Shoplog: Essence, Catrice, MAC & Vanilia

We hebben geshopt! En niet een klein beetje… We gingen langs bij de nieuwe collecties van Catrice en Essencen en shopten ons blut bij MAC en Vanilia. Kijk mee naar de buit!

P.S. Ik heb vandaag het hemd aan gehad onder een high waisted jeans en dat zat veel beter! Toch geen miskoop dus, alleen gewoon niet meer onder een (half)lage broek aantrekken. :)

69 reacties

Juul -

JA! een MAC lipstick video!!

Esmee -

Jaaa! MAC lipstick video please! xx

Jonna -

Heerlijk geshopt! Die nude achtige kleuren die jullie altijd dragen vindt ik prachtig. Maar een tip voor jullie betreft een jeans! Levi’s heeft tegenwoordig high waisted jeans, en echt, ik zweeeer er bij! Je betaald dan wel wat meer, rond de 100 Euro, maar ze zitten perfect en gaan erg lang mee. Ook in allerlei kleuren, onder andere grijs!

Martine -

Wij hebben beide inderdaad high waisted jeans van Levi’s. Die vond ik altijd heel fijn totdat de witte naden opeens goed zichtbaar werden bij strakkere delen zoals de kuiten en bovenbenen na een maand of 3. Willemijn heeft dit ook. Ik vind dat wel erg jammer voor een broek van 100 euro!

Lisa -

Ja mac lipstick video!!!

Janneke -

Jaaa en MAC lipstick video vind ik een heeeul goed idee haha! Ben verslaafd aan die filmpjes en heb me daardoor ook steeds over laten halen om nieuwe te kopen. Zit daardoor inmiddels wel al op 28 lipsticks.. Oeps. Maar je kunt er nooooit genoeg hebben :).

Isa -

Oehh die MAC lipsticks! Ik wil nog graag Angel of Please me hebben, wordt dan mijn eerste MAC lipstick :) en ja doe alsjeblieft een MAC lipstick stash video, ik vond jullie YSL stashvideo ook erg leuk om te zien! Ik kocht laatst essence blush in Babydoll, ook erg mooi!

Jill -

Ik ga zeker Faux eens swatchen als ik nog eens bij MAC ben 😀
En jammer van het topje kan je het niet meer terugbrengen/omruilen?

x

suzy -

Leuk filmpje! :) Ik zou ook heel erg blij worden van een artikel met al jullie MAC lipsticks!

Patricia -

voordat de huishoudelijke plicht weer roept, bèh, even de shoplog kijken.
Wat heerlijk zoveel Mac lipsticks! Rel.red kocht ik vorige zomer, heel mooi issie. Faux staat nu bovenaan, wil ik voor de 6 lege verpakkingen die ik nu heb. Weten jullie van die mogelijkheid bij Mac? Zo kwam ik aan mijn eerste lipstick, Crème Cup en toen begon de verslaving.
Kocht deze week de kabeltrui in het geel terwijl ik meteen riep dat is geen kleur voor mij….. Samen met een high waisted chino, ook een goede koop! Willemijn, de brede nude riem is weer te koop in de webshop….

Daantje loves to read -

Ohhh die mac lippenstiften!! Het zijn echt de beste. Ik wil Faux hebben maar is telkens uitgekocht.

maartje -

vrijdag begint er een sale van mavi op zalando (lounge), daar hebben ze altijd hele mooie broeken (ook highwasted) dus als je nog een broek zoekt zou ik daar even kijken
xxx

Jill -

Martine! Wat een leuk shirt draag je! Van welk merk is dit? I want it!! :)

Martine -

Dankje, die kocht ik laatst in de Vanilia outlet in Amsterdam (Utrechtsestraat) 😀

Lucy | Beautylogics -

Willemijn, je haar is steeds langer aan het worden, zo mooi!!!

Manouk -

Ahhhh ik wil nu ook weer graag bij MAC lipstick shoppen. Ik heb er een paar op mijn wishlist staan maar ben steeds te laat uit om nog even naar de Douglas te gaan. Komt nog wel haha!

