Favoriete high end make-up producten

Wij zijn dol op onze dure pareltjes. MAC, Yves Saint Laurent, Bobbi Brown, NARS… You name it! Vandaag een video over onze favoriete high end make-up producten. (En volgende week over budget!)

Foundation, Concealer & Poeder

 • NARS Sheer Glow Foundation
 • MAC Pro Longwear Concealer
 • NARS Radiant Creamy Concealer
 • Chanel Vitalumiere Loose Powder Foundation

Blush/bronzer/highlighter

 • MAC Mineralize Skinfinishes
 • Bobbi Brown Tawny
 • NARS Albatross, Fervor + Luster

Oogschaduw

 • MAC 15x Warm Palette
 • Urban Decay Naked 3
 • The Balm Meet Matt(e) Nude Palette

Mascara

 • Chanel Le Volume De Chanel

Lipstick & Lipgloss

 • MAC Lipsticks
 • YSL Rouge Volupte Lipsticks

37 reacties

Sarah -

Vandaag mijn eerste MAC lippenstift gekocht! Zalig product! Zo happy!
Thx meiden

Noor -

Tip voor Martine, ik zag op strawberrynet.com de sheer glow foundation van Nars in de kleur Mont Blanc met 26% korting staan. Ze versturen gratis over de hele wereld. Aangezien jullie dit echt een super fijne foundation vinden, maar hij prijzig is en moeilijk te verkrijgen dacht ik dat je er misschien iets mee zou kunnen. Liefs

Martine -

Wat een goede tip, die ga ik onthouden: dankje!

Jantine -

Ik denk dat de Milani blushes jullie ook zullen bevallen. Deze geven een prachtige glans. Ik heb zelf Luminouso en Dolce Pink. Met €12,95 per stuk misschien tussen high end en budget in?

Martine -

Haha bij Luminouso moet ik altijd aan Nikkie (Tutorials) denken 😀 !

Rosalie (4BeautyandLife) -

Mijn favoriet high end produkt is Hourglass Ambient Palette. Zooooo mooi. Ik heb overigens de MAC Neutral 15x cool en ben er erg blij mee.

corine -

Deze filmpjes moet ik echt niet te vaak kijken. Krijg er ernstige koopneigingen van. haha 😛
Martine heerlijk hoe jij altijd die namen weet op te noemen.

Jacky -

Aanrader wat betreft een koel palette: Lorac Pro 1. Ik heb alleen de dupe van makeupmusthaves (en daar ben ik heel tevreden over!) maar ik denk dat het echte palette nog veel mooier is.

Rosalie (4BeautyandLife) -

oja, die staat ook nog op mijn lijstje :-)

Patricia -

dat was het eerste palet wat in me op kwam. Ik heb de Lorac versie al zeker een jaar en toevallig vandaag weer gebruikt. Mooie kleuren, combi mat en glans en houdbaarheid op de ogen is top! Bij mij dan….

Syl -

Mijn high-end toppers zijn de ‘Sunny Holiday’ blush van Jill Stuart, en verder de ‘Candlelightglow’ highlighter van Toofaced.

Maxie -

Leuke video! Het doet me een beetje denken aan The Princess Tag die anderhalf jaar geleden zo populair was. Daar hebben jullie toen ook nog een budgetversie van opgenomen! Grappig om te zien dat dat niet veranderd 😉

Evelien -

Iets wat me opviel, is dat er niks van Illamasqua bij jullie high end favourites zit. Vroeger waren jullie heel erg enthousiast over dit merk, zijn producten zoals Nars en Mac dan beter? :)

Willemijn -

Illamasqua is eigenlijk een beetje naar de achtergrond verdwenen. Soms heb je dat een beetje. Ik gebruik de blushes af en toe nog wel maar de lipsticks eigenlijk niet meer.

Inge -

Mijn favo high end lipsticks zijn de Estee Lauder pure color envy en MAC. Endless love voor deze 2 merken!

Froukje -

Ik heb niet veel high-end producten en kijk dus uit naar jullie budgetvariant. Ik heb natuurlijk wel wat high-end. Ik heb een mascara van lancome en een van chanel, een lipstick van ysl, drie van mac, een foundation van urban decay, een Chocolate palette van TF en een eyeshadiwprimer van TF. Dat is dan ook alles. Mijn favoriet is het Choclatepallette van TF.

Anne -

guys… Nars komt naar Nederland heb ik vernomen, en wel eind van dit jaar! Bij de bijenkorf in Amsterdam (en wellicht online!)

Carina -

Oh wat LEUK 😀 dan kan ik eindelijk de foundation testen!

Mijn favo high end is Chanel (lipstick) en YSL (ook lipstick), Smashbox voor oogschaduw en primers, en Sensai (ook geweldige lipsticks!). Verder heb ik ook niet echt high end eigenlijk. Mijn halve stash is.. Sleek oogschaduw hahaha

Anouk -

Zo leuk hoe enthousiast jullie zijn. Ik heb nog geen high end producten in mijn stash maar ik ben van plan om binnenkort een MAC lipstick aan te schaffen. Nu is alleen de vraag, welke kleur? Er is zo veel keus

Erika -

Mijn favoriete high-end producten blijven de lipsticks, Mac, YSL, lâncome heeft ook mooie. Oogschaduw staat ook nog vrij hoog op mijn lijst bij high-end en dan vooral Urban Decay en Mac.

