LOTD: Je moet niet zitten aan m’n Nike’s

Een paar weken terug kreeg ik het op mijn heupen. Ik moest en zou lichtgrijze sneakers hebben. Ik draag mijn felgekleurde Nike’s uit NY maar al te graag, maar zou soms ook wel een meer neutraal paar willen. En nu heb ik ze! Helemaal zelf samengesteld. Kijk mee!

Ik kon namelijk nergens mooie lichtgrijze sneakers met een witte zool vinden. Het leek een mission impossible! Totdat ik me bedacht dat je via Nike je eigen sneakers kan designen! Ik kroop achter mijn laptop en maakte mijn droompaar. Twee weken later kwamen ze binnen. Hiep hoi!

Goedkoop is het trouwens niet. Voor mijn zelf samengestelde Nike’s (Air Pegasus) betaalde ik maar liefst €130,00. Slik!

Outfit

Jullie kennen mij waarschijnlijk vooral van de wat nettere en vrouwelijke kledingstijl. En daar ben ik ook dol op! Maar af en toe, met name in het weekend en op vrije dagen, vind ik het heerlijk om er meer casual bij te lopen. Mijn hakken en ballerina’s verruil ik dan voor sneakers en mijn strakke tops voor overhemden en zachte t-shirts.

Hier draag ik mijn spijkerkleurige overhemd van Topshop. Daaronder draag ik een wit t-shirt van H&M. De jeans is ook van H&M. En het hoedje die ik draag is van Bijenkorf!

Qua accessoires draag ik vandaag alleen mijn bril, van Replay.

Make-up

En omdat we niets voor niets een beautyblog zijn, laat ik jullie ook nog even mijn make-up look zien!

Mijn basis is zoals ik die al heel erg lang draag (never change a winning team!): NARS Sheer Glow Foundation, MAC Studio Finish Concealer, MAC Pro Longwear Concealer en Chanel Vitalumiere Losse Powder Foundation.

De blush die ik heb gebruik is Dainty, van MAC. De lipstick is ook van MAC, in de kleur Pink Nouveau.

Dan de ooglook! Ik vind de grijze kleuren die Martine vaak op haar ogen draagt vaak zo mooi en omdat ik de grijze kleuren uit mijn Meet Matte Nude Palet nog nooit (ja echt, nog nooit!) gebruikt had, dacht ik: ik ga ook weer eens grijs proberen. Grijs gebruikte ik vroeger, doen ik nog heel veel koele kleuren droeg, namelijk veel.

Toch moet ik bekennen dat grijs en ik (nog) niet goed met elkaar overweg kunnen. Ik vind het mijn huidskleur gewoon niet zo mooi flatteren als kleuren zoals goud, bruin, warm roze en groen bijvoorbeeld. Ik heb de grijze kleur daarom wat warmer gemaakt met Matt Lombardi en een zachte gouden highlighter op de onderste wimperrand. Desalniettemin was het leuk om eens geprobeerd te hebben!

Ooglid: Matt Lombardi
Crease: Matt Abdul
Outer V: Matt Johnson
Bovenkant crease: Matt Lombardi
Wenkbrauwbot: Matt Lombardi + Matt Malloy
Onderste wimperrand: MAC 15x Warm Palette – Vanilla Extract
Eyeliner: MAC Fluidline – Dipdown

Wenkbrauwen: MAC Dirty Blonde
Mascara: Chanel Le Volume De Chanel

Draag jij verschillende kledingstijlen? Zo ja, welke wissel jij af?

64 reacties

Bram -

Perfect deze sneakers, past heel mooi bij je. De prijs is hoog, maar je hebt ook echt wat, ik hoop dat je er lang van zult genieten. Heel mooi samengesteld, je hebt een goede smaak!

naomi -

Leuke Nikes! En waar is je kettinkje van? :)

Evelien -

Leuk dat je een beetje out of ‘your’ box bent gegaan! Mooie outfit en die Nikes zijn ook super! xxx

mari -

leuke outfit!! mijn stijl wisselt best wel vaak af, soms casual, soms lief, soms stoer, soms netjes (vrouwelijk) etc :)

Melissa Charlotte -

Oh wat zijn ze ontzettend gaaf!

Sarah -

wat een coole hoed wanneer heb je die bij de bijenkorf gekocht?

Femke -

Staat je goed Willemijn!

Marnel -

Ooh zulke mooie Nikes!! Die hoed staat je ook echt leuk!!! :)

Do -

Erg mooie outfit, ik vind die schoenen echt leuk! Die hoed staat je ook goed en maakt de outfit net wat chiquer. :)

Eilish (artisticstateofmind) -

Wat een prachtige outfit. Hele mooie schoenen, erg gaaf!

Marijke I easydailyfood -

You look great girllll! Wauw je straalt helemaal!

Melissa -

Je sneakers zijn echt prachtig geworden! Ik wil ook nog een keer mijn eigen Nikes samenstellen. Hoe valt dit model qua maat? True to size of moet je een halve tot hele maat groter bestellen?

