FOTD: Sleek Matte Me Brink Pink

Tijdens de LiveLifeGorgeous Meet & Shop 2015 vroegen de dames zich al af wat ik op mijn lippen had. Ik wilde het niet verklappen maar kon het toch niet laten, aangezien deze kleur ook in de goodiebag zat. Even voorstellen: de geweldige Sleek Matte Me Brink Pink!

Sleek Matte Me is een lijn van een dekkende lipgloss die opdroogt als een matte lipstick. Deze formule is ontzettend populair en veel merken hebben zo’n soort product, bijvoorbeeld Anastasia Beverly Hills en Lime Crime en Sleek dus ook. Sleek staat bekend om hun felle pigment wat zowel voor blanke als donkere dames fantastisch is.

Ik heb drie kleuren uit de Sleek Matte Me lijn: Petal, Party Pink en Birthday Suit. Party Pink was een beetje een miskoop, waarschijnlijk dacht ik destijds dat ik Brink Pink gescoord had, want die leek me zo gaaf. Maar gelukkig heb ik die nu!

Sleek Matte Me Brink Pink is een kleur die bijna niet te vangen is door de camera, zo fel! Hij lijkt misschien hier niet roze, maar het is weer zo’n kameleon net als MAC Relentlessly Red of Illamasqua Scandal. Dan lijkt het weer neon koraal en dan weer roze, het is in ieder geval een fantastische opvallende kleur. Neon met een hoofdletter N, perfect voor de zomer. Ik maakte er een soft cut crease ooglook bij.

Pssst: als je meer wilt weten over het product, klik dan op de naam voor een volledige review.

Ik zette eerst de overgangskleur aan. Met een pencilbrush maakte ik een wing in de arcadeboog met twee kleuren. Dit blendde ik uit. Daarna bracht ik een wit/goudkleurig pigment aan van Shmink. Ik gebruik zo weinig pigments, maar ze zijn eigenlijk zo mooi! Vaker doen dus! Ik maakte het af met een winged eyeliner die overliep in de wing van de arcadeboog.

Ik ging voor extra glow en gebruikte een glanzende bronzer. Ik bracht highlighter aan op mijn jukbenen, voorhoofd, neus, cupidoboog en een klein beetje op mijn kin. Voor nog wat warmte voegde ik MAC Stereo Rose toe op mijn wangen.

Als finishing touch gebruikte ik natuurlijk de felle donder Sleek Matte Me Brink Pink. Jammer genoeg ben ik niet helemaal te spreken over de formule, omdat je vrij vaak het binnenste gedeelte van je lippen moet bijwerken en de substantie gortdroog is wat niet heel fijn aanvoelt op de lippen. Kwalitatief zou Sleek Matte Me dus nog wat kunnen verbeteren, maar het weerhoudt me er niet van om deze gave kleur toch te dragen. Ah Brink Pink, wat ben je cool!

Sleek Matte Me is te koop bij Boozyshop of Make-up Musthaves.

52 reacties

Andrea -

Hele gave kleur! Mijn laptopscherm heeft ook moeite de kleur goed op te pakken.
x

beautifulday4makeup -

Ik vind het een erg leuke kleur

Lindsey Beljaars -

Gave lipkleur zeg!!

Marthe | Normal Beauty -

Wat een geweldige kleur is dit!! Staat je fantastisch! X

Lisette -

Ik denk dat ik de enige ben hier, maar ik vind het niet zo mooi. Niet omdat de kleur je niet staat, maar omdat Martine verdwijnt. Je ziet alleen de lippenstift nog maar, en niet meer je gezicht, ogen of uitdrukking. Dat vind ik jammer, want je bent een prachtig mens!

Syl -

De lenzen lijken een beetje pixellated.
DE lipkleur vind ik waanzinnig

Jolien -

Wauw! Martine, je makeup is zo mooi hier! Ga ik zeker een keer proberen na te maken.

Marloes -

Wauw, je ziet er prachtig uit Martine, en die lipstick staat je geweldig!

Natascha -

Wat een knaller weer zeg! Deze kleur staat je heel goed, net als MAC Relentlessly Red. En aangezien ik heb gemerkt dat kleuren die jou mooi staan, mij ook mooi staan… moet ik deze misschien ook maar eens scoren haha.

Joyce -

Wauw, hijs prachtig en staat je erg goed! Deze gaat op m’n wishlist!

Nina -

Huh, ik snap je niet. Eerst zeg je dat je 3 uit de serie hebt en noem je de 3 namen, even later heb je het over een hele andere kleur? Hoe veel heb je er nou?

Tessa -

Haha, ik scroll langs de foto’s en denk ‘wat zijn haar ogen maar donker’.. ‘hier klopt iets niet’. Waar zijn je mooi gekleurde ogen?

