NARS Radiant Creamy Concealer

Sinds ik zowat iedere dag mijn NARS Sheer Glow Foundation gebruik, ben ik altijd benieuwd geweest naar de bijpassende concealer van NARS. Deze is vloeibaar en ik heb nog nooit een vloeibare concealer gebruikt. Ik heb hem getest en ben lyrisch!

We kochten online de NARS Radiant Creamy Concealer. Na wat reviews en swatches te hebben vergeleken, probeerden we de kleuren Chantilly en Vanilla uit en thank god kozen we de goede kleur.

De NARS Radiant Creamy Concealer zit in een mooie strakke verpakking, zoals we gewend zijn van NARS. De NARS Radiant Creamy Concealer heeft een sponsapplicator. Dit is niet heel hygiënisch en in die zin had een pompje ook fijn geweest, maar dankzij de sponsapplicator kun je wel precies werken. Het is vooral handig bij de ogen en rondom de neusvleugels.

De sponsapplicator houdt best veel concealer vast, je hebt ruim genoeg om beide ogen te doen. Als het product bijna op is, zal het lastig worden om hier nog iets uit te halen. En om het product nu door te snijden, vind ik ook een beetje een vies idee. Maar goed, tegen de tijd dat dit op is, is het ook wel weer tijd voor een nieuwe. Hij is in ieder geval zuinig in gebruik. Op naar de swatches!

  • Links Vanilla: Tiny cast of pink for the fair complexion
  • Rechts Chantilly: True ivory shade for fairest complexions

Zoals je goed kunt zien is Vanilla een kleur voor een lichte, roze ondertoon en Chantilly meer voor een lichte, gele ondertoon. We hebben ze ook even vergeleken met onze NARS Sheer Glow Foundations.

  • NARS Sheer Glow Foundation Mont Blanc Light 2  + NARS Radiant Creamy Concealer Vanilla Light 2
  • NARS Radiant Creamy Chantilly Light 1 + NARS Sheer Glow Foundation Gobi Light 3

Het cijfer 2 staat voor een roze ondertoon en de cijfers 1 en 3 staan voor een gele ondertoon. Je kunt zien dat mijn concealer en foundation naadloos op elkaar aansluiten en dat Willemijn haar concealer een stuk lichter is dan haar foundation wat haar gezicht een mooie highlight zal geven.

Links heb ik de NARS Radiant Concealer Vanilla Light 2 onder mijn ogen en rechts nog niets. De dekking is zo goed dat ik het niet eens hoef op te bouwen. Ik blend het uit met een kleine bufferkwast en een beetje met mijn vingers. De concealer is zo dekkend maar toch lichtgewicht, niet normaal. De allereerste keer dat ik de concealer gebruikte zei ik ook echt hardop in mijn eentje: ‘Zo!!! Wow.’

Kort daarna ontving ik een spraakbericht op Whatsapp van Willemijn: ‘Zo, die concealer van NARS is echt retegoed zeg!’

Links heb ik mijn foundation van NARS gebruikt. Rechts heb ik de concealer aangebracht onder mijn ogen, op mijn pigmentvlek boven mijn lip en een klein beetje extra naast mijn neus op mijn wangen. Omdat de concealer zo goed dekt en lichtgewicht is ben ik ook binnen no time klaar. Geweldig!

Willemijn heeft links haar NARS foundation gebruikt en zet de NARS concealer ook aan op haar kaken. Je ziet wat roodheid links bij haar kaken en rechts heeft ze dit gecamoufleerd met de NARS concealer. Dit is een vrij moeilijk gebied om bij haar te camoufleren, omdat de roodheid zeer fel is. Maar dankzij NARS valt het veel minder op, dat is voor haar een uniek resultaat. Een ideale concealer dus die binnen een of twee laagjes zorgt voor optimale dekking met een natuurlijk resultaat bij mensen met heftige acné, couperose en pigmentvlekken.

Hier heeft Willemijn de concealer gebruikt onder haar ogen in een driehoekvorm, op de neusbrug en op de kaken. NARS Radiant Creamy Concealer in combinatie met de Bobbi Brown Corrector in Porcelain is volgens haar een ideale combinatie onder de ogen om blauwe kringen te camoufleren.

