Catrice Luxury Nudes

Ik vind het prachtig als iemand een mooie nude manicure heeft op de nagels. Er is maar een kleur die ik mooi vond bij mezelf en dat was Iced Latte van Essence. Helaas ziet die er niet meer mooi uit. Ik probeerde daarom deze drie van Catrice uit!

Catrice Luxury Nudes

De Catrice Luxury Nudes nagellakjes zijn nieuw in het schap. Het zijn zoals de naam al zegt nagellakjes in een nude kleur maar wel met verschillende finishes. In totaal zijn er namelijk acht kleuren, waarvan vijf met een soft matte finish, twee met een satin finish en één topcoat.

Eerste rij, van links naar rechts:

  • Catrice Luxury Nudes 01 White & Bright
  • Catrice Luxury Nudes 02 Fresh Love Affair
  • Catrice Luxury Nudes 03 Way Too Beautiful
  • Catrice Luxury Nudes 04 Your Fresh Apri-Coat

Tweede rij, van links naar rechts:

  • Catrice Luxury Nudes 05 To The Nude Mood
  • Catrice Luxury Nudes 06 Magical Nude
  • Catrice Luxury Nudes 07 Delight in Pure Light
  • Catrice Luxury Nudes 08 Little Dose of Rose

We hadden alle lakjes wel willen kopen inclusief topcoat, maar de schappen waren helemaal leeggeroofd. Dat belooft meest veel goeds, vind ik altijd. Wij kochten nummer 6, 7 en 8. Dit is wat Catrice er over zegt:

Nude is de opvallende onopvallende favoriet onder de designers. De subtiele tinten kunnen ook dit seizoen niet ontbreken op de nagels. Luxury Nudes by CATRICE zijn een nieuwe generatie nagellakken met hoge dekking. Kijk uit naar elegante, natuurlijke tinten met parelmoer- of satijneffecten.

De Soft Matte finish lijkt precies op de finish die de Catrice Silk Matt Topcoat geeft. Als je houdt van deze finish, zijn deze lakjes een schot in de roos. Ik vind het erg mooi. Maar ik ben ook blij dat er twee lakjes in de Luxury Nudes lijn zitten met een glanzende finish.

Het valt me als eerste op dat alle lakjes een lichtroze parelmoer glans hebben als je kijkt naar het product. Op de nagels zie je hier echter niets van terug, behalve met flits! Het zorgt voor een roze ondertoon wat bij mijn koele huidskleur heel mooi staat al zeg ik het zelf.

De kwast van de nagellakjes is afgerond en werkt heel prettig. Bij een nude lakje verwacht ik sowieso dat je twee á drie laagjes nodig hebt. Toch verraste Catrice me al na een laagje, het zag er al best dekkend uit en bij twee lagen zit het er prima op. Dat vind ik wel een prestatie voor zulke lichte kleuren.

Catrice Luxury Nudes 06 Magical Nude

Catrice Luxury Nudes 06 Magical Nude

Dit is een mooie taupe kleur die in het potje vrij donker lijkt maar op de nagels niet. Hij ziet er prachtig uit, mooi nude, wat grauw zelfs en ik had niet verwacht dat ik deze kleur zo mooi zou vinden. Wauw, prachtig. Meer kan ik er niet aan toevoegen.

Catrice Luxury Nudes 07 Delight in Pure Light

Catrice Luxury Nudes 07 Delight in Pure Light

Deze kleur leek me in de eerste instantie helemaal niet mooi. Zo’n ondefinieerbaar lichtbruin vies kleurtje met een maffe roze parelmoerglans. Maar wat heb ik me vergist in nummertje zeven! Deze vind ik al net zo mooi als Magical Nude. De kleur lijkt bijna op mijn huidskleur, maar dan net een tintje donkerder. Ja, wederom weer heel erg mooi en dekt ook met gemak na twee laagjes. Van de roze glans -waar ik het eerder over had- zie je niets terug maar het doet wel iets goeds met de ondertoon!

Catrice Luxury Nudes 08 Little Dose of Rose

Catrice Luxury Nudes 08 Little Dose of Rose

Hou je van snoeperig zacht roze en mat? Dan is dit de nagellak voor jou. Little Dose of Rose is een lief zachtroze kleurtje met een matte finish. Maar, wel een hele zachte matte finish. Deze nagellak droogt ontzettend snel en voelt zijdezacht aan. Het is precies dezelfde formule als de Catrice Silk Matt Topcoat. Een lief kleurtje.

