Willemijns Parfum Stash

Ik ben dol op lekkere geuren. Vandaag laat ik mijn gehele parfum stash zien. En in tegenstelling tot wat je misschien van een beautyblogger verwacht, is hij nog best bescheiden! (Al zeg ik het zelf.)

25 reacties

Ci -

Mijn favo geuren zijn: ook Miss Dior, maar sinds kort ook Flowerbomb van Viktor & Rolf daarna Chanel Coco Mademoiselle en ook super vrouwelijk en lekker is Her van Narcisso Rodriguez.

Lotte -

Mijn top 3 zal dan worden:

Winter:
– La vie est belle van Lancôme
– Loverdose van Diesel
– Aliën van Thierry Mugler

Zomer:
– Coco mademoiselle van Chanel
– Flowerbomb van Viktor en Rolf
– Miss Dior van Dior

P. -

Chanel Chance eau tendre is mijn favoriet!

Lindsey Beljaars -

Wat een toffe stash! Ik vind Miss Dior ook echt heerlijk!

Marnel -

Leuke video! Je haar zit ook mooi!!

ilham -

Féerie van Van Cleef & Arpels en Insolence van Guerlain zijn mijn absolute favorieten. Als die ooit uit de handel gaan, koop ik duuuuzend reserve-exemplaren!

Jill -

Mijn favoriete parfums zijn J’adore & Chloe
Op mijn wishlist staat nog Chanel chance eau tendre
en ik wil graag nog een lente-zomer geur :)

Anne -

Leuke stash! Mijn favoriete parfums zijn Giorgio Armani Si en Viktor & Rolf Flowerbomb.

Syl -

Mijn favoriete parfum is al een tijdje uit de handel. (Georgio Armani, SENSI)
ik heb hem nu bijna 10 jaar, maar hij blijft goed ruiken.
Verder een LE uit de kerstcollectie van L’occitane enkele jaren geleden. (Delice de fleur)
& YSL (NU). Deze is uit de handel gehaald vanwege een dierlijk ingrediënt en is zo’n twee jaar geleden opnieuw uitgebracht met iets aangepaste ingrediënten lijst.
Mijn favorieten gaan altijd uit de handel.

Kiss & Make-up -

Wat een prachtige luxueuze geuren allemaal! Miss Dior is echt een topper vind ik.

Kirsten -

Wat een mooie parfumstash, ik zou graag Miss Dior ook nog graag willen hebben.

Anouk -

Mijn absolute nr 1 geur is Tocade van Rochas helaas niet in de winkel te koop maar wel online.
Ik kwam er pas achter dat hij een paar jaar geleden opnieuw is uit gebracht volgens mij 2013 maar ik heb t echt over de geur die in 1994 geloof ik is uit gebracht. Ik wil ze allebei opnieuw in mijn stach om eens te vergelijken qua geur want als ik kijk naar wat er in verwerkt zit is ie volgens mij niet helemaal het zelfde meer. Maar die uit 1994 dat is dus mijn absolute nr 1. Ik moet zeggen dat van de geuren die ik heb bijna overal wel vanille in zit en die geuren vind ik toch het lekkerst.

Margot -

Wat een mooie stash! Miss Dior blijft een heerlijke geur!

Selda -

Mijn favoriete parfum is Flowerbom van Victor en Rolf. Vroeger dacht ik dat hij te bloemerig en te zoet zou zijn door de naam maar dat valt reuze mee. Het is naar mijn idee een poederig zoet geurtje. Ik heb nog nooit een tweede fles van een zelfde parfum gekocht maar als mijn eerste op is ga ik zeker een tweede kopen. Helaas wel een knetter duur goedje. Ook gebruik ik naast V&R een bodymist van Victorias Secret (forever pink mijn favoriet) heerlijk om door de dag heen te sprayen, doordat het veel goedkoper is dan parfum vind ik het niet erg. Fijn weekend! XX

anna -

Wauw, wat een mooie stash! Ik heb zelf niet zoveel parfums, ik heb toch vaak een favoriete. Momenteel is mijn favoriet Jimmy Choo Flash.

anouk -

Je hebt echt een prachtige collectie! Ik ben dol op parfum, mede door de mooie flacons waar ze in verkocht worden. Mijn favoriet met emotionele waarde is diamonds van Armani, die is zo lekker!!

bo -

Alien en Miss Dior heb ik ook, maar Alien draag ik alleen in de winter en Miss Dior in ‘t voorjaar en zomer. Verder zijn mijn favorieten Manifesto Elixer van Yves Saint Laurent, Hypnotic Poison van Dior, Deep Red van Hugo Boss en Flower Bomb van Victor & Rolf.

Akosua -

Ik heb ook al een aantal parfums van Marc Jacobs die ik erg fijn vind, maar Sorbet vond ik ook niet zo fijn. Echt veel te zoet, ik houd persoonlijk van iets frissere geuren. Jammer, want de verpakking is zoals gewoonlijk prachtig.

Ina -

Mooie stash heb je! Ik vind de geuren van Marc Jacobs persoonlijk zelf wel goed ruiken maar ik heb juist het idee dat verder niemand de geur ruikt. Ze vervliegen snel en dat vind ik jammer voor zo een groot bekend merk.

Mariska -

Mooie stash! Ik heb precies hetzelfde met Daisy. Mijn vriend vindt hem geweldig, maar ik vind hem niet helemaal bij mij passen. Ik draag nu al weken Alien van Thierry Mugler. Nu pas ontdekt, shame on me. Verder draag ik het liefst de gewone Tresor, Versace Christal Noir en Dolce Gabbana The One.

Maaike -

Parfum kun je heel lang bewaren hoor! Ik heb een flesje staan wat ik al 10 jaar heb en die ruikt nog steeds zo lekker en hetzelfde als toen ik hem kocht. Je moet dan wel de geuren altijd op een donkere plek bewaren en op kamertemperatuur. Die van mij staan altijd in en la.

Joika -

Mooie stash!! x

Iris | Todayslipstick -

Ik ben erg benieuwd naar Marc Jacob Sorbet! Miss Dior is echt een heerlijk geurtje, ook een van mijn favorieten. Wat zit je haar leuk, met wat slag!
Liefs, Iris

Suzanne -

Mooie stash, ik heb mijn parfum uitgestald op een dienblad op mijn kamer en het is nog zeker bescheiden.

Liset - Beautydagboek -

De nieuwe parfum van Lancôme klinkt heerlijk, het flesje ziet er chic uit! Ik heb zelf Marc Jacob Hot Pink en daar ben ik gek op, de Sorbet versie klinkt daarom ook goed :). En natuurlijk heb ik Miss Dior ook, wat een lekkere geur! Hoewel ik hem de laatste tijd minder vaak draag, blijft het een klassieker om lekker ‘s avonds te dragen of meer in de winter.

Reageer ook