NARS Dual Intensity Blush: Fervor

Het is altijd een feest als we van onszelf producten aan mogen schaffen voor LiveLifeGorgeous. Dit keer liet ik Willemijn de NARS Dual Intensity Blush zien in de kleur Fervor. ‘Mooi hè?’ ‘Jaaa!’ en binnen een paar dagen viel de blush op onze deurmat.

De NARS Dual Intensity Blushes zijn nieuw en bevatten twee kleuren. Er zijn in totaal zes varianten: Adoration, Craving, Fervor, Frenzy, Jubilation en Panic. Sommige Dual Intensity Blushes bevatten twee highlighters, andere varianten weer twee blushes waarvan soms een ook geschikt is als bronzer. Ons oog viel op de prachtige NARS Fervor.

NARS omschrijft de kleur Fervor als shimmering, soft pink en sparkling deep coppery rose. Ons oog viel vooral op de prachtige koperkleur met roze ondertoon, dat zie je niet zo heel vaak.

De blush ziet er prachtig en strak uit, zoals alle NARS producten. De blush heeft een mooi printje dat doorloopt in beide kleuren. De bronzer zou je ook nog goed kunnen gebruiken als oogschaduw en de lichtroze kleur eventueel als overgangskleur in een ooglook of als matte poeder over een koraalroze lipstick heen.

NARS geeft als tip om de blush zowel droog als vochtig aan te brengen. Als je hem droog aanbrengt, zorgt het volgens NARS voor een mooie subtiele kleur en glow. Als je een blushkwast vochtig maakt en dan een van deze kleuren aanbrengt zorgt het volgens NARS voor een kleur die aanvoelt als een tweede huid.

Eigenlijk leek het me juist andersom. Ik zou juist zeggen als je het vochtig aanbrengt dat je de kleur en glow heel goed ziet en als je het droog aanbrengt dat het juist zorgt voor een subtiele kleur die aansluit als een tweede huid.

NARS Dual Intensity Blush Fervor

De swatches van NARS Fervor zijn prachtig. De kleuren zijn goed gepigmenteerd, maar je hoeft niet bang te zijn dat je er binnen no time uit ziet als een opgedirkte Barbie. Als je ‘m namelijk aanbrengt op de wangen met een schuine blushkwast blendt Fervor prachtig met de huid en kun je de kleur juist mooi opbouwen. Ik ben vooral gecharmeerd van de prachtige bronskleur met roze glans. Wauw!

NARS Fervor Bronzer subtiel aangebracht

NARS Fervor Bronzer subtiel aangebracht

Op bovenstaande foto’s heeft Willemijn de bronskleur van NARS Fervor droog aangebracht met een blushkwast. Het eerste wat me opviel, was de prachtige glow. Ik dacht dat ze highlighter op had, maar het is gewoon het effect van NARS Fervor. Het staat waanzinnig mooi.

Op deze foto’s heeft Willemijn de roze blush van NARS Fervor droog aangebracht. Zoals je kunt zien, is de blush niet extreem aanwezig maar juist mooi zacht. Als je wilt kun je de kleur opbouwen, maar zo vind ik het ook heel mooi. En weer die prachtige glans! Geen highlighter nodig!

Op deze foto’s heeft Willemijn beide kleuren van NARS Fervor aangebracht. Tja, wat kan ik er nog meer over zeggen behalve dat de kleuren heel mooi zijn en een prachtige gezonde glans achterlaten op het gezicht?

Ik was heel benieuwd wat voor het effect het zou geven als ik de bronskleur van NARS Fervor aan zou brengen. Ik bevochtigde mijn blushkwast lichtjes met een setting spray en ging aan de slag. Ik bracht de blush aan over mijn foundation, voordat ik alles af zou poederen. Ik gebruikte een stippling brush en merkte dat ik wel snel moest werken om vlekken te voorkomen. Maar het viel me meteen op dat de bronskleur en roze glans van NARS Fervor nog sterker waren. In die zin had ik gelijk: droog aanbrengen zorgt voor een mooie kleur en glans maar nat aanbrengen zorgt voor nog meer intensiteit en een nog sterkere glans. Ook een erg mooi effect, zeker voor een avondje uit!

