Hugo Boss Bottled Intense & Jill Sander Ultrasense White

Af en toe krijg ik weleens de vraag: ‘Zit er weer niks voor mij bij?’ ‘Nee schat, sorry.’ Maar nu kon mijn lieve vent zijn lol op, want ik had twee mannengeuren binnen gekregen. Hij mocht ze hebben op voorwaarde dat hij zou helpen met de review…

Hugo Boss Bottled Intense

Hugo Boss lanceerde begin 2015 Boss Bottled Intense, ontworpen voor de man van vandaag als een verfijnde interpretatie van het oorspronkelijke Bottled uit 1998. De nieuwe geur is aangevuld met versterkte houtachtige en kruidige akkoorden, evenals een hogere concentratie kostbare geur-oliën. Bottled Intense eau de toilette, nog steeds luxueus en mannelijk, is minder zoet dan Bottled eau de toilette. Boss Bottled Intense eau de toilette onthult de man van vandaag en zijn sterke karakter.

Heldere, frisse appel en bergamot bloesem worden getemperd door een rustiger en meer gecomponeerde zachte groene oranjebloesem. Kruidnagel en kaneel, samen met geranium vormen het hart. De basis is samengesteld uit kostbare houtachtige noten van sandelhout, cederhout en vetiver, samen met vanille. Het effect is een geur die minder zoet is, nog luxueuzer en nadrukkelijk, onbeschaamd mannelijk.

Ik vind de geur heel lekker zoet en mysterieus ruiken. Ook is de geur vrij sterk maar niet op een vervelende manier. Ik vind de geur bij Jorrik erg lekker ruiken, hij is dan ook een echt Boss mannetje…qua kleding stiekem ook. Het is dat het een mannengeur is, want ik zou Bottled Intense van Hugo Boss bijna zelf opspuiten.

Wat vindt Jorrik van Hugo Boss Bottled Intense? “Ik vind het een geur voor een uitdagende avond. Het is meer een geur die  geschikt is voor een avondje uit. Het is een wat speelse geur die je enige tijd blijft ruiken. Op een schaal van 1 tot 10 geef ik het een 7,5.”

Topnoten: appel, oranjebloesem en bergamot
Hartnoten: geranium, kaneel en kruidnagel
Basisnoten: sandelhout, ceder, vetiver en vanille

Hugo Boss Bottled Intense kost €64,95 voor 100 ml.

 

Jill Sander Ultrasense White

Kalme kracht is de essentie van JILL SANDER ULTRA SENSE WHITE. Het is een onweerstaanbare combinatie van puurheid en kracht: wilde muskus versterkt door levendig bergamot en mannelijke houtsoorten. In de topnoten prikkelen bergamot, saffraan en viooltjesblad de zinnen met hun subtiele contrasten, die nu al verwijzen naar verborgen diepten. In het hart vormt rijk cederhout een krachtige, mannelijke aanwezigheid, verzacht door de warme noten van de tonkaboon. In de verslavende basis wordt zijn signatuur elegant geschreven in witte muskus, waar amber een mysterieus accent aan toevoegt.

Ik weet niet waarom, maar als ik een geur voor Jorrik moest kopen zou ik niet kijken bij Jill Sander omdat ik die geurenlijn niet goed ken. Ik zou eerder kijken bij Paco Rabanne, Hugo Boss of de geuren van James Bond 007 haha!

Dus we waren benieuwd hoe Jill Sander Ultrasense White bij hem zou ruiken. Ik had niet verwacht dat deze zo lekker zou zijn maar hij is heerlijk. Veel minder zoet dat Hugo Boss Bottled Intense, maar wel heel mannelijk en volwassen door alle verschillende houtgeuren. Je ruikt hem goed, maar is absoluut niet overdreven aanwezig. De muskus en bergamot komen er goed in terug. Ik vind het een heerlijke geur.

Dit is wat Jorrik vindt van Jill Sander Ultrasense White: “Het is inderdaad een geur die je gebruikt in situaties waar je serieus wilt overkomen, zoals op je werk of met een sollicitatiegesprek. Hoe de geur wordt beschreven, zo komt het in het echt ook over. Het is een stoere maar serieuze geur. Op een schaal van 1 tot 10 zou ik deze een 9 geven.”

Jill Sander Ultrasense White kost €41 voor 40 ml en €55,50 voor 60 ml.

Beide mannengeuren worden dus erg gewaardeerd. Ik zou verbazingwekkend genoeg kiezen voor Jill Sander Ultrasense White. Ik denk dat deze houtsoorten het bij meerdere mannen goed doen. Ik vind het een heerlijk parfum en fijn dat niet alleen Jorrik maar ook ik er van kan genieten als hij de geur draagt! 😉

12 reacties

Dave R. -

Beste reviewer,

Zou je even nader kunnen toelichten, waar ik deze hugo boss bottled intense in de 100ml variant voor € 64,95 kan aankopen ?

Bedankt alvast.

Martine -

Bij de parfumerieën Douglas en ICI Paris XL of als je de volledige naam via Google intypt, zijn er ook webshops die deze online aanbieden.

beautifulday4makeup -

Ik vind de fles van de Jill Sanders geur erg leuk

Eilish (artisticstateofmind) -

Ik zou inderdaad ook niet snel bij Jill Sanders kijken, maar hij klinkt fijn!

Ilham -

De manier waarop mannen parfums beschrijven is vaak zo droog! 😀

Wies -

Die Boss geur is heel lekker! Mijn vriend is het daarmee eens, dus misschien dat ik ‘m nog eens deze geur cadeau doe :)

Martina -

Die van jill Sander ga ik onthouden!

Nicole -

Ik vind geur reviews altijd lastig, maar ze lijken me heel lekker!

anna -

Ik ben heel benieuwd naar de geuren, ik kende ze nog niet! Wel erg leuk natuurlijk als kado :) Af en toe moeten mannen gewoon ook weer een nieuw parfum hè.

Margot -

Ik ben wel benieuwd naar de geuren! Mannengeuren kunnen zo lekker zijn!

Iris | Todayslipstick -

Leuke cadeautips voor de mannen en vriendjes! Ik zou ook niet zo snel bij Jill Sander kijken, fijn dat ze lekkere geurtjes hebben.
Liefs, Iris

Suzanne -

Ik vind de geuren van Jill Sanders echt heerlijk. Ik ben benieuwd naar de geur van Hugo Boss, zelf heb ik daar geen geur van gehad maar ze ruiken wel altijd lekker!

Reageer ook