer. Echt top bij blauwe kringen. Bij Dior hebben ze een keer koraalkleurige lipstick onder mijn ogen gedept. Dat gaf echt een mooi effect.

Syl -

P.s. Sinds ik minder melk drink en andere zuivelproducten minder, worden de kringen onder mijn ogen minder blauw. Zal wel iets hormonaals zijn

Kiss & Make-up -

Jij krijg echt hele goeie resultaten zo, nice!

Margot -

Hmm, nu ben ik wel benieuwd naar die producten! Ik heb ook het idee dat mijn blauwe kringen steeds erger worden.

marilou -

Ik reageer echt nooit eifenlijk, maar toevallig een paar weken terug deze combo (Light Bisque corrector en Porcelain concealer) gekocht. Het is inderdaad een investering maar het geld écht waard. Samen met foundation – Alabastar in de winter en Porcelain in de zomer, ook van Bobbi – ziet mijn “basis” er beter uit dan ooit :-)

Super video, Mijn! (En nog gefeliciteerd met de zwangerschap!)

Willemijn -

Aaah leuk om te horen dat jij hetzelfde ervaart! 😀

Maaike -

Ha ik heb toevallig afgelopen donderdag de corrector in Light Bisque gekocht. Ik heb ook vooral donkere kringen die ik weg wil werken, dus daar is deze perfect voor. Met concealer er overheen vind ik het toch wel too much en trekt het voor mij erg snel in de lijntjes. Dus ik ga proberen of alleen de corrector wat voor mij is.

Suzanne -

Ziet er goed uit, echt een mooi resultaat! Ik heb voor mij op dit moment ook een goede methode gevonden, met gewoon producten van Essence en Catrice.

Iris | Todayslipstick -

Wow wat een resultaat! Ik ga echt een keer bij de Bobbi Brown counter kijken naar een corrector, want dit ziet er echt prachtig uit!
Liefs, Iris

Ceetje -

Wow ik gebruik alleen een concealer, maar heb echt heeeeule erge blauwe kringen. *rent naar Ici Paris voor corrector* Bedankt voor je snelle tip!

Akosua -

Ik heb zelf een concealer palette van MAC, daar zit een oranje kleurtje in. Dat geeft voor een donkere huid een veel beter resultaat, maar is uiteraard hetzelfde principe. Maar eigenlijk voor elke dag gebruik ik een concealer die één tint lichter is en dat geeft bij mij ook voldoende resultaat.

Laura -

Wauw, wat een prachtig resultaat Willemijn! Ik gebruik tegenwoordig ook een lichte ‘brightening’ kleur over mijn concealer heen, dat geeft echt een geweldig effect vind ik zelf!

Reageer ook