Vlog: Maison Lancôme

Afgelopen dinsdag waren Martine en ik op bezoek bij Lancôme. Daar kregen we een kijkje in het verleden en de toekomst. Erg bijzonder om bijvoorbeeld lipsticks, poeder en parfums van meer dan 40 jaar oud te zien. Kijk mee!

24 reacties

Cindy | Life meets Beauty -

Wat een mooi event! Zo leuk aangekleed en super om de producten van vroeger te zien!

Jhemyla -

Wat een heerlijke vlog weer! En wat een prachtig event wauw. Ben heel erg benieuwd naar jullie reviews.

Lenneke -

Nondeju, wat een landhuis! Ik wil daar werken. Of wonen, eigenlijk.

Natascha -

Nu wil ik Mac Relentlessly Red 😀 ben echt aan het wachten op de review van die lipstick. Staat je prachtig!!!! En Faux is heel mooi bij Martine.

Yvonne -

Ik heb Mac Faux nu ook, joepie! 😉 Leuke vlog; ik vraag me alleen wel eens af: krijgen jullie nou nooit rare blikken op straat (of dus in de trein)? Ik vind het haast al genant om een foto in een restaurant te maken van mijn eten. Maar staan dat ik zou kwebbelen tegen m’n telefoon, haha. 😉

Eva -

leuke vlog!
En weet iemand waar de jas van willemijn vandaan komt?

lucindainwonderland -

Zo, dat zag er zeker wel chique uit zo in een landhuis met zo’n oprijlaan. Heel leuk om zo te zien en dat jullie na zoiets ook gewoon lekker kebap gaan halen, heerlijk. xxx Lucinda

Liza -

Een mega gezellige VLOG weer!
Jullie zagen er allebei prachtig uit dames. :)

Patricia -

chic event, die prachtige rozen overal! Ze zouden die verpakkingen van vroeger nog eens moeten doen. Kregen jullie daar niks te eten 😉

Okke -

Omg faux <3. Staat goed Martine!!

Iris | Todayslipstick -

Wat een leuke vlog en wat lief dat jullie beide een goodiebag kregen! Ik ben heel benieuwd naar alle reviews, misschien dat deze lipsticks beter bevallen! Willemijn je lipstick staat echt prachtig, Faux vind ik ook erg mooi.
Liefs, Iris

Margot -

Leuk om al die oude producten te zien!

Kiss & Make-up -

Waauw, wat een mooi event zeg, prachtige locatie ook. Leuk om tussen al dta moois rond te snuffelen!

Anna -

Super leuke video!

anouk -

Wat een prachtige lokatie voor een event!! Ik ben benieuwd naar de reviews

Sjer -

Leuke vlog meiden! Welke lipstick doet martine op in de trein aan het begin van de vlog? Stond erg mooi!

Martine -

Dat is MAC Faux :)

Laura -

Wat een mooi merk is Lancôme toch ook, gaaf zo’n event! Leuk om alles te kunnen zien, ondanks ik er niet bij ben geweest.

Syl -

Wat zijn die producten van vroeger toch sierlijk. Echt prachtige verpakkingen

thebeautblognl -

Wauw, heel leuk om te zien! xx

Anniek -

Zo te zien hebben jullie er weer een lekker gezellig dagje van gemaakt meiden! Tof ook om al die oude make-up producten te zien, bijzonder dat dat er nog is.. Ik ben heel benieuwd naar de producten die jullie hebben meegekregen!

Marloes | Budgetproof.nl -

Ik vind de kleuren die jullie op je lippen dragen echt heel mooi! Knap trouwens Willemijn, dat je kunt vloggen en fietsen tegelijk. Ik zou aan de beademing moeten haha. En jaaaa wie wil er nou niet zo’n poederdoos? Mooi!!! Kom maar op met die reviews van producten uit de goodiebag.

Reageer ook