Look of the Day: Kenzo Paris

Na het VEED event besloten we lekker even te genieten van het zonnetje en van Amsterdam. Voor de tweede keer belandden we op de afdeling van Kenzo in de Bijenkorf. Ik had niet verwacht dat ik daar iets zou kopen. Toch gebeurde het!

Willemijn smacht al een tijdje naar een crèmekleurige trui van Kenzo, vandaar dat we even een kijkje namen. Helaas hadden ze die niet maar wel andere leuke kleuren zoals donkerblauw, knalroze, zwart en hemelsblauw. HEMELSBLAUW?

Bij het zien van de trui en de kleur was ik meteen verkocht. Wow, wat tof. Ik paste de hemelsblauwe trui en de knalroze, maar ik kon de verleiding niet weerstaan om de hemelsblauwe aan te schaffen. Ik vervloekte mijn spiegelbeeld, want die truien zijn belachelijk duur. Maar goed, ik geef tegenwoordig bijna geen geld meer uit aan Primark, H&M, Steps en Sting zoals vroeger maar aan kleding zoals Vanilia of merken die ze in de Bijenkorf hebben hangen. Dus daarmee spaar ik ook weer wat geld uit en ben ik wat kieskeuriger geworden. Ik koop het nu niet alleen voor de heb, maar alleen als ik het écht mooi vind. Vroeger was dat niet zo en wellicht vinden sommigen dat jammer, maar op dit moment maakt mijn kledingkast weer zo’n switch door. Ik waardeer mijn kleding nu veel meer en ben er veel zuiniger op.

Ik maakte een matte oogschaduwlook met knallende paarsroze lippen. Dit is wat ik heb gebruikt, voor een uitgebreide review kun je op de naam van het product klikken!

Qua sieraden draag ik alleen een luipaardring die ik kocht bij de Six, om maar even in de dierensferen te blijven. Mijn nagellak is van OPI, maar daar gaan jullie nog een uitgebreide review over lezen. Het is namelijk niet zomaar een nagellak. Maar ik verklap nog niets, op naar de outfit!

Ik combineerde de trui simpel met een zwarte skinny van de Primark en mijn zwarte leren schoenen van Fred de la Bretoniere. Al vaker lopen Willemijn en ik trouwens voorbij deze nogal beschadigde varkenskop en ik vroeg me altijd al af wat de geschiedenis hierachter was. Tadaa! Ik vind dat soort weetjes altijd leuk om te lezen.

Ik vind zelf dat hakken veel mooier zijn bij mijn figuur, want platte schoenen geven me nogal korte pootjes. Maar goed, ik mag niet zeuren van mezelf over mijn lijf, want dat doe ik al genoeg. Ik ben nu eenmaal klein en curvy en ik ben gek op het comfort van platte schoenen. Ik wilde de outfit ook casual en simpel houden voor de verandering.

Ik ben helemaal gek op mijn hemelsblauwe Kenzo trui. Perfect voor koude zomeravonden en aangezien ik ga kamperen deze zomer kan ik zo’n heerlijke zachte trui wel gebruiken. Ik draag trouwens maat M. Maat L heb ik ook geprobeerd vanwege het grote-tetten-probleem maar dit zakte van mijn schouders af en lubberde aan de achterkant. Maar maat M zit verder ook prima en ik merk nu al dat de trui steeds wat losser valt naarmate je ‘m draagt, dus als je van plan was een Kenzo trui te kopen, neem dan zeker niet een te grote maat.

Fijne zondag allemaal!

51 reacties

Robin -

Zeg alsje blieft waar je hem hebt gekocht hij is zo mooi 😍

Axelle -

Wat een prachtige trui! Zoek al maanden naar deze hemelblauwe trui!
Vanwaar heb je hem? Ik zou zo blij zijn als ik hem eindelijk zou vinden!

Diana -

Ik ben nog kleiner en curvy en ja korte pootjes maar OMG sneakers lopen gewoon hemels en je moet overal schijt aan hebben!! En je benen zien er alsnog gewoon goed uit hoor in een broek. Meen ik echt.

ilham -

Ik kan er al moeilijk mee om als mijn goedkope truien losser worden, laat staan als dat gebeurt bij een trui van 3-400 euro!

Marnel -

Die trui staat je heel mooi! Je haar zit ook zo leuk! :)

Demi -

Ik vind deze outfit je zo goed staan Martine! Wat ben je toch prachtig <3

EminasLifestyle -

Erg mooie trui! Deze kleur staat je prachtig!

anouk -

Wat een prachtige kleur!! Hier word je gewoon verliefd op

Nesrin -

Mooie trui en prachtig in zo een kleur. Zelf heb ik de trui in het wit met een gekleurde tijger, ik denk dat ik deze van jou toch mooier vind.

Gave outfitfoto’s Martine!

Marleen -

Mooie look! Lichtblauw staat je super Martine! Ik vind deze haarkleur je ook gaaf staan, zou houden zou ik zeggen! xx

Cheyenne -

Mooie trui, maar voor mij is de eyecatcher toch je ring, die moét ik ook hebben!

Silkeblogs -

Echt een grave trui! Je ziet er heel leuk uit.

Kiss & Make-up -

Lekker casual, staat je leuk. Toffe ring ook!

Sanne -

Mooi trui, de kleur staat je ook goed. Alleen denk ik dat het je nog mooier zou staan als de trui een lager hals heeft. Dit omdat zo’n hoge hals juist zorgt voor optisch nog groter borsten, heb ik zelf soms ook last van. Mijn tip is om dan om truien, shirts enz met een lagere hals of een V-hals te dragen.