De NARS Radiant Creamy Concealer is vrij van parabenen, alcohol en parfum en ik merk dat de concealer er niet droog uit ziet. De NARS Radiant Creamy Concealer zorgt er ook voor dat make-up onder de ogen niet uit gaat lopen en dat is ontzettend fijn.

Met mijn favoriete Catrice Camouflage Cream moest ik soms wel rond een uur of vijf ‘s middags het nog een keer bijwerken maar met NARS heb ik dat niet.

Wij zijn enorm enthousiast en willen eigenlijk niet meer anders. Net als dat NARS Sheer Glow Foundation voor ons de regenboog is onder de foundations, is de NARS Radiant Creamy Concealer de pot met goud die er achter staat.

NARS is te koop bij Sephora en in hun webshop. De NARS Radiant Creamy Concealer kost €28 en is wat ons betreft elke cent waard. NARS, wanneer komen jullie naar Nederland??? NU!

58 reacties

Martine -

Dankzij jullie review heb k afgelopen weekend in Barcelona bij de Sephora een concealer van Nars gekocht (honey). Ik ben er zo enorm blij mee!! De laatste tijd had ik duidelijke, donkere vlekken onder mijn ogen en met deze concealer worden ze heel natuurlijk gecamoufleerd.
Dus dames, bedankt voor deze geweldige tip.

Andréa -

Ziet er echt heel goed uit, maar de prijs is echt superhoog :'(
x

Amelie -

Wauw! Als ie niet zo duur was zou ik het wel weten!

Marijke -

Wat een mooi effect geeft deze concealer! Ik zet hem meteen op de wishlist! :-)

Joyce -

Wauw, echt super!

Kelly -

Wauwww, deze vind ik echt geweldig. Die gaat op mijn wishlist!

Nynke -

Deze staat zeker op mijn wishlist, maar ik wil de kleur toch wel graag testen voor ik ‘m koop..
Het wordt echt tijd dat Nars in NL te koop wordt!

Syl -

Als ik weer eens bij de Sephora in Parijs kom, neem ik zeker even een kijkje.

Ilse -

Wauw ziet er goed uit zeg!

Maaike -

Oh wauw, ik ben echt onder de indruk! Had ik het geld maar voor zo’n concealer. Ik doe het nu liever met een goedkopere variant haha 😉

MooW -

Ik vond hem in het begin niet zo fijn want hij creased nog al.
Maar ik heb inmiddels door Pixiwoo geleerd dat je deze concealer niet helemaal tot aan je wimperrand moet blenden, eigenlijk alleen de donkere kringen tot aan de lijntjes onder je oog. Sinds ik dat weet vind ik hem geweldig!

Anne-Marieke -

Ik vind het een super concealer! Ik heb hem zelf ook in de kleur Chantilly en die past super bij mijn Nars Sheer Glow in de kleur Siberia :)

beautifulday4makeup -

Als je het effect ziet, begrijp ik volledig waarom jullie enthousiast zijn

Marnel -

Wow fijn dat tie zo goed werkt!!!

Kiss & Make-up -

Ik moet deze echt duh-ringend eens proberen! Half blog land ravet erover. Wat zeg ik, 9/10de van de beauty bloggers vinden ‘m super!

Daniëlle -

Wat een verschil! Deze staat al zo lang op mijn wishlist en nu wil ik ‘m echt zo graag hebben!

Anna -

Loove nars!

Maike -

“Net als dat NARS Sheer Glow Foundation voor ons de regenboog is onder de foundations, is de NARS Radiant Creamy Concealer de pot met goud die er achter staat.” haha wat een leuke zin!

Ik vind 28 euro echt vreselijk duur voor een concealer… Ik gebruik er 1 van essence die zijn werk ook prima doet en die is ook heel erg licht. Ik merk trouwens wel dat vaak de producten waar je in moet investeren ook echt een heel groot verschil maken. Alle dure dingen die ik heb wil niet meer kwijt, terwijl ik mijn budget spullen nooit gebruik. Zal voor deze concealer ook wel het geval zijn (:

Shiralee -

Jeetje wat ziet dat er goed uit zeg! Gelijk weer een item om op mijn wishlist te zetten, haha.

Nicole -

Oh wauw, ik wist niet dat een concealer er zo mooi uit kon zien haha! Wat fijn trouwens dat ze zo licht zijn!

