MAC Please Me Dupe Catrice

Als ik een mooie kleur lipstick zie, kan ik er niet van af blijven. Dan moet ik ‘m hebben! In een overvolle Kruidvat op een zaterdagmiddag zag ik er nog maar eentje in het schap staan. Een prachtige lipstick van Catrice en nog nieuw ook!

Er schoten twee gedachtes door mijn hoofd bij het zien van deze lipstick:

  • “Oh, ik hoop dat deze nog niet gebruikt is door iemand anders!”
  • “Hmmm, deze lijkt wel een beetje op MAC Please Me…Misschien een MAC Please Me Dupe Catrice?”

Ik heb het over de nieuwe Catrice Ultimate Colour Lipstick van Catrice. Dit is nummer #390 On The Pink Side Of Life. En gelukkig was hij nog helemaal gaaf en niet gebruikt! Het was naast de tester namelijk nog de enige in het schap. Als een lipstick zo hard gaat, dan moet hij wel mooi zijn.

De naam is leuk verzonnen, beetje jammer dat ik alleen de rest van de dag met het liedje ‘Always Look On The Bright Side Of Life’ in mijn hoofd zit! Maar daar worden we vrolijk van!

Ik had op Instagram al een stiekeme teaser geplaatst van deze lipstick. En een aantal van jullie hadden het al meteen geraden, zo knap! Ik las ook dat iemand zei dat ze dit helemaal niet vond lijken op MAC Please Me. Toen ik ze op de arm naast elkaar swatchte, vond ik dat inderdaad ook niet. Op de lippen vond ik het weer een heel ander verhaal en komt Catrice On The Pink Side Of Life toch behoorlijk in de buurt van MAC Please Me.

Catrice On The Pink Side Of Life & MAC Please Me

Boven: Catrice On The Pink Side Of Life. Beneden: MAC Please Me.

Ombre Lips met Catrice On The Pink Side Of Life in de buitenste mondhoeken en MAC Please me in het midden. Bijna geen verschil!

Het is een warme roze kleur, die wat levendiger is dan MAC Please Me. Voor degenen die MAC Please Me hebben gekocht op aanraden van ons en er achter zijn gekomen dat deze lipstick hen helaas niet staat…wellicht is deze nieuwe van Catrice wel eentje die bij je past. Catrice On The Pink Side Of Life is namelijk wat feller en wat kleurrijker. Het heeft een satin finish die semi-mat opdroogt maar wel de lippen soepel houdt. Erg mooi!

Ik vind het altijd zo leuk om voor het eerst een nieuwe kleur uit te proberen. Catrice On The Pink Side Of Life is echt prach-tig. Het is een tijd geleden dat ik zo’n ontzettend mooie budget lipstick tegen kwam. Ik denk dat dit net zo’n favoriet gaat worden als Essence Velvet Rose.

Catrice On The Pink Side Of Life

Catrice On The Pink Side Of Life

Ik vind de lipstick geweldig en ondanks dat Catrice een €1 duurder is dan vroeger, vind ik €3,99 voor zo’n mooie kleur absoluut geen geld. Wat een aanrader! Als je deze ook wilt hebben, ren dan snel naar de Trekpleister of Kruidvat en sla je slag want iedereen wil On The Pink Side Of Life zijn… Ik wel in ieder geval!

63 reacties

Iris Larisa -

Leuke blog en post! Ik heb beide lipsticks, de MAC Please Me en de Catrice Pink Side of Life, maar ik had er nog niet over nagedacht dat ze dupes konden zijn haha! Ik vind die van Catrice wel heel anders.. minder dekkend, wat ‘zachter’ juist dan Please Me. Maar beide hele fijne lipsticks! Mooie foto’s ook, de kleur staat je in elk geval erg goed :) X

Imke -

Meteen naar de Kruidvat gefietst, geswatcht ennnn… Hij ‘schift’ op mijn lippen! Heel jammer, maar deze lipstick dekt grote delen van mijn lippen niet, er lijken gaten te vallen! Ook na herhaaldelijk opnieuw aanbrengen… Kak.

Julie -

Wow hij lijkt er op de lippen inderdaad heel erg fel op! :-)
Ik denk dat deze meer iets voor mij is, Please Me staat me op de een of andere manier niet heb ik al eens gemerkt bij het swatchen in de winkel :-)

Paola -

Wat een mooie lipstick. Ze lijken echt op elkaar en hij komt op mijn wishlist! :)

Ilona -

Oeh, wat een prachtige lipstick! Hij lijkt inderdaad erg op Please Me, heel mooi. X

Kimmetje -

Woohoo, heb em net gekocht! Hij is pretty! Ook meteen made to stay inside eye khol kajal gekocht… ook heel goed!