Ik durf bij voorbaat al te zeggen dat ik NARS Fervor de mooiste vind van alle NARS blushes die ik heb. Vooral de bronskleur met prachtige roze glans is mijn persoonlijke favoriet!

Wij kochten de NARS Dual Intensity Blush via de webshop van NARS. Na ongeveer zeven werkdagen hadden we de bestelling in huis! De NARS Dual Intensity Blush kost €39. Dat is veel geld, maar daarvoor heb je wel twee prachtige blushes die ook dienen als highlighter. NARS Fervor is een pareltje en geeft het gezicht een hele mooie diepte en een ontzettend mooie glow. Ik vind het zeker een aanrader!

46 reacties

Hester -

Die glow doet me aan mijn Bobbi Brown Shimmer Brick denken, ZO MOOI! Ik heb echt een beetje een zwak voor dat soort high end glows, haha. Dat vind je ook gewoon niet bij budgetmerken.

Andréa -

Echt hele mooie kleuren! De bronskleur is minder intens dan ik had gevreesd 😉
x

Marianne -

Prachtig! Ze staan jullie mooi:) Musthave dus hihi. Question, waar kan ik het bestellen? Wil de blush Luster namelijk ook bestellen, want die is bijna op. HQ hair verzend echter opeens de blush niet meer naar NL. Asos verzend de blush alleen maar naar Engeland en Ierland. En narscosmetics.eu accepteert alleen maar creditcard… Help? *o*

Laura -

Neehee, hadden jullie deze niet geheim kunnen houden ;)? Niet goed voor mijn portemonnee, haha. Ik heb net gelijk al een kijkje genomen naar alle dual intensity blushes en er zitten prachtige exemplaren tussen net zoals deze in dit artikel. Hij staat jullie ook allebei geweldig!

Miranda -

Oh wauw! Wat zien ze er mooi uit.

anna -

Wat een prachtige kleuren, wauw! Ik houd niet zo van glans, normaal gesproken, maar in dit geval ziet ‘t er heel mooi uit!

Shaz -

Wow wat een effect! Het staat jullie beiden erg goed.

Silkeblogs -

Wauw, zo mooi! En die glans, echt prachtig =D

Fashion meets Beauty -

Het effect is veel mooier dan ik verwacht had!

Nicky -

Waarom wordt mijn portemonnee altijd lichter als ik op jullie site kijk? 😉 Ik denk dat ik voorlopig maar niet moet kijken, nee grapje 😉 Maar ik ben nu wel verliefd geworden op dit product, weer iets toegevoegd aan mijn wish list!

Martine -

Haha, sorry! 😛

Amelie -

Ik vind hem heel mooi! Ik had deze wel een stuk feller verwacht!

Naomi -

Ik zag dit product bij make up artists, echt een super mooi product!

x

fleur -

Hij staat jullie beiden prachtig! Maaruuuh willemijn, jij hebt al een mooie glow van je zwangerschap op het moment! Jullie zijn prachtig

Tamara -

Ik vind ze beide echt onwijs mooi, rechts is mijn favoriet!

Kiss & Make-up -

Pretty, bij jullie allebei!

Lindsey Beljaars -

Wat een prachtige blush, NARS is zo geweldig!

Dalinka -

Oh wauw heel mooi. Eindelijk weer eens een product waar ik écht hebberig van word. Deze gaat op mijn lijstje:-D

Syl -

In de schappen was ik er waarschijnlijk zo voorbij gelopen, maar het effect op de wangen vind ik erg mooi.

chayenne -

wauw hij is echt heel mooi

Marnel -

Love it!!! 😀

Nicole -

Oeh wauw wat een prachtig product is dit zeg!

beautifulday4makeup -

Hij geeft je gezicht echt een prachtige glans!

