3x: Zomerse lippen & nagels

Als het zonnetje doorbreekt, krijg ik enorme zin in de zomer. Lekker liggen in de tuin of aan het strand met heerlijk eten & drinken en een boek of wat muziek. Een gave lip- en nagelcombo mag dan niet ontbreken!

Ik kwam op dit artikel omdat ik laatst toevallig felblauwe nagellak op had en rode lipstick. Ik kreeg door deze lipstick- en nagellakcombinatie meteen zin in de zomer. Daar zijn we allemaal aan toe, dus daarom lees je hier drie lip- en nagellakcombo’s ter inspiratie om te flaneren over de boulevard of aan het strand komende zomer!

1 Fel met fel!

Deze twee kleuren gecombineerd schreeuwen voor mij zomer. De nagellak is van een manicure die ik kreeg bij de Bijenkorf in Amsterdam. Het is een nagellak van Koh uit de nieuwe lentecollectie, helaas weet ik de naam niet. Het zijn allemaal pastelkleurtjes maar ze knallen wel! Ik vind de nagellak supergaaf en Anna van Koh had mijn nagels ontzettend mooi gelakt: mijn mooiste manicure ooit. De rode lipstick is een lippotlood van Essence, waar jullie vanmorgen al over hebben kunnen lezen in Willemijns review. Het mooist staat deze blauwe nagellak eigenlijk met MAC Relentlessly Red. Dus heb je Relentlessly Red in je bezit? Combineer ‘m dan eens met lichtblauwe knallende nagellak! Zomervibes gegarandeerd!

2 Fel met pastel!

Deze  combinatie vinden we ook helemaal geweldig. Het knallende van de lipstick en het lieve van pastel zorgt voor kriebels in je buik en de geur van pas gemaaid gras in je neus. Willemijn draagt hier MAC Pink Pigeon op haar lippen en een pastelgeel lakje uit de  Maybelline 7 Days lijn op haar nagels. Als ik dit zo zie, krijg ik meteen zin om deze combinatie op te doen! En ik krijg ook zin om MAC Pink Pigeon te kopen, kuch. Wat me trouwens ook een hele gave combinatie lijkt, die hier wat van weg heeft, is MAC Candy Yum-Yum met een mintgroen pastel nagellakje.

3 Ton Sur Ton

Ben je meer fan van kleuren die wat dichter bij elkaar liggen en iets minder opvallend zijn? Dan is het leuk om voor een bepaalde kleur te gaan maar wel in een andere tint om zo onderscheid te maken. Zo zie je hier de kleur paars, maar wel beiden heel anders. Op mijn lippen draag ik MAC Daddy’s Little Girl die veel meer warm paarsroze is tegenover de koele lila/lavendel kleur op mijn nagels van OPI. Daarnaast is paars helemaal trendy deze lente en zomer. Je de lip- en nagellak combo rustig houden zoals op deze foto’s, maar ook knallen!

Ik kan niet kiezen uit deze drie leuke combinaties en heb bij deze besloten dat ik mijn nagels vaker ga lakken. Mocht je me met ongelakte nagels zien komende zomer, tik me dan even op mijn nagels, eh, vingers!

Wat is jouw favoriete lip- en nagellakcombo voor de zomer?

36 reacties

dd -

De gele heb ik ook maar eenmaal op mijn nagels vond ik het net typex ofzo

beautifulday4makeup -

Ik ben verliefd op de kleur van Mac daddy’s little girl :)

Jolanda -

Ik vond dit een superleuk artikel om te lezen en inspiratie op te doen! Zouden jullie ook eens een artikel willen maken over welke nagellak kleuren mooi bij elkaar matchen als je verschillende kleuren wilt dragen op tenen / vingers? Op dat gebied kan ik ook nog wel wat inspiratie gebruiken namelijk!

Annelies -

Ooh, van die leuke kleurtjes word ik helemaal vrolijk! Zeker de nagellakkleurtjes zijn super mooi. Liefs!

Nicole -

Oeh wauw dat lakje van Koh wat Martine opheeft is echt prachtig!

Carlijn | Copy & Beauty -

Wat een leuk idee voor een artikel. Ik vind de fel met pastel het mooist, die gele nagels zijn echt heel zonnig en zomers!

suus -

Heel erg leuk! Alleen ben ik het niet eens met jullie benamingen, ik vind het toch echt 3x een felle lipkleur en pastel nagellak. Maargoed leuk zijn ze zeker!

