Lancôme Grandiôse

Alweer twee jaar gebruik ik bijna iedere dag Le Volume de Chanel mascara. Geen een mascara kan deze overtreffen en ik gebruik Le Volume de Chanel met heel veel liefde. Maar…

…op het Lancôme event zat deze mascara in onze goodiebag: Lancôme Grandiôse. Een mascara waarbij de steel van het borsteltje al gebogen is zoals MUA’s dat vaak doen.

De mascara ziet er prachtig uit, heel chic. De dop heeft een driehoekige vorm en is transparant aan de bovenkant. Het logo, de zwarte roos, komt er mooi in terug. Ja, het is denk ik een van de mooiste mascara’s die ik heb gezien.

Het borsteltje ziet er apart uit doordat het zo gebogen is. Het is wel even wennen om het borsteltje er uit te halen door de knik die er in zit. Het mascaraborsteltje is van rubberachtig materiaal en heeft om en om korte en lange ‘spikes’. Naar het uiteinde toe worden deze steeds een tikje langer. Hierdoor kun je met het topje van de borstel goed de haartjes in de binnenste ooghoeken bereiken zonder te knoeien.

Vaak werken dit soort borsteltjes bij mijn korte, licht gekrulde wimpers wel goed. Maar, dat Lancôme Grandiôse beter zou zijn dan Le Volume de Chanel of even goed? ‘Geen denken aan!’, dacht ik sceptisch.

Mijn eigen wimpers – Het effect van Lancôme Grandiôse

Ik bracht de mascara aan en was verbaasd! Wow, wat werkt deze mascara goed. Hij geeft veel volume, een beetje lengte en separeert de wimpers goed in een keer. Ik moest aanvankelijk even wennen aan het geknikte borsteltje maar eigenlijk werkt dat heel goed. Ik breng voorzichtig nog een tweede laagje aan en dan zijn mijn ogen helemaal goed geopend. Ik ben serieus onder de indruk kan ik wel zeggen. Wat een super goede en fijne mascara, inderdaad grandiôse!

Wel knoeide ik de eerste keer wat meer op mijn oogleden toen ik Lancôme Grandiôse gebruikte, de substantie is wat nattig. Maar na drie keer oefenen ging het prima! In de loop van de dag vlekt de mascara niet. Ik moet zeggen dat ik alleen niet zeker weet of de mascara een regenbuitje overleeft…

Fullface foto van Lancôme Grandiôse

Ik heb ook het idee dat ik Lancôme Grandiôse ‘s avonds makkelijk kan verwijderen met make-up remover. Ik moet niet zo lang boenen wat erg fijn is en ik zie er ‘s ochtends niet uit als een panda. Pluspunt!

Ik vind het lastig te zeggen of Lancôme Grandiôse mijn geliefde Le Volume de Chanel verslaat. Ik denk dat ik zelf het effect van Le Volume de Chanel nog nét een tikkie mooier vind, maar Lancôme Grandiôse verdient zeker een tweede plek, al dan niet gedeelde eerste plaats met Chanel in mijn favoriete mascara rijtje. Wauw, ik ben heel blij met deze mascara.

Lancôme Grandiôse is te koop bij de parfumerieën Douglas en ICI Paris XL voor €33,95. Behoorlijk aan de prijs, maar hou daarom zeker de kortingsacties van 40% in de gaten. Dat scheelt enorm!

29 reacties

Andrea -

Ik gebruik deze ook en vind hem ook geweldig!
x

Nynke -

Ik lees hier meer positieve reviews over. Zelf net Le Volume weer gekocht, maar wie weet volgt deze nog een keer.

anna -

Wat een mooi effect! Het borsteltje is wel heel apart.

Corina -

Ik gebruik deze mascara nu een aantal maanden en ik ben eeg tevreden! Alleen de geur vind ik wat minder, maar dat kan aan mij liggen:-)

Mo -

De verpakking is waanzinnig mooi, maar het effect vind ik iets minder. Iets te spinnenpoot-achig naar mijn smaak.

ilham -

In close-up lijkt hij wat spinnenpoot-ig, maar full face is hij echt wel mooi.

Lisa -

Wat ziet de huls er prachtig uit! Het resultaat mag er ook zijn, waua!

