LOTD: VEED (Willemijn)

Afgelopen zaterdag waren Martine en ik naar VEED. Dit soort momenten zijn altijd dé gelegenheid om lekker uit te pakken, want dan gaan we met honderden mensen op de foto. Maar ware het niet dat ik zaterdagochtend opstond met een flinke kledingcrisis…

De helft van mijn favoriete kleding zat namelijk in de was, oeps! Daarnaast moest het ook nog een beetje comfortabel zijn (want: hele dag lopen/staan en geen gelegenheid om om te kleden) en het liefst ook nog een beetje neutraal van kleur zodat het matcht met Martine (één van onze ongeschreven regels) en de outfits van de mensen met wie we op de foto gaan. Haha, waar je allemaal al wel niet over nadenkt… 😉

Outfit

Toen ik op zaterdagochtend, 07.00 uur, zwetend voor de kast stond en op mijn horloge zag dat ik nog welgeteld 30 minuten voor kleding, haar én make-up had besloot ik dan maar voor een oude vertrouwde combi te gaan.

Ik schoot in een lekkere jeans van H&M die ik al een hele poos heb, trok een crèmekleurig t-shirt aan en droeg daar overheen mijn lange colbert van Loavies.

De schoenen zorgden vandaag voor het extraatje: ik koos mijn Charlotte Olympia Year of the Rat loafertjes. En wat heb ik tijdens VEED veel complimenten gekregen, wow! Super lief!

Het horloge dat ik draag is van Michael Kors en het groene bandje was het toegangsbewijs voor VEED, haha!

Make-up & Haar

Dan de make-up. Ik koos voor een matchende lipstick bij mijn schoenen: Pink Pigeon van MAC. Zoals je leest had ik verder erg weinig thuis dus mijn ooglook beperkt zich tot enkel een beetje mascara en een cremekleurige oogschaduw. Mijn wenkbrauwen deed ik met Dirty Blonde van MAC en mijn foundation is het aller aller laatste restje van de NARS Sheer Glow Foundation in de kleur Gobi. Snif, ik moet heel gauw een nieuwe gaan kopen maar hij is overal uitverkocht! Oh en ik zou bijna de blush vergeten! Dat is Luster van NARS.

Als laatste dan het haar. Ik heb het heel snel gekruld met de staartjes techniek en daarna heb ik al mijn haar naar één kant geflipt (de ‘kale’ kant even getoupeerd) en vastgezet met speldjes. Je kunt een haartutorial hiervan hier bekijken. Helaas zakte het meeste van de krul er vrij gauw omdat ik de tang niet heel lang in mijn haar had gehouden door de haast. Hierdoor werd het een soort losse slag. Niet heel erg gelukkig!

Gisteren stond trouwens de vlog van VEED online. Nog niet gezien? Bekijk hem dan hier! En vanmiddag kunnen jullie de outfit van Martine bewonderen!

35 reacties

Marnel -

Die schoenen zijn zo geweldig, tof dat je je lipkleur daar op aangepast hebt!!

ilham -

Business on top, casual below :)

Nynke -

Lekker basic is altijd goed! 😀

anouk -

Wauwie ik ga eens bij Loavies kijken of ze dit colbert nog hebben. Hij is echt zo mooi!!

Eilish (artisticstateofmind) -

De schoenen en de jas. Wauw. Verliefd.

Denise -

Ook al zo’n onwijs leuke outfit! Ik vind jullie stijl zo mooi!

Patricia -

verslapen of haast leidt vaak toch tot leuke outfits!
Al kwam dit event niet onverwachts toch gezien de was?

Edith Sofia -

Super leuke outfit, vind je jasje heel mooi <3

anna -

Wat een mooie look, je blazer is heel mooi! <3 En toffe schoenen ook.

EminasLifestyle -

Wauw! Ondanks dat je niet zoveel keus had, is dit toch een mooie outfit! Dat komt denk ik door de schoenen, die zijn erg gaaf!

Lisanne -

Leuke outfit! Hele goede keuze voor de schoenen, dit breekt heel mooi in zijn geheel.

Kiss & Make-up -

Wat een mooie frisse look had je! :-)

Dionne -

Wat een mooie jas!

Demi -

Je zag er zo leuk uit! En ik vind je Charlotte Olympia’s nogsteeds echt ontzettend gaaf <3

suus -

Heel erg leuk! Ondanks dat de schoenen niet mijn smaak zijn, vind ik ze bij je/jullie altijd heel leuk:)

Lindsey Beljaars -

Pretty outfit, Willemijn! X

JenniferZblog -

Mooie outfit en wat een prachtig jasje! :)

Ans -

Oh oh die prachtige schoenen die maken het helemaal, je ziet er prachtig uit.

Chayennemenning -

Super leuk jasje!

beautifulday4makeup -

Je ziet er superknap uit

Maaike -

Super leuk vest en die ballerina’s staat er onwijs mooi bij <3

Sofie -

Staat je prachtig!

Janine -

Gaaf hoor! Fijne dat je je Charlotjes aan kon. Ik heb ze vandaag ook aan en ben er zo blij mee! Ze fleuren de hele boel op. Het enige wat me opvalt is dat ze zo ‘kraken’ tijdens het lopen….hebben jullie dat ook? Ik hoor mezelf echt lopen. Irritant!

Caro ~ My Beautycase -

Ik vind je outfit echt heel erg leuk, vooral je colbert van Loavies! En wat grappig dat jullie rekening houden met elkaars outfit zodat het matcht hihi. :-)

Nikia -

Echt een leuk kapsel ik ga de tuturial ervan bekijken!

Renate -

Wat grappig dat je nadenkt of de outfit goed zal passen bij de kleren van bezoekers. Oog voor detail.

Nicole -

Hele mooie outfit! Geweldige schoenen ook!

Bianca -

Ziet er goed uit, vind vooral je schoenen zo mooi en bijzonder die maken de outfit helemaal af x

Margot -

Wat een mooi jasje is dat! En die felle schoenen maken je outfit zeker af!

Svenja -

Wat een prachtige look! Het jasje van Loavies ziet er zo mooi lente proof en tegelijkertijd chique uit <3 Je ballerina's vind ik ook ontzettend mooi; echte eyecatchers!

Liset - Beautydagboek -

Dit past heel goed bij je! Als je snel moet is het inderdaad wel fijn om op vertrouwde combi’s terug te vallen, dan doe je tenminste geen onverwachte misstap waar je je niet goed bij voelt.

Iris | Todayslipstick -

Het vest is prachtig, maar de schoentjes stelen echt de show! Ik ben er echt verliefd op. Je haar ziet er leuk uit.
Liefs, Iris

Danielle -

Dat jasje is echt heel leuk en helemaal in combinatie met die opvallende schoenen. Het staat je erg goed!

Akosua -

In geval van nood, lees tijdgebrek, grijp ik ook altijd terug op oude bekende producten. Dit is echt een typische Willemijn outfit met basic kleuren maar nog spannend door het kleuraccent.

Suzanne -

Leuke outfit. Ik vind de schoenen zo mooi!

Reageer ook