Tutorial Testing: 2x Heatless Waves

Onze fascinatie voor heatless curls is na de krullen met rietjes video helemaal aangewakkerd. In deze video testen we twee heatless curls methodes: de haarband en een techniek waarbij je de lokken met een onzichtbare roller indraait. Hoe werkt het? Wij laten het zien!

De krullen van de haarband zijn de rest van de dag blijven zitten, dat is zo’n 6 tot 7 uur geweest. De krullen van Martine zakten sneller uit, maar dat was ook een slappere krul.

16 reacties

larissa -

Ik gebruik sinds een tijdje curlformers, nouja nepperds van ebay dan. Niet duur, niet moeilijk, en als je er niet te hardhandig mee omgaat ook niet schadelijk voor het haar.
Misschien is dit ook iets leuks voor jullie om te proberen

Nathalie -

Heel leuk om te zien hoe jullie heatless krullen maken. En Martine, ik vind jouw kapsel eigenlijk best wel mooi staan!

Patricia -

Leuke test om te zien. Resultaat is redelijk inderdaad, keer uitproberen kan geen kwaad. Martine, je ooglook is stunning! Wat en hoe, please tell us all about it!

Cheyenne -

Aah jullie zijn zo leuk!

Mara -

Ik krul mijn haar regelmatig op Martines manier en voor mij werkt het perfect! Scheelt dat ik van nature al een grove krul heb dus het pakt erg makkelijk. Wat ik doe is mijn haar lichtvochtig maken en vanaf het uiteinde inrollen. Daarna vastzetten met twee of meer schuifspeldjes. Door het iets vochtige van je haar krijg je heel mooie gladde rolletjes waar veel makkelijker mee te werken is. Gewoon een nachtje mee slapen, volgende dag is het droog en heb je een flinke bos, pluisvrije krullen!

Fr -

Martine wat staan die kleuren je mooi!! Je ziet er geweldig uit.

Syl -

Super duidelijke toelichting in het filmpje. Ik denk dat de haarband-methode vooral handig is op vakantie, of misschien wel als je een dagje naar het strand gaat en je haar uit je gezicht wilt hebben en dan ‘s avonds mooie beach-waves.
Wat zagen jullie er trouwens anders uit in de suggestie filmpjes onder het artikel (de donutknot met fijn haar van 19 december) Wat een kleurtje in je haar met je gezicht kan doen!

JenniferZblog -

dit is echt een leuk filmpje en super handig! Bedankt :)

EminasLifestyle -

Leuk om het te proberen! Ik gebruik af en toe mijn chi voor slag of krullen. Vind ik toch het snelst werken. Als je juiste producten gebruikt dan kan dat niet heel veel kwaad.

Kiss & Make-up -

Ik heb donderdag mijn haar laten krullen bij de kapper en toen ik ‘t vanmorgen waste was het ZO’N knoopboel dat ik mijn haar 4 keer met conditioner heb moeten slatheren en zelfs met de Tangle Teezer nog handenvol haar heb uitgetrokken. NEVER AGAIN. Vanaf nu ga ik ook voor no heat curls. Bedankt voor de tips, girls, ik ga de technieken proberen en zien wat ‘t beste voor mij werkt.

martina -

leuk om te zien! toch is bij mij tot nu toe de rietjesvariant ook favoriet!

Tamara -

Wat een ontzettend leuk filmpje! Ik vind Willemijns haar erg leuk! Jammer dat de manier van Martine niet zo’n succes was, maar ik vind het erg leuk dat jullie dat soort dingen juist ook laten zien!

Sofie -

Mooi resultaat zonder hitte te gebruiken!

Margot -

Leuke test! Al denk ik dat ik het resultaat met een krultang toch mooier vind.

Suzanne -

Ziet er leuk uit! De krullen zijn absoluut niet lelijk, net weer wat anders als met de krultang. Leuk ook het verschil bij jullie twee! Leuk gedaan!

Iris | Todayslipstick -

Wat leuk dat jullie weer heatless curls uittesten. Ik vind het er best leuk uit zien, natuurlijk blijft de krultang altijd het mooiste resultaat geven, maar de krullen zijn niet lelijk. Het maakt wel verschil wie het doet, de ene kant is bij Willemijn inderdaad iets korter en heeft meer krul dan de andere. Ik vind dat jullie er nog steeds top uitzien!
Liefs, Iris

Reageer ook