Irene -

Hi girls,
River Island heeft superfijne jeans die niet al te duur zijn (zo’n 50 euro geloof ik), in allerlei kleuren. De Amelia (ik geloof dat ‘t model zo heet…) is echt een fijne broek die supermooi aansluit! Plus: vrij hoog in de taille. Echt tof!
Jaloers op jullie MAC-aankopen trouwens… Wil Faux nu al zo lang, maar in de Bijenkorf was ie alweer uitverkocht. Ben toen voor Twig gegaan, ook een prachtige kleur (iets meer rood-bruin)! Als ik Faux nog eens tegenkom wordt dat echt m’n all time favorite gok ik…
-xxx- liefs

It's Maritime -

Trek de spanx niet ver je hoofd om aan te trekken, maar stap er van boven in.
Zit veel beter!

Demi -

Wauw! Ik ben benieuwd naar alle MAC spulletjes. <3

Naomi -

90 euro voor een hemdje?! Je kan in heel veel winkels naadloze hemdjes kopen, dan heb je dus ook zo’n randje niet. Wat zonde van je geld..

Raïsa -

Oeh! Die lipstick van Essence in Love me, heb ik ook! Super mooi is die! Voor een vriendin kocht ik 07 (Natural beauty?) en die lijkt super veel op Mac brave! Ik ben benieuwd wat jullie van de Essence lipsticks vinden, ik was behoorlijk enthousiast, schreef er pas een artikel over, en ze kosten maar €2.39!

Daphne -

Jaaa doe alsjeblieft een Mac lipstick video (met lipswatches)!!! Ik kijk altijd alle mac lipstick filmpjes voordat ik een nieuwe koop ♥♥

Nynke -

Benieuwd naar de swatches en reviews! 😀

Judith -

Relentlessly red is geweldig, mijn eerste mac lipstick, en ik hou er van ^^

Anouk -

Ik voel een MAC stash video aankomen dames

Ina -

Jullie hebben weer lekker veel geshopt zie ik, leuke producten!

Fleur -

Wat een mooie lipsticks! Ik ben zelf ook trotse eigenares van snob, relentlessly red, pink pigeon en faux. Mijn MAC lipstick collectie blijft maar groeien.

Ik zou het erg leuk vinden om een MAC lipstick stash/swatch video van jullie te zien!

Kirsty -

Mooie aankoopjes! Ik vind vooral de MAC lipsticks erg interessant hihi! Snob heb ik zelf al en op dit moment is dat echt mijn favoriete MAC lipstick <3 Het is een gewaagde kleur qua dat niet elke huidskleur en ondertoon ermee wegkomt, maar bij mijn lichte huid en koele ondertoon staat die wel heel goed als een mooie, vrij natuurlijke roze. Ik denk dat hij dan ook erg mooi zal staan bij Martine!

cindy | Life meets Beauty -

Wow, geweldige MAC lipsticks!

Roos -

Wat een leuke shoplog! Ik krijg gelijk zin om weer even bij MAC binnen te lopen. Oh ja, en een MAC stash video zou heel tof zijn :)

Maaike -

Nou die MAC swatch video zou ik heel gaaf vinden om te zien. :-) En nu heb ik ook zin gekregen om MAC lipsticks in te slaan.

Suus -

Zouden jullie bij de review van de lipsticks die jullie beide hebben, ook foto’s willen voegen van jullie allebei met de lipstick op? Dan krijgen we een heel compleet beeld van de lipstick. Ik zelf heb bijvoorbeeld eigenlijk een meer roze ondertoon in de huid van mijn gezicht, maar als ik foundation met een roze ondertoon neem, wordt dat alleen maar benadrukt dat staat echt heel stom. Dus kies is voor producten met een gele ondertoon, dat past ook beter bij mijn hals die geler is dan mijn gezicht. En lipsticks hebben de neiging om bij mij vrij donker uit te vallen.

Manon DK -

Door jullie ben ik ook aan een MAC verslaving begonnen, gelukkig alleen nog de lipsticks 😉
Ik heb Relentlessy Red ook, Viva Glam 2, Viva Glam Rihanna, Viva Glam Miley en Speak Louder! 5 al, op naar de 10 hihi

Yvonne -

‘K met peren’, haha, dat zeg ik ook vaak! 😉 Mac Snob heb ik ook, maar is te ‘blauwig’ voor mij – alsof ie een beetje vloekt bij mijn huid. Met een potlood eronder mix ik ‘m zodat ie toch mooi staat. Mac Faux staat al een tijd op mijn wishlist! Binnenkort word ik 40 en dan vraag ik een héleboel Douglas-cadeaubonnen.

Marnel -

Wat een heerlijke kletsvideo! Oeh, ik ben benieuwd naar de nagellakjes van Catrice!