Pim -

Ik vind de kleur je erg leuk staan. Maar pfff een paar honderd euro zie ik er eigenlijk niet aan af. Dan betaal je echt puur voor het merk en niet meer voor betere kwaliteit.

Linda -

Mooie kleur! En ik vind je lichaam erg mooi hoor zou direct ruilen!:p en je benen zien er zonder hakken ook goed uit.

Sanne -

Misschien moeten ze maar hemelsblauwe Charlotte Olympia’s maken 😀

Sanne -

Deze outfit staat je echt goed! Ook met platte schoenen hoor! De kleur blauw is echt perfect.

Syl -

Prachtige trui, maar ook prijzig

Nicole -

Wat een prachtige sweater! Hele mooie outfit verder ook! En mooie makeup uiteraard.

suus -

Staat je goed! Vind deze stijl je goed staan, ook met platte schoenen. Je hebt een mooi figuur hoor! Ik zou het ook leuk vinden om deze trui in een outfit met meer (pastel) kleur te zien. Bijv. Een mint broek erbij en lichtroze schoentjes.

Nynke -

Heerlijk kleurtje!
Je nagellak vind ik ook echt top :)

Lenneke -

Ik vind dit juist superleuk bij je staan! Vrouwelijk is mooi maar dit sportieve vind ik ook heel goed bij je passen :) Mooie kleur <3

Miriam -

Echt een prachtige trui Martine. Staat je goed!

Sofie -

Deze outfit staat je goed!

Lindsey Beljaars -

Wauw Martine, wat een prachtige trui!!

laila -

Martine,

Een mooie outfit. Maar wat een prachtige benen heb je toch!

X laila

JenniferZblog -

Prachtige ring en hele mooie outfit zeg! :)

lieke -

Wat een mooie trui.
En jouw benen zien er veel slanker uit dan een half jaar geleden. Je mag dan wel wat steviger zijn, alles is perfect in verhouding. Ik vind je echt een prachtvrouw

Margot -

Wat een mooie kleur!

Joyce -

Leuke trui, de kleur staat je heel mooi :)

Lotte |The Budget Blog -

Die trui staat je erg goed! Die kleur ook vooral :) Ik vind het zelf echt een hele mooie kleur maar het staat mij echt voor geen meter :(

dionne -

Wat een ontzettend mooie top!

Hilde -

Haha, leuk weetje over de varkenskop! jammer dat ze niet meer van die gevel/muur beelden hebben bewaard van panden van vroeger… hoe zou de Herestraat er vroeger uit hebben gezien:)?….ok heb het even gegoogeld. Vroeger was er blijkbaar een fontein, waar in gepiest werd, flessen afwasmiddel in gegooid werd ( schuim!!), afval in gesmeten, flesjes kleurstof…hahah..dat ding heeft er niet lang gestaan.

Martine -

Haha wat toevallig, na het lezen van dat stukje vroeg ik me ook meteen af hoe de Herestraat er uit zag! Niet best dus 😛

anna -

Wat een mooie kleur, staat je ontzettend goed! Zelf houd ik absoluut niet van truien dus wil ik er niet veel geld aan uitgeven.

Natasja -

Wauw, de kleur staat je prachtig!

Svenja -

Wauw, wat een prachtige trui, daar kan je trots op zijn <3 Het hemelsblauwe kleurtje staat je ontzettend mooi!

Sandra - Beautybysandra -

Wauw, die kleur staat je echt prachtig!

Martina -

Ik vind de kleur van deze trui echt prachtig! Sowieso doet deze kleur bij mij het goed in kleding maar in combinatie met de print van de trui vind ik het helemaal een plaatje. Mooie aankoop Martine!

Suzanne -

Super leuke outfit. De trui kende ik ook inderdaad, hij is echt super mooi. Het hemelsblauw staat je prachtig!

Beautyjuf -

Wat een leuke outfit! Ik vind je ring trouwens erg stoer. De kleur lipstick staat je erg goed, meid. Ik wens je een fijne zondag! Liefs Marloes

Iris | Todayslipstick -

Oeh ik ben gek op de kleur hemelsblauw! Gaaf dat je een Kenzo trui heb gekocht, ik vind ze zelf iets te duur. Je haar zit erg leuk en ik vind de trui leuk gecombineerd met de zwarte broek. Ik ben benieuwd hoe hij staat met een witte broek, dan is wordt het geheel nog zomerser!
Liefs, Iris

Marthe | Normal Beauty -

Ik vind de trui echt prachtig! Hij staat je ge-wel-dig! X

Madeleine -

Hele leuke outfit. Je trui is echt prachtig :)

Maaike -

Lekker lente kleurtje en de trui staat je goed. Qua combi zou ik voor een blauwe spijkerbroek zijn gegaan ipv zwart denk ik. Zo’n donkere indigo kleu. En dan nude hakken eronder of zwarte lage all stars. Het zwart maakt het geheel wat te donker naar mijn mening.

Karlijn -

Die trui is zó gaaf!
En een hele mooie kleur!

Tineke -

Wat zie je er weer mooi uit! Die trui en ring zijn zo leuk!
Liefs

Sanne -

Staat je heel leuk Martine, lekker voor de nog iets koudere lente dagen wanneer je al wel zonder jas wilt lopen :-)

Dita -

Wauw wat mooi! Staat je heel goed Martine

Liset - Beautydagboek -

Hij is prachtig Martine! Hij staat je ook erg mooi en de kleur is gewoon één en al lente :). Ik ken dit type sweater alleen in de donkerblauwe versie met gekleurde tijgerkop, maar deze is veel en veel mooier, ook wat subtieler. Ik zou zelfs overwegen om hem ook aan te schaffen!

Reageer ook