Outfit #DYTG2015: Willemijn

Afgelopen zaterdag was de Dutch YouTube Gathering. En wat was het leuk! We hebben zo veel lieve bezoekers ontmoet. Bedankt iedereen! Zoals beloofd in de vlog maken we een post over onze looks. Vanmorgen is die van mij aan de beurt!

Ik zal eerlijk bekennen dat sinds mijn zwangerschap mijn kledingkeuze nog al beperkt is geworden. Mijn broeken passen niet meer en al mijn geliefde (Vanilia) tops zijn te kort geworden om op de zwangerschapsbroeken te dragen (dan zie je namelijk die band). Ik heb dus de hele ochtend gefrustreerd voor de kast gegaan, haha!

Tot overmaat van ramp had ik die week ervoor ook nog een koortslip (voor het eerst in mijn leven) gekregen dus wilde ik nog geen lipstick op doen zodat het plekje goed kon helen. Al met al misschien een tikkie een saaie look voor jullie, maar ik heb een pronkstuk achter de hand: ik show mijn nieuwste Mulberry aanwinst!

Make-up

De foundation die ik op heb is de NARS Sheer Glow Foundation (ik heb hem weer! Hoera!). De concealer onder mijn ogen is van Bobbi Brown, uit deze video. Daarnaast heb ik op mijn neus, kin en kaken ook een nieuwe concealer van NARS gebruikt. Die kun je komende week op LiveLifeGorgeous zien.

De blush die ik draag is NARS Fervor. Deze geeft een prachtige bronzen glow en doet me denken aan MAC Stereo Rose MSF!

Mijn wenkbrauwen heb ik aangezet met MAC Dirty Blonde. Op de ogen draag ik een lichtroze kleur en een bronsbruine kleur uit het Dior Golden Flower palet. En om het af te maken een likje mascara. Als ik geen lipstick op doe (wat nu het geval is) vind ik het op de één of andere manier gek ogen als ik wel all out zou gaan met de ooglook. Herkennen jullie dat? Daarom ging ik voor een complete neutrale look met vooral de focus op een stralende huid (thanks to NARS, niet de zwangerschap 😉 ).

Mijn haar heb ik ‘s ochtends gewassen, droog geföhnd en ik heb vervolgens met de stijltang lichte slag in de voorste lokken gemaakt. Het was hier al flink wat uren later dus het was helaas wat uitgezakt.  Hier zie je een selfie van m’n telefoon die het wat beter laat zien.

Outfit

Dan de outfit! Zoals ik al zei, ik pas mijn eigen broeken helaas niet meer. Al sinds een week of 7/8 eigenlijk al niet meer! Maar ik was mijn zwangerschapsbroeken helemaal zat en wilde voor de DYTG eens iets anders aan dan dat waar ik in de afgelopen weken alleen maar in heb gelopen. Ik besloot een gokje te wagen en een broek van Vanilia aan te trekken en hem met behulp van een elastiekje aan het knoopsgat dicht te maken. En dat werkte goed! Dit trucje werkt niet bij iedere broek want sommige zijn te laag of te hoog, maar het is het proberen waard als je zwanger bent! Zo kun je net iets langer variëren. Persoonlijk vind ik het niet lekker genoeg zitten om een hele dag aan te hebben, zeker niet wanneer je veel in beweging bent. Maar voor een paar uur DYTG was het perfect! Goed, voor zo ver deze mini tip voor zwangeren tussendoor. 😉

Op de broek draag ik een bordeaux kleurige trui van Ralph Lauren. De schoenen die ik aan had waren mijn trouwschoenen (het viel meerdere meiden op, zo leuk!) en zijn van Ted Baker.

En dan mijn tas… Mijn lieve, mooie, prachtige nieuwe tas! Het is de Mulberry Lily in de kleur ‘Rose Petal’. Is het geen schatje? Ik ben er super blij mee. Hij is nieuw in de collectie en lag net een uur in de schappen op de dag dat we in Amsterdam waren met Alie. De Lily is mijn meest favoriete model van Mulberry en ik gebruik mijn Oxblood heel erg veel. Ik heb altijd gedacht: ‘Als er nog eens een mooie lichtroze Lily komt, dan koop ik hem!’. En ja hoor, hij is gekomen. En ik ben er super blij mee! Nu heb ik een Lily voor de zomer en de winter, haha!