Nancy -

Martine wat ziet je huid er mooi uit op deze foto’s! Heb je iets nieuws kwa verzorging ofzo?

Martine -

Hi Nancy, ik gebruik de laatste tijd producten van Paula Begoun. Ik heb er ook een review over geschreven op LLG. :)

Rianne -

Ton Sur Ton schreeuwt mijn naam!

Bianca - Miss Langhaar -

Dat pastelgele lakje heb ik ook, super mooi is die!

Nina -

Superleuk artikel! Hele toffe combo’s!

Yvonne -

Wat een mooie en vrolijke combinaties! Ik draag momenteel veel de kleur Costa Chic van Mac op mijn lippen. Ik vind dat een heel bijzondere koraalkleur en het lijkt wel of mensen dan eerder naar me kijken. :-) Of dat een compliment is weet ik echter niet, haha!

Floortje -

Wat leuk gevonden! De eerste combinatie is favoriet. Misschien ook die fantastische zonnebril, waar heb je die vandaan Martine? :)

Diede -

Die is van de Etos als ik me niet vergis !

Martine -

Van de Etos! :)

Miranda -

Wat een geweldige combinaties, leuk artikel.

Chinouk -

Ohh de eerste twee combi’s zijn echt super leuk! En wat hebben jullie mooie nagels, had ik die ook maar :(

m -

Die eerste combi vind ik gaaf, al draag ik eigenlijk nooit da soort kleuren nagellak.

elize -

Oh, heerlijk! en lekker zomers:):) leuk idee ook!

cheyenne -

Wat een leuk artikel, ik vind werkelijk elke combo erg mooi!

Iris | Todayslipstick -

De combinatie van Willemijn: fel met pastel vind ik echt super! Het ziet er heerlijk zomers uit.
Liefs, Iris

Beautyjuf -

Ik zag via Instagram al prachtige foto’s voorbijkomen. Ben meteen een kijkje gaan nemen op jullie blog. Wat een leuke, frisse en vrolijke combi’s! Ik probeer mijn nagellak zoveel als mogelijk te laten matchen met mijn kleding. Maar, lipstick en nagellak? Nee, dat doe ik nooit. Wie weet dat ik er nu wat meer op ga letten.

Vera - Face2beauty -

Wat een super leuk artikel! Vind alle combinaties echt tof. Nooit op gelet of dit wel eens bij mij matcht, toch maar eens gaan doen dus.

Sarahdise -

Wat een leuke combo’s! Ik krijg gelijk zomerkriebels! :)

Linda / Oh My Beauty -

Wat een prachtige kleuren en combinaties!

Sara -

Wat een ontzettend leuk artikel met mooie foto’s. Wat lak je je nagels overigens prachtig zeg. Daar kan ik echt een voorbeeld aan nemen!

Marijke I easydailyfood -

Wat een ontzettend leuk artikel, knappe meiden!

Lotte |The Budget Blog -

Ik vind de combo fel met pastel zelf het leukst! Ik vind het altijd leuk om een pastel kleurtje op mij nagels te doen en dan een lekker knallende lipstick :)

Liset - Beautydagboek -

Wat een leuke combi’s! Ik vind ton sur ton verrassend mooi, die ga ik onthouden :).

Marloes/GLAMOURMOES -

Wat een heerlijke combi’s. Ik ga denk ik voor pastelgeel en roze!

anna -

Wat een mooie kleuren! <3 Ik match mijn nagels eigenlijk nooit met mijn lippen, dat is wel een erg leuk idee trouwens!

Maaike -

Mooie combinaties hebben jullie gemaakt. Ik match zelf eigenlijk geen nagellak en lipstick. Maar het is zeker een leuk idee.

Syl -

Maybelline ‘shocking coral’ met mintgroene nagels.
Of mijn lavendelblauwe ‘Bestifal Blue’ van Rimmel nagellak (rita Ora) met de MAC Miley Cyrus lipstick.
Ook een zwak voor mijn holografische nagellakjes van Colorclub, die als een gek schitteren in de zon.

Syl -

Moet natuurlijk zijn Bestival Blue

Suzanne -

Leuk om te zien. Ik kijk niet eens echt naar mijn nagels als ik mijn lippen ga stiften. Het is wel ooit dat ik mijn nagellak bij mijn kleding aanpas, maar ik pas niet mijn nagellak direct aan mijn lippen.

Reageer ook