Martine’s Kwastenstash

Ik heb in de loop der jaren een grote kwastenstash opgebouwd. Ik deel in deze video kwasten die ik iedere dag gebruik en die ik af en toe gebruik. Ik zou ze niet willen missen! Hier mijn favo’s!

23 reacties

Jill -

Wil je eens een aparte video maken over je kapsel in deze video?
Dat dotje is echt superleuk!

Eva -

Haha wat een toeval. Was vandaag op zoek naar nieuwe goede kwasten en dacht, ik kijk even bij jullie voor een review. Zie ik meteen deze video. Super handig! xx

Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla -

Ik vind dit nog steeds vreemd dat er zo veel kwasten zijn…Ik snap het wel, absoluut sterker nog ik moet hier serieus geld in gaan investeren en verdiepen hoe wanneer wat te gebruiken.

Dit filmpje save ik!

Demi -

Wat een mooie stash zeg! Ben jaloers haha. Zelf vind ik Zoeva en real techniques het fijnst. Ik wil nog heel graag een mac 217 kwast!

Luna -

Leuk! Ik zelf heb een set aangeschaft van Real Techniques. Ik kan echt verschil merken nu ik deze set heb. Altijd leuk, deze filmpjes zien :)
Stiekem ben ik ook wel nieuwsgierig naar Sigma en MAC nu ik jou daar zo enthousiast over gehoord heb!

Julie -

Wat een mooie stash, ik wou dat ik ook zoveel goede kwasten had! 😉
Oh en die combinatie van die trui met die lipstick, geweldig! :-)

Margot -

Wat een mooie stash! Ik krijg meteen zin om mijn stash uit te breiden. Oeps!

Maaike -

Ja de E40!!! Die is zo fijn. Ik gebruik hem graag in combinatie met de E45 van Sigma. Die is net wat spitser en past perfect in de crease. Even blenden met zijn zusje en klaar!

Miranda -

Wat een prachtige kwasten gebruik je. Mijn favoriete kwasten zijn van Zoeva & Real Techniques. :)

Kiss & Make-up -

Flinke collectie heb je! Sigma en MAC behoren ook tot mijn favoriete merken. En van Zoeva zou ik graag nog meer proberen.

Janniek -

Leuke video weer! En wat zie je er mooi uit, mooie combo zo die donkere lippen en trui! ♥

Sax and the Pretty -

Ha, lekker! Wat ik echt nodig heb ik een goeie buffer kwast! Ik ben een beetje een kwasten-autist, heb ze bijna niet, schande. x

saskia -

wat leuk om jou favoriete kwasten te zien!

Iris | Todayslipstick -

De Zoeva Face paint brush moet ik echt aanschaffen die lijkt me perfect om te contouren. Ook de sigma E40 lijkt me heel fijn.
Liefs, Iris

Syl -

Ik ben zelf helemaal verzot op Real Techniques.

Caro ~ My Beautycase -

Leuk om je kwasten stash te zien! Ik heb eigenlijk alle kwasten die ik nodig heb, maar er zijn er nog wel een paar die ik zou willen proberen! :-)

Fashion meets Beauty -

Leerzame video, ik weet nu welke kwasten ik nog mis in mijn kwasten stash :) Thanks!!

Kirsten -

Wat een fijne kwasten gebruik je Martine! (: Mijn kwasten stash wordt ook steeds groter.

Kirsty -

Leuke video! Ik vind het altijd leuk om te zien wat iemand anders aan kwasten gebruikt, want daar doe ik toch weer inspiratie van op! Die blending brush van Sigma lijkt me wel erg fijn!

Marloes ❤ Budgetproof.nl -

Ik krijg bij het zien van zoveel kwasten echt de neiging om er met m´n hand doorheen te woelen, dat lijkt me zo lekker, haha. Gek he.

Akosua -

Wat een hele hoop verschillende kwasten, zeg. Ik heb nog een aantal oogschaduwkwasten nodig, welk merk heeft jouw voorkeur Sigma of Zoeva?

Svenja -

Wat een prachtige brush stash, heerlijk om al die pracht exemplaren te zien! Ik heb echt hoognodig een aantal nieuwe kwasten gebruiken, heb er veel te weinig. Ik zou nog heel graag eens een setje van Zoeva & RT willen aanschaffen, die lijken mij zo fijn!

Janneke -

Deze look met die donkere trui staan je goed Tien!

Reageer ook