Mijn 3 favoriete vaste kapsels

Als mijn haar vet is, draag ik mijn haar het liefst vast. Zo stel ik het wassen nog een dagje uit en het is beter voor je haar. Daarnaast vind ik het vaak leuk staan. Dit zijn mijn 3 favoriete vaste kapsels.

25 reacties

amanda -

Waar kan je die lussentrekker kopen?

Machteld -

Ik heb hem van de DA, maar de kruitvat heeft hem ook. Moet je gewoon ff vragen naar een topsytail o.i.d.

Sheela -

De laatste vind ik het mooist. Je hebt trouwens geen lussentrekker nodig, ik doe het altijd gewoon met m’n vingers, werkt ook prima. :)

Nienke -

Leuke video! Mijn variatie op de eerste gaat zo: maak een ‘halve’ staart (dotje eigenlijk, of een staart die je niet volledig doortrekt) en prop dat knotje dan in je haar boven de elastiek (zoals je jouw hulpstuk er zou doorsteken) dan kan je de bovenkant nog even camoufleren met een bloemspeld ofzo ! Super simpel maar staat erg sjiek! Hopelijk is het duidelijk :d

Mariska -

Wat ik vaak doe als mijn haar vet is en geen tijd heb om me haar te wassen of het een dag wil uitstellen. maak een een mooie smalle vlecht die ik dan vast zet met een klipje.

Cindy | Life meets Beauty -

Echt hele leuke variaties op de gewone knot! De donut gebruik ik ook wel eens en ga zeker die met de vlecht eens proberen.

Miriam -

Vooral die laatste knot vind ik moooi!

Demi -

Fijne video voor inspiratie! Ik maak meestal gewoon een strakke hoge staart om mijn het wassen uit te stellen maar het eerste kapsel ga ik zeker eens proberen!

Nicole -

Erg leuke video! Ik had nog nooit van mijn leven een lussentrekker gezien, ik was benieuwd wat voor effect het zou geven maar jeetje wat mooi! Waar kun je zo een lussentrekker kopen eigenlijk?

Sax and the Pretty -

Bedankt voor de tips! Misschien grijp ik nu iets minder snel naar mijn fles (veel te dure) shampoo. x PS: mooie kleur trui!

Kiss & Make-up -

Een rommelige knot staat altijd leuk! Zelf draag ik graag vlechten en hoge staarten.

Sjess -

Oh ja, die lussentrekker… Heb er nu ook eentje voor mijn dochter, maar op dik haar werkt het gewoon minder goed. Je krijgt de staart er amper doorheen :(…

suus -

Je kunt dit ook gewoon met je vingers doen, dan heb je meer kracht en voel je ook beter of het goed gaat of dat je het wat losser moet trekken. Ik doe nadat ik een staart heb gemaakt de duim en wijsvinger van mijn rechterhand van onder naar boven tussen mijn haar door, staart vastpakken en naar beneden trekken. En dan trek ik de staart nog even aan (gewoon 2 plukken maken en trekken) dan zit het elastiek weer lekker strak.

Heleen Schrijvershof -

Wat een heerlijke video. Ik heb een beetje dezelfde vorm gezicht als jij hebt en ik vind het vaak lastig om ervoor te zorgen dat het niet te ‘klein’ wordt op m’n hoofd. Die derde look ga ik om die reden zeker uitproberen. Thanks voor de ideeën!

Margot -

Fijne inspiratie! Ik draag mijn haar vrij vaak vast, dus deze ideeën komen van pas.

Anouk -

Oehh die messy knot vind ik echt geweldig!

Paperblooming Prints -

Die donut vind ik echt heel mooi bij je staan!

Marcella -

Ooh ja, zo’n lussentrekker die had ik vroegah ook.Ik weet nog heel goed dat er papiertje bij zat met wat voor kapsels je er allemaal mee kon maken. Een staart met de lussentrekker, halve staart met de lussentrekker, dubbele staart met de lussentrekker, de lussentrekker op z’n kop gebruiken..

Misschien moet ik ‘m toch maar weer eens aanschaffen, want ik vind het wel heel leuk staan!

Liset - Beautydagboek -

Wat een leuke kapsels, die ook nog eens makkelijk te maken zijn :). Het eerste kapsel doet me aan vroeger denken, wat was daar haarding populair zeg! De tweede is heel leuk met het vlechtje erbij. Die ga ik eens proberen.

Suzanne -

Prachtige kapsels. Ik doe het ook altijd vast zetten als het vettig is, eerst wat droogshampoo en dan kun je er een heleboel mee.

Iris | Todayslipstick -

Ik ben echt fan van het 3e kapsel, staat je erg leuk! Het eerste kapsel vind ik wel bijzonder, ik denk dat het erg leuk staat als je je extensions in hebt en dan gewoon je staart te laten hangen!
Liefs, Iris

Ceetje -

De laatste donut vind ik je het leukste staan. Logisch dat het je favo is :)

Svenja -

Mooie kapsels heb je gemaakt! De tweede met het vlechtje als knotje is mijn favoriet. Ik draag mijn haar bijna nooit vast, omdat ik het niet zo mooi vind staan bij mijn gezicht. Toch ga ik ook een keertje proberen het tweede kapsel na te maken met mijn haar, wat vind het zo cute staan!

Anniek -

Oeh, vooral die eerste vind ik je echt onwijs leuk staan! Bijzonder, en lekker nonchalant ook. Je legt de stappen die je moet doen ook goed uit, maar toch ga ik het zelf maar niet proberen. Make-up en fashion is helemaal mijn ding, maar oh, haar, wat moet ik ermee, haha! Ik ben echt een enorme kluns met dit soort tutorials, ik houd mijn lange, steile, blonde haar maar lekker los of in een vlecht/staart :) Liefs!

Reageer ook