Willemijns Favoriete Make-up Kwasten

Martine liet jullie een tijdje terug haar kwastenstash zien. Jullie waren ook benieuwd naar de mijne. Daarom deel ik met jullie vandaag mijn favoriete make-up kwasten. Kijk mee!

20 reacties

Sophia -

Ik was net op zoek naar de perfecte blush kwast, de kwasten die ik nu heb voor blush zijn het net niet.. Super handig deze video’s, ik ga die blush kwast van zoeva maar eens aanschaffen! Zoeva is zo fijn :)

Yvonne -

De Zoeva Luxe Highlight vind ik ook zo prettig. Inderdaad een multifunctionele kwast! De spons heb ik ook maar eigenlijk gebruik ik vaker gewoon mijn vingers. Met kwasten en sponsjes merk ik dat ik altijd veel meer foundation nodig heb omdat er veel product achterblijft. Fijne video!

Demi -

Wat een mooie kwasten heb je! Ik wil ook graag MAC kwasten vooral de #217! Van de #168 heb ik een fijne ‘dupe’ van zoeva de soft sheer cheek!

Manon -

Fijn om te zien welke kwasten je fijn vind!

Marijke - Easydailyfood -

Mooie kwasten, zelf heb basic kwasten van de hema en voldoen goed!

Kiss & Make-up -

Sigma is echt een geweldig goed merk eh. Betaalbaar en echt topkwaliteit! De E55 is een van mijn allergrootste favorieten.

Marnel -

Handig om te zien welke kwasten je fijn vindt!

Tess -

Nou ik had een bestelling gedaan bij de boozyshop en nu , 8 weken inmiddels voorbij, nog steeds niks gekregen! Zo jammer want ik wilde daar ook zo’n kwasten bestellen, maar dat vertrouw ik nu niet meer!

Willemijn -

Wat vervelend zeg! :( Ik denk dat je wel pech hebt gehad, want ik heb er vaak besteld en dat is altijd heel netjes gegaan! Ik zou ze even mailen, dan wordt het vast goed opgelost!

Tess -

Ja inmiddels al twee keer gedaan en elke keer werd beloofd dat het binnen twee weken echt binnen zou zijn 😛 niet dus, wat een pech!

Willemijn -

Wat vervelend zeg! :(

Kirsten -

Super leuk om te zien welke kwasten je fijn vindt!

Sandy -

Wat een mooie kwasten zeg! Zelf heb ik er maar eentje, van Inglot. Ik ben er nog altijd heel erg blij mee <3

Danielle -

Wat een mooie kwasten! Ik heb er zelf ook echt veel.. vind het schoonmaken alleen altijd een crime haha

Suzanne -

Leuk om te zien. Ik heb nu een Valentijns blushkwast van Essence en die is echt super fijn!

Margot -

Wat een mooie kwasten! Door beautyblogs heb ik wel geleerd wat het belang is van goede kwasten.

Akosua -

Wat een mooie kwasten, ik heb er ook een hoop van MAC. Vind ik echt de investering waard. Ik merk dat ik nog wel een pencilbrush mis, maakt denk ik oogschaduw in de crease aanbrengen toch wat preciezer dan de MAC 217 die ik nu gebruik.

Marloes | Budgetproof.nl -

Ik leer zo nog eens wat want ik heb totaal geen verstand van kwasten, maar ik wil wel een goede eyelinerkwast aanschaffen.

Kylie -

De schuine eyeliner kwast van de Yves rocher vind ik echt heel fijn! Daarnaast is er ook een kwastje van Real Techniques die in de set van Nic’s favorites zat (helaas niet los te koop, de losse eyeliner kwast van Realy Techniques is echt prut) die ik ook echt heel fijn vind. Ik heb een lange zoektocht erop zitten naar de perfecte eyeliner kwasten en ik vind die 2 echt de beste!

Iris | Todayslipstick -

Wat een mooie kwasten! Nu krijg ik gelijk zin om nieuwe kwasten te kopen. Ik heb zelf (nog) geen Sigma kwasten en ben benieuwd naar de E25, lijkt me een fijne kwast.
Liefs, Iris

Reageer ook