Marlies -

Yes, gisteren nog eentje kunnen bemachtigen! Samen met In a Rosegarden, want Kruidvat heeft deze week nog 2e halve prijs op Catrice en Essence make-up (tip!) dan zijn ze maar 3 euro per stuk, niet gek voor zo’n mooie kleur.

PiinkBeautyPrincess -

Ze lijken echt heel veel op elkaar! Bijna identiek :)

Bianca -

Echt een hele mooie kleur dit, lijkt er idd erg goed op :)

Maxine -

echt een hele mooie kleur, zelf vind ik hem nog best bij Mac Please me in de buurt komen! Staat je ook heel mooi.

Luna -

Mooi, maar eerlijk gezegd staat dit soort roze kleuren mij niet meer echt. Ik neig meer naar roodtinten, liefst matterend. En als ik onopvallend wil, dan eerder een lipgloss. Maar het staat jou wel mooi :) En dat is toch leuk, dat ieder zo zijn eigen kleuren heeft!

JanineMarlissa -

Hele mooie lipstick, deze ga ik ook kopen! Fijne review Martine!

Johanneke -

echt een hele mooie kleur! En een goeie dupe, ik zie bijna geen verschil.

mariëlle -

Aaah hebben hebben hebben!

Melissa -

Heb deze toevallig eergister gekocht samen met in a rosegarden. Wat een prachtige kleuren zijn het ook!

Miranda -

Wauw wat een goede dupe, hij lijkt er echt op.

ashley -

jammer komen jullie nu mee! gister Please me gekocht, ook al heel lang getwijfeld omdat ik meer van de ‘volwassen’ kleuren ben zoals rood en bruin tinten

Ina -

Grappig, ik was net aan het kijken om please me te bestellen, misschien toch eerst even langs kruidvat gaan.

Esmée -

Deze moet ik hebben! Als lipstick junkie ben ik altijd verzot op de fijne lipsticks van Catrice, en altijd benieuwd naar de nieuwe kleuren. Zeker nu ik weet dat hij op Please Me lijkt, de kleur die al héél lang op mijn wishlist staat! Ik ren zaterdag even langs het Catrice schap! X

Marjoleinee -

Deze moet ik hebben!

Jessica -

Deze wil ik! Het is trouwens toch al heel lang 3,99 toch?

Nienke -

Wauw! Bijna geen verschil. Bedankt voor dit artikel, dit zou veel meiden heel veel geld besparen. Liefs,

Maaike -

WAUW! Ik wil hem 😀

Erika -

Ik had de lipstick nog niet vergeleken met die van Mac, die catrice is echt prachtig en ik ben er dan ook meer dan blij mee.

Marnel -

Heel mooi!! Go Catrice!

anouk -

Ik vind het echt een prachtige kleur. Please me van mac vind ik ook super maar deze is zeker het proberen waard

beautifulday4makeup -

Dat is een mooie kleur!

Ilja -

Wat een mooi every-day kleurtje!

Lisette -

Lieve dames.
Bedankt voor deze geweldige tip. Helaas hebben we geen MAC in de buurt. Dus dit is een goed alternatief nu ik hem op heb. Dus net naar de kruitvat gegaan. Nog genoeg voorradig . Dus vanmiddag maar eens proberen. Bedankt xxxx lisette

Shaz -

De kleur staat je erg goed en er is haast geen verschil erin te zien.

Kiss & Make-up -

Oooh, hele goeie dupe vondst! Thanks for sharing.

Caro ~ My Beautycase -

Wat goed dat jullie een dupe hebben gevonden! Hele mooie kleur! :-)

Kirsten -

Wat fijn dat jullie een dupe hebben gevonden, al zou ik stiekem toch gewoon voor Please Me gaan gewoon omdat hij van MAC is haha!

Danielle -

WAT een kleur! Hier ga ik inderdaad naar opzoek zodra ze bij ons de nieuwe schappen hebben!

Margot -

Wat een goede tip!

Saskia -

Wat een goede tip! Ze lijken inderdaad aardig op elkaar.

Nikki -

Echt een hele mooie kleur! Hij staat je fantastisch. X

Beau -

Ze komen inderdaad enorm dicht bij elkaar in de buurt zeg! :)

Ilona -

Ik ga zo gelijk even kijken, wat een mooi kleurtje! Ik ben sowieso fan van de lipsticks van Catrice!