En als laatste nog even een bonuskiekje van mijn buik. Martine is inmiddels een volleerd buikfotografe en maakt regelmatig foto’s van me om de voortgang bij te houden. Ze bedenkt iedere keer weer leuke hoeken of poses. Zo lief!

Als ik zo mijn hand tussen mijn buik en borsten houd zie je het goed, maar in real life valt het nog niet zo heel erg op. Alleen bij bepaalde t-shirts. Maar het zal niet lang meer duren voor je het écht gaat zien.

Voor zo ver mijn look, vanmiddag die van Tien! Tot snel!

66 reacties

Romana -

Ik draag nog steeds mijn eigen broeken haha! Mijn nieuwste aanwinsten pas ik dan niet meer, maar vorig jaar was ik iets zwaarder en had ik een maatje groter. Deze broeken zitten nu gewoon goed. Nu scheelt het ook dat het lage modelletjes zijn en ik hoog draag. Dus 0 zwangerschaps broeken in mijn kast! Voor de laatste weken (dus vanaf nu) heb ik wel wat leuke jurkjes ingeslagen.

Hester -

Ik vind het zo leuk dat je moeder wordt Willemijn! Geniet ervan :)

sparkles -

Heel leuk Willemijn! Ik zit ook te twijfelen over een Lily.. Ik vind hem zoooo mooi, maar eigenlijk vind ik het te veel geld voor een tas. Nog maar even doortwijfelen dus, al vermoed ik dat ie er uiteindelijk toch gaat komen :l

lieke -

ik heb nu al zin in je outfitfoto’s van de komende maanden :) sowieso vind ik outfitposts altijd leuk maar met zwangere buik extra speciaal

Danielle -

Wat een mooi buikje heb je al, leuk dat je het al zo snel kunt zien! :-)

Joyce -

Hé, wat handig, dat elastiekje!

Nicky -

Wat heb je al een prachtige buik Willemijn. En handig om het met een elastiekje op te lossen, zoiets had ik nog nooit eerder gezien (:

Murl -

Was je niet bang dat je truitje omhoog zou kruipen en dat je dan dat elastiekje zou kunnen zien? Ik vind het heel slim! je buikje is heel mooi!

Willemijn -

Klein beetje maar ik had het even geprobeerd en het viel mee. :)

Bertine -

wat zit je haar leuk zo!! en mooi mini buikje al:)

Sanne -

Wat grappig dat trucje met een elastiekje, maar ik kan me zo inbeelden dat het inderdaad niet heel erg fijn zit. Ik heb net de Ted Baker Neevo pumps besteld. Ik heb ze al zo vaak bij jou gezien en elke keer weer werd ik er verliefd op. Nu maar hopen dat ik ze pas! XX

Diana -

Grappig met het elastiekje, je had ook nog echt de goede kleur haha!

Eilish (artisticstateofmind) -

Wat een slimme truc met dat elastiekje! Die ga ik onthouden voor als ik ooit zwanger ben haha!

Tamara -

Leuke outfit! En wat een handige tip! Wat ben ik blij voor je!!

natassk -

En nog een tip je fam vragen wie in de eerste week op bezoek komen om dat spul ook in huis te hebben en als ze het hebben meteen te gebruiken en vraag voor je een afspraak maakt voor bezoek om op kraambezoek komen of ze zo ding hebben zeggen ze ja dan geen afspraak plannen

natassk -

hopelijk heeft je gynn/vk je aangeraden om aan einde van je zwangerschap koortslippen spul in huis te hebben .

Koortslippen kus is voor een pasgeborene ern dodelijke kus.

