LOTD: VEED (Martine)

Omdat je niet kunt lopen op een been, hierbij ook mijn outfit voor VEED. Ik had minder moeite met de kleding kiezen maar versliep me bijna doordat mijn wekker per ongeluk op Week stond in plaats van Weekend. Dit droeg ik afgelopen zaterdag!

Ik had een totaal andere outfit in gedachten, maar ik kon mijn ruitjesoverhemd van Loavies niet vinden. Die wilde ik combineren met mijn donkerblauwe t-shirt van Vanilia. Dat oogt ook wat jonger, zo’n ‘hip’ ruitjesoverhemd, aangezien de dames die met ons op de foto willen zeker 10 jaar jonger zijn, haha! Maar helaas!

Hieronder heb ik een lijstje gemaakt van de make-up die ik op had. Als je wilt, kun je de namen aanklikken voor een uitgebreide review!

Terug naar de outfit. In plaats van mijn ruitjesoverhemd moest ik dus snel iets anders verzinnen. Daar ben ik geen held in, zeker niet ‘s ochtends. Ik was al blij dat ik zo licht sliep en dus uit mezelf wakker werd, want de wekker had ik dus verkeerd gezet. Dom!

Ik trok daarom iets fris aan. Ik ging voor mijn witte shirt van Vanilia. Deze is dun en lekker luchtig. Maar dat is voor mijn doen wat saai, dus er moest wel wat sjeu aan zitten. Daarom trok ik mijn rosékleurige paillettenblazer aan. Dat staat net wat feestelijker en ik ben dol op rosé zoals je wel weet. Het jasje kocht ik bij de Voorwinden na de feestdagen in de uitverkoop.

Mijn armband van Tommy Hilfiger paste er perfect bij omdat hij roségoud en wit is. Het leren bandje maakt het geheel weer wat stoerder. Verder droeg ik mijn zwarte hartjesoorbellen van Forever 21.

De onderkant hield ik lekker simpel, een zwarte skinny jeans van Levi’s en mijn stoere Invito boots. Dit is een hele goede aankoop geweest, ik trek de laarsjes heel vaak uit de kast omdat ze zo simpel te combineren zijn.

En let niet op de kreukels in mijn Vanilia shirt, ik had hem netjes gestreken maar deze shirtjes kreuken als een ziekte aan de onderkant in de loop van de dag. Erg jammer!

Het was een ontzettend leuke dag en we hebben heel veel foto’s gemaakt met de bezoekers. Van 7 jaar tot 18 jaar, superleuk dat jullie met ons op de foto wilden. Wij kijken uit naar de Dutch YouTube Gathering en hopen jullie daar weer te zien!

33 reacties

Hester -

Ik vind die broek je echt prachtig staan, zeker met die schoenen eronder. Je make-up staat ook heel mooi bij je jasje :)

jolanda -

Deze outfit staat je 10x beter dan die tuttige vanille rokken! En juist zie je hier je curves wel in! Mooi

Beauty Charm -

Wat een ontzettend mooie outfit! Vooral het jasje vind ik geweldig. De stoere boots maken het helemaal af.

suus -

He miss staan die rose gouden sandalen hier ook wel mooi bij!

Marnel -

Dat jasje is echt tof!! :)

Priscilla -

Hele mooie look! Ik hou van eenvoudige looks met een opvallend detail, zoals in dit geval het jasje. Het jasje vind ik trouwens echt heel erg tof.

Nelly -

Leuke outfit. Staat je goed. En je laarzen…….ik ben jaloers want ik kan echt niet meer op hoge hakken lopen. Zoooo jammer.

Nicole -

Wat een prachtige outfit. Ik ben echt verliefd op je leuke jasje!

beautifulday4makeup -

Dat is een prachtige outfit zeg.

Mariëlle -

Ooooh ik ben zo verliefd op het jasje <3

anouk -

Toffe outfit, je ziet er niet aan dat je je verslapen had hihi

Mirjam -

wauw, een echte Martine-outfit! Gaaf!

thebeautyblognl -

prachtige outfit! xxx

ilham -

Wat een leuk jasje. Dit staat je echt enorm goed!

Renate -

yes!! Nu MOET ik even reageren; Martine wat staat deze outfit jou goed! Dit is gewoon helemaal Martine: coole rockchick en lekker fris! Ik vind het zo jammer dat je de laatste tijd je wat tuttiger kleed met de Vanillia rokken en blouses enzo ( jaa ik weet smaken verschillen). Maar wauw! Dit staat je zo goed! Ook voor je figuur; op deze manier maak je je curves echt sexy =)

Martine -

Bedankt voor je lieve reactie. Persoonlijk vind ik alleen dat met deze outfit juist geen curves te zien zijn, alleen bij de benen 😉 maar verder vaagt het jasje mijn tetten compleet weg. Niet dat ik het erg vind hoor haha!

Eilish (artisticstateofmind) -

Volgens mij toch maar goed dat ik niet naar Veed ging. Ik kan ook echt niet tegen jonge gillende hysterische kindertjes. Leuke outfit!

Lotje -

Je ziet er super leuk uit! Je jasje is heel gaaf! X

Margot -

Wat een leuk jasje is dat!

Maaike -

Ook een hele leuke combinatie! En wauw, die schoenen <3

Denise -

Wat een mooie outfit zeg! <3

cheyenne -

Wat een GEWELDIGE blazer, hij staat je ontzettend goed!

Nesrin -

Nais glitter, glamour & gold jasje! Veed lijkt mij super leuk vooral omdat er ook zoveel kinderen actief zijn op YouTube, dit blijft bijzonder.

Suzanne -

Hele mooie outfit, niks van te zien dat je haast had want je ziet er prachtig uit!

suus -

Heel erg leuk! Ben gek op jullie looks! Jullie matchten weer mooi met elkaar. Gaaf dat je dat glitterjasje zo combineert zodat het ook prima in deze tijd van het jaar kan. Dat vind ik zelf altijd lastig met glitters.

Edith Sofia -

Wat een leuke outfit, vind je laarsjes heel mooi <3

anna -

Dat jasje is gaaf! En wow, wat hebben jullie jonge bezoekers zeg, haha. Ik vind je schoenen trouwens ook helemaal geweldig <3

Willemijn -

Eigenlijk hebben we juist veel 20+ bezoekers, ongeveer 1/3 is onder de 18. VEED was wel echt een event voor jonge jongens en meisjes dus vandaar dat we zo veel jonge lezers/kijkers ontmoet hebben! :)

EminasLifestyle -

Heel erg leuk! Fijn dat je het jasje met zoveel dingen toch kan combineren!

Bertine -

zo leuk dat je een glitter jasje gewoon het hele jaar door draagt! ik vind m geweldig en hij staat je ook heel leuk!

JenniferZblog -

Toffe outfit! Ik ben ook helemaal weg van je schoenen zeg :)

joor -

Wauw toffe outfit!

Iris | Todayslipstick -

Heel leuk jasje, je outfit ziet er heel pretty uit!
Liefs, Iris

Reageer ook