Elise Joanne -

Super leuk artikel! Maar Please Me is bij mij echt een stukje bruiner dus ik betwijfel of dit voor mij ook een goede dupe is als je begrijpt wat ik bedoel! Ik denk dat die van Catrice de roze kant op neigt en Please Me bij mij alsnog naar de bruine kant. Grappig dat ik dit ook bij jou heb want ik zag een foto van Willemijn die Please Me op had, en daar dacht ik hetzelfde bij (stuk rozer). Apart!

suus -

Dat komt door de natuurlijke kleur van je lippen (en huid), een lipstick staat bij iedereen meestal weer net even anders.

Danielle -

Wat een leuke naam! Ze lijken opzich wel veel op elkaar, maar twijfel of dit mij zou staan

saskia -

wow, ik vind hem prachtig en hij komt echt heel dicht in de buurt!

Marloes ❤ Budgetproof.nl -

Ik heb een vergelijkbare kleur waar ik mega gek op ben, maar waarbij je velletjes echt meeeega goed ziet. Deze gaat op het lijstje om uit te proberen!

Iris | Todayslipstick -

Wat een mooie kleur en hij lijkt inderdaad veel op Please Me. Ik ga deze wel uitproberen aangezien ik toen ik in de MAC store Please Me probeerde ik hem bij mij iets te flets vond staan.
Liefs, Iris

Nicole -

Wauwie wat een mooie kleur. Duper zijn altijd leuk!

Laura -

*zet op wishlist*

Lisa -

Wauw wat ziet die kleur er mooi uit op je lippen! Misschien toch maar die nieuwe lipsticks van Catrice eens bekijken bij Kruidvat :-)

Svenja -

Aaah de naam is zo schattig , daar is Catrice altijd erg goed in. Het kleurtje vind ik je ook heel lief en pretty staan!

Sandra (beautybysandra) -

Wauw, deze is echt super mooi! Thankyouu deze ga ik zeker kopen.

Liset - Beautydagboek -

Ze lijken inderdaad veel op elkaar, in ieder geval op de lippen! Ik ben bang dat dit kleurtje mij niet helemaal zal staan, maar ik vind het jou erg mooi staan :).

Elja -

oh wat toevallig die heb ik gister nog gekocht!

Yvonne -

Ik ga eens kijken, mooi kleurtje inderdaad! ‘Love me’ van Essence komt ook in de buurt. Niet zoals deze denk ik, maar hoe dan ook is Love Me ook een leuke kleur.

Sophia -

Jaaa, love me is ook ontzettend leuk!

De Blogster -

Klopt! Ik heb ze allebei (Please Me en Love Me), het enige verschil is dst love me iets glanzender is.

Danella -

Wat een mooie kleur! Beide vind ik ze prachtig trouwens. Wel inderdaad een klein verschil, maar dat is logisch natuurlijk. Ik zal eens kijken of ze bij ‘mijn’ Kruidvat de schappen al hebben veranderd.

Anniek -

Oeh, ziet er goed uit, hij lijkt inderdaad best wel op Please me! Ik weet niet of het echt een kleur voor mij zou zijn, ik vind lichtroze al gauw iets té worden in combinatie met mijn blonde haar. Op dit moment draag ik MATTador van Catrice, een hele mooie matte, felle rood. Catrice lipsticks zijn echt geweldig :)

lucindainwonderland -

Please me is een prachtige lipstick, maar ik koop hem niet omdat hij mat is en ik al behoorlijk droge lippen heb. Dit is dus echt fijn om te weten, dan kan ik gewoon deze dupe dragen. Ik ga hem zeker onthouden. xxx Lucinda

elize -

Oeh! Ze komen dicht in de buurt van elkaar! In ieder geval beide prachtig!!

Syl -

Ik weet niet of het aan mij ligt, maar voor mijn gevoel zijn de lipsticks in de huls korter geworden. Vroeger brak een lipstick nog wel eens als je te hard drukte. Maar nu zijn ze best wel kort. (Bij Catrice)

Laura Steenks -

Ziet er goed uit! Zelf heb ik sinds kort eindelijk MAC Please Me waar ik heel blij mee ben. Ik weet nog niet of ik deze dupe dan ook ga aanschaffen. :)

Annemarie -

Oehhh ♥ Prachtige kleur zeg!
Hier moet ik nog even op wachten aangezien ze bij ons de schappen nog niet vernieuwd hebben 😉

Laura -

Je kan hem inmiddels wel weer online bestellen dan heb je de actie ook!succes

Reageer ook