This Months Favorites (februari ’15)

Dag februari, hallo maart! Laat die lente maar gauw komen. Maar eerst nog even een terugblik op februari. Wat waren onze beautyfavorieten? Kijk mee!

Gezamenlijk

  • Maggies Hair Clip In Extensions

Willemijn

Martine

25 reacties

Puck -

Leuk filmpje! Mijn favoriet van deze maand is Please Me van Mac, the highlighter van de h&m (heul mooi) en de rode, matte lipstick van Blake Lively/L’oreal.

jessica -

Leuke video weer! Ik heb on the pink side gisteren voor mijn verjaardag gekregen haha!

Syl -

Ik word altijd zo blij van favorieten filmpjes.

Patricia -

de haarproducten ken ik niet maar er is tegenwoordig zóveel aanbod,pfff.
De Catrice lipstick heb ik laatst gekocht, best wel een Please Me dupe inderdaad! Van mij hoeft er zeker niet in elk palet een zwarte kleur, doe ik niet veel mee. Ik heb een Mac 4 doosje met daarin highlight kleuren, heel handig. Mijn favoriet deze maand Mac Groundwork paintpot.

Cindy | Life meets Beauty -

Prachtig ZOEVA palette!

Lenneke -

Ik had werkelijk nog nooit gehoord van Original Mineral, maar ik wil het.

Gayana Laura Rubeni -

Dior glossjes en lipsticks zijn echt super fijn helemaal mee eens :) ben zo benieuwd naar de Clinique Dagcreme , gebruik de moisturizer van Clinique blijft goed!

Demi -

Wat een mooie producten weer! Ik vind jullie extensions echt geweldig, ze zien er heel echt uit. Mijn favoriet van februari is denk ik de Tea Rose lipstick van NYX die draag ik bijna elke dag!

femketje -

fijne favorieten 😀 en weer een gezellige video :3

Marnel -

Mmm…toch maar eens gaan kijken naar die Catrice lipstick! Leuke video dames! :)

Janine -

Het Zoeva Rose Golden Palette heb ik ook net binnen!! Willemijn, je hebt toen een paar looks gemaakt en de kleuren erbij gezet, maar kun je dat nog eens een keer uitgebreid doen? Ik wil ze graag een keer namaken! Ik vond ze zo mooi bij je.
Verder ben ik ook wel benieuwd naar de producten van O&M. Klinkt goed!

Lisa -

Toffe favorieten! Sommigen had ik al zien aankomen zoals jullie extentions en de diorglossjes, maar dat zijn ook echt prachtige producten :)

Anna30 -

De Clinique dramatically different moisturizing cream is al wel in Nederland te koop hoor! ik heb hem zelf een paar week geleden gekocht. Het is alleen officieel geen dagcreme, maar bedoelt als vochtinbrenger als laatste stap van hun driestappen-systeem (reinigen, exfoliëren, hydrateren). Daarna gebruik je dan één van hun echte dagcreme’s, waar o.a. ook spf en antioxidanten in zitten. :)

Kiss & Make-up -

Dat Zoeva palet is echt zooooo’n juweeltje eh! Ze hebben ‘t echt mooi ontworpen vind ik, en de kleuren zijn prachtig.

Rosa -

Super leuke video! Ik had een vraagje: hoe heet de ketting die willemijn om had op dag 2? Ik heb gekeken op http://www.myuniquestyle.nl maar ik kan hem niet vinden. Zou je een linkje of de naam van de ketting willen sturen :-)

Groetjes Rosa

Willemijn -

Ik zie dat hij er inderdaad niet meer is. Je zou ze even kunnen mailen met de vraag of ze de ketting in de toekomst weer gaan verkopen! :)

Rosa -

Ooh wat balen! Zal ik doen, dankjewel.

Caro ~ My Beautycase -

Leuk weer een favorieten filmpje! Ik ben toch wel erg benieuwd naar dat oogschaduwpalette van Zoeva, ook al was niet iedereen er enthousiast over. :-)

Margot -

Die extensions verwachte ik inderdaad als favoriet. Erg mooi!

Svenja -

Wat een mooie favorieten laten jullie weer zien! Ik ben door jullie enthousiasme vooral benieuwd geworden naar het merk Original, alle producten die jullie aanraden klinken hemels <3

Bianca -

Leuke video weer meiden en wat een mooie favorieten x

Marloes | Budgetproof.nl -

Ik moest even wennen aan de extensions. Maar inmiddels is het ook een van mijn favorieten om te zien hoe makkelijk jullie je haar omtoveren in een volle weelderige bos :). Het kortere haar vind ik alsnog vlotter maar het extensions-effect is prachtig!

lucindainwonderland -

Dat de Extensions in de favorieten terecht zouden komen, die had ik inderdaad wel verwacht. Weer een leuk lijstje met mooie favorieten. xxx Lucinda

Iris | Todayslipstick -

Leuke favoriete! Fijn om te zien dat de producten die langs komen op de site ook echt favorieten van jullie zijn. Mooie babyblauwe trui, staat je erg goed!
Liefs, Iris

Suzanne -

Leuke favorieten. Mijn absolute favoriet van februari is het Essence how to make brows wow. Lekker budget maar perfect voor mijn wenkbrauwen.

Reageer ook