Conclusie

Ik ben heel enthousiast en ik vind de kleuren allemaal prachtig. In het bijzonder vind ik vooral van de nagellakjes die ik heb getest degene met een satin finish het mooiste. Ik vind het ergens wel jammer dat bijna alle nagellakjes uit deze lijn een soft matt finish hebben. Dit effect kun je namelijk makkelijk bereiken met een de Catrice Silk Matt topcoat. Andersom kun je natuurlijk een glanzende topcoat gebruiken voor de lakjes met een soft matt finish, maar toch. Voor mezelf had ik liever gehad dat ze allemaal een satin finish hadden, want die finish is prachtig en ik zou liever zelf willen bepalen of ik de nagellak mat wil hebben. Bij nude nagellakjes vind ik het persoonlijk vaak mooier als ze glanzen, dat staat zo chic. Maar dat is gewoon iets persoonlijks, want ik ben heel enthousiast over de prachtige kleuren.

De nagellakjes uit de Catrice Luxury Nudes lijn liggen nu in de schappen en kosten €2,89 per stuk. Ik wil meer!

40 reacties

Martha -

Ik heb er dus ook eentje met een Soft Matt finish, en vind de kleur prachtig, maar dat matte vind ik niks. Ik gebruik daarom een glanzende topcoat, maar met een laagje van die topcoat wordt mijn lak nog niet zo glanzend als ik wil. (glanzende topcoat op glanzende lak geeft een ander effect)

Nienke -

Wauwie erg mooie kleurtjes! Dat matte is helaas niets voor mij, ik hou meer van glanzend :)

Veerle -

Ik heb zelf ook het laatste. Het is prachtig, ik ben er verliefd op, MAAR… Ze gaat echt direct kapot! Als ik ‘s morgens basecoat + 2 laagjes kleur heb aangebracht, is de nagellak tegen de avond grotendeels gechipt. Zoooo jammer! Een topcoat zou misschien wel helpen, maar dan doe je die mooie matte finish weg. Voor 2,89€ kan je misschien niet veel verwachten, maar toch… :)

Silkeblogs -

Oh wauw, ik vind de kleurtjes ook supermooi! Mooie foto’s ook!

Silke -

Mooie kleurtjes! Catrice doet het erg goed de laatste tijd, moet ik zeggen! Amper een negatieve review te vinden :)

Marnel -

Een yeah voor Catrice!! Vooral die eerste kleur vind ik erg mooi!

Gladys, BRECKK -

Wauw!! Ik vind de roze matte echt ge-wel-dig! Ik ben eigenlijk on a NO-BUY maar een nagellakje mag toch wel?! Haha. En als ik dan de Catrice Silk Matte Top Coat vind, neem ik die ook mee!!

Cindy | Life meets Beauty -

Ik ben nooit zo van de nude nagellak, ik vind het mij net zo mooi staan, maar hier zitten wel prachtige kleuren bij zeg. Lekker uitgebreid assortiment en ze zie er mooi uit op de nagels.

Manon -

Ik vind ze heel leuk

Eline -

ik heb dat laatste lakje ook en ik had echt 8 of 9 laagjes nodig en nóg dekte het niet!
Hoe doen jullie het om met 2 laagjes het zo perfect dekkend te maken?

Martine -

Wow, zoveel laagjes? Ik weet niet wat ik anders doe maar bij mij waren er maar twee laagjes nodig. Misschien smeer je teveel nagellak aan de rand van het flesje af? Ik denk dat een witte basecoat je ook wel uit de brand kan helpen!

Eline -

Hmm misschien wel ja, waarsschijnlijk onder het mom van “dunne laagjes zijn het mooist” gedaan.
Okee dan geef ik het lakje nog een kans!
Je hebt een nagellakpotje gered van een stoffig bestaan! 😉

ilham -

Magical nude lijkt perfect in mijn straatje te passen. Hoe lang houdt hij het op je nagels op en hoeveel laagjes had je specifiek nodig voor dit resultaat?

Elaine -

wauw die taupe tint is heerlijk

Nesrin -

Dose of Rose hier moest ik wel om lachen.

