OPI Infinite Shine

Een mooie manicure met gelnagellak die je thuis kunt uitvoeren zonder lamp is ideaal, zeker als het belooft 7 tot 10 dagen te blijven zitten. OPI komt nu met de OPI Infinite Shine lijn met wel 30 kleuren nagellak. Kom maar op met die mooie mani!

OPI Infinite Shine manicure bestaat uit drie stappen:

  • OPI Infinite Shine 1 – Primer
  • OPI Infinite Shine 2 – Lacquer
  • OPI Infinite Shine 3 – Gloss

Eerst zorg je dat je nagels vrij zijn van nagellak. Ik gebruik daarvoor een nagellak remover en was daarna mijn handen met een olievrije zeep.

Als eerst breng je een dun laagje primer aan.

Daarna breng je twee dunne laagjes nagellak aan. Je hoeft maar twee minuten te wachten volgens OPI, maar ik wacht voor de zekerheid toch maar tien minuten.

De laatste stap is de topcoat die zorgt voor een mooie glans, het geeft hetzelfde effect dat je ziet bij gel nagellak die wordt uitgehard met een lamp.

Hoewel het vrij veel lagen zijn die je aanbrengt, valt het drogen mee. Ze zijn al vrij snel droog en na een half uurtje kan ik voorzichtig weer wat dingen doen maar hou er rekening mee dat nagellak normaliter toch zo’n vijf á zes uur echt uit moet harden.

Over het algemeen is de hele set fijn in gebruik. De kwastjes lakken erg goed en precies waardoor ik bijna niets hoefde te corrigeren. En de glans is prachtig. De kleur die ik gebruik is OPI In Pursuit of Purple. Maar ik was vooral benieuwd hoe lang de manicure zou houden. OPI belooft in ieder geval dat de mooie glans (let op, glans niet de kleur) 7 tot 10 dagen mooi blijft.

Op mijn nagels houdt nagellak normaal gesproken niet zo lang, mijn nagels zijn helaas niet zo sterk en brokkelen ook wat eerder af. Dat schijnt bij sommige mensen voor te komen die schildklierproblemen hebben, dus misschien ligt het daar aan. Het is dus bijzonder als een nagellak lang blijft zitten bij mij.

OPI Infinite Shine In Pursuit of Purple, net aangebracht

Het eerste wat me opviel was de intense kleur en de mooie glans. Het zag er prachtig uit. Na zeven dagen heb ik eerlijk gezegd nog niet veel te klagen. Op de dag dat we de na-foto namen had ik net wat kleine chips maar op dag zes nog nergens last van en dat is voor mij een unicum.

De chips vallen op de foto ook veel meer op dan in het echt, dus ik kan zeker zeggen dat de manicure bij mij in ieder geval een hele week mooi blijft zitten. Na acht dagen moet de manicure er bij mij wel af gehaald worden, maar de glans is nog steeds erg mooi dus wat mijn nagels betreft maakt OPI de belofte waar. Ik ben enthousiast.

OPI Infinite Shine In Pursuit of Purple na zeven dagen

OPI heeft maar liefst dertig kleuren waar je uit kunt kiezen, op hun website zie je ze alle dertig. Ik vind ze nagenoeg allemaal prachtig!

Het is wel wat aan de dure kant. Ik kan me voorstellen als er een kleur tussen zit waar je enorm verliefd op bent geworden en die je vaak gaat dragen, dat het de investering wel waard is.

Zowel de primer, de nagellak en de gloss (topcoat) kosten €18,95 per stuk. De primer en gloss kun je ook samen kopen in een set en die set kost €31,95. Mocht je dus die set willen kopen en een kleur OPI Infinite Shine nagellak ben je al zo’n €51 kwijt. Dat vind ik persoonlijk wel een hoop geld. Ondanks dat vind ik de kwaliteit wel erg mooi en goed.

OPI Infinite Shine lijn is nu te koop bij de OPI verkooppunten.

PS: Ik zal nog eens testen of de primer en gloss ook werken met een normaal nagellakkleurtje, want dat zou wel veel geld schelen. Zo ja, dan geef ik jullie een update via Twitter en/of Instagram!

23 reacties

Teresa -

Ik heb deze set gehaald en las je review, heb je al geprobeerd om met een ander lak te lakken zo ja hoe waren de resultaten???

Miriam -

Prachtig, maar dat geld heb ik er echt niet voor over….dan maar wat vaker mijn nagels lakken ;p

ilham -

Pfoe 51 euro… Toch maar de essence-versie testen dan.