Kiss & Make-up -

Waarom kleur je enkel de puntjes van de wimpers? ‘t Zou mooier zijn als je ook de wortels meenam denk ik. Verder klinkt dit wel goed. Gek borsteltje zeg, hah :-)

Jessy -

Daar zat ik ook al naar te kijken! Je moet echt een soort zigzag-beweging maken met het borsteltje zodat elk wimpertje goed meegenomen wordt. Zo krijg je een mooier resultaat :)

Cindy | Life meets Beauty -

Dit was echt mijn favoriete mascara, maar de nieuwe Benefit Roller Lash heeft hem een plekje naar beneden geschoven!

Lindsey Beljaars -

Ik ben ook zo fan van de Chanel mascara. Leuk dat deze zo dicht in de buurt komt. Qua verpakking vind ik hem in ieder geval dik winnen! Wat mij betreft mag Chanel de verpakking van de mascara wel wat opleuken, want echt een beauty is het niet.

Kirsten -

Een prijzige mascara maar het effect is erg mooi! (:

Danielle -

Ik vind het een mooie verpakking en je wimpers zijn lekker lang. Wel vind ik het een klein beetje spinnenpootjes geworden, ben zelf dus niet heel enthousiast over het resultaat.. Ik hou zelf toch van iets meer gesepareerde wimpers

Suzanne -

Ziet er erg goed uit. Ik stond wel even verbaasd te kijken naar het borsteltje.

Carla -

Wil je een perfecte mascara, ga dan voor de Benefit They’re Real lashes mascara. Ik heb zelf ook Chanel le volume maar vind ik toch snel te klonterig.

Danielle -

Bij mij is het andersom: de They’re real mascara is goed, maar ik moet veel harder werken om hetzelfde effect te krijgen dan met le volume. Bovendien vind ik het borsteltje van Benefit prikken tegen mijn wimperrand. Hij werkt goed, maar kan bij mij niet op tegen le volume.

Marjolein -

Wauw! Ik vind het effect echt heel mooi, maar dat blijf ik ook vinden van de Chanel mascara. Toch durf ik ze beiden niet te proberen. Ik ben veel te bang dat ik niet meer zonder wil en daar vind ik ze eigenlijk toch te duur voor. Want wat nou dat mijn mascara op is terwijl er geen kortingsactie is?

beautifulday4makeup -

Wauw, ik vind je wimpers er wel heel lang uitzien!

Syl -

Ik heb deze mascara gisteren voor de 2e keer gekocht met 40% korting. Ik vind hem erg fijn.
Mijn drogisterij topper die ik al zeker 4/5 keer gekocht heb is de papillion mascara van L’Oréal.

Lisa -

Wauw die wil ik zeker nog een keer uitproberen. Roller lash van benefit is ook echt geweldig en een tikkeltje goedkoper ;).

Elisabeths Musthaves

Kim -

Dames, ici paris heeft nu 40% korting op de mascara’s! Ik heb mn favoriet alweer ingeslagen ; )

Willemijn -

Yesss! 😀

Nicole -

Wat een apart borsteltje. Ik vind het effect er goed uitzien, heel natuurlijk!

Iris | Todayslipstick -

Mooie mascara, de flacon is echt prachtig. Het effect vind ik mooi, maar ik zou inderdaad toch voor Chanel gaan.
Liefs, Iris

Sandra (beautybysandra) -

Ziet er goed uit! Hij is inderdaad prijzig, maar met die 40% kortingsactie is het prima te doen :) Even afwachten dus nog.

Laura -

Ik heb er laatst nog mee in mijn handen gestaan bij de ICI Paris, maar ben toch (opnieuw) voor Chanel le Volume gegaan, haha. Wel vind ik je wimpers echt een mooie vorm hebben!

Liset - Beautydagboek -

Het idee vind ik ontzettend fijn en handig! Toch zou hij de haartjes nog iets mooier kunnen separeren denk ik. Ik vind dat ze wat te veel aan elkaar plakken. Maar misschien is dat een kwestie van wennen ;).

Margot -

Mooi! Al denk ik dat ik aan het borsteltje wel even zou moeten wennen.

lucindainwonderland -

Verpakking is erg leuk gedaan, dat zeker, maar het eindresultaat vind ik zelf toch wel wat teleurstellend. De haartjes lijken wel wat aan elkaar te plakken, het spinnenpoten effect. Hoor iedereen ook altijd helemaal wild zijn van de Le Volume van Chanel, zoals jij ook zegt… dus misschien dat ik toch maar eens voor die ga, maar deze, nee denk het niet. xxx Lucinda

Reageer ook