Recap LiveLifeGorgeous Insiders x Provocalips

De Rimmel Provocalips zijn hot! Niet alleen wij gebruiken deze langhoudende lipkleur, maar ook onze Insiders testen mee. Dit vonden we ontzettend leuk om te zien. Van alle LiveLifeGorgeous Insiders kozen we vijf leuke social media plaatsingen uit. Bekijk ze hier!

Instagram: @itslauxblog

Mijn vriend schrok even toen ik op hem afstormde om hem een kus te geven, maar de Provocalips geeft echt niet af!

Instagram: @elisarhijazi

De eerste kleur die ik heb getest is een prachtige donkerrode kleur: Play With Fire. Zelfs na een mega pizza en na een school+werk dag én het eten van watermeloen (je wilt mij geen watermeloen zien eten..), blijft hij mooi zitten! Alleen de binnenkant slijt dan een klein beetje af.

Instagram: @girlonthewhitebike

Ik ben lekker aan het testen! De #provocalips komen aardig goed door de test heen. Veel kusjes, koffie, snoepjes en een video verder zit hij er nog erg nog prima op!

Instagram: @lindseybeljaars

Vanochtend om 08:30 deed ik mijn Rimmel #provocalips op! De kleur: 110 – Dare to Pink. Ik at mijn ontbijtje, dronk vele kopjes koffie op het werk en at mijn lunch. Thuis checkte ik mijn lippen en de lipstick zat er nog perfect op. Wauw!! En geen afdruk op mijn koffiebekertje. Ik ben fan! De eerste test is geslaagd, volledige review binnenkort online!

Facebook: Ellen Westenend

De nieuwe ‪#‎provocalips‬ van ‪#‎RimmelLondon‬ testen voor ‪#‎LiveLifeGorgeous‬ ! Zelfs na een dag vol afspraken zit de kleur er nog prima op!

We willen hierbij al onze LiveLifeGorgeous Insiders hartelijk bedanken voor jullie inzet en enthousiasme. We vonden het heel erg leuk om te zien hoe creatief jullie de reviews hebben ingestoken, supergoed! Dat verdient een leuke prijs! Dus uit bovenstaande insiders kozen wij een winnares. En dat is geworden…

Instagram: @elisarhijazi!!! Gefeliciteerd Elisar en bedankt voor je superleuke review! Mail jouw gegevens naar martine@livelifegorgeous.nl en dan sturen we jouw prijs zo snel mogelijk op!

Ben je benieuwd naar nog meer reviews van onze Insiders? Kijk dan op social media onder de hashtag #livelifegorgeous en #provocalips.

19 reacties

Elise -

Ik heb Dare to Pink zelf, en het product is niet zo geweldig als men hier wil laten geloven. Hij slijt echt lelijk en houdt het niet overdreven lang vol. Kan me niet voorstellen dat werkelijk iedereen die aan die Rimmel actie heeft mee gedaan dit probleem niet had. Vera had ook dezelfde actie en toen was ook iedereen extreem lovend. Nergens ook maar een negatief dingetje te vinden…. Beetje vreemd.

Martine -

Er is inderdaad een kleur die wat minder goed lijkt te zijn dan de rest, dat heb ik wel voorbij zien komen en dat is inderdaad Dare to Pink. Die heb ik zelf ook geprobeerd naast alle andere kleuren. Maar over de rest van de kleuren kan ik niets negatiefs zeggen, die zijn echt goed!

Ellen -

Toch een klein gilletje toen ik mezelf zag :’)

Yvonne -

Ben ik echt de enige die ze helemaal niet zo fantastisch vind? Ik vind die van Loreal beter. Ik heb ze een paar keer getest maar al na een paar uur zijn ze dermate versleten dat ik het opnieuw moet aanbrengen. Vooral Dare to Pink slijt snel en lelijk. De fellere kleuren slijten minder opvallend maar een hele dag redden ze bij mij bij lange na niet. Ze geven inderdaad niet af, maar dat is niet nieuw, die van Maybelline en Loreal doen dat ook niet. Sorry, komt een beetje negatief over, maar ik moest dat toch gezegd hebben.

Martine -

Wat jammer! Bij mij werken die van Rimmel juist heel goed, alleen Dare to Pink niet zo.

Marianne -

Hihi leuk gedaan allemaal!
Ik ben inmiddels al flink verslaafd aan de provocalips en draag haast niet anders meer!
4 kleuren heb ik al de andere kleuren zij niet mijn ding helaas dus ik hoop dat ze snel flink gaan uitbreiden met nieuwe kleuren

B -

Hoeveel insiders waren er? Dit zijn ze toch niet allemaal? En waarom staat er geen linkje bij naar het artikel van de insiders, dat was bij Vera C ook al niet erin verwerkt, erg jammer..

Margot -

Ik denk dat ik snel eens langs de drogist ga!

Iris | Todayslipstick -

Prachtige foto’s! Heel leuk dat ze deze voor jullie mochten testen.
Liefs, Iris

anna -

Wauw, wat een goede resultaten allemaal! Ik ga er zeker weten eentje aanschaffen, dit is echt ideaal! <3

beautifulday4makeup -

Superleuk zeg, nu ben ik alleen nog maar nieuwsgieriger naar deze lipkleuren

Elisar -

Super leuk dat ik heb gewonnen! Het was een hele leuke ervaring om het zelf te doen én om te kijken hoe de andere insiders het deden!

Syl -

Leuk dat de lezers mee mochten testen! Geeft toch altijd weer een ander beeld.

Lindsey Beljaars -

Oh wat superleuk om mijzelf terug te zien in dit artikel. Ik vond het erg leuk om samen met jullie de provocalips te testen! Bedankt hiervoor x

elize -

Wat leuk om alle foto’s, inclusief die van mijzelf, te zien in een artikel! erg leuk! Ik vond het leuk om dit geweldige product te testen voor jullie!:)

Silkeblogs -

Erg mooie foto’s, en een heel leuk artikel!

Melissa -

Klinkt goed hoor! Leuke foto’s heeft iedereen gemaakt ook (:

Beautyjuf -

Wat een toppertjes! Zowel qua tinten als houdbaarheid. Ik heb via Instagram prachtige foto’s voorbij zien komen én hele positieve ‘reviews’. Ik kan natuurlijk niet achterblijven! Waarschijnlijk ligt er op korte termijn ook één in mijn stash 😉 Wat ontzettend leuk dat jullie je bezoekers hierbij hebben betrokken. Fijne dag, liefs Marloes

Reageer ook