Anna30 -

Schitterende outfit en make-up! Ik hou van naturel <3

anna -

Haha, wat een enorm handige oplossing met die knoop! Voor een paar uurtjes is het inderdaad erg handig en die broek is ook zo enorm leuk! <3

Jennifer -

Oh wat moet ik lachen om die knoop, haha. Dat deed ik ook in het begin toen ik niet aan de speciale kleding wilde. :’)

Eline -

Heel mooi!! Jij ziet er altijd heel classy uit wat je ook draagt. En mooie schoentjes :-)

Jamie -

Nou, hou op hoor. Wat een prachtige buik, prachtig!! ♥

Milou -

Super leuke outfit Willemijn. De broek heb ik zelf ook, super fijn he?!

Maxie -

Haha, handig trucje met dat elastiekje! En de Mulberry Lily is echt een heel mooi model. Wie weet heb je over een paar jaar nog een Lily voor in de lente en herfst, eentje voor elk seizoen 😉

beautifulday4makeup -

Wat slim om je broek te sluiten met het elastiekje

Elize | girlonthewhitebike -

Leuke outfit! ook super tof dat je je buikje al ziet! ik doe soms oom een elastiekje tussen mijn broek! bij een hele hoge broek die erg stug is! Als ik dan ga zitten is er niks aan de hand:)

Lindsey Beljaars -

Wat een leuke outfit Willemijn. Je tas is echt prachtig x

Chayenne -

Aah zo lief dat kleine buikje haha

Naomi -

Wat grappig die tip voor je broeken haha. Ik vind je buikje echt heel schattig!

x

Kiss & Make-up -

Haha, wat een slimme oplossing met je sluiting :-) Mooie outfit, de kleur van je broek is echt super.

Kim -

Mooie look! Met koortslip moet je wel heel erg uitkijken als je een baby hebt, maar dat weet je al vast wel :) Voor het geval dat je het niet weet wil ik het toch even zeggen!

Willemijn -

Ik weet het. Daarom baalde ik ook zo :( Ik heb het nog nooit eerder gehad maar de zwangerschap schijnt het te kunnen triggeren. Snif! Ik hoop dat ik het nooit meer krijg en zeker niet als ik net bevallen ben!

Amelie -

Wat een slimme truc met dat elastiekje! Ik vind het hier heel mooi hoe je Ted Bakers matchen met je Mulberry!

Kim -

wat een leuke outfit! Zelf draag ik op dit moment alleen nog losse broeken of zwangerschapsbroeken.

Liefs
Kim

Nicole -

Hele mooie outfit! Wat heb je al een schattig buikje zeg!

Evelien -

Oeps, ik heb precies iets gemist… PROFICIAT MET JE ZWANGERSCHAP!!
Ben echt heel blij voor jullie! 😀 En ik ben heel benieuwd om de rest van je avontuur te volgen.
Leuke outfit trouwens!

Madelaine -

Ja het elastiek truukje moet ik ook maar eens gaan toepassen. Super leuke outfit.

Angela -

Een super leuke outfit! :) En ik vind buikfoto’s echt zo leuk!

Esmée - Veggielista -

Prachtig mens ben je!
Superleuke outfit en ik ben zo blij voor je/jullie. Zwangere buiken zijn zo ontzettend mooi. De tip met het elastiekje bij de sluiting is ook érg handig voor je broek aan het eind van de dag!

Patricia -

Helemaal my cup of tea deze outfit. Super mooi!

Suus -

Je ziet er prachtig uit! Misschien is ipv het elastiekje het volgende een idee? http://www.voordeligzwanger.nl/one-size-flexibelt-blue-black-ecru

Maja -

Oh, dat is wel interessant. Nu wel niet meer de moeite (ben al 36 weken), maar zeker te onthouden voor de volgende keer :-)

Miranda -

Wat een mooie look en outfit.

Laura Louise -

Ik vind je outfit heel erg leuk, vooral je trui en je tas zijn heel tof!!

Marnel -

Nou je zag er leuk uit hoor!! Vooral je haar vind ik er heel erg leuk uit zien!!!