Martine -

Ja dat is enorm fijn, hele lichte concealers zijn soms moeilijk te vinden en NARS heeft zowel bij foundations als concealers een ruime keuze!

Joyce -

Wauw wat een prachtig resultaat. Ik wil deze concealer echt al tijden eens uitproberen maar ben een beetje huiverig om te bestellen zonder dat ik mijn exacte kleur weet. Nars kom nou naar Nederland :(!

Kirsty -

Dit ziet er wel erg goed uit zeg! Ik wil zelf ook graag foundation en concealer van NARS proberen, maar ik durf tot nu toe nog niet zo goed online te bestellen omdat ik bang ben de verkeerde kleur te kiezen!

Lindsey Beljaars -

Wauw.. prachtige concealer!!

Manon -

Het ziet er echt heel erg goed uit! Ik heb nog helemaal niks van Nars!

rosanne -

Super goede concealer als het goed is komy nars naar nederland bij de bijenkorf in Amsterdam in het najaar dat had ik gelezen bij de instagram van beautyscene
hopen dat het waar is

Susanne -

Heb m ook maar heb spijt dat ik m heb gekocht. Voor de ‘oudere’ ogen is het echt niks. Te droog, cakey en gaat in de lijntjes zitten. Dan is Clarins instant concealer een veel betere optie

Martine -

Oh echt? Het lijkt me juist dat deze dan heel fijn is omdat hij voor mij hele droge huid helemaal niet uitdrogend is. Zo zie je maar weer hoe verschillend het kan zijn per persoon!
Wat voor basis gebruik je er onder? Want als je een hele vette crème gebruikt kan dat ook nog wel eens uitmaken. :)

Miranda -

Wauw ziet er goed uit. Zelf ben ik dol op de concealer van collection <3

Margot -

Mooi! En ik zou het geweldig vinden als Nars naar Nederland komt!

anna -

Deze lijkt me zo ontzettend fijn, mooi resultaat!

Camilla || tintedlips -

Wauw, dat ziet er zeker goed uit! Jammer dat ze alleen een webshop hebben en hier geen winkels, want ik vind 28 euro een best grote gok kwa kleur, ik heb namelijk nog nooit iets van hen gebruikt.

Laura Louise -

Ik ben hier zo benieuwd naar, het ziet er netjes uit! Ik kan niet wachten mijn eerste NARS aankoop te doen. 😀

evelien -

Hoe lukt het jullie toch om de lijntjes onder de ogen niet te accentueren met concealer? Erg mooi!

Martine -

Ik denk dat we ook een beetje geluk hebben, we hebben beide maar 1 lijntje onder onze ogen. De ene concealer benadrukt het meer dan de ander. Ik denk dat het bij iedereen wel een klein beetje in de lijntjes trekt. Goed afpoederen helpt wel een beetje en een niet al te vette crème onder je ogen gebruiken als basis. Je zou voordat je het aanbrengt eventueel met een tissue het overtollige vet onder je ogen even er af kunnen deppen.

Maaike -

Hier ben ik best nieuwsgierig na, maar ik hou zo van mijn Collection concealer dat ik eigenlijk nooit andere concealers gebruik. Zelf ben ik ook benieuwd naar de Urban Decay concealer, dus daar ga ik eerst naar op zoek.

Lotte -

Ik wil deze ook zo graag proberen! Bijna iedere buitenlandse beautyguru zweert bij deze concealer. Hij ziet er bij jullie ook fantastisch uit, en de kleuren zijn zo lekker licht!

Anneloes -

Ik heb deze ook, en ik vind hem zó fijn! Ik heb net een backup gekocht omdat de ene bijna op is, en ik absoluut niet meer zonder zou willen. Én ik vind het echt superfijn dat ik eindleijk een heb gevonden licht genoeg is voor mijn NC huidje.

Rada -

Het ziet er echt prachtig uit! Ik heb wel eens begrepen dat de maybelline Fit me concealer een goede dupe is voor deze concealer, ik weet niet of jullie die geprobeerd hebben maar anders is die ook misschien het proberen waard? Al is de kleurkeuze wel een stuk beperkter natuurlijk.

Lieefs!

Nicky -

Ziet er heel natuurlijk uit! Ik vind het echt leuk dat jullie vaak van jullie allebei foto’s maken, zo zie je het meteen op twee verschillende huidskleuren en heb je een duidelijker beeld over het product.

