Mijn favoriete video’s van Martine

Deze maand bestaat LiveLifeGorgeous al weer 6 jaar. Onze ‘baby’ is inmiddels opgegroeid en het gaat super goed! Ook YouTube gaat als een speer. Nog even en we hebben 60,000 abonnees. Vandaag deel ik mijn favoriete video’s van de liefste en mijn partner in crime, Martine.

1. Kerstlook

De eerste is een vrije recente video. Of eigenlijk moet ik video’s zeggen, want het zijn er twee. Martine bedacht deze mini-serie voor de LLGVideoWeek tijdens de kerst. We kregen er super veel reacties op.

http://youtu.be/eP1bz-WvfUg

http://youtu.be/FvD2ZF3dWvI

2. Romantic Autumn Make-up Look

Dit vind ik een van Martine’s mooiste looks. Het haar, de kleding, de make-up, alles klopt gewoon in dit plaatje! Martine is zo’n mooie vrouw en heeft prachtige ogen die er uit knallen.

http://youtu.be/7ZHM6ikM90c

3. Strik in je haar maken

Martine roept altijd heel hard dat ‘we’ niet goed zijn in haar. Maar eigenlijk moet ze daar ‘Willemijn’ mee. 😉 Martine kan namelijk echt best wel wat met haar. Zo maakte ze deze strik. Ik vind het knap!

http://youtu.be/Tk-EYUHwOko

4. Shoplog Zwolle

Ik vind haar in deze video zo schattig! Lekkere kletskous is het. Ze vertelt onder andere hoe ze lipsticks voor ons samen heeft gekocht en laat haar geshopte items zien. Deze video komt uit maart 2012, 3 jaar geleden. Oh en trouwens, check haar wenkbrauwen hier! Die deed ze hier nog niet, dat ontdekte ze namelijk pas een paar jaar later. Tien, een echte verbetering hoor!

http://youtu.be/xktIGu1t2G0

5. Daily Routine (juni 2011)

Ik heb zojuist zo hard moeten lachen om deze video. Martine op en top, lekker maf en kletserig. Onze video’s waren destijds helemaal niet professioneel, maar ik krijg wel heimwee als ik het terug kijk. Wat een leuke tijd was dat, studeren én bloggen. De volle zaterdagen (waarop we vooruit werkten voor soms wel 3 weken) waren zwaar, maar ook zo leuk. Oh, en dat gele haar hier! Hahaha! (Ik lach je niet uit hoor schat 😉 )

http://youtu.be/3oGew5J8BdU

6. Weg met die wintervacht!

Oke, hij is misschien een beetje van ons samen, maar Martine speelt wel de ‘hoofdrol’ dus ik vind dat hij in dit lijstje mag. Ik heb zo hard gelachen tijdens het opnemen van deze video. Sjonge jonge, wat was ik blij dat zij dit deed. Mij niet gezien hoor! De video is trouwens heel vaak bekeken, meer dan 77,000 keer! WOW!

http://youtu.be/MgTjJyv_R2g

7. Makkelijk krullen maken met staartjes

En dan mijn laatste favoriet: makkelijk krullen maken met staartjes. Het is Martine’s op één na best bekeken video met bijna 85,000 views (op nummer één staat de Poging Tot: krullen maken met een stijltang, haha!). De techniek is inmiddels wel een beetje bekend geworden in het Nederlandse Beautyland, super cool! We krijgen nog regelmatig tweets en comments van meiden die het ook geprobeerd hebben.

http://youtu.be/PmGdEluUbH4

Zes jaar bloggen we al en maken we video’s op YouTube. Wat lang eigenlijk al he? Desondanks zijn we er nog lang niet klaar mee en genieten nog iedere dag! Dit waren mijn favoriete video’s van Martine. Wat zijn jouw favoriete video’s van haar?

26 reacties

Robin Couprie -

Ik heb alleen de oude video’s terug gekeken, de rest kende ik natuurlijk al! Wat is Martine heerlijk los & grappig in die filmpjes! Heel leuk om te zien :) Hardop gelachen om de ontharingsvideo!