Marnel -

Heerlijke video!! Zo’n Mac MSF zou ik echt nog wel eens willen…. 😀 Tof dat jullie ook een budgetvideo gaan maken!

Mariska -

Leuke video! Ik ben helaas niet zo blij met mijn NARS sheerglow foundation. Op mijn droge wangen wordt ie poederig en op mijn licht vette t wordt ie glim. Zo jammer! MAC is echt mijn alltime favorite merk. Meest recente aankoop Soft & Gentle. Zo mooi!

Kiss & Make-up -

Jaaaaaa, dat mega MAC palette, echt een droom! En het Naked 3 palet behoort ook tot mijn favorieten, net zoals de MAC Pro Longwear concealer.

Daniëlle -

Heerlijke video met veel mooie producten! Mijn favoriete high end producten zijn toch eigenlijk wel lipsticks. Please Me van MAC en de YSL Rouge Volupté lipsticks zijn mijn favoriet. Zelf heb ik één Rouge Volupté Shine en die vind ik wel goed zijn werk doen, maar inderdaad, ze vervagen sneller dan de Rouge Volupté’s!

Nicole -

Onwijs leuke producten! Hele leuke video ook!

Lucinda -

Ik kan ook zo blij worden van een high end product, vooral de MAC en YSL lipsticks ben ik ook weg van en heb ik al belachelijk veel geld voor neergeteld. Het hoeft niet altijd budget vind ik en het genieten van een product waar je even voor gespaard hebt is ook super leuk. xxx Lucinda

Sophie -

Eens, hartstikke leuk en aardig dat Urban Decay “terug is” (mits je in Amsterdam woont) maar waar blijft NARS? 😉 Ik ben nu toch ook wel heel benieuwd geworden naar die foundation trouwens, al heb ik ook hele goede dingen gelezen over de Pure Radiant Tinted Moisturizer.

Mijn budget laat het niet echt toe veel high end te kopen, maar voor twee producten maak ik een uitzondering: de NARS creamy concealer en de Shu Uemera wimperkrultang. Helaas zijn ze allebei vorige week gesneuveld, zul je altijd zien.. De concealer is besteld; de krultang volgt vast snel want ik heb net als noodoplossing weer eens eentje van de drogist gekocht en dat is echt geen doen.

Margot -

Ik mix zelf duur en budget, maar MAC blijft toch wel een favoriet.

Nynke-Boudien -

Ik ben heel erg van de budget toppers, maar zo’n video brengt me toch echt wel aan het kwijlen. Zelf heb ik een aantal lipsticks van MAC en dat zijn ook de enige high end producten die ik heb. Wel zijn het de lipsticks die ik het meest gebruik, dus ze waren de investering echt waard!

Camilla || tintedlips -

De blushes van Mac vind ik heel fijn, maar een MSF heb ik nog nooit geprobeerd. Vroeger hield ik helemaal niet van glans op m’n gezicht, maar nu ben ik al tijden op zoek naar een goede highliter.

Liset - Beautydagboek -

Inderdaad, NARS moet gewoon naar Nederland! Ik vind dit ook een prachtig merk en zou maar wat graag de radiant creamy concealer willen uitproberen :). Lastig is altijd om een juiste kleur te vinden via internet. Daarom heb ik ook nog niet besteld, want dan is het toch wel erg aan de prijs om het zomaar even te proberen :).

Suzanne -

Hele leuke video en echt prachtige producten. Bij mij nu een favoriet Chanel de volume mascara.

Maaike -

Ah wat een prachtige producten! Een video om van de smullen. En ik zit meteen zelf te bedenken waar ik op uit zou komen en ik heb nogal andere high end producten die ik fijn vind of uit wil proberen. En Nars naar Nederland? Ik stem voor!

Anniek -

O, o, o, zwijmeldezwijmel :) Heel leuk om deze video te zien, ook al ben ik zelf niet zo’n high-end type. Doe mij maar goed, én betaalbaar. Maar, wat wel nog op mijn verlanglijstje staat is een toffe lipstick van MAC, die lijken me zo fijn!

Iris | Todayslipstick -

Heerlijke video weer, qua lipsticks zijn mijn favorieten ook MAC en YSL. Al ben ik wel heel benieuwd naar de NARS lipsticks, die lijken me ook erg fijn. Foundation is bij mij Estée Lauder favoriet, mooie dekking en blijft goed op zijn plaats.
Liefs, Iris

Silkeblogs -

Leuke video! En erg mooie producten, veel ervan staan op mijn verlanglijst!

Akosua -

Wat een leuke video, jullie zijn ook zo lekker enthousiast. Mijn favoriete high end producten zijn ook de NARS foundation, maar stiekem vind ik die van Armani nu fijner. MAC concealers en de lipsticks. Ik had laatst nog in een artikel geschreven dat ik het liefst NARS heb in Nederland, zo’n fijn allround merk met ook mooie lipsticks trouwens.

Reageer ook