Marloes/GLAMOURMOES -

Wow, 8 dagen heb ik nog nooit gered. Ik vind de kleur trouwens ook erg mooi!

beautifulday4makeup -

Goh ja, met een manicure betaal je ook zoveel. Dat wil ik ook wel eens proberen

Maria -

Ik heb gewoon een bokkie wokkie lamp en gellak en geef mij dat maar any day!
Blijft bij mij rustig 3 weken zitten, terwijl mijn nagels echt heel slecht zijn.

lucindainwonderland -

Ben heel benieuwd naar de andere kleuren, want dit ziet er zeker wel goed uit. Helemaal na 7 dagen, dat is echt heel netjes. xxx Lucinda

Kelly -

Ik ben heel erg benieuwd naar deze lakjes. Vooral met het werk is het heerlijk als je lakje niet meteen chipt na een half uurtje. Twee dagen vind ik al top haha.

Jana -

Het kleurtje ziet er erg mooi! Wat fijn dat de lak zo lang blijft zitten. Ik ben benieuwd of het werkt in combinatie met andere kleurtjes 😀 x

Sarah -

Wat toevallig, ben op dit moment in Frankrijk en heb net zo’n nagellakje aangeschaft! Alleen het kleurtje, had geen idee dat er een hele set bij hoorde. Heb hem net opgedaan in combinatie met normale base- en topcoat, dus ben benieuwd hoe dat uitpakt. Hier zijn ze overigens wel goedkoper, €16,- in de sephora.

JenniferZblog -

ik vind die kleuren zo mooi wauw. Beetje jammer van dd prijs maar zeker wel waard )

Suzanne -

Wat een unieke kleur! Ik vind het alleen wel wat prijzig, zelf heb ik een setje van catrice gellak en daar ben ik ook super enthousiast over en daarvan is de prijs ook een stuk lager.

Wies | Nature of Happiness -

Wat een mooie kleur paars! Wel jammer dat het zo prijzig is.

Beautyjuf -

Oei, er hangt een flink prijskaartje aan…Maar, de kleur vind ik prachtig! Tof dat OPI haar beloftes kan nakomen en de nagellak zo goed blijft zitten.

Margot -

Prijzig! Ik ben inderdaad benieuwd hoe het gaat met ‘normale’ kleurtjes!

Nicole -

Ik vind ze er echt prachtig uitzien, maar wel aan de prijzige kant inderdaad!

Nicole -

Mooi kleurtje en een mooi resultaat maar erg prijzig. Heel veel merken hebben hetzelfde met gellak zonder lamp, maar dan stukken goedkoper. Het lijkt ook wel alsof OPI hier heel laat mee is?

Martine -

Ja ik vond het ook wat laat inderdaad, maar misschien duurde het wat langer omdat ze zoveel kleuren hebben uitgebracht?

Iris | Todayslipstick -

Wat een heerlijk pastel kleurtje! 7 dagen is echt heel goed, bij mij blijft nagellak nooit langer dan een dag of 2 goed zitten. 50 euro is wel duur.. Ik ben benieuwd of het ook met een ander kleurtje werkt, dat maakt het al een stuk goedkoper!
Liefs, Iris

Silkeblogs -

Erg mooi, maar ook erg duur, wel. Ik heb onlangs de nieuwe The Gel Nail Polish van essence geprobeerd – dat is een beetje hetzelfde idee: base coat, kleurtje, top coat – en die vond ik echt enorm goed. Na zeven dagen nog geen chipje te bekennen! En die zijn er ook in veel kleurtjes, en zijn een stuk goedkoper.
Ik heb toen ook de base coat en top coat geprobeerd in combinatie met een ander lakje, maar na een dag of twee had ik al veel chipjes. Ik weet niet of het door het toeval komt, maar ik heb het idee dat de formules wel op elkaar zijn afgesteld.

Martine -

Dat klinkt goed zeg!

Bente -

Ik vind het resultaat er echt heel mooi uit zien. Bij mij blijft nagellak sowieso wel lang zitten dus is het niet echt de moeite (of in ieder geval het geld waard) om deze speciale lakjes te kopen.

Akosua -

Ik vind het echt een heel mooi kleurtje en het resultaat is zo te zien ook goed. Het is wel behoorlijk prijzig, aangezien nu bijna alle merken, inclusief budgetmerken, met gelnagellak zonder lamp komen, overigens met wisselend resultaat. Ben benieuwd of het ook werkt met een kleurtje van een ander merk, dat zou al een hele hoop schelen.

Reageer ook