Janneke -

Ik vind de staartjes techniek nog altijd 1 van de handigste video’s ooit! Scheelt nog steeds een hoop pijn in mijn armen en het zit supermooi.

me -

Apart om te zien dat Martine toen een Sabonprodukt van 22 euro schreeuwend duur vond en het echt nooit meer zou kopen en jullie nu de duurste produkten van de meest luxe merken achter elkaar kopen, tja inkomsten maken toch wel verschil bij het idee hoe duur iets is blijkt wel weer. 😉

Marnel -

Leuke lijst!! Ik hoop dat er nog heel veel video’s van jullie komen! :)

Cindy | Life meets Beauty -

Wat goed dat jullie al weer 6 jaar bestaan! Gefeliciteerd! Goed gekozen video’s, ze zijn echt heel leuk! Ik vind die kerstvideo van afgelopen jaar zo leuk!

Lotte -

Martine is echt heel mooi!

Nienke -

jullie zijn echte kameleons! En wat een verschil maakt het om je wenkbrauwen te doen zeg, lijkt zoveel verzorgder ! Leuk artikel zo terug in de tijd gaan :)

Nicole -

Wat lief zeg! Die hars video is al tijden mijn favoriete video van jullie. Die heb ik ook al meerdere keren gezien haha, zo leuk!

Sax and the Pretty -

Hihi, leuk om weer te zien! Ben fan van de haarkleur van Martine in de laatste video, staat heel mooi en volwassen! x

femketje -

haha omg ja die hars video, die herinner ik me nog goed, zat mee te gillen toen de strips er af getrokken werden haha XD

Aanhetlijntje -

Ik ben nog steeds dankbaar voor de twee staartjes techniek, zeker nu met de extensions geeft het een prachtig effect!!

Daphne -

Leuk dat je een rijtje hebt gemaakt met de video’s die je leuk vind van martine! Ik ben het helemaal met je eens hoor. Liefs Daphne

Jhemyla -

Super leuk om te zien hoe jullie veranderd zijn! De staartjes techniek ga ik zeker eens proberen. Toentertijd al gezien maar eigenlijk nog nooit zelf gedaan.

suus -

Wat leuk al die verschillende kapsels en haarkleuren! Dat bruine van de onderste video staat echt mega mooi bij martine (maarja ik heb nou eenmaal een voorkeur voor bruin haar)

Margot -

Die mini-serie vond ik erg leuk gemaakt!

Caro ~ My Beautycase -

Wat leuk al die oude video’s! Ik kijk sowieso wel vaker oude video’s terug. Ik vind die ‘weg met de winterharen’ video leuk om te zien, hier ziet Martine er heel anders uit! Ik ben ook benieuwd naar de video’s van Willemijn! :-)

Liset - Beautydagboek -

Heel erg leuk dat je ze op een rijtje hebt gezet! Sowieso omdat Martine zoveel verschillende haarstijlen heeft gehad :). Ik vond de laatste kerstlooks heel erg geslaagd en erg mooi gefilmd!

Lisa -

Leuk om even terug te gaan in de tijd ^^

saskia -

zo leuk om te zien, vooral die oude video’s!

Marloes | Budgetproof.nl -

1 & 2 behoren zeker ook tot mijn favoriet maar 3 vind ik ook echt prachtig omdat Martine er daar zo mooi uitziet! Kan me voorstellen dat je met een nostalgisch gevoel naar de oude filmpjes kijkt. Heerlijk om terug te zien!

Svenja -

Wauw, wat gaaf dat jullie blog deze maand alweer 6 jaar bestaat! Van harte gefeliciteerd met deze geweldige mijlpaal! Leuk om een aantal fimpjes van Martine door de jaren heen te zien! Een aantal ken ik nog niet, dus die ga ik zeker even bekijken!

Iris | Todayslipstick -

Super leuk om te zien! Ik volg jullie nu iets meer dan een jaar en kende de oude video’s niet! Wat is Martine veranderd (positief)! Je krullen met staartjes ga ik ook zeker een keer proberen.
Liefs, Iris

Anniek -

Haha, wat leuk om ze zo achter elkaar te zien! Martine heeft echt een ‘ontwikkeling’ doorgemaakt, qua filmkunsten maar ook qua uiterlijk :) Ik ken de video’s allemaal, en een die ik ook heel leuk vind is de video waarin jullie je eerste dior palette kopen 😀

Marjolein -

Wat een leuk artikel! En nog leuker: gefeliciteerf! 6 jaar LLG alweer, wow! Jullie doen het fantastisch :)

lucindainwonderland -

Wat leuk zeg, om zo de leukste video’s van de ander te laten zien. Moet wel zeggen dat ik ze niet allemaal ken, dus dat wordt nog even terug kijken. xxx Lucinda

Suzanne -

Leuk om te zien. Ik ken ze ook allemaal

Reageer ook