Willemijn -

Ik heb altijd 36 of 37 maar van Nikes heb ik altijd 37,5. :)

Bertine -

ik vind deze stoere look je ook heel goed staan, moet je echt vaker doen! en je sneakers zijn geweldig<3 die prijs is misschien wel hoog, maar dan heb je ook echt sneakers die je 100% mooi vindt!

milou -

Hoi,
Ik had het er toevallig gisteren nog over dat ik ook een keer graag een paar sneakers wil, en dan geen converse. Deze vind ik wel heel erg gaaf. Even een vraagje, vallen ze groot/klein of precies goed?
liefs, Milou

Willemijn -

Ik heb altijd 36 of 37 maar van Nikes heb ik altijd 37,5. :)

Irene -

Super leuke outfit! Vind de hoed ook heel gaaf. Ik denk persoonlijk dat de look wat meer casual is met een donkergrijze of zwarte broek. Ik heb er eentje van de Sting, van het merk Seven Sisters. Dit is een highwaisted broek, zit supercomfortabel en past bij alles! Voor 25 euries. Even een tipje tussendoor :)
Liefs X

beautifulday4makeup -

Ik vind je hoed erg mooi!

Zoe de Jonge -

Staat je super! Je ziet er ook meteen jonger uit!

suus -

Oh kijk zo vind ik het echt leuk! Miss toch ook eens overwegen… hele mooie schoenen en leuke outfit.

Aanhetlijntje -

Ik ben geen sneaker fan, meer een tutje met pumps. Maar wat staat dit leuk!

anouk -

Wat een heerlijke outfit!! Tof dat je schoenen zelf hebt kunnen ontwerpen, zo zijn ze nog net even iets specialer

Kirsten -

Even een totaal random vraag tussendoor, maar waar heb je die anatomie poster vandaan getoverd? Vind hem echt heel vet

Willemijn -

Sissy Boy Home :)

Emina | EminasLifestyle -

Mooie kleuren en stylen heb je gebruikt. Het past erg mooi bij elkaar! Om eerlijk te zijn draag ik nooit sportschoenen, maar deze zijn toch wel erg leuk!

JenniferZblog -

Die nikes zijn echt heel leuk, niet te groot en te grof eigenlijk gewoon precies goed. Als ik sneakers koop, koop ik meestal all stars omdat sneakers bij mij heel vaal heel lomp zijn door mijn grote maat maar wow deze sneakers zien er wel erg goed uit! leuk gecombineerd en ook een leuke ooglook zeg!

Floortje -

Oeh, ik ben dol op grijze oogschaduw! Leuk om het eens voorbij te zien komen, gebeurt niet zo vaak! :) Goede match met de schoenen ook.

Lisa -

Je Nikes zien er erg goed uit! Ik heb enkele weken geleden voor het eerst Nike Air Maxen besteld en ik ben er ook al helemaal verliefd op :)

Stephanie -

Aaah mooie foto’s zeg, lekker vrolijk en echt een lentesfeertje! En die schoenen zijn echt heel tof, mooi samengesteld! Wil ik ook nog eens doen :)

Nynke -

Oh, ik houd van sneakers!
Helemaal leuk dit :)

Hester -

Je Nikes zijn zooo mooi! Maar goed, ik ben ook wel een beetje bevooroordeeld, want ik ga ook een stel zwarte Air Pegasus bestellen 😉 Ik wist eigenlijk niet dat je je Nikes ook zelf samen kon stellen, je betaalt even twee keer zoveel maar het is wel heul handig. Mooi outfitje en ik vind het leuk dat je zo afwisselt!

Roos -

Wat zie je er leuk uit, zoals altijd eigenlijk haha. Ik kan deze stijl ook wel waarderen! Mooie schoenen, ik zoek ook neutrale Nikes je hebt mij op een idee gebracht! X

Nicole -

Echt hele gave sneakers! Super leuke look!

Lotte |The Budget Blog -

Leuke look! Ik draag zelf veel verschillende stijlen. Kan heel netjes zijn maar loop net zo goed met stoere sneakers :)

Cindy -

I like your Nikes. Ineens een hele andere Willemijn haha. Stoer!

lucindainwonderland -

Ik wissel echt geregeld, de ene dag sneakers en dan weer op hoge hakken, ik houd van de afwisseling. Toch heb ik maar heel weinig ‘platte’ schoenen en ga dus van de zomer ook wat meer sneakers kopen. Ik vind dat je ook dit wel heel goed kan hebben… al zou ik zelf de kleur niet kunnen weerstaan. xxx Lucinda

Cindy | Life meets Beauty -

Ik ben niet zo van de Nike’s, meer van de All Stars, maar ik vind deze wel erg leuk. Ze staan je goed en leuk in combinatie met de kleding. Ik vind het hoedje je ook zo leuk staan!

anna -

Wat een mooie outfit! Die Nikes zijn heel gaaf, ga je nog veel plezier van hebben <3

loesblogt -

Wauw wat een toffe nikes! Leuk ook die matchende ooglook. Ik heb zelf geen paar fel gekleurde nikes maar dat lijkt me soms idd lastig stylen.