Femke -

Ohh wauw, deze MOET ik hebben. Ik heb ook echt een nieuwe concealer nodig dus deze review komt echt op het perfecte moment haha!! Ik vind hem wel wat prijzig maar als ik naar jullie foto’s kijk lijkt het ook echt of deze concealer zijn geld waard is..Vanavond maar eens even in de webshop rondstruinen van NARS..En inderdaad, komt SNEL naar Nederland!!

Sophie -

Ik heb net mijn derde besteld, wil inderdaad ook niks anders meer! En zoals iemand anders al zei: HQhair heeft regelmatig kortingacties en bovendien geen verzendkosten. :)

Lindy -

Ik heb deze toevallig vorige week nog besteld. Ben echt heel benieuwd!
Even een tip: je kunt Nars ook bestellen op http://www.hqhair.com met gratis verzendkosten.

Willemijn -

Goede tip 😀

Svenja -

Wauw, het resultaat is echt prachtig. Goede dekking en een stralend resultaat. Ik snap goed dat jullie fan zijn <3

Laura Steenks -

Wat passen ze goed bij de foundations, super handig! Zelf heb ik nog niks van NARS, maar ik zou er zeker wel wat van willen! Zoals deze concealers. 😉

Bianca -

Vind ze er heel goed eruit zien alleen ik ga dit niet online bestellen omdat ik niet weet welke kleur ik zou moeten hebben x

Anniek -

Wauw, looking good zeg, echt onwijs mooi! Hij dekt zo te zien echt mega goed, en fijn ook dat je hem totaal niet ziet zitten. Daar heb ik nog weleens last van bij het Allround Concealer palet van Catrice, die ik ook vaak gebruik. Het is dat ‘ie behoorlijk duur is, maar anders had ik hem zeker uitgeprobeerd!

Iris | Todayslipstick -

Ah door jullie wil ik nu de Bobbi Brown corrector én deze creamy concealer! Dat wordt sparen, het effect is in ieder geval prachtig! Trekt hij snel in de lijntjes?
Liefs, Iris

Suzanne -

Ziet er erg goed uit! Fijne en duidelijke review meiden.

Marjolein -

Ziet er goed uit, wauw! En fijn ook dat er een echt lichte kleur beschikbaar is!

Joyce -

Ziet er fantastisch uit zeg! Ik begin steeds nieuwsgieriger te worden naar NARS producten, hopelijk komt het naar Nederland

Ceetje -

En bedankt dames, dit gaat me weer geld kosten ;P Maar OMG wat een goede tip! Ik vraag me wel af hoe jullie hem vinden in vergelijking met die van Collection 2000. Die gebruik ik nu en dekt heerlijk, maar is wat droog. Of hebben andere meiden een vergelijking tussen deze twee? Hoor het graag.

MeLissa -

Ik heb ze allebei, maar ik merk dat ik toch sneller en vaker die van NARS pak. Die is net iets minder droog, dekt wat beter en blijft beter zitten gedurende de dag zonder in de lijntjes te trekken! Daarnaast heb ik van die van NARS minder product nodig voor hetzelfde resultaat. Het is maar net of je het die €22 extra waard vindt haha. :)

Akosua -

NARS is echt een heel mooi merk en het zou zo fijn zijn als het hier in de winkels zou liggen. Ik heb tot nu toe foundation, oogschaduw en lipstick van NARS waar ik allemaal heel tevreden over ben. Maar zo te zien moet ik ook de concealer eens uit gaan proberen.

Natasja -

Wauw! Ik zag het bij de eerste foto van Martine meteen!! Deze moet ik hebben!! inderdaad: wanneer komt mars eindelijk eens naar Nederland?!?!?!

lucindainwonderland -

Toch wel een netjes resultaat. Wel jammer dat NARS zo moeilijk verkrijgbaar is hoor, anders had ik het echt wel willlen proberen. Al weet ik nog niet helemaal zeker of ik wel 28 euro over heb voor en concealer, maar dat is een ander verhaal. xxx Lucinda

Laura - It's Laux -

Meh, nu ik dit zie heb ik spijt dat ik hem tóch niet heb meegenomen. Heb staan twijfelen voor het schap in NY, maar vond hem toch iets te duur. Hij is prachtig!

Reageer ook