Alhoewel mijn persoonlijke voorkeur naar knalkleuren gaat vind ik dit toch verrassend mooi en dat voor maar €2,89!

Mo -

Mooie lakjes! Ben heel blij dat nude nagels weer zo populair zijn, want een paar jaar geleden waren dit soort lakjes lastig te vinden. Ik vind vooral Magical Nude heel mooi, dus ik ga eens een kijkje nemen!

Nicole -

Leuke lakjes! Ik vind vooral de laatste erg mooi. De soft matte finish is inderdaad echt prachtig.

B -

Wat mooi Martine! Ik vind dat je met die nude kleuren ook niet zo precies hoeft te werken zoals bij een donkere/felle kleur. En dit past overal bij. Veel voordelen dus. Leuk ook dat je erbij zet dat het de intentie was alles te kopen (hier kunnen andere grote bloggers wel wat van leren). Hart voor de zaak!

Naomi -

Oee ziet er zo mooi uit! Ik wil meer nude kleurtjes dus ik ga een keertje kijken 😀

x

beautifulday4makeup -

Het zijn mooie kleuren, maar in de lente en zomer draag ik liever fellere kleurtjes

Margot -

Mooie kleurtjes! Ik hou wel van dat soort subtiele kleuren.

Danielle -

Oh mooi! Ik hou zelf ook echt van dit soort kleurtjes!

Akosua -

Wat een enthousiaste review! Ik moet gauw maar eens kijken of er in mijn schappen nog leuke kleurtjes liggen.

Lindsey Beljaars -

Oh wauw! Deze zijn echt heel gaaf. Goede review, ik ben enthousiast. Ga meteen even een kijkje nemen.

Dita -

Mooie kleuren. Zelf vind ik alleen nude nooit zo mooi bij mij staan

Danielle -

Ik vind ze eigenlijk allemaal wel mooi, maar vooral die met satin finish.

Syl -

Hoewel ik zelf meer ben van de meest opvallende kleuren op mijn nagels, kan ik nude-nagels wel waarderen. Ik heb zelf ook een nude-roze lakje.

Ina -

Wauw, mooie lakjes! Ik vind vooral Little dose of rose prachtig, ga ik zeker eens voor kijken in de winkel!

Chayenne -

Ik ben gek op nude nagels! Mooie kleurtjes!

suus -

(Nog een klein tipje, miss een beetje nagelolie op je nagelriemen doen voor het maken vd foto)

Martine -

Ga ik doen, dankje! Er is geen land te bezeilen met die droge nagelriemen van mij!

suus -

Wauw wat mooi, ik had deze laten staan vanwege die roze glans maar nu blijkt dat je daar niets van ziet moet ik misschien maar een x langs kruidvat haha.

Svenja -

Aaaah wat een lieve zachte kleurtjes, precies waar ik van houd! Vooral Little Dose of Rose vind ik prachtig en perfect voor de lente <3

Iris | Todayslipstick -

Nummer 8 is echt prachtig! Die ga ik snel in de winkel halen.
Liefs, Iris

Marjolein -

Wauw, ik ben echt helemaal weg van Magical Nude. Normaal hou ik absoluut niet van dit soort kleuren, maar deze. Wauw!!

Liset - Beautydagboek -

Little dose of rose is prachtig! Leuk die combi van lief roze en een matte finish. Hij wordt daardoor een stuk stoerder!

lucindainwonderland -

Little Dose of Rose is echt wel een heel mooi kleurtje. De rest vind ik zelf wel wat minder. Dekking is ook wat ik van Catrice gewend ben. Denk dat ik de roze dus wel mee zal nemen als ik hem tegenkom in de winkel. xxx Lucinda

Benay Vaneese -

Mooie lakjes. Ik ben ook gek op nudekleuren. Alleen zijn deze kleuren net iets te licht en vind ik dat persoonlijk bij mijn huidskleur niet zo mooi staan.

Maaiuike -

Deze had ik nog niet geprobeerd. Ik heb wel een lakje uit de Luminous Nails lijn, die 5 in 1 is en ook je nagels zou verzorgen. Helaas gaat dat laatste bij mijn nagels niet op, maar het is een mooi lakje voor wanneer je op zoek bent naar de ‘my nails but better’ look.

Suzanne -

Duidelijke review! Ik heb ook een aantal lakjes hiervan thuis staan en vind ze erg mooi.

Reageer ook