10x Mono Tag

Ik waagde me aan een tag die ik zelf had verzonnen: 10x Mono Tag. Bij deze tag moet je een ooglook maken met wel tien verschillende kleuren. De voorwaarde? Ze mogen niet in een palet zitten en moeten dus los verkrijgbaar zijn. Is het gelukt?

PS: Vind je het ook leuk om deze uitdaging aan te gaan op je eigen blog? Neem de tag dan gerust over en vergeet niet LiveLifeGorgeous.nl er bij te vermelden.

Heb je geen blog? Instagram of tweet dan met de hashtag #livelifegorgeous10xmonotag . Ik ben namelijk heel benieuwd wat jullie er van zouden maken en welke mono’s je hebt uitgekozen!

22 reacties

nicky -

Mooie ooglook!

Zelf zou ik een ombre eyeliner proberen (boven en onder(verschillende kleuren)) en ook 2 highliters.

ilham -

Ik gebruik eigenlijk nooit meer mono’s, maar enkel paletten. Ik heb ze een tijdje terug dan ook allemaal weggedaan.

Chayenne -

Jezus wat een prachtige ogen heb je toch! Ik vind het eigenlijk een hele mooie look geworden. Goed gedaan

Suzanne -

Heel origineel! Leuk!

EminasLifestyle -

Erg origineel! Ik heb niet meer zoveel mono’s. Ik heb de meeste weggegeven. Omdat ik alleen maar de paletten pak, vind ik toch wat fijner! Allees bijelkaar. En van mac mono’s heb ik zelf een 12x palette samengesteld.

anouk -

Echt een prachtige ooglook voor festivals!!

Nicole -

Echt een leuke tag, super leuk bedacht. Zo gebruik je tenminste nog eens je mono’s!

Noa -

hij is echt supe leuk je moet die make-up zo vaker op doen echt

Marnel -

Wow ik vind het echt een mooie en vrolijke look!! Dat blauw en geel knalt echt ๐Ÿ˜€ !!

Hanne -

Wauw, ik vind het echt een toffe look! Die felle hemelsblauwe kleur van mac is echt prachtig bij dat geel! Knap gedaan! Ik ga eens kijken of ik er ook wat mee kan!

JenniferZblog -

Leuk bedacht zeg! Erg leuk bedacht, zelf vind ik een palette toch iets fijner :)

Margot -

Wat een leuke uitdaging! En een goede reminder dat ik mij mono’s best weer eens kan gebruiken ๐Ÿ˜‰

Jessica -

Wat een leuke tag! Die ga ik even opschrijven om zelf te doen haha :)

Akosua -

Ik vind de look uiteindelijk heel mooi geworden, ik doe het je niet na. Ook omdat ik geen tien mono’s heb.

Kiss & Make-up -

Same here, heb zoveel mono’s ook! Leuke tag is dit :-) Vind de look ook mooi.

Lindsey Beljaars -

Superleuke TAG. Ik ga zelf ook eens kijken wat ik kan maken met mijn mono’s. Het is zo voor de hand liggend een goed matchend palette te pakken, dat het me inderdaad inspirerend lijkt om een look te maken met mono’s!

B -

Tricky dat blauw, maar het is je zeker gelukt om er iets leuks van te maken! ๐Ÿ˜€
Leuke nagellak ook, staat je erg goed.

Yvonne -

Ik stik van de mono-oogschaduws. :-) Ik gebruik die vaker dan paletten, want dan kan ik tenminste echt zelf combinaties kiezen. Dus voor mij zou het geen uitdaging zijn, haha! ๐Ÿ˜‰

Anniek -

Haha, wat een geniale tag, toffe uitdaging! Ik vind de look die eruit is gekomen echt leuk geworden hoor, daar mag je tevreden over zijn! Lekker kleurrijk, en mooie kleuroverlopen. Grappig om dat proces te zien, eerst is er niets, en daarna komt het steeds een stapje dichter bij het eindresultaat, met wat paniek tussendoor :)

Iris | Todayslipstick -

Leuk bedacht! Ik pak echt heel weinig mijn mono’s, een palette is vaak goedkoper en je hebt gelijk allerlei kleurtjes samen. De look die je hebt gemaakt is mooi, maar het lijkt me onhandig om al die 10 oogschaduws mee te nemen op reis!
Liefs, Iris

Suzanne -

Leuke tag, erg leuk bedacht. De look is erg mooi, maar kleuren uit een palette zijn toch makkelijker!

Reageer ook