Carlijn -

Jeej, ♡ deze shoplogs! Ik ben heel benieuwd naar de Mac lipsticks (ook naar AL jullie van Mac!), relentlessly red lijkt me super. Ik heb faux, super mooi! Willemijn, heb je toch de gele kleur van de trui niet genomen?? Was ie toch niet mooi genoeg? Ik twijfel nog welke kleur ik moet kiezen.. en Martine, dat roze shirt is zo mooi!

Kirsten -

Wauw wat hebben jullie leuke dingen gekocht, vooral de MAC lipsticks.

elke -

Het zou leuk zijn om al jullie mac lipsticks te zien en swatches ervan, misschien in 2 of 3 delen?

Mariska -

Jullie hebben drie van mijn lievelingskleuren van MAC geshopt! Nice! Faux staat nog op mijn lijstje. Heb ik het nou goed begrepen dat jullie ze allemaal beiden hebben gekocht? Lijkt mij heel interessant om ze bij jullie beiden te zien ivm koel en warm type. Ik vind Relentlessly Red super mooi maar heb altijd het idee dat er iets niet klopt als ik em op heb. Ik ben koel en volgens mij is ie ook koel, maar mijn haar is laatst wat warmer blond geverfd. Daar kan het aan liggen. Ben benieuwd hoe hij jullie beiden staat en met welke blush jullie hem combineren.

shaan -

Wat een leuke shoplog :-)
MAC relentlessy red staat al een hele tijd op mn wishlist. Voor de zomer moet ik hem zeker hebben 😛
En Willemijn, naar zo een kleur blush ben ik al lang op zoek, maar ik vind het nooit 😮 Staat je goed

Willemijn -

Dank je! Het is Stereo Rose! :)

Ilham -

Ik vind het echt leuk dat jullie nog zelf op zoek gaan naar producten. Dat mis ik echt bij ‘de grote drie’. Ik heb Faux ook en kocht onlangs Sin en Diva 😀 Once you go MAC, you never go back.

suus -

Heerlijke shoplog! Wat jammer dat dat hemd niet fijn zit onder een lage/gemiddelde broek. Je zou er bijna een panty ofzo overheen doen om hem vast te houden maar dan zie je die randjes misschien weer…

Annabel -

Willemijn, wat zit je haar mooi!

sparkles -

Wat een leuke dingen hebben jullie gekocht! Mijn lievelings grijze broek komt trouwens van Levi’s, de high waisted variant :) Loopt wel een beetje uit dus ik zou hem een maatje kleiner dan normaal kopen, ookal denk je in de winkel dat het eigenlijk te klein is, haha!

Margot -

Zo jullie zijn goed geslaagd! Ik vind vooral di witte trui erg leuk.

anna -

Wat heerlijk al die nieuwe aankopen! Ik kocht laatst 2 lipsticks voor 5 euro bij Trekpleister, van Catrice, echt een geweldige aanbieding. Ik ben nu wel wat zuiniger, maar zodra ik weer een baan heb ga ik echt weer even los, haha!

Soof -

Waauw, al die MAC lipsticks. Ik ben echt super benieuwd naar de reviews!
En door jullie ben ik ook een beetje verknocht aan Vanilia. Wat een geweldig merk en wat een geweldige kwaliteit. Vorige week heb ik mede door jullie de blauwe rok gekocht die Martine droeg tijdens het bff event. Samen met een lichtblauwe top en wauw wat voelde ik mij daar bijzonder in tijdens mijn diplomauitreiking. Ik zou jullie daar haast voor willen bedanken haha! De meningen waren heel erg verdeeld over mijn outfit, maar door jullie durf ik tegenwoordig gewoon te dragen wat ik leuk vind zonder dat het me interesseert dat anderen het jaren ’70 vinden. En dat zelfde geld overigens ook voor lipstick; tot een tijd terug voelde ik me er niet prettig bij om (knal)lipstick gewoon overdag te dragen. Nu draag ik gewoon lekker wat ik mooi vind en ik voel me er goed bij :)!

Willemijn -

Super leuk om te horen, you go girl! Zo te horen zag je er prachtig uit. En gefeliciteerd met je diploma!

Martine -

Wauw, super goed dat je gewoon draagt wat je leuk vindt en ik vind zelf ook dat weinig vrouwen kleding aantrekken die bijzonder er uit ziet. Ik denk omdat sommigen niet graag in de schijnwerpers staan en die rok valt wel op. Hartstikke leuk toch!? En nog gefeliciteerd!