Esther -

Herkenbaar! De ene dag kom ik op hakken aanzetten, de andere dag ruil ik ze lekker in voor sneakers :)

Milou -

Leeeeuk! Was zelf ook op zoek naar lichtgrijze sneakers en heb uiteindelijk de roshe runs in het lichtgrijs mét witte swoosh & zool gekocht (bij de PRO).Voor een iets zachter prijsje hihi! Hele toffe outfit en ik vind deze sporty/casual look je heel leuk staan!

Mariëlle -

Goedkoop is het inderdaad niet, ik geef nooit zoveel uit aan schoenen. Maar ze zijn heel leuk!

Margot -

Wat staat dat hoedje je leuk!

Nienke -

ze zijn prachtig !! Deze zouden in het vaste aanbod moeten! Kan je eindeloos mee combineren! Echt mooi gedaan en de prijs zeker waard.

Marina -

Ik draag altijd hakken onder een jurkje en vandaag stapte ik uit mijn comfort zone en ging ik voor zwarte Converse gympen onder mijn jurk. Ik moet er nog aan wennen maar ik ben wel van plan om mijn hakken wat meer af te wisselen met gympen 😀 Je Nikes staan trouwens super bij je outfit.

Kelly -

Ik ben absoluut geen fan van deze modellen qua Nike voor vrouwen, maar die van jou vind ik erg gaaf geworden!

Hillene -

Super leuke outfit! Ik vind je sneakers echt tof, en leuk dat je ze zelf hebt samengesteld! Zo heb je je eigen unieke paar (:

Lotje -

Geweldige look! Ik heb de Pegasus ook, maar dan in het mintgroen. Je hebt een heel mooi paar samengesteld! X

Margriet -

Wauw, ik ben een enorme fan van blauw. Al vind ik de outfits met Vanilia erg mooi, dit staat je ook super mooi. Ik vind je ‘overhemd’ en hoed heel cool!

Dita -

Wauw wat een gave outfit! :)

Jaimy en Laura -

Ook deze stijl staat je hartstikke leuk!

Celine -

Willemijn gaat het wel goed met je? Je hebt niets van Vanilia aan!? Hihi grapje hoor! Hele leuke outfit! Mooie lipstick ook :)

ilham -

Leuke schoentjes! ik heb er zelf ook al een heleboel ontworpen, maar heb ze nog nooit daadwerkelijk afgerekend. Ooit :)

Marloes/GLAMOURMOES -

Wat een prachtige nikes! Wel prijzig haha, maar dan heb je ook wat. Zelf ben ik heel wisselend qua kledingstijl, ik heb niet echt één vaste stijl. Ik trek gewoon aan waar ik me lekker in voel.

Svenja -

Leuk om je eens in een andere style te zien! Ook deze outfit staat je erg goed! Je Nikes zijn ook ontzettend mooi, perfect kleurtje voor de lente. Zelf ben ik meestal van de girly stijl, en ik zou niet zo snel voor een wat sportievere outfit gaan.

Shirley -

PRACHTIG! Love it :)

Anouk -

Alles (je make-up + outfit) staat super leuk bij elkaar! En de Nikes zijn echt heel gaaf.

Kirsten -

Wat een frisse outfit en look! Je schoenen vind ik geweldig.

Desirée -

Wow, de hele look staat je goed. En die Nikes.. WANT THEM! <3

Lindsey Beljaars -

Je ziet er leuk uit Willemijn! Goede combi, die Nike’s en die hoed!

Iris | Todayslipstick -

Je make-up ziet er prachtig uit, de lipstick staat je erg goed! Leuk dat je de Nike’s zelf hebt ontworpen, dat maakt ze uniek! Hoedjes staan je ook al zo goed, ik ben echt jaloers haha.
Liefs, Iris

Syl -

Voor mijn werk moet ik in mijn eigen kleren komen, geen uniform ofzo.
Maar mijn werkkleding is een stuk degelijker en kleurlozer dan mijn eigen smaak.
In mijn vrije tijd gaat mijn kledingstijl ook echt alle kanten op.

Suzanne -

Leuke look! Ik hou net zoals als jij van veel verschillende stijlen, het ene moment heel vrouwelijk en het andere moment weer wat stoerder. €130,00 valt nog redelijk mee (het is veel, oke, maar wel je eigen exemplaar)

Elise Joanne -

Hele leuke outfit!! Je hoedje, bloes en broek vind ik echt heel tof. Ik ben sowieso dol op blauw dus deze outfit spreekt mij heel erg aan. Je schoenen moet ik even aanwennen, ik ben geen sneaker fan maar het staat absoluut goed.

Reageer ook