Eilish (artisticstateofmind) -

Wauw wat een geweldige kleur. Hij is echt prachtig!

amy -

Deze look is echt geweldig! Jullie zouden wat vaker tutorials moeten doen! Complimenten ladiess

Marloes/GLAMOURMOES -

Wow, wat een knaller!

Linda / Oh My Beauty -

Wat een knallende lipstick! Heel gaaf!

Dana -

De kleur staat je zo goed, wauw!!

Sandra -

Die heb ik ook laatst gekocht, vind hem zowat licht geven in het donker (op een positieve manier).
Hij staat je mooi!

Hester -

Jeeeetje wat een felle! Ik weet niet of ik het per se mooi vind, het is vooral super vet haha. En ik kan het waarderen als mensen zoiets durven te dragen.

Sheela -

Die lipkleur is zoo mooi! Wow, echt een knalkleurtje en je staat er goed mee :)

Mariëlle -

Oh my god, deze is gaaf!!

Chayenne -

Ik vind hem supervet! Zou hem alleen zelf niet zo snel dragen

Camilla -

Wat een gave kleur!

Martina -

Wow wat een kleur! Je kunt hem heel Goed hebben Martine!

Samantha - Daily Pleasures -

Prachtig al vind ik daar mijn lippen nooit vol genoeg voor.

Kelly -

Wauw je lippen knallen er echt uit!! Ik vind je ooglook ook heel erg mooi! Toch rustig, maar wel mooi met die shimmers erin!

Kelly -

Wauw wat een knalkleur, echt prachtig!!

Floortje -

Toevallig, ik draag vandaag Birthday Suit van deze lijn! Brink Pink is echt een fantastische kleur. Neon lipkleuren moet ik bij mezelf nog aan wennen, maar hij staat je heel goed. Die lenzen maken het ook interessant, leuke toevoeging!

Danique -

Kolere, das een felle rakker! Heel gaaf!

Daniëlle -

Wow, wat fel! Dat zou ik zelf niet zo snel op doen. Hij staat jou wel heel erg goed, Martine. Je kan ook alles hebben! 😉

Petra -

Het ziet er prachtig uit, maar sinds wanneer heb jij bruine ogen? :)

Martine -

Sinds vandaag 😉 !

Petra -

Je hebt van jezelf een prachtige kleur ogen maar deze kleur staat je ook heel mooi :)

Maxine -

wat een knalkleur! Heel mooi! Alleen toch zou ik hem zelf niet opdoen. Iets te heftig voor mij!

Jennifer | Jenniferz -

woow lekker fel :) ik wist niet dat sleek zulke gepigmenteerde lipstick had wauw :) Leuk artikel!

Malu -

JAAA! Deze is zo kei knetter GAAF! Haha! Hij staat je super:)

Martine -

Haha, heb jij ‘m al gedragen? 😀

anna -

Wauw, die lipstick knalt echt van mijn scherm af! Zo mooi in combinatie met je ooglook <3

Maaike -

Zo deze ziet er op de foto’s erg anders uit dan die ik thuis heb liggen. Die van mij is bijna een soort neon roze. Maar deze kleur staat je echt fantastisch. Toevallig gisteren in Londen Scandal van Illamasqua gekocht. De MUA deed hem bij mij op en hij stond geweldig. Op slag verliefd!

Silke -

Prachtige kleur!

Bente -

Wauw, wat een heerlijke knallende kleur!

Kim -

Staat heel erg mooi!

Beautyjuf -

Wow, jouw lippen knallen van mijn beeldscherm af! Ik vind ‘t heel erg gaaf!! Oh, en je haren. Die vind ik ook prachtig!

Margot -

Wat aan gave kleur! En je haar zit super zo!

Iris | Todayslipstick -

Wauw wat een gave neon kleur! Je kan dit echt goed hebben, ook de look ziet er prachtig uit!
Liefs, Iris

Akosua -

Echt een spetterend kleurtje! Heb je op de laatste foto’s een gloss of lippenbalsem aangebracht of is daar de lippenstift nog ‘vers’, want het ziet er zoveel glanzender uit.

Nesrin -

Wat een power! Gaaf. I love it.

Karo -

Waaw!

Joyce -

Whoooaa wat een gave kleur. Echt prachtig.

Miranda -

Mooie look! Zelf heb ik Petal , maar inderdaad de substantie vind ik wat minder.

Elise Joanne -

WOW! Je haar ziet er zó tof uit Martine, staat je héél goed :D! Grappig dat jullie steeds meer met haar doen en het ook steeds beter lukt, echt tof. En over je look: ik vind je lippenstift erg gaaf. Je ziet hem wel echt ‘zitten’ maar dat betekent ook vaak dat hij langdurig is ;).

Reageer ook