Silkeblogs -

Ik ben echt fan van je outfit! En wat een leuk trukje, echt heel schattig 😀

Danielle -

Mooi! Ziet er goed uit, die tip met het elastiekje doe ik ook soms als ik nieuwe broeken nog moet uitlopen maar niet mij als een rollade wil voelen ;)!

Daniëlle -

Wat handig zo met dat elastiek! Je ziet er prachtig uit. Wat een schattig buikje!

Marije -

Je Ted Baker’s zijn zó mooi. Voor de bruiloft van mijn schoonzusje heb ik ze ook maar besteld, ik wilde ze als sinds je trouwfoto’s 😛 Prachtige outfit verder!

Caro ~ My Beautycase -

Mooie outfit! En zo leuk om je beginnende zwangerschapsbuikje te zien hihi. Maar inderdaad wel lastig met kleding! Grappig hoe je dat hebt opgelost met je broek haha. :-)

Dionne -

Wat een onwijs mooi tasje draag je!

Miriam -

Haha briljant die oplossing met het elastiekje! Prachtige outfit, vooral die broek vind ik erg mooi. Ben benieuwd naar de outfit van Martine!

Femke -

Die tas, wat een plaatje!! I like it. Die tip met die broek wist ik inderdaad, zelf overigens niet nodig maar ik heb altijd collega’s om me heen die zwanger zijn.. de tips, merken en ervaringen met kinderwagens and what so ever vliegen me dan ook altijd om de oren haha. Lekker genieten van je zwangerschap!

Margot -

Mooie outfit hoor en slim opgelost zo met dat elastiekje!

Natasja -

Wat een mooie foto’s! Je zwangerschap laat je (uiteraard) stralen!!
Je make-up look is prachtig.
Op de eerste 2 foto’s van je outfit kun je helemaal niet zien dat je zwanger bent. Geniet er van meid!

Dita -

Mooie outfit!!

Svenja -

Wat zag je er prachtig uit Willemijn! Ik ben helemaal verliefd op je nieuw tas, echt de perfecte kleur voor de zomer inderdaad. En wat heb je al een mooi buikje <3

Anniek -

Ah, ik las iets later dan dat het artikel online kwam dat je zwanger bent, wat een ongelooflijk mooi en tof nieuws Willemijn, gefeliciteerd! Geniet van deze tijd, en doe het vooral wat rustiger aan als je dat nodig hebt. Je outfit hier vind ik trouwens ook echt tof, je straalt helemaal :) Fijne dag!

Iris | Todayslipstick -

Wat een goede tip, je broek dichtmaken met dat stiekje! Je buik is prachtig en ik kan niet wachten tot we mogen weten wat het wordt! Oh en je Lily ohmy! Ik wil er ook eentje!
Liefs, Iris

Ceetje -

Wat balen van je koortslip. Als lipstick addict helemaal. Maar je ziet er hoe dan ook stralend uit!

anouk -

Wat heb je het broekprobleem creatief opgelost! De combinatie met het shirtje vind ik erg leuk

Liset - Beautydagboek -

Haha, wat grappig om te zien hoe creatief je met een elastiekje bent! Daar had ik zelf niet aan gedacht tijdens mijn zwangerschappen. Je ziet er prachtig uit en buikje komt al mooi naar voren. Mooi om te zien!

lucindainwonderland -

Vind het een mooie combinatie aan kleren en ook heel functioneel voor de dag. Het hoeft niet altijd van top tot teen in de styling vind ik. Grappig dat je zo snel je broeken al niet meer past zeg. xxx Lucinda

Syl -

Goeie oplossing zo met dat elastiek

Maaike -

Die tip met dat elastiekje werkt vast niet alleen voor zwangere vrouwen, maar ook voor vrouwen die een ‘eetbaby’ krijgen. De volgende keer dat ik weet dat ik veel moet gaan eten neem ik een elastiekje mee!

Willemijn -

Hihi zeker weten 😉

Suzanne -

Leuke outfit. Zo is het handig opgelost als je broeken niet meer passen.

Reageer ook