Maaike -

Ohhh wat een prachtige lipsticks van Mac weer. Heel benieuwd maar pink nouveau! Relentesly red (ofzo) heb ik ook, praaachtige kleur.
Ben eigenlijk wel heel benieuwd naar video van al jullie Mac lippenstift hoor!!

Mariëlle -

Super leuke shoplog dames, wat is het toch heerlijk om ineens zoveel beauty producten te kopen! Ik ben benieuwd naar de reviews :)

Syl -

Die lipsticks van Mac zijn zoooo mooi

Marloes -

Tip voor dat hemd Willemijn! Trek hem niet over je hoofd aan maar ‘stap erin’ en trek hem vanaf onder aan (zoals je bij een rok zou doen), dat helpt ook iets tegen opkrullen :) Xx

Willemijn -

Zo trek ik hem inderdaad ook aan (over je hoofd is ook niet te doen hahaha!). Maar dat hielp bij mijn lage broeken niet, waarschijnlijk omdat het hemd net stopte daar waar de broek begon waardoor hij bij bewegen omhoog ging rollen. Maar bij een high waisted broek of rok heb ik er dus geen last van. Gelukkig!

Nicole -

Super leuke shoplog! Echt geweldige items.

Laura -

Oh, love deze shoplog. Geweldige items.

Laura -

En Martine, is dat roze t-shirt niet gewoon duur omdat het zijde is? Ik heb ‘m laatst een zijden variant in het wit gekocht, en volgens mij is dit dezelfde!

Martine -

Oh is dat het? Haha!

Marjolein -

Wat hebben jullie leuke dingen gekocht, maar jeetje wat een prijzen! Ik hoop echt dat het hemd geen miskoop is Willemijn! Dat zou heeeeel erg zonde zijn (vooral aangezien je dus van dat geld bijna 4 extra mac lipsticks had kunnen kopen!)
Ik ben wel heel erg benieuwd naar het artikel over de lipsticks en met name relentlessly red! Wat een rotwoord is dat om te schrijven trouwens haha

Tamara -

Ik heb misschien dé tip voor de spanx! Toen ik voor de trouwerij van mijn broer een corrigerend hemd droeg, vertelde de medewerkster van de lingeriewinkel dat ik ‘m binnenstebuiten zou moeten dragen als ie op ging kruipen. En dat werkte bij mij. De werking ging niet verloren. Ik weet dat het raar klinkt, maar het is het proberen waard toch? Liefs!

Willemijn -

Ohh?? Interessant!

Suzanne -

Lekker geshopt. De lipsticks van MAC zijn heel erg mooi.

Iris | Todayslipstick -

Ah al die MAC lipsticks! Ik krijg gelijk zin om ook te gaan shoppen. Jullie kleding is altijd mooi, de kleurencombinatie van de rok en roze top is prachtig. Het shirt is inderdaad duur! De trui van Willemijn vind ik ook erg mooi, simpel maar toch speciaal door het randje.
Liefs, Iris

Svenja -

Wat hebben jullie een hoop mooie MAC lipsticks ingeslagen <3 Mooie kleurtjes hebben jullie gekozen! Ik vind de items die jullie bij Vanilia ook weer prachtig, vooral de roze/bruine rok vind ik ontzettend pretty <3

Marloes | Budgetproof.nl -

Ik sla Vanilia altijd over, maar jullie komen altijd met van die mooie items thuis dat ik aankomend weekend de winkel eens niet voorbij ga lopen!

Anniek -

Oh boy, jullie maken me hebberig, haha! Superleuke goodies hebben jullie geshopt, grappig ook dat jullie elke keer weer terug komen bij Vanilia. Wat zit je haar trouwens mooi Willemijn, ook qua kleurencombi met je blush en wenkbrauwen! :)

lucindainwonderland -

Jullie liefde voor Vanilia is ondertussen geen geheim meer. Vind de kleding jullie erg mooi staan, maar voor mij is het niks (en stiekem ook veeeeel te duur). Ben ook wel benieuwd naar jullie reviews van de MAC lipsticks, erg mooie uitgezocht. xxx Lucinda

LL -

Jullie zeggen het zelf al maar wat hebben jullie heerlijk geshopt! Faux en pink pigeon van MAC vind ik zo mooi! Ook de nieuwe essence en Catrice producten zien er weer heel mooi uit! Leuke shoplog!

Reageer ook