Zoeva Bamboo Vol. 2 Brush Set

Zoeva lanceert op 30 maart de Zoeva Bamboo Vol. 2 Brush Set. Dit is een set met synthetische kwasten en een handvat van bamboo. De set ziet er prachtig uit! Ik heb hem getest en geef vandaag mijn oordeel.

De set is verkrijgbaar via de webshop van Zoeva, vanaf 30 maart. Klik hier voor de productpagina.

27 reacties

Deborah -

Ik gebruik deze kwasten ook (oudere versie, en gebruik ze een half jaar ongeveer) Als ik nu met poeder wil fixeren + bronzer aanbrengen ná m’n foundation krijg ik vlekken in mijn gezicht alsof de foundation wegvaagt. Dit ziet er heel lelijk uit, want het lijkt alsof ik stukjes heb overgeslagen. Hoe kan dit? Ik dacht eerst het moet liggen aan mijn foundation, maar heb verschillende uitgeprobeerd en het gebeurt met elke. Ligt het dan aan m’n kwasten of doe ik iets anders fout?

Laura -

Ik vind het super kwasten en ik ben ook echt gek op de set die ik heb, maar ze zijn de afgelopen tijd wel enorm veel duurder geworden…
een jaar geleden oid kostten de losse kwasten nog €5,80, nu zijn diezelfde kwasten ineens €7,80. Ook de sets zijn volgens mij bijna in prijs verdubbeld… Jammer, dit houdt me toch wel tegen om een nieuwe set te kopen.

wendy -

Van de week was ik in Berlijn in de Douglas. Dus ik in mijn beste Duits vragen naar de Zoeva kwasten. Keken ze me erg vreemd aan. Dat verkochten ze niet… Totdat ik me lijstje met de kwastnummers met de naam naar voren haalde, begrepen ze me meteen. Haha. En ik moet daarom ook echt lachen om je intro!!
Overigens erg prettige kwasten. Zijn niet deze maar andere.

Willemijn -

Hahahaha!

Cindy | Life meets Beauty -

Mooie set! Al ben ik nog steeds verliefd op mijn Rose Golden Luxury Set Vol. 2!! Die is zoooo mooi dat ik hem uitgebreid gereviewd heb.

Romy -

Weet iemand hoe het zit met die andere Bamboo set? Er was er namelijk eentje van €35.- en die wilde ik graag hebben. Deze is in de winter uit het assortiment gehaald en zou in het voorjaar (nu dus) terug komen. Ik zou liever die set nemen i.p.v deze i.v.m de prijscategorie. Enne, een klein tipje begin in de volgende review iets minder vaak over beginners. Ik begon me hier eerlijk gezegd een beetje aan te ergeren, in mijn oren klonk het een beetje kleinerend. Niet lullig bedoeld hoor maarja xx

Marnel -

Wow wat een goede video- review! Wat een mooie set zeg!!

Kiss & Make-up -

Zo-eva?! Dat wist ik dus ook niet tot vandaag, haha. Fuck it, ik blijf ook gewoon lekker Zoeva zeggen. Leuk dat de set volledig veganistisch is.

Miranda -

Wat een fijne review. Jammer dat de kwasten niet los verkrijgbaar zijn.

Danielle -

Fijne en duidelijke review, ik heb nu voldoende kwasten maar vond het toch leuk om te kijken!

Leah -

Ik ben zelf geen beginner maar deze set sprak mij toch wel erg aan. Maar mijn vraag aan jullie was missen er ook nog kwasten in de set, waarvan je zegt die zijn wel fijn om er bij te hebben of is de set echt compleet?

Willemijn -

Ik vind hem compleet. Je kunt alles doen wat nodig is. Tuurlijk, er zijn nog meer gespecialiseerde kwasten, maar deze set does the job. :)

Kirsten -

Wat een fijne set met kwasten!

Wies -

Ik vond zelf de vorige bamboo set matig, maar ik weet dat er veel mensen lyrisch over waren. Ik koop ze ook liever los omdat in deze set veel kwasten zitten die ik niet zou gebruiken.

Kirsty -

Ik vind het wel een mooie set! Toch denk ik niet dat ik deze aan zal schaffen, omdat er teveel kwasten inzitten die ik niet zal gebruiken. Wel vind ik kwastensets altijd heel verleidelijk, omdat ze in verhouden toch vaak wel goedkoper zijn dan losse kwasten en er soms zo mooi uitzien! 😛

Lindsey Beljaars -

Supergave kwastenset!!

Syl -

Jammer dat ze die kwasten niet los verkopen. Want voor blush en foundation gebruik ik liever Real Techniques. Dus die van Zoeva zou ik al niet gebruiken… plus ik shape niet, dus weer een kwast minder. Dus uiteindelijk zou ik eerder een aantal losse kwasten kopen die wat duurder zijn.

Laura -

Super mooie lipstick Willemijn! Welke is het? :)

Willemijn -

Pink Nouveau van MAC. Bedankt! :)

Saffira -

Hele fijne review, fijn om de kwasten zo in een filmpje te zien! Wilde eigenlijk de Rose Gold set halen, maar na dit artikel twijfel ik of ik niet de Bamboo set wil.
X Saffira

Nicole -

Echt een enorm mooie set!

Iris | Todayslipstick -

Ik heb zelf de andere bamboo set van Zoeva, die ik echt al jaren met liefde gebruik (die overigens veel goedkoper is dan deze, daar zaten meer kwasten in voor 35 euro!). Ik ben toch wel benieuwd naar deze kwasten, de face paint lijkt me erg fijn!
Liefs, Iris

Svenja -

Fijne review! Ik had de vorige set al een tijdje op het oog, maar die was de hele tijd uitverkocht. Deze set lijkt mij erg fijn en betaalbaar! Ik vind het in principe ook geen probleem dat de haren niet dierlijk zijn. Jammer dat de kwasten niet los verkrijgbaar zijn, hopelijk komt dat in de toekomst nog!

Anniek -

Zelf heb ik de ‘normale’ bamboo set, en die is zó fijn! Deze set lijkt er heel erg op, alleen hebben ze een glimmend metalen deel en zitten er een aantal nieuwe kwasten in. Ik denk niet dat het echt een aanvulling is ik deze set nog naast mijn andere bambooset zou kopen, maar ik geloof zeker dat deze kwasten ook onwijs goed zijn! Leuke, uitgebreide video!

lucindainwonderland -

Zelf heb ik de originele Bamboo set en die kwasten gebruik ik echt heel vaak, maar ook weer niet allemaal. Dus wat je zelf ook zegt is het misschien handiger om ze los te kopen, want ergens is het wel zonde als je de helft bijvoorbeeld niet zal gebruiken. xxx Lucinda

Suzanne -

Wat een fijne en duidelijke review. Ik zit eigenlijk ook nog te azen op een nieuwe kwasten set.

Akosua -

Wat een fijne uitgebreide review. Ik heb ook een aantal Zoeva kwasten op het oog, het is natuurlijk goedkoper om zo’n set te kopen. Maar ik kies er denk ik ook liever een aantal uit waarvan ik zeker weet dat ik het ga gebruiken.

Reageer ook