Yvonne -

Ik vind het echt wauw! Maar ik houd me in, want intussen kan ik bijna zwemmen in mijn blush-stash. XD Ik heb overigens nu twee bronzers van de Mac wash and dry-collectie. ‘Delicate’ leek me ideaal om mee te contouren omdat ie wat koeler is, maar op mijn huid komt het over als een rare grijze vlek op mijn wang. En het geeft ook zeer moeilijk af. Zo jammer. :-( Hebben jullie daar al ervaring mee?

Ceetje -

Oeh zeker een mooi glow! Maar als ik moet kiezen ga ik toch eerts nog voor de Nars Orgasm. Die lijkt me ook wat warmer.

Margot -

Prijzig, maar wel heel erg mooi inderdaad!

Nicole -

Ik vind hem erg mooi :)

Mandy -

Prachtig! Mag ik vragen welke lipstick jullie dragen op de foto’s? Willemijn met de foto waar ze het gele vestje draagt en de 2 laatste foto’s van Martine? :)

Willemijn -

Ik draag Pinky Nude van Lipstick Queen! :)

Martine -

Ik draag NYX Snow Cap :)

Kim -

Oh wauw wat een prachtig product!

Lotte -

Oh, hij is op het gezicht echt mooier dan ik had verwacht! Wat een mooie glans geeft het product zeg, wauw.

FabulousHeidi -

De kleuren zijn erg mooi en staan jullie prachtig maar ik denk dat dit niks voor mij zal zien gezien het lastig aanbrengen is om wat extra effect te krijgen daar vind ik het dan weer net niet bijzonder genoeg voor.

Suzanne -

Ik vind hem toch wel mooi. Op het eerste gezicht dacht ik nehh.

shaan -

Zo een mooie blush 😮 Ik vraag me echter af of er veel shimmer inzit? (aangezien de mooie glans). Ik hou namelijk niet zo van glitters op mijn gezicht :-)

Willemijn -

Je ziet eigenlijk nagenoeg geen glitters, alleen de mooie glans :)

Liset - Beautydagboek -

Oh wauw, prachtig! Als je de kleuren zo ziet, verwacht je niet dat het een blush is. Ik dacht dat het een mooi oogschaduwpalette was. Zou je hem daar eventueel ook voor kunnen gebruiken? Het effect op de wangen is in ieder geval mooi :).

Beautyjuf -

Wauw, ik ben onder de indruk! Wat een prachtig palette! Ik vind de vormen die erin zijn gedrukt ook mooi. Al gaat het daar natuurlijk niet alleen om 😉 Leuk dat jullie beiden het product hebben uitgeprobeerd en er foto’s van op jullie blog hebben gezet. Dank jullie wel!

Sandra - Beautybysandra -

Wat een prachtige kleurtjes zeg, precies zoals we van Nars gewend zijn!

Svenja -

Oh wauw, wat hebben jullie weer een beauty van Nars aan de haak geslagen. De kleur staat jullie allebei fantastisch. Vooral de bronskleur is inderdaad erg mooi, zal vast ook extra mooi staan straks in de zomermaanden als jullie huid wat gebruind is!

Maaike -

Leuk om weer eens een review te zien van een ‘anders-dan-anders’ product dat jullie uit eigen interesse gekocht hebben. Zijn toch dure producten die je hier alleen op de gok kunt kopen, dus dan zijn reviews extea handig.

Iris | Todayslipstick -

Wauw pretty! Staat jullie beide erg mooi. Vooral de bronze kleur is prachtig.
Liefs, Iris

lucindainwonderland -

Ziet er heel mooi uit en een stuk minder heftig dan ik had verwacht. Staat jullie beiden in ieder geval erg goed vind ik. Of ik er zelf het geld voor neer zou leggen… denk het niet. xxx Lucinda

Akosua -

Wat een mooie kleuren, vooral de glans erin is prachtig. Jammer dat het nat iets minder makkelijk werkt, maar gelukkig is het effect droog ook al heel goed.

Natasja -

Wat een gave blush! Of moet ik zeggen blushes? Wel heel prijzig maar ze lijken get waard te zijn. Tnks voor de review :)

Kimberley -

Ik vind de rechterkleur er in het doosje best heftig uitzien, maar uit eindelijk is het echt een mooi natuurlijk effect! Ziet er goed uit :)

Reageer ook